böuuh..

Jag har ont i mitt lilla hjärta.. bu :(

Favorit i repris


Glad tisdag!


Jag dricker smakis.. gott!

(och det är ekologiskt och kravmärkt och Anna-approved)

Nu går det fort..!

Oj oj dagarna flyger iväg. Idag är det onsdag = tvätt och pluggdag! Ska även till skolan om en timme med Carro och försöka få klart infofilmen vi gjort om skolan.. Ikväll kanske jag drar till Emma och Frans om dom bjuder på tårta, Frans fyller nämnligen år idag. Grattissssssssssssssssss!!!!!!!!!!!11 Och imorgon bär det av till Växjö för lite shopping.. jag behöver vårskor och.. ja, vad som helst. Måste stilla mina begär lite. :) Ska inte köpa så mycket, så jag kan shoppa i London sen i tio veckor :D muahaha.

Sen är det torsdag och då kommer Michael till mig :) Så jag kommer va med honom hela helgen.. måste försöka klämma in lite tid för plugg och skolarbeten också.. aahh jag är lite nervös för vårt case nu. Vi ska göra en affärsplan för studentföreningen på skolan. Mycket jobb..

Efter det är det ny vecka, skola på tisdag, på onsdag kommer Anna och kanske Knaz :D Sen har jag tenta på fredag och på lördag drar jag hem till Åland tillsammans med Anna och Knaz! wooohh...

Bara 11 dagar kvar till Åland alltså. Saker som måste hinnas med :
  • Äta sushi på Indigo
  • Äta korv på Rökka
  • Umgås med alla så att alla hinner tröttna på mig
  • Kanske jobba lite med mamma i bageriet
  • Förbereda mig mentalt för England.........
I'm freaking out!! :D

Buääähh!!


Min gamla lekstuga :(

Hjalp

Om tre veckor är jag i England.

Lördag

Såhär spenderar jag min eftermiddag:

90-talsmusik (du måste ha spotify) och STÄDNING..

wiie

Friday!

Tänker inte skriva TGIF!!!! bara för att jag har haft helg sedan i onsdags.. japp. Så är det i Hultsfred serru! I onsdags hade vi en liten föreläsning och uppstart av den här kursens stora case. Och sen blev vi "lediga" enda tills måndag! weii.. det firades på kvällen hos Malin med ost, kex, vin och sällskapsspel! Jag och Emma vann Med andra ord och jag vann Rappakalja! woooohh.. jag hade flyt den kvällen alltså.

Sen igår, torsdags, gjorde jag ungefär... ingenting. Jag tänkte städa, boka tvätttid, träna och massa annat duktigt. Men jag diskade i alla fall. Och pysslade lite. Det var helt ok det också.

Idag, fredag, steg jag upp kl 10! slappade lite på morgonen och kl 12 cyklade jag iväg till skolan för att redigera infofilmen jag och Carro har spelat in. Det blev bra! Synd bara att vi bara har inverjuer av 2 program på skolan.. av typ 5-6. Så vi måste lägga in lite text med info om de andra programmen, det blir ju inte så bra.. men vi får lösa det på något kreativt sätt!

Sen cyklade jag hem, lagade mat och nu har jag en toscakaka i ugnen.. mmmmmmmmm, ska bli gott. Emma och Frans kommer kanske över och smakar. Hoppas jag. Annars kanske jag äter upp allt själv. Det vore ju inte så bra..

Trevlig fredag på er!

Matbloggen


Broccoli och blomkålssoppa toppad med pumpa- och solroskärnor. Gott. Nyttigt.
Serveras med ett glas svartvinbärssaft!

Det skramlade i postlådan idag


Jag fick ett brev


"Det krävdes svordomar, grov irritation, kreativitet, en kopp te, en ost-smörgås, en pisspaus och en bra vän för att skapa detta tingest. Tänk på det när du har det här!! Ditt svin :)  Puss Anna"


Ett fint armband :D

Tack Anna!

WW3

I skolan fortsätter kriget om vem som får mest views på sitt youtube-klipp. Min grupp leder fortfarande, räknaren steg nyss över 5000 views. Men vi får inte ta ut segern i förskott! Det är mycket hårt marknadsföringsarbete kvar!!!

Idag hade vi en workshop där vi skulle göra en promotion-site för klippet. Vi skulle använda befintliga tjänster som blogspot, wordpress eller annan bloggsida.. vi valde wordpress och det var nog ett dåligt val eftersom man inte kunde göra så mycket i gratisverisionen. Men nu har vi lärt oss det! jag ska nog satsa på ett wordpresskonto sen nån gång när jag skaffar en egen domän och sånt. Det verkar va rätt smidigt :)

HÄR HITTAR NI VÅR EXCELLENTA PROMOTIONSIDA!

ni finner också en skojig behind-the-scenes film på sidan. Om ni letar lite.. utmaning utmaning!

Oh no! ligger uppe på Jutub..!!!



Klicka gärna in på sidan och lämna en kommentar och rankning.. så blir jag glad :)

Om en månad..

Befinner jag mig i England.. en bit utanför London i en liten liten stad kallad New Romney, och stannar där i 10 veckor. NAJS VA?!

OBS OBS

Kom igår att titta på videon till vänster lite nu och då.

På mindre än två dagar har vi över 2000 views :) Det är inte illa!

På västligare breddgrader

Det blev lite spontant igår igen! Kom till skolan strax före kl tio för en föreläsning om hur man marknadsför sig själv.. Pratar lite med Malle och Malin och upptäcker att dom ska dra till Varberg direkt efter skolan. SÅ jag bestämde mig för att följa med! Till Göteborg via Varberg då.. det var najs. Nu sitter jag här hos Michael och väntar på att hans rumskompis ska dra härifrån (haha) så jag kan ringa till London. Sista sista intervjun nu.. hoppas det går vägen. Annars börjar jag gråta och mailar Åland24.

puss



Vi firar sex månader idag :)

Mmm ett och ett halvt år sen!



Jag och Anna mot Helsingfors i oktober 2007. DET VAR EN KUL RESA! haha..

SUPER PIRATE

Här är det vi arbetat på i helgen:



kolla på det i fullscreen, vi lyckades inte få den som widescreen i youtube. men men!

Grymt va?

Ja just ja!

Igår var jag duktig och ringde London om praktik. Det gick sjukt över förväntan bra.. jag har nog aldrig pratat så bra engelska som jag gjorde då. haha. Kändes det som i allla fall. Nåja, efter ett ca 20 minuter långt samtal så tackade vi för oss och sa have a nice day and so on. Och dom skulle återkomma inom en vecka om jag var kvalificerat till en tredje telefonintervju. Och ja! Idag fick jag mail igen.. tjuhu. Så jag ska försöka ringa imorgon igen..

Men lite tur kanske jag hamnar 10 veckor i Kent utanför London på ett Guerilla-marknadsförings företag. Nice va?

En produktiv dag

Idag har jag fått mycket gjort! Började skoldagen kl 10 med att börja filma informationsfilmen jag och Carro fått i uppdrag. Vi tog Malin till hjälp och anlitade Emil som skådis och så var vi igång! Det gick som väntat bra.. lite krångel i början med att få den spettade hamstern att fungera. Men efter det gick allt som smort!

Sen kl ett så började vår "föreläsning". Vi skulle visa upp våra Youtube-hittar som vi har producerat i helgen. Vår blev grymt bra och den blev också favoriten i klassen, vilket var väldigt skoj..!! Vår lärare Martin tippade att den skulle få 25 000 views på en vecka......... okej ni får titta flera ggr om dagen om det ska funka.. Men det var en rolig timme. Alla andras klipp var också roliga.. Imorgon lägger vi upp dom på Youtube.

Sedan efter det spelade vi två scener till infofilmen som vi inte hann med på morgonen.. och nu sitter jag här i datasalen och orkar inte riktigt cykla hemåt. Men jag ska försöka snart. Sen ska jag försöka dra iväg till badhuset och simma en par längdar. Så jag får dega med gott samvete heeeeeela kvällen :)
 

Sunnuntai

Moi mukkulat!

Tänään minun äiti, isä ja Doris olet tässä. He antavet meille televisio, stereoo ja muuta asia. Se oli kiva. Nyt minä taas saan katso televisio. Me söimme ruokaa ja juomme olut. Doris nukkuu sohvalla. Minä uskon opetellan suomeksi tämä kesä.

Nyt en ymmerä muuta. Hyvä yötä!


Godmorgon

Sitter och försöker äta min ostsmörgås. Jag vill spyyyyyyyy.. dålig morgon. Bakismorgon.

Nu ska jag cykla iväg på elevsamtal hehe.. örf

Det är inte så lätt alla gånger...

Nu har jag ett stort problem. Hur ska jag fira början till min helg? Har fyra alternativ.

1. Lost
2. Heroes
3. Sex and the city
4. L Word

...eller kanske man skulle diska? nä

Renovering

Gjorde lite ändringar i designen eftersom jag äntligen tröttnade på min förra otroligt tråkiga elefantfarm... nu blev det lite färg i alla fall! Ska nog fixa lite till nån annan gång.. jag äger faktiskt en feeeet HTML/CSS bok nu! Vi skulle ha den i webb-kursen i höstas och jag hämtade ut den igår... hehe

Vad har jag pysslat med idag då? Varit i skolan. Marknadsföringskursen började i måndags och jag mindes till min stora förfäran inte ens de fyra (fem) P:na! haha.. Peter i Handels gav mig inte så långvariga kunskaper. Kursen vi läser här i  Hultsfred har hittills varit roligare än de många hundra timmar marknadsföring jag läste i handels haha.. så det är ju.... bra..? Idag fick vi vårt första case där vi ska analysera youtube-hittar. det är skoj! Och i helgen ska vi spela in vår egen youtube-hit och det kommer bli som en tävling genom hela kursen vems klipp som får mest views.. Ni får lova att titta på mitt klipp minst en gång om dagen, OKAJ?!

Annars då? Joooo just ja jag och Caroline i min klass har fått förtroendet att göra en informationsfilm om skolan riktad till gymnasieelever.. det kommer bli awesome! Idag skrev vi ihop manuset, nästa vecka börjar vi filma och 31 mars är det deadline! Slappt schema alltså ;) Det är jätteroligt att få lite extrauppgifter utöver dom vanliga skoluppgifterna.. kan ju va bra att kunna visa upp något extra.

Blöööööööö.. på tal om sånt. Så måste jag fixa en praktikplats SNARAST!! Igår fick jag ett ryck och anmälde mig på www.internship-uk.com och idag fick jag ett mail och dom vill att jag ska ringa upp dem för en interjvu!! HAHAH. Jag vet inte ens vad det är jag har anmält mig för typ. Nå.. får se om jag vågar ringa.. Sen kanske jag sitter i London hela våren. Det skulle ju inte vara helt fel faktiskt.... :)

Nu ska jag försöka mig på att sova! godnatt

Plåster på såren

Fick ett megapaket idag.



Megamycket shampoo och balsam. 400kr WOHO!

Vad fan?!

Ursäkta men.. nu är det läge att svära.

Jag kom nyss hem. Tycker att nånting känns konstigt. kliver in i lägenheten... hallen känns ovanligt tom. Nånting är konstigt med vardagsrummet. AAAAAAAAH!!!!!!! TVn och stereon är borta?!?! Buhu

Camilla (min fd roomie som varit hemma i sthlm nån vecka nu) beslutade sig typ förra veckan att sluta utbildningen och flytta tillbaka till Sthlm. Så idag hade hon varit ner hit en snabbis och hämtat alla sina grejer medans jag var i skolan!! BUHUUUU. känns jätteensamt nu i min stora trea. Kom på besök? Annars blir jag psycho...

Jag borde va tyst!



Här är min traktorpappa!!

RSS 2.0