Buhu

Hejdå! Nu far jag..

jag är lite nervös...


matvrak? naj

Haha alltså. Idag har jag varit oerhört ineffektiv.. jag går bara runt och funderar, pratar lite med mig själv, pratar med lägenheten, packar lite, städar lite, säger hejdå och förundras över hur mycket skrot man kan samla på sig.. Funderar över om jag ska ta med mig min kossa-dräkt till hulstfred, och vad ska jag göra av julgrisen?? Tror Anna och Knaz får adoptera honom.. :)

och nu, mitt i allt, började jag fundera. Har jag ätit nått idag? HAHA. Jag har alltså ätit en halv skål yoghurt imorse när jag var bakis.. hahah.. Allt funderande har slagit ut mitt hungersystem. Nu ska jag äta!

Handlingsförlamad

har märkt att när jag blir stressad nuförtiden blir jag handlingsförlamad. Det är jättejättejobbigt.. när jag låg i sängen i bakfyllan imorse och kände all flytt-ångest och tänkte att nu måste jag gå upp. Ja då låg jag kvar i två timmar till.. gosh.. Och nu sitter jag och tittar på Momento bara för att slippa tänka på annat. MEEEN nu får det nog va nog! Back to work..!

Fortfarande!!!

städa städa städa. packa packa packa!

Alltså.. jag har städat/plockat/packat sen kl tio imorse!!!

DET TAR ALDRIG SLUT! Hur mycket grejer kan man ha samlat på sig i 2½ år??? Wäh..

dan före dan före dan

städa städa städa. flytta flytta flytta..

Jag gjorde upp en eld för dig, och nu brinner hela skogen!

Snurrig video? JA
Epilepsiframkallande? JA

Men mycket bra låt som har SNURRAT I MIN SKALLE en månad säkert. höhöhö


toåta!

Ikväll var jag till Eckerö och dumpade lite grejer, hälsade på Sara och bakade denna fina underbar prinsesstårta!!! Alldeles själv! Med lite hjälp av min mor hehe..



Tror ni dom blir glada på jobbet imorgon?

om 24 timmar...

har jag jobbat min sista dag på HP! Guuuud vad stöööört.. jag har alltså varit här i 1 år och drygt 2 månader. sick sick sick! Känns som 2 månader samtidigt som att det känns som att jag har varit här hela mitt liv. Typ!

Måste nog bjuda på tårta imorgon.

just ja..!

Jag köpte nya skor förra veckan!!!1 Och jag klarade av att gå i dom hela fredagen på krogen också, jag är imponerad. Eller okej, dom åkte av påvägen hem.. det blev för tungt i uppförsbacken hem.



kostade 50 euro tidigare men nu fick jag dom för 17 HAHA! Tack halva rea-priset.

MTWTFSS!!!!!

Hoho, min sista vecka på kobben! På söndag bär det av.. om sex dagar sitter jag förhoppningsvis på tåget med mina väskor och är nervös! wääh.. Men det ska nog gå bra. Är lite orolig över hur flytten ska gå bara, jag far ensam med tåg och massa väskor. Hur ska det gåå???? Jag borde hyra en slav som bär mina väskor, det skulle göra allt mycket enklare!

Har iaf bara två arbetsdagar kvar.. bortsett från idag då. Slutar på onsdag! Ska bli sköööönt.. borde egentligen ha varit ledig hela den här veckan så det inte skulle bli så stressigt som jag misstänker det kommer bli. Jag ska packa ihop allt och flyttstäda lägenheten torsdag och fredag. My groin! + ställa upp bilen och massa annat tjafs jag säkert har glömt bort. Vad det ska va omständigt att flytta!

Förresten har jag fått veta att min rumskamrat är en kille och är född 1991. HEHE! Jag är lite skeptisk men jag gör mitt bästa att inte hata läget förrän jag vet hur det är. PÅ RIKTIGT. Han kan ju va shysst fastän han är barn. Nästan barnbarn!

nåväl.. i helgen firades det ordentligt! I fredags hade jag den sista bastukvällen.. det var nice! Först åt jag, knaz, anna, andi och yassi middag hos Yasmine. Fisk med sås och potatis! haha.. jättegott och sen blev det glassbomb till efterrätt och jag åt somvanligt så mycket att jag nästan sprack. Måste lära mig det där alltså, frosseri är den femte dödliga synden! AJABAJA. Sen fortsatte festen hemma hos mig med klädpoker och dom som blev nakna först fick gå i bastu hahaha.. världens bästa idé! Bastun gick i högvarv i säkert två timmar och mitt i allt kommer Anna och Yasmine och säger "INGA PALLAR VI SPRINGA NAKNA FÖRBI LUSSE?!" Pallar inga vi? joho.. så skenar vi ut + fyra karlar och streakar på the lusse highway. Mycket roligt och det känns bra att ha avklarat det före jag flyttar. hehe. Sen blev det Arken och Indigo! Fin kväll!

Lördagen vaknade jag upp av att Robin och Kim kommer och väcker mig genom att dunka på dörren/fönstret. Precis som förr i tiden, haha.. Sen spenderade jag hela dagen hos Anna och Knaz och på kvällen begav vi oss till Freja som bjöd på 20årskalas! Det var kul men som sagt så hinkade jag lite för mycket så jag och Anna gick hem när de andra for på krog, tror jag! haha.. det är lite suddigt men det var en rolig kväll med "Jag har aldrig" och ölspelet och Doris vet vad. hehe



Jag sov hos Ahlström/Norrlund residens och spenderade hela söndagen där också haha. Mysigt med regn och åska till en början ända tills vi ser ett stort ELDKLOT utanför fönstret, antar att det var en blixt. Då blev vi lite rädda. Sen blev det bio och Sex and the city på kvällen, wiiie den var så bra!

hjälp vad jag skriver nu då! Back to work..........

En makalös helg!!


Och jag var tydligen kastrull redan kl 20.30 i lördags.. my god! Kanske berättar mer imorgon

Knock knock

- Who's there?
- Weekend
- Weekend who?
- EN ROLIG HELG

haha gud va kasst... nåja, men den här helgen är någonting att se fram emot! Ikväll är det bastu, öl och öppethus hos mig (alla välkomna!HEHE).. Sen imorgon fyller Freja 20 så då blir det kalas hela natten hos henne. Och på söndag ska vi se Sex and the city på bio savoy!! Wiiee

Min kväll

   

Satt en stund ute på balkongen i regnet och tittade!.. det var mysigt och jag blev lite sentimental. Jag har ju bott här i 2½ år för sjutton. Och nu ska nån annan bo här! I MIN LÄGENHET! wääh..

Kommer sakna min fina balkong med ölburkar på golvet och en sedan länge död blomma!

och låtarna har väl inget att göra med resten men jag har lyssnat på dom ikväll och det är ROLIGT

Jag har gjort något med mitt hår!

Vilken sensation..!! For till Anna efter jobbet lite random och hux flux satt jag med folie i håret! ah.. men de va bara slingor, but still! Det är ett stort steg när man heter Stina. Blev ingen megaöfföskillnad men de blev lite ljusare och en annan ton.. Jag gillar det! :D



Lägg märke till min julmus-speldosa till vänster och min julgris (knorren) till höger. Städa undan julpynt? Pöh.. onödigt. Jag har det framme året om. Jag är tveksam om dom följer med till Hultsfred dock...

One song. One take. One cab.



Vilken kul hemsida!

The Kooks Martha Wainwright Lykke Li Death cab for cutie Okkervil River

Äntligen!

Enligt tumppi ska Californication säsong två börja i September! aah, rättare sagt Söndagen den 28de!

finally finally finally

Oh crap...

Vad är ditt fultal?


Min tankeverksamhet imorse

06.40: WÄÄÄÄÄÄ jag har försovit mig!! Ah, nej gud tack och lov.
06.45: Jag ska döda den där väckarklockan... jag ska döda den. Snart..
06.50: Nu går jag och duschar.
06.55: Men mitt hår är ju faktiskt inte så smutsigt... kanske..
07.00: Jag ska bara ligga tio minuter till, så går jag upp och äter frukost och cyklar på jobb sen! JAA Bara fem minuter till
07.05: Zzz.zZZzz.......Zz...
07.10: (drömmer om nått ovesäntligt..)
07.15: WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ jag har försovit mig??? Naej phew..
07.20: Vad skönt det skulle va med sommarlov...
07.30: Nu går jag upp.
07.40: HÄRRIGUD nu är det bråttom

och 07.47 sitter jag i bilen påväg på jobb. Varför är det såhär varje morgon?

Cykelhysteri!

Mitt i all cykelhysteri ska jag visa upp min cykel som jag hittade på soptippen, ja.. på soptippen!!


Titta vilken fin.


Inte vilken cykel som helst utan en världsmästarcykel!!

Den är minst lika nice som en kronan-cykel!

nu ska jag sova.. avslutar med en bild på DORIS



Natti!

I just told the biggest lie


AAAAAARGH

ALLTSÅ! Gud.. vilka bedrövliga människor det finns!!!!!!!!! Det ringer en människa, helt inställd på att jag är världens sämsta och ska klaga på mig över en faktura. Alltså gud! Han lät mig inte ens mig få tala utan vill bara bajsa ut skällsord och svordomar åt mig, fastän jag inte har gjort nått fel? Han hade fått en betalningspåminnelse i går, och betalade idag. och tyckte att "wää varför skickar ni sånt här jävla skit till mig??"... hur kunde jag veta att han tänkte betala idag? igår.. örfebörf.

Dumma gubbe förstörde mitt fredagshumör.

Karma

Jag känner mig jätteduktig och hjälpsam idag! Har en liten grej idag att jag ska säga trevlig helg till alla jag pratar i telefon med (okej inte dumgubben som ringer varannan dag och är otrevlig). Och vad glada alla blir! Hoppas jag håvar in massa karmapoäng. Sen pratade jag med en kund som i slutet sa "tack så mycket, Stina!" Vad det värmde! Det kändes verkligen som att jag hade gjort något bra haha när hon tilltalade mig med namn. Helt otroligt att hon la namnet på minne också.. nussitussi

nu ska jag.. ta itu med en grej jag har skjutit upp ett bra tag! JA. roligt!

080808

Vilken dag!

Jag sitter på jobbet och äter kardemumme/mandelskorpor jag fick av mamma igår. Och tittar ut på regnet.. det börjar bildas en fors här utanför haha.. blir inte överraskad om det blir översvämning nånstans idag. Det var roligt förra året när det var det. hehu. fast haha, nu slutade det regna! Jaja...

Ikväll ska jag kanske vara barnvakt åt min systers pianolärares barn! hah.. men jag vet inte om det blir av, hon har inte hört av sig nått så att. vi får allt se! Annars skulle jag va sugen på en hemmakväll typ med Anna och Yasmine. Det var längesen, visst?! Eller så skulle man kunna fara ut. Kanske ta första Arkenrundan för i sommar?

Paraflax


Ikväll har jag sytt en klänning!


Med glittriga paraplyn på


Snurr


Det var kul och det tog tre timmar haha

OCH LITE TILL. Som jag snodde av Yasmine också.

Namn: Stirremirre Margareta Andersson
Födelsedag: 3 juli
Ögonfärg: Blågrå typ tror jag
Hårfärg: Blond
Längd: 1665 millimeter vill jag tro!
Stjärntecken: Cancer
Skostorlek: 38/39
Är dina föräldrar skilda: Nä

Favorit:
Sport: Thumb wrestling
Helgdag: Julen
Årstid: Sommar jao

Har du någonsin:
Varit kär: Jo tusen
Blivit dissad: Jaa
Föreställt dej ditt ragg naken? Mitt ragg? Jag lever i celibat!
Skolkat: Jo
Sovit utomhus: Jao
Sett en död människa: Nej!
Använt droger: Nej
Retats: Ja

THIS OR THAT
Cider/Öl: Strongbow!
Pepsi/cola: Kåka kåla
Kärlek/sex: Kärlek
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: KÖTT OCH POTATIS (och grönsaker)
Tv/film: Tv-serier
Gitarr/trummor: Trummor
Adidas/nike: ehh.. nike?
Kinesiskt/mexikanskt: Thai
Mtv/vh1: VH1 kommer jag ihåg att jag gillade när jag hade det för länge sen.

SENASTE DU
Skrattade: Kommer inte ihåg :( Nee men det kanske var..  i tisdags när jag, knaz, sauren, sigrid och kerman var och badade! aah
Grät: Några dagar sen när jag såg sista Greys avsnittet på säsong två! BUHUU. Mest för att det tog slut och att ja måst ladda ner mera. Eller köpa... hehe
Filmen du såg: Mama mia!
Drog ett skämt: Minns inte
Sjöng en sång: AAAAHEHH vet int

Har du under den senaste månaden
Druckit alkohol: Lite..
Tagit droger: Nä
Kysst någon: Jo
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: Joo
Sovit bredvid någon av samma kön: Njää
Haft sex med någon: Jaa
Badat utomhus: Jo!
Bakat: JA BULLAR
Viljat dö: Nej

Måste göra något totalt värdelöst innan jag kan jobba tusen!

01. HAFT SAMLAG MED MER ÄN 10ST?
Hehe.....!
02. TAGIT SMÄRTSTILLANDE?
Nja, vanliga huvudvärkstabletter?
03. BRUTIT ETT BEN?
Nej
04. HAFT SEX UTOMHUS?
Nja..
05. HAFT MER ÄN 10 SEXSTÄLLNINGAR?
Probably
06. BITIT NÅGON I TÅN?
Joo
07. GJORT SUGMÄRKE PÅ NÅGON?
Nej faktiskt inte haha, inte något som håller flera dagar
08. SUPIT TILLS DU DÄCKAT?
Ja usch
09. ÄLSKAT NÅGON SÅ DU GRÅTIT?
Njää
10. ÄTIT PAPPER?

11. KYSST EN 30-ÅRING? Nej
12. HAFT SEX MED NÅGON DU KNAPPT KÄNNER? Jo
13. KÖRT KLÄDPOKER? Japp
14. TATUERAT DIG? jopp
15. PIERCAT DIG? Jaaa
16. BITIT DIG SJÄLV I HANDEN? JA
17. PUSSAT EN GRODA? Nej usch
18. HÅNGLAT MED NÅGON AV SAMMA KÖN? Nä
19. HÅNGLAT MED NÅGON ANNANS KILLE/TJEJ? Tror inte det
20. HÅNGLAT MED EN KOMPIS KILLE/TJEJ? Jo haha gud fullikastrull
21. SVIKIT EN VÄN? En par gånger
22. TESTAT XTC? Vad är det? nej
23. HASHAT? nää
24. SNIFFAT? SNIFF SNIFF!! jag luktar varje dag hehe
25. TAGIT NÅGON FORM AV MORFIN? nej
26. AMFETAMIN? Dont do drugs, get high on hugs!
27. ÄTIT ANTIDEPRISSIVA MEDEL? Nä
28. TAGIT SÖMNMEDEL? Nej
29. VARIT PÅ SOC? Nej
30. BOTT HOS EN FOSTERFAMILJ? Nää (vilka deprimerande frågor)
31. EN KONTAKTPERSON? Nej :P
32. VARIT OTROGEN? Joo
33. SLAGIT NÅGON DU ÄLSKAR? Nä
34. SPYTT PÅ NÅGON? Mig själv <3
35. HAFT MAGINFLUENSA? Vae? Säkert
36. VARIT MED BARN? Naj
37.LYSSNAT PÅ HÅKAN? Jaa!
38. CYKLAT I MOTVIND? Ja, jobbigt..
39. GJORT EN SLÖJDLÄRARE ARG Knappast, jag var så snel i skolan.
40. HAFT TANDSTÄLLNING? Jopp
41. ETT ROLIGT SKÄMT PÅ G? Nä!
42. HAR DU TRÄFFAT LEIF LOKET? Nej
43. HAFT TREKANT? Nej
44. KÖPT KYCKLING FÖR VECKOPENGEN? hahaha
45. HITTAT EN KATT? Nej
46. HJÄLPT EN GRANNE? Jaaa, jag har varit kattvakt! :D
47. BLIVIT OMSKUREN? naj
48. TRÄFFAT NÅGON IFRÅN INTERNET? Jo DEGLUR
49. HAFT SEX MED EN VUXEN NÄR DU VAR ETT BARN? örfebörf
50. DYRKAT NÅGON KÄND SERIEFIGUR SOM BARN? Svingelskogen :)

Tokigheter

Yasmine tyckte att jag var "ordet crazy i människoform" när hon läste det här inlägget.

Då kom jag att tänka på, vad har jag gjort för tokigheter i mitt liv? haha, så jag har skapat en liten lista. Utöka den gärna ifall du kommer på nått.

Jag har:
- Liftat till Västerås
- kört scooter till stan typ varje dag en sommar när jag jobbade i en glasskiosk HAHA
- kommit på en tatueringsidé på måndagen, tatuerat mig på lördagen samma vecka
- anmält mig som funktionär till Augustibuller mitt i natten, och sen glömt bort det. Blev lite förvånad sen när dom ringde upp..

okej nu kommer jag inte på nått mera. Jag är nog inte så tokig och crazy ändå...

Helt fantastiskt!!

hahaha.. Radio X3M har gjort min dag! Först spelar de fågeldansen-låten och man får värsta fredagsfiilisen.. Och när det känns som att livet inte kan bli bättre, spelar dom Pop Sixten! Dont stop the music.

spanks. Snart är det dags för kaffe. Snart snart snart..

pepp pepp pepp pepp pepp



ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba baaaaa

Oh crap!

Tillbaka på jobb igen då. Konstigt att det är fredag haha, men skönt! En liten warm up för de kommande två veckorna som kommer va jobbiga på jobbet. Jag måst få bort alla mina pappershögar, allt gammalt jag skjutit upp i ett år osv. AAHAaa vad jag ser fram emot det! Nej..

Nåväl, jag flyr ju från Åland sen när jag slutar så jag kan ju förtränga allt så jag inte får så dåligt samvete! Eller så får jag helt enkelt jobba som sjutton de här veckorna så jag inte har någon anledning till dåligt samvete.. får allt se hur det går.

Idag är det augusti, märkte jag nyss! När jag måsta byta blad på kalendern..... gud, vilken bild. En staty-rumpa! haha. tur att jag bara har 13 arbetsdagar kvar. Hade inte stått ut att se på denna röv flera dagar än så. Okej, nu överdriver jag. Den är inte så ful, den ser ganska tajt ut!

Just bokade jag plats på färjan till Brändö imorrn! OJOJIOJOJ så det kan gå

RSS 2.0