Äckelpäckelpironparon

Godmorgon

Jag har inte riktigt vaknat än. En kopp kaffe skulle säkert hjälpa min hjärna och kropp att komma igång idag men jag VILL INTE! Jag vill inte bli pigg för jag vill så gärna lägga mig ner på golvet här på HP och ta en liten tupplur. ååh vad skönt det skulle va.

Ikväll är det glöggkväll hos mig och alla är välkomna. Sålänge det inte är någon som knarkar på min balkong eller har sex i min bastu.

Flört flört

Imorgon blir det roligt.

Jag är glad.

Jag känner mig flörtig.

Se upp på Arken imorgon hahaaaaaaaaaaaaaa

(behöver inte nämna att jag antagligen kommer tappa allt sug tills dess och ha tråkigt på Arken igen...)

Jag arbetar inom VVS-branshen.

Tänk om jag slutar upp med att bli VVS-montör! Rörmokare, rensa avlopp, dra kablar, svetsa rör. Oj guud.

Idag var jag ensam på jobbet i två timmar eftersom det var personal-möte-lunch och någon måste stanna på HP och svara i telefon och ta emot kunder, och idag var det min tur. Haha. (LOLOLOLOLLOLOLLL Stina håller ställningarna)

Jag sitter och njuter av min ensamhet, knaprar på en kaka och PLÖTSLIGT kommer en man in genom dörren. Han säger jag vill ha en sån här! och visar upp en svart klump med en svart sladd på. Jahaa, tänkte jag och gick in i lagret för att se om jag hittar något liknande! OCH JAAA, det var en fläktmotor och jag hittade en likadan! ÅH vad stolt jag blev, och han blev så överraskad att jag hittade det så snabbt, och jag också. Och jag dog av lycka.

Han blev också ganska glad när jag inte visste vad dom kostade så han fick den gratis (hööhöhööh skickar en faktura sen)

Ja. det var dagens prestation. Jag berättade för pappa och han sa att jag var hans favorit VVS-are. Hehe!


Ikväll har jag tränat, lagat morotsbiffar (dom blev inte så goda som jag hade tänkt mig) och fikat med Anna och Yasmine! Det var nice.

Nu tutilura. Godnatt vänner och fiender.

En teori angående förhållanden

Anna berättade för mig vad hennes klasskompis hade sagt: "Killar är som glass-smaker, samma smak är kanske god ett par dagar i rad men sen tröttnar man"

Jaaa precis, det var ett smart talesätt.  Anna kontrade då med att hon tröttnar aldrig på sukkla-nougat och att Knaz då är hennes sukkla-nougat. Då kom det till mig, jag vill alltid testa på nya glasssmaker medans Anna alltid tar samma choklad-nougat. När vi äter pizza tar jag oftast olika nya pizzor med spännande saker medans Anna tar Hawaii eller någon annan standardpizza. DET ÄR EN FÖRHÅLLANDEGREJ! Jag har ju aldrig haft något långt förhållande men relativt många korta. Anna har haft några få men väldigt långa förhållanden. Det är ju så uppenbart! ååååh

vilken känsla. Nu vet jag varför jag är som jag är!

Jag är alltså inte tillräckligt mogen för att kunna besluta mig för en glassort, jag är en äventyrare i själen! haaaaaaha

Senaste nytt!

Mina nya grannar.. Jag tror jag såg en av dom nyss...!!!

Jag hörde att någon gick ut från lägenheten och dånade ner för trappan. Så jag sprang till mitt sovrumsfönster och tjuvkikade lite. haha. Han hade rakad skalle och hade en ful dunjacka och en ful ryggsäck. ÅÅÅÅHnej..

Jag som hoppades att dom skulle bli mina nya partypolare som jag kunde dela många, långa efterfester med. Haha! Men än är inte mitt hopp borta, jag har inte sett den andra delen av de inflyttade infödingarna. Och det är ju faktiskt mörkt ute. Han kanske var snygg ändå. Trots dunjackan.

ATT TAPPA SUGET

Sitter och spenderar de sista minuterna på jobbet med att försöka hitta något gott recept jag skulle kunna tillaga ikväll. Letar runt på Tasteline och så dyker den här bilden upp och jag tappar all min matlust.

image115


MMMMM fyllda paprikor!! Tror jag skippar middagen idag...

Glasögon

Mor har det.

Far har det.

Kom fram förra veckan att syster måste skaffa.

JAG DÅ! JAG VILL OCKSÅ HA!! Det är snyggt ju.

Vad kostar en synkontroll?

Btw

Det blev varken Sushi eller Urban Outfitters i helgen.. en liten besvikelse men det kändes som för stora uppoffringar av tid och mage. haha.

I begynnelsen

AV EN NY TIDSEPOK! Ja. det är precis vad jag är inne i. Känner jag. Precis nu. Jag känner en sån otrolig lust att fixa allt som jag har skjutit upp så länge. Typ storstäda, rensa min garderob, flytta garderob, plocka bort massa gamla tidningar/papper/kakk.

Det känns så bra! När P3 började spela Strokes "Last Night" blev jag om möjligt ännu mer peppad. Jag vill hem och STÄDA och lyssna på bra musik !!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH

image114

Helgen har kommit till sitt sluuuut

Håhåj håjåhh vilken intensiv helg. I fredags var det då alltså SACO-mässan. Jag ångrar lite att jag inte hade förberett mig lite mera, det var lite svårt att hitta något bland alla hundratals montrar när man inte riktigt visste vad det var man letade efter. Men jag fick med mig många broschyrer hem. Får väl se om jag tittar igenom dom nån gång, hehe :P

Efter mässan for vi, jag anna och yasmine, till Kista-gallerian för att shoppaaa resten av timmarna. Köpte ett par skor, 1000 kr. Oj. Men det var vinterstövlar och jag kommer nog kunna ha dom flera år så, det känns som ett bra köp just nu iaf! Annars köpte jag lite linnen och en UNDERBAR jacka.. ååh jag blev så förälskad. 300 kr på HM. Kändes som ett kap när det stod "299 kr endast idag" typ på en lapp ovanför. Tänkte att woawww vad bra att jag hittade den idag när den är så billig. (Sen när jag såg samma jacka för samma pris på en annan affär med samma lapp ovanför dagen efter....... behöver vi inte nämna"

När Yasmine begav sig mot båten med sin far shoppade jag och Anna lite till, blev knäppa i huvvet, drack kaffe och stack in mot Södermalm där vi skulle få bo hos Freja, Annas bekat! Det var värsta mysiga lägenheten från 1800-talet 50 meter från Slussen-tunnelbanan och 50 meter från MONKI <3 lööv. När vi klev in i lägenheten var den tom.. haha, kändes lite lustigt att utforska en helt främmande bostad. Freja hyrde ett rum av en tant som bodde i lägenheten ibland.. Hon verkade lite konstig eftersom det var lappar överallt. "Tryck inte på den här knappen" "Den här dörren ska vara vidöppen ALLTID" "Denna lampa skall vara tänd, ALLTID" "Birgittas skåp" ovs osv osv :P Oijjoijoijjj

På kvällen skulle vi se på bio, såå vi bestämde oss för att se This is England. Den började ganska sent så vi måsta vänta i 1½ timme innan den började, så vi tänkte leta upp nån mysig pub där vi kunde ta en drink eller nått före bion. Vi gick runt runt runt på söder och hittade inget vi ville gå in på. Men tillslut hittade vi nått ställe iaf, beställde en drink, Anna skulle betala, Anna fick notan. 170kr för TVÅ DRINKAR??!! och det var typ, ptjaa kanske 15-20 cl. Hah,vilket rån. Så vi klunkade upp och stack så fort som möjligt. Tillbaka till biosalongen. Filmen var mycket mycket bra. Den började roligt men sen blev den hemsk och sorglig och huää. Jag och Anna satt och snyftade ikapp väldigt diskret.


Sen hem. Sova. Skönt. Jag sov på madrass och pratade i sömnen. Mysigt.

Sen vaknade vi till liv, socialiserade lite med infödingarna i lägenheten, åt frukost och gick sen ner på stan för att SHOPPA HEEELA DAAAAAGEEEEEEEN. Böhh.. hände inte så mycket roligt. Jag köpte lite tröjor och Anna köpte en jacka och massa annat.

Nu orkar jag inte skriva mer men jag måste berätta att jag har nu sett två kändisar till! Eagle Eye Cherry och en programledare från SVT. Hm, kan inte komma på vad han heter men det var för något ungdomsprogram. tror jag. Woho, utökning i min icke-existerande Kändisar-jag-har-sett-lista.

SOHO

MM, imorgon blir det roligt. SACO-mässa, shopping, sushi och bio står på schemat. Nice nice nice! Sen på lördag ska jag och Anna shoppa heeeelaaa dagen och förhoppningsvis skippa drottninggatan och hålla oss till att utforska Södermalm. =) Ska bli spännande. Jag har skrivit ut massa adresser jag ska besöka.

Monki, Weekday, Sneakersnstuff, Tjallamalla, massa secondhand affärer OCH så ska jag göra mitt bästa att övertala Anna att svika Söder och komma med till Urbanoutfitters. MUMS!

Jag vet inte

Avsluta meningen....

1. Jag har insett att min sista kyss    var väldigt berusad och mycket onödig.
2. Jag lyssnar på    Sigur Rós just nu. Det är konsigt.
3. Jag pratar    inte så mycket.
4. Jag älskar/tycker om    att jag är ledig på fredag. SWEDEN here we come.
5. Min bästa vän(ner)    står för kvalitet framför kvantitet.
6. Min första riktiga kyss    var med fel person. Men då var jag nöjd.
8. Jag avskyr när folk frågar    HJÄRNSLÄPP!
9. Kärlek är    något jag saknar.
10. Äktenskap är    gött.
11. Jag kommer alltid att    aldrig vara nöjd.
12. Jag är hemligt förälskad i    kändisar.
13. Sist jag grät var    inte så längesen, och det var himla skönt.
14. Min mobiltelefon är    hemsk. Jag hoppas att jag ska tappa den i toaletten varje dag.
15. När jag vaknar på morgonen    vill jag sova mera och helst aldrig stiga upp ur sängen.
16. Innan jag går och lägger mig    spelar jag Backgammon på telefonen. Det har blivit en vana, om jag inte gör det ligger jag och tänker på det bara. Ännu en anledning till att tappa den i toaletten.
17. Just nu tänker jag på    mig själv.
18. Bebisar är    söta i några minuter. Sen börjar dom bajsa och skrika.
19. Idag ska jag    gå och lägga mig.
20. I kväll ska jag    gå och lägga mig och somna som en stock.
21. I morgon kommer jag   bli tröttare än tröttast när jag släpar mig upp ur sängen kl sju och ser massa disk i köket.
22. Jag vill verkligen vara    KÄÄÄÄÄÄÄÄR! och nyfriserad.

Full

i hjärnan.

Finns så mycket jag borde göra på jobbet, MEN JAG ORKAR INT! Jag blir knäpp av att bara fundera på var jag ska börja. Brööhhl... jag vill inte ha december, då blir det ännu värre.

KORVAR KORVAR KORVAR

ANACONDA

image113


Alltså shit, hjälp vilket halleluja-moment!

Jag satt och slöade framför datorn, tvn hade stått på typ hela kvällen på kanal två för att mamma kollade på nyheterna för X antal timmar sen. SÅ HÄNDER DET! Jag hör det här från tvn. Shit, min idol! haha. Det var något program som heter Anaconda som ikväll handlade om hur man kan bli känd via internet och sånt. Ååååååååh det var så roligt, tur att jag lyckades se det! Jag hade ett föredrag om typ samma saker i handels en gång i tiden, var ganska kul när en snubbe tog upp samma exempel som mig :)

Det handade om Facehunter som lever att resa runt HELA VÄRLDEN och fotar människor. Lily Allen som dissade skivbolaget och la upp sina låtar på Myspace och blev etta på Englands-toppen. Arctic Monkeys som la upp sina låtar på internet före de släppte skivan och sålde 300 000 exemplar av deras första skiva på en vecka. Lasse Gjertsen som gjorde massa häftiga videos och la upp på dom Youtube, blev kändis och säger nej till erbjudanden om att göra Cocacolareklamer och en massa Hollywood-erbjudanden eftersom han tycker sånt är löjligt. Och åååh det där programmet made my day. Ska nog börja se på SVT lite oftare. Finns faktiskt bra program.

Ibland har jag roligt



Här är då några av klänningarna som jag väljer mellan :D haha

The shit is bananas

HEJHÅ

Nu är jag glad igen. Led av en smärre depression när jag kom hem från jobbet, jag blev helt förstörd när jag skulle köra hem. Hela insidan av bilen var indränkt i vatten/fukt/gegg så jag såg ingenting! Satt i hela fem minuter med fläktarna på fullt men ingenting hände. Så jag gjorde det förbjudna och torkade bort allt med jackan. Men inte blev det bättre av det. Jag tröttnade på att sitta där och invänta det som aldrig skulle hända (att mina fläktar faktiskt skulle fungera och få bort allt fukt) så jag for hem. Utan att se nått. Det var ju smart!!!!!

Trodde jag skulle dö eller åtminstone köra på nån. Och det blev inte bättre, ungefär när jag var utanför Handels och 50 meter ifrån hemma så kunde jag se någorlunda ut genom vindrutan. HA! Nu är det nog buss som gäller för mig. Blir så trött på sånt därnt jobbigt.

Ja! Och sen när jag väl kom hem, däckade jag på soffan och blev jätteübertrött och började må illa. Efter ett X antal psykisk pepping till mig själv, gick jag iväg till mathishallen för att köpa nått att äta. Tänkte att det skulle bli bättre med lite mat i magen och lite luft i lungorna. MEn nääääääääääääääääääääääääääää jag blev bara mer illamående av all luft, alla människor och all äcklig mat som fanns i affären.

Urk.

Så jag sprang hem igen. La mig på soffan. Och nu efter Shrek 3, en halv banan och lite yoghurt mår jag bra igen :D:D WOHOOO!!!

lycklig.

image108


ASOS

Någon som vet om det går att beställa från asos.com till Åland? Har hittat många kandidater till den perfekta nyårsklänningen :D jag vill ha jag vill ha jag vill ha!

Dagarna flyger iväg

Vill. Inte. Sova.

Vill. Inte. Ha. Måndag.


Jag hinner inte med, wää.. veckorna flyger iväg och helgerna försvinner i racer-fart.

Idag vaknade jag upp brevid en väldigt bakfull Sara, det var roligt. På natten drömde jag att jag hade en råtta och att jag drack äppeljos. Gud så törstig jag var när jag vaknade, då blev jag överlycklig när jag såg glaset med vatten som Sara tydligen hade lagt på nattduksbordet nån gång inatt. Det smakade underbart!!!

Sen blev vi bjudna på muffins och kaffe hos Yasmine, vi råkade stanna där typ resten av dagen höhö. Det blev inte bara muffins utan kebab, film och prat också! Mycket trevligt..

Nu har jag ont i magen/kroppen överallt. Bröl.. Är det liksom möjligt att en bakfylla kommer 12 h för sent? Det känns så just nu iaf.. USCHA MIG!

hahahaaa

öffö asså <#

mmmmmmmmm

Tack tack tack!

Tack idol-Daniel för påminnelsen om denna underbara låt.



Nu drar jag och Sara till Indigo! Tjarå

Wii

Idag försökte jag stiga upp tidigt, kl nio hade jag väckning på meeeen jag led mig igenom halvtimmen som musiken spelade. Sen slutade den och jag somnade sött igen. Skönt ^^ Sen vaknade jag halv elva och kände att det var helt rätt att stiga upp då. Så jag steg upp, åt frukost, städade lägenheten (ÄNTLIGEN!!!!) och for sen iväg till Godby för att plocka upp Knaz och min mobiltelefon och sen vidare till godbymässan :D Det var ganska slött där, jag fångade en stor fisk i wii-tävlingen där man kunde vinna en kajak. Hoppas jag vinner, dom var värda 1200euro (hööhöh pängar pängar). Efter luciorna hade sjungit klart så gick vi hem till knurre och spelade mera wii  och busade med Simons systers kattunge :D Åh jag blev helt förälskad. Och den var så duktig att gå i låååådan så nu ska jag försöka övertala mamma om att jag ska få ha en katt här i lägenheten. hehe... Sen bjöd pappa Norrlund på middag och efterrätt så jag kände mig som en kung, drottning. Whaatever.

Nu är jag hemma och fick en otrolig lust att dra ut till Indigo. Och min trogna kompanjon Sara är påväg hit. Det blir en klassisk Sara/Stina-kväll med öl, bastu, prat och kvadrat! ska bli kuuuul. bara hon kommer snaart.

Dags att sova

Ja, nu är det natti-time för mig. Knaz och Sauren kom och hämtade upp mig tidigare ikväll och då for vi till Rökka och mosade i oss korv. När jag kom hem igen så började jag läsa bloggen Singel i Sthlm och den verkar verkligen spännande haha, har inte läst så många inlägg än, mina ögon faller isär och ihop på samma gång.

Så, godnatt!

Hihi emo

Utdrag från Dagens Ålänning från nyan idag:

"Dagens ålänning heter Jonas Gustafsson, han är 14 år och bor med sin familj i Mariehamn. Han går i klass 8D på Övernäs högstadieskola, på fritiden spelar han gitarr och är med kompisar på stan.
......

Vad kallar du din klädstil och är du stolt över den? 
EMO och så klart jag är stolt över den!
......
Vem vill du hälsa till?  Till alla jag känner och Isa."

HIIHIH GULLIGT! Jag höll på att sätta knäckebröd i halsen när jag läste det på lunchen idag, hahah.


image106

Crazy funderlixxxeringar

Såhär på en helt random fredagkväll när jag sitter hemma i min ensamhet händer det inte så ovanliga, jag funderar på konstiga saker! Nu ikväll blev det Passoa. Kommer ni ihåg förra året nån gång när det var tal om att det skulle sluta tillverkas?? Alla fick panik och pratade om att bunkra ett par dussin flaskor ifall dom skulle ta slut för fort. Men näääääääää? Dom går väl att köpa ännu? Samma med pommac som det också var ett hejdundrande liv om.. men det säljs ju också fortfarande? Inte för att jag är någon stor passoadrickare eller ännu mindre pommacdrickare, men man blir ju å fundera. Är det ett marknadsknep? ohooo.

Föröövrigt så var Daniel helt klart bäst ikväll på Idol. Men Amanda trampade nog honom i hälarna tätt inpå.. gooose-bumps varning för båda. tycker att skrik-Andreas kan åka hem nu.. eller Marie, hon är tråkig..

Känns helt rätt att vara hemma ikväll. Trots att det är typ världsrekord på spelningar på Åland ikväll. Men inget som lockar mig så då kan man lika gärna va hemma. Imorgon kanske jag eventuellt skulle va sugen på att blöööta tungan och ta mig ut i det vilda nattlivet. Om någon är på? :D haha

Lägesrapport

Idag tossar jag runt på jobbet med yllesockor och mittbena, jag känner mig som en hund.


All that's left is the proof that love's not only blind but deaf

Idag har varit en ganska skön dag. Faktiskt! Det var jobbigt att ta sig upp ur den gosiga sängen imorse men när jag såg att det var snö på marken blev jag glad igen. Och pigg! Det var till och med trevligt att sopa bort snön från bilen. Åååh, jag längtar så till julen.

På jobbet var det en allmänt skön stämning.. alla softade runt och pillade på. Åt en underbart god lunch och vi fick besök av chefens dotra över lunchen så den drog över ett antal minuter. Skönt! Sen fakturerade jag lite, aah, fick veta att sen juni förra året har det fakturerats mest de två senaste månaderna = jag är bäst! Sen blev det kaffe, det diskuterades råttor, barnafödslar, att jag skulle bli gravid, att Uffe skulle få barn, milda försäkringsbedrägerier och massa annat roligt haha, helt plötsligt hade vi suttit på kaffe i en timme och ojjjjjojjjjjj jag har nog aldrig skrattat så mycket på jobbet förrut. =)

Sen var det skönt att sluta kl tre, jag har såna underbara arbetstideR!!!!!!1 åååh jag älskar det. Och jag behövde inte jobba på träningsverket ikväll så jag kunde göra precis vad jag ville resten av kvällen. Så jag for hem, tvättade kläder, lagade mat och mig och Annamanna, åt mat, la mig på soffan och tog en powernap medans Anna spelade the Sims och sen kom Sara och då for vi och simmade! ååååh. Det var jobbigt men skönt.

Och nu är jag hemma, har ätit min wunderbara fruktsallad igen och nu är jag lycklig i magen..

Igår laddade jag ner Mia Törnbloms "Självkänsla nu!" som ljudbok, eftersom den ska va så himla bra.. tror bestämt jag ska lägga mig i sängen och lyssna på några kapitel nu tills jag somnar (lär inte ta så länge)

nattinatti

Stackars barn

Oj, blir många inlägg idag. Jag får ursäkta men jag måste bara dela med mig av en rolig grej som utspelades på Sparhallen idag!

En mamma och hennes dotter 3-4 år står vid mejeriprodukterna och dottern pekar på nånting hon vill ha..
- Maammaaaa, mamma mamma mamma jag vill ha! JAG VILL
- Nej men, det där kommer du väl inte äta?
- Joo, mamma mamma jag vill!
- Okej då, men då får du inget annat!

haha.. det var typ Becel proactiv yoghurtdrink som ungen ville ha.. stackars barn! och vilken dålig mamma som låter ungen få precis vad hon vill ha.

En annan grej..

.. som gör mig väldigt arg ibland, är min telefon! Den har alltid varit seg (vem som helst kan intyga), skärmen har börjar flimra på sistone (eller ja, några månader sen) och nu den senaste veckan typ så hänger den sig  när jag skriver mess!!!!!!! Och när den hänger sig så måste jag stänga av den, och om jag stänger av den så slutar displayen fungera och det tar typ 10 minuter innan den funkar igen.

<3 Känns som jag kommer spendera lite pengar snart.. kan inte direkt vänta till julafton och hoppas på att jag får dyyyra hårda paket eftersom mamma redan har konstaterat att det inte blir mycket julklappar iår. BUHU KLAPPAR KLAPPAR!!!!!11

Oj oj nu händer det grejer!

Mitt i all ilska kommer min mor och säger att hon behöver en bärbar dator till bageriet och kan tänka sig ta min och sedan betala en halv ny bärbar dator till mig! haha woho..

Nice.

Så nu ska jag så fort som möjligt hitta en dator jag vill ha .



Hjälp?

Tålamod

.. ja, det är verkligen någonting jag har när det gäller de flesta saker. Men idag har jag upplevt en ny sida av mig själv.. JAG KAN BLI SÅ ÄCKLIGT ARG!!! När jag körde hem från träningen idag (med världens bästa humör, hade tränat en timme och skulle egentligen jobba efter det men ingen unge dök upp så jag pratade lite med Johan om hur man ska äta rätt och så vidare innan jag for hem OCH fick betalt för att göra ingenting) ja, när jag körde hem så tog jag först en sväng via sparhallen. Och när jag var klar där och skulle köra ifrån parkeringen så kom det ett förbannat RÖPPEL och körde ut precis framför mig, pucko pucko pucko jag fick tvärnita och hon märkte väl ingenting så inne i sin egen värld som hon var. Ja, sen till på det så körde hon typ 30-40 hela vägen in till stan. Jag blev galen. Jag blev så arg så arg så arg att jag ville lägga mig på tutan och blinka med helljuset och köra fem meter ifrån röven på henne. Men jag behärskade mig.

Sen väl hemma var mamma och pappa på besök. Pappa satt vid datorn så jag tog upp mitt problem med den (internminnet slut). Och han försökte fixa men jag blev bara så arg på datorn så jag började nästan lipa. WÄÄÄÄÄÄ jag hatar den. Jag hatar den för att den är på finska och jag fattar ingenting, och jag hatar den för att den skriker INTERNMINNE SLUT hela tiden och jag hatar den för att jag inte kan göra något på den. Jag vill bara slänga den i väggen. BÖöööhöhh.... måste formatera hela korven snarast.

Så tack nu har jag avreagerat mig!

Godmorgon godmiddag godkväll

Blö, idag och igår har jag gått runt och gäspat hela tiden. Jooobbiiigt! Vet inte vad det kan bero på, jag som har börjat leva nyttigt och äter frukt och frukost och ordentlig mat.. fnys...... Idag ska jag vara duktig har jag bestämt. Jobbar till halv fem, sen träna kl fem, och kl sex jobb en timme på träningsverket. OCH DÅ ska jag inte bli arg och galen på ungarna, jag ska vara snäll och tålmodig och låta dom rida på min rygg eller leka kyckling eller va hooli dom vill göra. JA!

Igår började jag pyssla med julklappar. KÄNN PRESSEN MÄNNISKOR!!!

Siddubarra

Idag har jag konstaterat att mina unika besökare har ökat med ca 100% på några veckor. JAAH, från att ha gått från ungefär 6-7 stycken per dag är jag nu uppe i ca 13-14 i genomsnitt! hahaha, känns bra ;)

sååååå vad ska man göra för att fira det här då? Jag känner för att bjuda på middag. Någon annan måste få uppleva mina underbara bönbiffar. Mumsi

Rauurr!

Oj du min gud, min skapare, den allsmäktige i himmelen!!!!!!!!!!! Vad jag har varit duktig idag! Vaknade upp med självförtroendet på min sida, men efter fem minuter blev jag trött och ville sova mera, vilket resulterade i smutsigt hår och en dag med smutsigt hår kan ju bara inte bli bra. Nja. Så jag steg upp alldeles för sent, fixade till det värsta och åkte iväg till cityläkarna för företagshälsovård. Nice. Allt var bra förutom mitt kolesterol!! wääää, det är påväg uppåt så hon tyckte att jag skulle tänka lite på det. Okaaaaaaj tänkte jag.

Så sen for jag till jobbet, blev allmänt nedstämd över min dom och orkade i stort sett inte göra något på jobbet på hela dagen förutom att kolla igenom HM.com igen lite, och rota igenom Nyans arkiv på internet. Jag letade efter en artikel där Kim och Johan från träningsverket berättade om vad man ska äta och sånt för att träningen ska bli som bäst ooooooooch så vidare. Så ja, efter en halvtimme hittade jag den och då gick det inte att skriva ut den. Eller så är det jag som är dum. ......

sen for jag hem. Inväntade en lång, apatisk kväll. Men någonstans i farten ändrade jag mig! Jag for och handlade massa nyttiga gottigheter och lagade sen otroligt goda kidney-böns-biffar och serverade det till mig själv med fullkornsbulgur, gurka och keso..! Sviiinigt gott om jag får säga det själv. Sen blev det lite brådis för jag skulle och träna med Emma kl sju och halv sju satte jag sista tuggan bönbiffffff i munnen. Oops. Smälte maten fort och börnade sen iväg till BodyJam. Det var roligt, nytt program. Sjukt jobbigt, svetten lackade. Men när vi var klara och jag trodde att jag skulle dö så bestämde jag mig för att ta en gruppträning till!!! HAHA vad jag är bra!

så nu är jag hemma. Som grädde på moset och för att va om möjligt ännu nyttigare lagade jag mig en fruktsallad med banan, äppel, kiwi och keso när jag kom hem. Sitter och gottar i mig det nu och känner mig lycklig i magen.

JA JUST JA!!! Alltså vilken bra kväll. Snart kommer Knaz och Niko hit för att dra en gammal klassiker, måndagsbastu! ååh det var länge sen.
image104


pusspuss, hoppas jag inspirerar någon med mitt nya hälsosamma liv!

Släng dig i väggen, måndag.


Shoppa shoppa shoppa

Åh, nu har jag blivit inspirerad av Yasmine och betat igenom hela webshopen på HM. haha.

image103

Tror jag har snöat in mig på vissa färger.. igen... som vanligt. Men tycker jag hittade rätt mycket fint ändåååå! jag vill ha jag vill ha jag vill ha men jag vågar inte beställa postorder, det känns farligt. Och det värsta är ju att allt det där gick på 170euro? hahaha..

Blir sthlm om två veckor iaf! Då är det Saco-mässa på fredagen och sen stannar jag och Anna (och kanske, hoppas, Yasmine) över till lördagen åtminstone. Mmm, shoppa, bio och sushi står på det väldigt lösa schemat haha. Anna firrade eventuellt boende till oss om inte Yasmine följer med och vi får bo hos hennes papi. Wiie!

Hälsans helg

Igår var ungefär en ganska perfekt dag. Förutom att jag missade Idol. Och att Christoffer åkte ut. Men jag lär väl överleva, det kommer ju repris imorgon och jaaaaaaaaaaa, Christoffer ska väl släppa en skiva snart så jag kan ju fixa det om saknaden blir för stor!

Ja alltså, igår jobbade jag ju dååå hela dagen först, sen hem direkt och mysa med Cosmopolitan som jag unnade mig. Sen kom Anna och vi lagade lyxmiddag, gott. Efter det kom Sara till stan och vi for till Mariebad som planerat. Jag simmade 1000 meter + 200 meter till eftersom jag inte var säker på om jag hade räknat rätt.. hahah. Det var så skönt, så skönt. Sen bubblade vi, åkte rutshkana och bråkade/skvätte vatten på barn. Dom började tycka att det var lite för roligt, så jag sa lite på skoj till Sara att vi skulle moona åt dom. Haha, SAGT OCH GJORT. Sara gjorde det. oh my god. Stackars barn! Försvann gjorde dom iaf.

Eftersom klockan var typ tio när vi var klara på Mariebad och missandet av Idol var ett faktum, begav vi oss till Videocorner och hyrde TRE filmer haha. Zodiac (mycket bra) , Säg att du älskar mig (helt okej) och Djävulen bär Prada (Bra). Första gången i världshistorien som ALLA filmer var bra. Jaaa, vi såg de två förstnämnda filmerna på kvällen och kom i säng kl tre. Trött.

Kl tio var det väckning igen och vi gick upp och åt frukost och kollade på den sista filmen. Sen skulle Sara köpa farsdagspresent så vi gick ner på stan i det underbara snöslask-vädret <3 Jag köpte ingenting till pappa, jag ska unna honom lite underbar tid med mig imorgon när vi ska byta till vinterdäck på min bil. haaha. Sen ska jag väl fixa en tårta också, det får räcka! Jaaaaaaa jooo, efter strapatsen på stan bedrog (haha) vi oss mot Wiktlös Holding Arena där Folkhälsan hade anordnat någon slags friskvårds/hälso/mässa sak. Mycket trevligt! Jag och Sara kollade vårt HB, blodsocker, blodtryck, fett/muskelmassa-procent och sånt.. det var intressant och kul att veta. Fick lite tips om hur jag ska träna och äta, jag har tydligen vätskebrist och så ska jag äta "mellanmål" efter jag har tränat. OKAJJ!

Så vi har varit riktigt hurtiga den här helgen, typ. Därför ska jag äta cheesecake nu, är hemma i Eckerö och här blir man bortskämd med massa gottigheter!

Tjilevippen


Vad jag borde göra idag:

- Dammsuga
- Fara och handla
- Laga mycket mat och frysa in
- Rensa kylskåpet (det är nasty)
- Tvätta kläder
- Fara och träna
- Socialisera med någon
- Se ett avsnitt eller två av Californication
- Köpa nån farsdagspresent

Weirdoooo

Inatt hade jag nog världens konstigaste dröm.

1. Jag drömde att jag drömde!
2. Jag drömde att jag var på Mariepark med några arbetskamrater. I bassängen blev det KAOS helt plötsligt, vattnet for runt överallt och jag hängde med. Det var läskigt.
3. Sen drömde jag att jag vaknade, och berättade om min dröm för Knaz och Anna, i drömmen alltså.
4. Och när jag berättade det för dom så var vi på Indigo och satt brevid Anders Witlök (Wiklöf hahahahha).


Imorse var jag rädd. Och förvirrad! Minst sagt :P

Skönt var det då att slippa skrapa rutorna på bilen när jag skulle till jobbet! Igårkväll var jag så smart att jag bäddade in min K4a i ett täcke.. haha, eller iaf en filt över framrutan. Mycket klyftigt.

Kan någon ändra min dygnsrytm?

Jag förstår inte!!!!!

Varför blir jag inte trött på kvällen?
Varför är det så otroligt skönt att ligga i sängen när väckarklockan ringt?
Varför är man tusen ggr tröttare tre sekunder efter väckarklockan har ringt än tre sekunder före väckarklockan ringer (om man är vaken)?
Varför är sängen mycket bekvämare på morgonen?
VAAAAAAAARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR kan jag aldrig skärpa mig.............?

En kass lista

fem SKULLE
1.skulle du vilja vara längre? Joooooooooo, en par cm skulle inte skada.
2.skulle du vilja väga mer? Nej
3.skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? Jag haaaaaaaar ingen pojkvän :D Och nej jag skulle aldrig bli sur om någon gjorde slut med mig, det vet vi ju alla. Ehhh
4.skulle du vilja ha sex med en kändis? Jo
5.skulle du vilja dricka dig full nu? Jo

tio KAN
1. kan du röra på öronen? Njää
2. kan du slicka dig på näsan? Nej
3. kan du kolla i kors med ögonen? Japp
4. kan dina föräldrar lita på dig? Jodå
5. kan du låta bli att prata på 4 timmar? Absolut, utan tvekan.
6. kan du vara på en fest utan att dricka? Jaaa
7. kan dina vänner lita på dig? Jooo
8. kan du tänka dig pierca dig i naveln? Njaä, inte min stil.
9. kan du åka slalom? Kunde. Fast jag kan väl ännu. Men sist jag provade var det lite ostadigt :P
10.kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Joo

femton HAR
1.har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Joo
2.har dina föräldar sagt att dom älskar dig? Hm, det tror jag nog.
3.har du syskon? Jååå
5.har dina föräldrar ljugit för dig? Säkert
6.har du varit full den här månaden? JA
7.har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja, det är ju bara ja/nej frågor.
8.har du borstat tänderna den senaste timmen? NEJ
9.har du pussat någon som är 4 år äldre? JO
10.har du haft sex med någon som är 4år äldre? JO
11.har du haft ett förhållande med någon som är 4år äldre? Njaaäää.....
12.har du blivit påkommen när du haft sex, om du har haft det? njaaaa haha, jo
13.har du funderat på hur det skulle vara att tesa droger? Jo jag har funderat, och jag drömde att jag knarkade häromnatten så på morgonen var jag faktiskt sugen på att testa för det var en sån häftig dröm, men nu har jag funnit mitt förnuft igen!
14.har du haft sex med mer än 3 personer? Jo
15.har du ljugit på någon fråga än? Nä

tjugo VEM
1.vem är dina bästa vänner? Anna, Sara, Yasmine.
2.vem älskar du? Ptja, jag vet inte. faktiskt. Familjen? Vissa vänner?
3.vem hatar du? nåååå ingen
4.vem vill du bli full med? KNAZ!
5.vem är den bästa artisten? Just nu The Hives. Imorgon kanske Magnus Uggla.
6.vem pratade du senast i telefon med? Vet inte, nån random snubbe som sökte chefen.
7.vem kramade du senast? Minns inte. Säkert nån i fredags på Mariepark antagligen.
8.vem är snyggast i världen? Du
9.vem skulle du ge 1 miljon om du var tvungen att ge bort det? Min mamma för hon fyller år idaG!
10.vem är snällast i världen? Jag
11.vem såg dig gråta senast? Oj, hjälp. Det var länge sen tror jag. kommer inte ihåg.
12.vem vill du prata med? Vet inte.
13.vem sov du senast med? Hemlis.
14.vem såg du senast full? ÖÖÖÖÖÖÖÖÖH. Emmas barn-kompisar i lördags.
15.vem vet allt om dig? Ingen
16.vem kysste du senast? Hemlis
17.vem messade du senast? Annamanna
18.vem kan berätta allt för dig? Ingen tror jag
19.vem kan du berätta allt för? INGEN TROR JAG
20.vem skulle du vilja träffa nu? Påskharen

Påminnelser

Usch, det är påminnelsedag idag. Jag ska alltså skicka påminnelser till folk som inte har vett att betala fakturor och DESSUTOM ska jag ringa till några och höra hur det går.. wööh, det är så pinsamt och så nervöst.  Jag vill inte att dom ska hata mig. Vad ska man säga liksom. Usch, dont like it.

Imorse var jag och tog blodprov, det var också creepy.

Mamsi

Klockan är 14.41. Jag slutar om 19 minuter. Det känns bra. Jag ska till sportcenter och köpa lite sportiga träningskläder. Emma förbjöd mig att ha mitt linne av akryl på mig när jag tränar. hahaha.. Svett......... Sen ska jag väl försöka köpa någon fin present till min mor som fyller 40+ imorgon.

Funderar på att ge henne Josh Groban-skivan jag vann för några månader sen och en blomma. Är jag en dålig dotter isåfall?

Jag fnissar inombords

image102


HAHAHA gud vad fult. Tyvärr är jag på jobbet så jag vågar inte lägga mig på golvet och leva ut mina krampaktiga impulser..... men haha, fniss fniss i magen.

blubb...1!12"!¤1

Ah, med mitt underbara nya internet laddade jag ner första avsnittet av Californication. Superb serie verkar det som! :D Thank you silverfishy för tipset..



Its christmas time

Jag längtar till juuleen. Det ska faktiskt bli skönt att fara bort, för nu är det bestämt och bokat!! Vi ska till Sälen och bo på Högfjällshotellet. Åka snowboard, få massage, hyra snöskoter, se på bio, gå på spa, äta massa gott, dricka massa gott, åka hundsläde och bara myyysa! I fyra dagar! Iiiih ^^




Helgen

image97Aah, Halloween blev rätt trevlig. Käkade på Dinos med Yasmine, Anna, Anda och Ove före vi gick till Yasmine för fixxxx och förfest. Sen Mariepark och jag träffade både trevliga och mindre trevliga och gjorde bort mig lite men whatever. Fick skjuts hem av Stoffe och hoppade direkt in i duschen för att försöka reda ut mitt hår, duschade tillräckligt länge för att varmvattnet skulle ta slut. Men jag fick bort och ut allt iaf! kändes skönt. Skulle inte va så trevligt att vakna upp med dom buskarna på huvudet i bakfyllan och villan.





Morgonen därpå vaknade jag trots allt upp med en äcklig bakfylla. Det var inge roligt. Men jag uthärdade, sov en stund till och det blev bra. Sen tog jag en morgonpromenad för att bli av med resten av mina bekymmer. Tänkte hälsa på Yasmine men hon var inte hemma, så jag gick till Emma. Det var nice. Vi for och åt pizza och sen hyrde vi en kass film (Breaking and Entering, med JUDE LAW <3 ) som blev rätt bra i slutet. Jag sov en timme på Emmas soffan tillsammans med kirremirren, så bra har jag nog aldrig sovit. Sen for vi ut på cruis till nån barn-fest. Det blev lite too much kids för mig så jag gick hem. Nice. Men blev ganska snabbt uttråkad så jag for till Knaz och såg på Råttatojjjjjjjj med honom och Annamanna och lilla Doris-wannabe.

Sen somnade jag nästan i bilen på vägen hem.

Idag har jag varit duktig och tvättat kläder och lagat mat. Det blev goootttttttt.... Och Sam åkte ur idol. Min lycka är gjord. Nu kan jag dö lycklig haha.

<3

wohoo!

LÖNEFÖRHÖJNING! Nu kan helgen inte bli annat än perfekt. PUSS

RSS 2.0