Auf Widersvin!!!

Nu drar jag till svääärjeee.. hejdå.

På söndag är jag pank!

Det här tar priset!

Okej, inatt drömde jag att jag hade fest nere vid vår sjöbod i Eckerö. Det var sommar och massa folk där, vi badade och hade någon konstig tävling i vattnet. Jag stod på en jättestor fisk!!!!!! men sen dog den. äh jag kommer inte ihåg mera men sjukt var det.

Imorse svimmade jag när jag gick ut genom ytterdörren. Snö?

Maggio


jabadabadoo

Wohoo! Idag kom min dator, bara en månad för sen! iihihohoohoho äntligen. Men jag kommer inte få se på den, ta på den eller ens lukta på den förräns på söndag! Hur ska jag överleva? Ska försöka rensa bort massa crap på den här datorn först så jag får bort det innan jag för över allt.

Men först måste jag ta en powernap. För annars kommer jag få hjärnsnörp på träningsverket ikväll när jag ska vakta ungar tredje kvällen i rad. Jag blir knäpp.

Jag ska till Stockholm imorgon!

Oc här är min lilla inköpslista:

♦ En liten fin väska
♦ SNYGG bikini
♦ vårskor, gärna två par
♦ partypjuxx
♦ träningsdojjor
♦ solglasögon
♦ t-shörts i lite större modell
♦ shorts
♦ u n d e r k l ä d e r (viktigt!)
♦ smink


Jag tror det blir dyrt.. eller så blir det billigt eftersom det alltid blir det när jag har planerat vad jag ska köpa.

Pain

Vaknade upp med en smärta som strålar in i ljumskarna och ut genom svanken!! MMM jag inte har behövt stått ut med sånt på nått år.. Usch! Nu börjar jag äta p-piller igen tror jag.

Igår hittade jag förresten min kameraladdare jag har letat efter i typ två veckor. Den låg i resväskan jag hade till Sälen i julas som jag tydligen inte hade packat upp än, haha. Ojdå. För att citera Anna; Man kan vara lat.. men sen kan man vara som Stina också!!

Into the night

Nä alltså.. godnatt!

Nu är jag out of order obestämd tid tror jag

Hujedamig

Hjälp! Mitt huvud sprängs. Jag har ägnat hela dagen till att försöka utforma mammas bageri-ljusskylt. Inte så lätt när mamma inte blir nöjd. Eller rättare sagt blir inte jag nöjd. Och när jag är nöjd tycker mamma att något är på tok! NÅJA. imorgon ska den iaf va klar så.. får se hur det går.

För öövriigt så for jag till Eckerö igår då. Efter att ha rultat på stan en sväng med Anna, Knaz och ROYBOY! Annas chihuahua som hon kanske ska överta. Doris kommer bli kär när (om) dom träffas misstänker jag.

Snart är det dags att inviga mammas nya stenugn, vi ska laga pizzaa :D Ikväll melodifestivalen då. Om jag inte far tillbaka till stan. Men det tror jag nog inte. BLEH!

Jag vill ha sommar nuuu




Grönt

är skönt!

En ny era!!!!

Alltså jag vill också ha sportlov. Jag vill va ute i det fina vääädret och åka snowboard. Ja, det vill jag faktiskt. FAKTISKT!!!!!! Jag vill inte sitta inne på min working-class-hero-stol och lyssna på P3 och skriva fakturor. Njä..

Jag längtar till sommarn, då får jag tre (3!!!) veckors betald (betald!!!) semster! ååh vad underbart. Jag minns inte sist jag var ledig en så lång period.

 
image158
Flickr

Sweet dreams!

Inatt och igårnatt trotsade jag feng shui, tyngdlagen och alltihooopa när jag sov med huvudet i fotändan av sängen, bara för att testa! Och resultatet blev att jag sov relativt bra men vaknade flera gånger på natten... och sedan jättepigg på morgonen men det var som om någon kraft höll mig nere i sängen.hehe :D Så det blev en stressig morgon as usual. Dumma feng shui.. Så sen när jag rullade in på HP kl 09.29 med kinesögonx2000 står det en gubbe och säger "GODMORGON STIINA!!" haha jag vet inte vem han är men varje gång han är här säger han HEEJJJ STINA väldigt glatt. Det är ju trevligt!

Igår var en rätt hektisk dag. Först jobb, sen hem och äta middag en halvtimme, sedan jobb på träningsverket 1½ timme och efter det for jag först och skrämde Anna (jag såg henne gå på trottoaren på Ålandsvägen när jag körde förbi, så jag svängde och körde jättesakta jättenära henne. Hihi hon blev jätterädd) och sedan for jag till Emma för att klistra upp kluttar på hennes vägg och sen baka muffins :D Det blev fint och gott!

Sen for jag hem kl elva och däckade nästan direkt. Trött!!!

Förresten så drömde jag helknäppt inatt. Eller imorse. Jag drömmer alltid cp-drömmar när jag halvsover. Imorse drömde jag att mamma kom och väckte mig, och vi skulle fara på nått släktkalas och STINA-LEE var där och jag var kusin med henne. Sen for jag och mamma hem till mig och städade lägenheten hah, det blev så rent och fint. Sen vaknade jag upp i allt damm igen. Bläh. HAHA och i helgen drömde jag en läskig mardröm. Det var massa människor som var instängda i en stor lokal, tror det var Ekergården (äldreboende i Eckerö) som vi var i.haha. Så var det en mördare där inne och allt var som en Saw-film typ. Man sku måsta göra massa äckliga saker för att han inte skulle döda en. Någon skulle typ sätta fast en tejp-bit på halsen och sedan dra bort den så att massa skinn sku följa med. Nice. MEN mitt i alla horriiibla saker så började ett dansband spela "Jag vill vara din Margareta", så då började alla dansa. Och sedan hittade någon en väg ut och ringde polisen.

nu ska jag försöka få något gjort här på jobbet. Men först läsa Knaz mail, han hade skrivit nån teori om GLOBAL WARMING!! spännande spännande

Fantastiskt!!

Gårkvällen blev rätt rolig ändå! Satt först hemma och kollade på melodifestivalen och haha jag blev så glad när inte Carola gick vidare direkt. Sen kom Stoffe och hans kamrat Thomas hit och chillade med broil innan jag drog med dom till Indigo. Där var Mathias, Johan och CB också. Roligt roooligt. Sen drog dom med mig till Arken och JAG KOM IN???!! Jag fattade ingenting verkligen. Tror det var min flörtiga blick till Hubbe i kön som gjorde att han släppte in mig. Sjukt. Första gången jag inte blir leggad till Arken är på en lördag?? Jaja. Kul var det där iaf. Jag kände inte så många men jag cruisade runt med CB så det var lugnt, haha. Usch jag träffade Petra som jag jobbade med på La Strada förra sommarn. Det var roligt att träffa henne men det var så pinsamt för jag kom inte ihåg vad hon hette. Wääh. Och sen frågade hon vad jag gjorde och då skulle jag säga att jag vikarierade på HP men så kom jag inte ihåg vem jag vikarierade för. Alltså vad är det som händer med mitt minne. Hujj..

Nåja. Idag mår jag dåligt i magen. HUÄÄ. Ska se på Heroes och förhoppningsvis piggna i lite så jag kan ta mig ut till Eckerö idag innan solen går ner. Ska hämta Dorkki-snorkkan som ska bo hos mig imorgon. Pöss

HURRAAA!!!

Screw you Carola!! Mina favorit Electric Banana Band-tvillingar ägde dig rejäält muauahahha!!!1


Världen är för liten för S n' M.

Inget blev riktigt som jag tänkte mig idag men det blev bra ändå.

Träffade Mathias/Mystiska Magnus av en ren slump på stan när jag var påväg till polisen för att fixa mitt nya körkort. Så vi gick och fikade! Det var trevligt. Mitt i allt prat berättade jag om min lilla 13 åriga kusin som bor i sthlm och har börjat spela i ett band. Och då visade det sig att Mathias var och kollade på deras första och enda spelning. LIKSOM hur är oddsen för det? Haha.. Här är förresten deras myspace. Jag är nästan stolt :D

Sedan tänkte vi ju att vi skulle ut ikväll men Mathias kompisar bangade och glad var jag för det! För jag sku int ha orkat med nå alkohol ikväll. blöff. Så jag blev hemma och såg på Cashback jag laddade ner här i veckan. Verkligen en underbart bra film! Den var så fin samtidigt som den var sorglig och rolig rakt igenom. Rekommenderas!



image158
Mitt nya körkortsfoto. Första körkortet såg jag ut som 12 år. Nu ser jag iaf ut som 12 + fem månader!!!

HALLÅå

Ska ingen kommentera min oroligt glada nya design? Jag har snott headern från
the Shins. Hoppas dom inte tar illa upp. Jag tycker det blev fint iaf.

TGIF

Så var det fredag igen! Sköönt. Idag tänker jag inte göra något ansträngade på jobbet. Båda cheferna är bortresta så det är tillåtet att slappa lite hehe :D Tar igen det nästa vecka istället. Finns massa papper jag borde få undan. Ooups..

Ikväll då? Jag tror jag ska fara och träna.. sen hem och duscha en lååång duuuusch och sen slänga mig framför tvn med något gott att knapra på. :) Kanske ska träffa mister Mystiska Magnus. Kanske. Eventuellt. Fast helt sku jag nog vilja gå till Arken. Det återstår att seee vad kvällen har att bjuda på!

Jaymay

I alla hjärtans dags-present önskar jag mig en ostkupa och en symaskin!! thanks

Nu lagar jag korvsoppa och lyssnar på Jaymay. Sedan bär det iväg mot Önningeby :)

KRAM på alla fjärtars dag!

Ojojoj jag har blivit senil på riktigt nu. I tisdags räknade jag ihop fakturor som skall bokföras till år 2007 men gjorde det inte riktigt rätt så jag måsta göra om det idag. Och nu krånglar allt?? Jag har räknat ihop massa stora summor och nu kan jag inte komma på var jag har fått dom ifrån. Nice Stina. Nice work.

Man blir som man umgås sa Uffe, haha det stämmer väl! Nu är jag en i senil-gänget! ÄNTLIGEN!!

image157

Inte världens gladaste Stina idag

Men jag tror jag överlever

image153

BANDSLÄPP!!

HULTSFRED HULTSFRED HULTSFRED HULTSFRED HULTSFRED HULTSFRED




Alltså gud vad bra. Nu måst jag börja peppa folk till att komma med. Sara är på. Yarre är på????

Godmorgon

Näe, nu är det inte roligt längre. JAG VILL SOOOOOVAAAAAAA!!!! Överväger att lägga mig ner på golvet här på jobbet. Sku va väldigt väldigt skönt. Det är liksom serious kines ögon á la Handels-style.

image144

Blondinbella testar kläder!


Dagen

Dagen startade i Eckerö. Jag vaknar, vet inte var jag är, hör två finlandsvenska röster och försöker slå upp ögonen. Ah, ser min mamma och moster som sitter framför datorn och letar telefonnummer till någon.. haha jag var så förvirrad.

Så upp ur sängen, umgås lite med moster och kusinen Rickard som har blivit jättetuff :D Han har färgat håret svart, lärt sig spela gitarr och spelar i ett band. De spelade in en skiva när de hade en spelning så jag fick höra nio låtar. Dom var svinbra :D The Castaways kallar dom sig och de ska finnas på Myspace men jag har inte hittat dom än. hihiihih lilla Rickard. Jag ser ju honom som en femåring som börjar lipa av vad som helst. Nåja, alla blir vi stora någon gång. Sedan for vi ut mot Godby för att se andra kusinen Johanna spela fotboll. Det var nice men alla småflickorna stod och skrek och hejade. Jag blev galen hehe.


Nåja, ikväll har jag lagat mat, plockat undan lite skrot och varit till Anna och ätit marängsviss utan maräng. Gott! Nu är det dags för sista avsnittet Heroes från första säsongen. WÄWÄwÄWÄWÄWÄÄWÄWwäWÄÄÄÄÄÄ


En fin bild på mig och min fina snurr-växt som sjunger på sista versen.

Fy tuusaaaan!!!!!

Oj. Nytt rekord. Spenderade över 50 euro igår kväll. Dåligt.

KKK

Goderafton båd herre och fru!

Nu har jag avnjutit en underbar tupplur på minisoffan hemma i Eckerö framför en varm brasa. Otroligt skönt. Doris låg nedanför på golvet och tuggade på sitt rådjurshorn hon hittade i skogen idag. Eller, hon fällde ett rådjur och i kampen mellan liv och död slet hon av hornet. Tror jag i alla fall!

Jag är väldigt nöjd med gårdagen. Åt pizza med Sara, sen fixade vi oss vackra och gick sedan iväg till Stadsbiblioteket där det var Winter Jazz. Sjuuuuuuukt trevligt och mysig stämning. Vi missade första bandet men det gjorde inte så mycket. Det var massa folk där och det kändes så kulturellt att gå runt där med ett glas vin och mingla :) Höjdpunkten för kvällen var Miss Li och dom var öööööver förväntan bra! Det bästa var att deras trummis hade somnat på båten till färjan och vaknade upp någonstans på havet när dom ropade i högtalarna "Vi anländer till Åbooooooooooo snaaaart" hehe. Så dom hade ingen trummis. Men dom hade hittat någon Sebastian som aldrig hade hört deras låtar förut som kanske skulle kunna spela med i några låtar. Tror inte att några noter excisterade heller så det var ganska coolt att han improviserade med. För han spelade med i alla låtar till slut :) Vilka begåvningar vi har här på Åland. Det var en riktigt rolig spelning och man såg att bandet hade svinkul också så det var jättebraaaaa!!!!!!!!!

image142

Klockan elva var det klart på bibban så vi drog oss så småningom mot Arken. Där stannade jag till stängning hör och häpna. För en gångs skull hade jag kul hela tiden. Åh. vilken bra kväll. Mina chefer var där. Pinsamt. hehee. Vaknade upp imorse med Sara på min högra sida och Niko på den vänstra. Min säng är bäst.

Ikväll ska jag se på Melodifestivalen och florra choklad. Mumms!

Emotionelllllll

Vilken bra dag. Tack! Men jag tror att jag är känslosamt rubbad i skallen. An emotional wreck!

Imorse blev jag påraggad i stadsbussen, jag vill iaf tro det. Det var kul.

Sen efter jobbet bjukkade jag Sara, Anna och Yasmine på tvårättersmiddag. Det var fett nice.

Sedan Winter Jazz på bibban ikväll med Wildbirds & Peacedrums. GUD VAD BRA DET VAR! Tanterna höll för öronen men jag njöt. Det var fiddit fint.

Orkar int skriva nått nu. Nobody cares.

När jag kom hem hittade jag den här videon hos silverfischken.



Jag började gråta.

Enda gången jag önskar att jag hade större fötter!

OJOJOJ. Jag var till Me & Pia efter jobbet för att prova ett par jeans. Dom var inte som jag hade tänkt mig alls..

Men när jag var där, fick jag höra att det var halva reapriset! Och det innebär att HOPE-skorna kostar bara 80 euro nu.. orginalpriset var över 200 euro. Det kallar jag ett fyyyynd. Fast det fanns bara ett par kvar, i storlek 40.

Skynda fynda aaaall you big foots out there.

image140

Jag blir så trött!!!

Jag skulle ju då egentligen ha fått min nya dator nu i månadsskiftet. Men eftersom den inte kommit igår så mailade mamma till Dell och frågade vaaaad som har hänt. Om den är påväg.

Och idag ringer det i telefonen hemma i Eckerö och mamma svarar och i telefonen är det en finnpajsare som ber så mycket om ursäkt och meddelar att det skett ett systemfel i Helsingfors och min beställning har aldrig skickats iväg till fabriken i Irland!!!!!!!!!! WÄÄÄÄÄÄÄÄ, jag beställde den för en månad sen. Suck. Nåja. Han skulle sätta prioritet 1 på beställningen nu så det ska ta 1 vecka, MAX 2 veckor innan jag har den hemma.

Prutt


<3

LÖÖÖÖÖÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu ska jag fara och pröva ett par byxor. Bara för att!

Brainfreeze

Alltså jag har druckit 1½ liter jos idag. En och en halv LITER!! Det kan inte vara hälsosamt.
Jag brukar ju typ dricka två glas vatten på en dag.

Jag fick brainfreeze av senaste glaset äppeljos. Hjälp hjälp hjälp hjääälp!!!


Jaja, nu kollar jag på en film på trean. Nicole Kidman är häxa. Kan va intressant.

Söndagslyx!!

Åh gud vad jag lyxar till det nu alltså. Sitter och äter rostat bröd med smör (!!!) och ost, dricker flädersaft och läser massa bloggar. Kan inte bli bättre. Gud vad gott det är med smör på mackan, har inte funnis smör i mitt kylskåp på länge eftersom det brukar bara bli gammalt och äckligt så fort. Men nu ska det bli andra bullar! Mackor är bäst.

Imorse var jag däremot inte riktigt lika lycklig. Vaknade upp med en smärre depression kl nio efter tre timmars sömn. Jättepigg. Jättedålig i hela kroppen. Blääööhh.. Det blev ju Arken i fredags också och det var läääänge sedan jag var ute två dagar i rad. Men det var väldigt roligt, och spontant. Jag laddade upp igår morse (eeh kl tolv) med att se tre avsnitt Heroes. Sen gick jag till Adlon med Emma och Malin och åt en gudomlig hawaiipizza. Efter det gick vi till Emma i det begynnande snökaaaaoset. Hyrde en film, På smällen, den va helt perfekt. Rolig och lätt att titta på. MUMSI! Det kom dit nå barn från lusse så dom bjöd på öl. Och jag kunde inte säga nej heheheheeeeee :D

Sen stack jag till Robin och där va Knurre och Joni och spelade guitarhero. Efter det blev det snöbollskrig (jag träffade Knaz rakt i nacken, han skrek i fem minuter, aah det kan jag leva länge på). Sen en sväng till Indigo eftersom Knaz måsta få tankarna på något annat än snö i nacken så vi tog en utsökt sangria där, värsta sommar-fiilis :) Sen fort till Dinos för att vi sku se på banden. På Dinos var det HUBBABUBBAÜBERDANSTREVLIGT. Knaz och Robin raggade Uppsalabandet som spelade till vårt bord. Det var fränt. Men dom stack ganska fort.. nåja, ett litet moment of fame iaf hehe :D Sen spelade GURKAN (Gäddan) och några från Made in Thailand massa svinbra coverlåtar. Jag avled när dom spelade introt till Toxicity. Tack!

GUD vilken bra kväll med grabbarna haha.

Ojnej!!!!!!! Nu kom jag på min tabbe igår. ahhahaha. När Dinos stängde och det var rush att alla skulle ut kom Uppsala-gitarristen å tvingade mig köpa deras skiva för två euro. Men jag hade bara en femma på mig så jag tänkte göra en bra deal och köpa två stycken för fem euro. Tönt. Han skrattade åt mig.

Nåja, nu ska jag fortsätta slurpa på min flädersaft och kanske se på ett till Heroes-avsnitt.

Ojojoj

Ikväll gjorde jag en dålig affär.

Nu sitter jag hos anna utan anna och snikar på någon annans bredbband, Det är kooooool.

Gonatt!

42!!!!!1

Igår var en bra dag. Anna flyttade in i lägenheten och jag och Yarre var dit efter bilteorin (som förövrigt var boring, som väntat)). Det var trevligt, vi packade upp lite och pratade giiiiiiirlie-talk hehe. Anna, skaffa ingen tv. Det är bra utan tv! Jag var hemma en halvtimme igår om man räknar bort timmarna jag sov. Det var NICE!

Det enda minus på dagen igår var mitt besök på skattebyrån. Jag for direkt efter jobbet för att jag måsta ändra mitt skattekort och fick världens jobbigaste tjej som skulle hjälpa mig. Hon var så töntig, kunde inte förklara och satt och rodnade hela tiden. Och så kunde hon inte säga vad jag skulle göra, så hon frågade hela tiden mig "Men vill du att jag ska ändra din inkomstgräns eller inte?" När jag sitter och frågar om vad som är det bästa att göra. ååh jag blev så galen.

Så jag tröstade mig med att köpa ett par WE-jeans och en Acne-tshirt. 47,50 euro. Jag gillar halva reapriset.

RSS 2.0