EIN BERLINER DANKE DANKE

Berlin har varit och farit! Och ja, det var en naaaaajs resa. Mest tack vare sällskapet. Men staden var awesome också, måste definitivt åka tillbaka någon gång. Vi gjorde inte allt för mycket, chillade från park till park och droppade in här och var för att köpa öl. Som var sjukt billig för övrigt, den billigaste 50cl flaskan vi hittade kostade 20cent. Och smakade helt OK ändå.. eller ja, det var inte äckligt i alla fall :D

Det bästa stället vi gick till var Hubertuslounge vilket var ett litet rökigt hak med en rödvinsdrickande pianist i ena hörnet. Det såg ut och kändes som att man gick in i ett stort coolt vardagsrum med massa soffor och bord. Där satt vi i många timmar och spelade sällskapsspel och gick till baren och beställde drinkar. Betalade gjorde man när man gick därifrån och då var det inte säkert att man hade koll på allt man hade druckit, för det hade de verkligen inte i baren. Så min kväll där kostade 7€ och jag drack åtminstone en GT, två öl och en kaffe. Gillar Berlin :D

annars så gick vi mest runt i t-shirt hela dagarna, letade lite efter Berlinmuren (vi hittade någonting.. men tror inte att det var det coolaste man kunde se. Det var mest.. en grå mur. inte så imponerande) hängde med Fredriks kompisar Pontus och Heidi eller åkte U unt S-BAHN!

Nu är jag hemma och jobbar för fullt med Bandpass på praktiken. Det SKA bli fett bra har jag bestämt. Imorgon ska vi börja bygga upp en studio i kontoret och sen ska det bara rulla på.. heja heja mig.

Sen är det ju Valborg imorrn också. Vi ska tydligen till Lund och festa! Eftersom det är studentstaden nr 2 lär det ju va grymt drag där så jag har höga förväntningar. hoppas bara att mitt partymode höjer upp sig några nivåer.. känner mig lite seg just nu.

SÅ DÄRFÖR SKA JAG UT OCH SPRINGA NU! eller ja.. försöka.. heido

Munsår magsår stressår

Bläääuuuu jag känner mig stressad.

stress stress stress...

Känns som att jag har så mycket på gång nu. Och jag är inte van vid det. Praktik, extra jobb som jag inte vet om jag klarar av, slutarbete... HÖSTEN!

hjääälp. Ska bli skönt att dra till Berlin på torsdag. Behövs!

Var hälsad!


min nya frilla


BERLIN!!!

JAG SKA TILL BERLIN OM 10 DAGAR :D

RSS 2.0