hejdå

nu far jag till Göteborg!

Ursäkta röran..

JAG BYGGER OM!!!!!!


......lite

Idag


Nu är julen slut!

Det har varit en trevlig jul. Har varit ganska mycket hemma.. var bara ut på juldagen, det kändes som om det räckte. Igår var hela Anderssons över till Janssons för lite kaffe, bulle, vin, räkor och skvaller! Det var roligt.. kul att höra att ingenting ändras här hemma.. hahaa, nej det där lät ju tragiskt men Kyrkoby kommer alltid att vara Kyrkoby med alla dess figurer.

Idag är det söndag och ikväll kommer jag sitta klistrad framför Tradera. Jag försöker knipa en billig tågbiljett till göteborg, jag far dit på tisdag och firar nyår med Michael :) Sen kommer jag hem ungefär den 7 januari igen och stannar typ en vecka! Så misströsta inte. hehe..

Igår tänkte jag jobba lite med musikvideon som vi ska göra när vi kommer tillbaka till skolan i januari. Jag är ju regissör så jag hade som uppgift att rita upp bilder scen för scen, hur det ska se ut. Men jag suger ju på att rita så jag kom på den briljanta idén att spela in en liten "test-verision" av den. DET BLEV MYCKET BRA! haha. med lite hjälp av Ida. Nu får ni höra låten också. svinbra tycker jag!


Oooh brother

Julklappshandlandet gick väldigt smärtfritt till! Var ganska enkelt och det gick fort och jag blev nöjd :) Så jag kan inte klaga! Jag var en sväng till HP på kaffe också, det var trevligt och dom tyckte det var kul att se mig igen.. höhö. BRA! Imorgon är det dan före dopparedagen. Då brukar jag ju alltid va hemma, pynta granen (vilket vi visserligen inte har haft på några år..) och smaka på julskinkan när den blir klar vid midnatt :) Iår kanske det blir annorlunda! Jag efterlyste ju glöggfest för några månader sen, och nu när ryktet har spridit sig så måste jag väl stå mitt kast :D Blir nog nyktert för mig.. tråkigt nog! hehe. Men det blir så när man bor ute i skogen!! Måste ju vakna upp hemma på julaftonsmorgonen :)

Nu ska jag se på Oh brother where art thou med la familia.. det var längesen. Hoppas den är lika bra som sist jag såg den..

Dan före dan före dan

Idag ska jag köpa julklappar. Har såklart inte köpt en endaste än. Jag lär mig visst aldrig.. huuuh, stressig dag jatack!

Dumma julkalender

Oja, det var en dålig idé! Jag får inte ha så höga förväntningar på mig själv.. haha. Nu sitter jag hemma i mitt lilla rum och försöker packa. Det är svårt att försöka få ner allt man ska ha på sig i fem veckor, i en resväska. Jadu... Men min matematiska hjärna ska nog klara av att lösa det ändå! (ännu en hög förväntning på mig själv)

Jag kommer alltså hem imorgon. Måste åka Rosella (BLÖÖ!), det suger lite. Och så måste jag spendera några timmar i stockholm.. kan inte någon komma och möta mig? hehe.. Ska leta upp Acne utförsäljningen som jag läste om, kanske hittar något fint där!

nu. Back to the pack.

9 december

Crap.. jag kan tydligen inte det här! Två missade dagar.. ajabaja. Nåväl. igår var jag faktiskt med min pojkvän som jag inte sett på hela helgen. Så det är förlåtet! Hur ska jag överleva två veckor utan honom? Hoohh.. det blir tufft. Jag kommer antagligen fara till Skene/Göteborg över nyår..

Idag har vi haft lite musikvideomöte. Bandet hade godkännt mitt manus och tyckte att det var bra och genomtänkt, så det kändes väldigt väldigt skönt :D nu ska jag bara fortsätta arbeta på det. Ska bli riktigt roligt det här. Idag cyklade vi runt lite i Hultsfred och letade efter lite locations där vi skulle kunna spela in. Vi vill ha en gammal fabrik. Det kan bli lite klurigt att hitta en men det finns ganska många här så vi får väl ringa runt.

Sedan var vi till Stegen (en stoooor möbelsecondhand) och Frans hittade en soffgrupp med en tresitssoffa, en tvåsitssoffa och en fotölj för FEMTIO KRONOR?!??!?! Det var helt insane. Man kan hitta mycket där. haha

Nu ska jag äta knäckebröd med makrill på.. mmmmmhh!!

Oh noo 7 december!

Glömde blogga igår! aaarggh.... jag är en dålig människa.

hehe

Nu är jag hemma från Köpenhamn. Är väldigt väldigt skönt att vara tillbaka i Hultsfred. Det var för mycket spatserande i Köpenhamn, känns som att jag har sprungit ett maratonlopp! hoho.. Blev inte så mycket shoppande som jag hade tänkt och verkligen inte så mycket julklappar köpta som jag också hade tänkt. Buhu. Men det var en trevlig helg! Firade Finlands självständighetsdag med att äta Thaimat. gott.

Nu måste jag sova. Imorgon är en stor dag.

5 december

Hoho nu var det nära att jag missade att publicera ett inlägg idag!

Jag sitter för närvarande i Köpenhamn i min systers Marockanska te-rum.. hahaha, hon har döpt sina två små rum till sådana kulinariska namn för att det ska låta bättre. Man får inte ha för höra förväntningar när man stiger in dock.. hehe. Resan hit gick väl okej, jag hade visst köpt tågbiljetter för fel dag (inte mitt fel men det är en annan historia). Men det gick bra ändå, vi fick åka med :P haha. Jag satt och skrev ihop en första verision av manuset till musikvideon på tåget, det blir nog bra! Eller.. det kommer bli skitbra!! hähä 3 februari ska den vara klar. Lägg in det i kalendern!! Det lär bli en storartad dag.

Imorgon ska jag väl shoppa lite och utforska Köpenhamn genom en systemkamera!

Godnatt

Nu blev jag lycklig!

226 euro i skatteåterbäring!! AAAH KÖPENHAMN HÄR SKA SHOPPAS :D

4 december!

Tooorsdaaag! Idag fick vi mail från vårt band Dial M for Murder! De hade bestämt vilken låt vi ska göra musikvideo till.. Oh no heter den, är svinbra och den har precis släppts som singel i England och Tyskland tror jag.. alltså inte i skandinavien än!! Det kommer bli feeeeetttttt. Jag är så peppad!

Nu har jag ätit en stooor feeet lasagne a la Willys och tänker nu tvinga mitt husband att kolla på Greys Anatomy med mig. hehu!!

3 december

Jag ska försöka skriva ett inlägg varje dag nu fram till jul. EN UNDERBAR JULKALENDER till er alla mina 10-20 läsare! hahah..

Just nu sitter jag ensam hemma i min fyra! Min rumskamrat drog till Göteborg imorse så jag är helt ensam här, det är rätt nice. Har för övrigt fortfarande bara sovit här två ggr än så länge. hah! Idag köpte jag en mikrovågsugn. Det var mycket behövligt... men gud vad tunga sådana makapärer är. På beskrivningen av den jag köpte den av, skulle mikron va liten och smidig. Bra, tänkte jag och traskade iväg för att hämta den. Men shit, jag fick stanna typ tre ggr på de hundra metrarna tillbaka för att vila så att jag inte skulle tappa mikron i backen. haha. Nu har jag träningsvärk i mina spagetthi armar. Det blir hårdträning på träningsverket i jul. Det lovar jag! Har liksom aldrig kommit igång och träna här. Det finns för mycket annat som är roligare, eller viktigare.

Är ganska mycket på gång nu.. Video kursen har börjat som sagt och det stora eldprovet är musikvideon som ska vara klar i början på februari tror jag. Igår fick vi klartecken med vårt band, Dial M for Murder! Dom är rätt bra och jag har hört att dom är svinbra på scen så det ska bli roligt att få arbeta med dom :) Jag är alltså regissör och ska arbeta ut ett helt manus med story, bilder, ALLT tills nästa söndag. Det blir tufft.... men jag ska klara det.

Idag fick vi öva lite på att filma och klippa.. vi gjorde ett väldigt oseriöst reportage, och det blev inte så bra eftersom vi fick den dåliga kameran som har inbyggd mikrofon, därför blev det väldigt väldigt dåligt ljud. Kriterierna var att det skulle va 1 minut lång och innehålla en flaggstång och Metropol-skylten. här kan man kolla på det. I bild kan man se mina två goda vänner Emma och Frans! Plus mig. och en flaggstång.

En annan rolig grej är att jag drar till KÖPENHAAAAAAMN på fredag med mamma :D Ska hälsa på Ida och julshoppa lite kanske, om jag har råd. Nej.. det har jag inte, men jag ska göra det ändå. Ska låna en systemkamera från skolan, tänkte att jag skulle lära mig fota lite :) roligt roligt.

Nej, nu måste jag skriva klart den där musikvideoanalysen jag berättade om igår. Den ska va på 1000 ord och jag är uppe i 913!  haha, jag är så duktig.

2 december

Tjo! Jag sitter och käkar dadlar och försöka skriva en "Critic" hemma. Vi ska skriva om en musikvideo och uppmärksamma olika grejer och analysera lite. 1000 ord. Det är ju en del!! Nå, är väl lika bra att börja.

Den här ska jag skriva om. Vet dock inte om jag vågar ta med klippen före och efter musikvideon... haha


1 december

Nu är det december och OIOIOI är äntligen tillbaka :D Världens bästa julkalender.

Idag började Video 1 kursen och huvudcaset i denna kurs är en MUSIKVIDEO! Jag blev tilldelad rollen regissör, det ska bli spännande. Och nervöst. Men sjukt roligt. Nu måste jag spåna idéer!

RSS 2.0