Njääe...

Jag tycker inte att det känns okej när ens fastrar skaffar facebook. Som tur är hålls mina föräldrar sig borta därifrån fortfarande.. peppar peppar.....


Minusisthenotion

Här är en musikvideo min klass medverkade i i Janari.. Det är vår lärare Niklas som har regisserat och vi fick va med och lära oss och se hur det går till på en musikvideoinspelning. Det var skoj!! En kameraman med en kamera värd 500 000kr var inhyrd, en ljuskille och en rekvisitatjej. Jag fick va ansvarig för blodet!! ahaha.. och så är jag med i videon en liten liten snutt men syns knappt. Tycker videon blev cool iaf!! Snart kommer vår video upp på Youtube.


Uppdatering!

Nu har ännu en vecka passerat i våra liv. Tiden går så fort ibland... Förra helgen spenderades som sagt i Göteborg med Michael i hans nya lägenhet.. det var sjukt najs!! På måndagen var jag på LIA-intervju till ett företag som heter Silverbullet Film. Jag hoppas så innerligt att jag får en plats där. Annars blir det lite jobbigt. Praktiken börjar om 1½ månad så snart är det brådis...

I värsta fall hamnar jag väl på Åland24 haha.. fast det är väl inte så illa det heller.

Tidigt i tisdags morse kom Emil i klassen och hämtade upp mig på Hisingen.. moot Hultsfred! Allt gick som smort förutom när vi fick punka mitt på motorvägen. Tur för Emil att jag var med för han kunde inte byta däck.. och det kan ju jag! Så efter ett litet stopp brummade vi iväg igen.. det var en liten adrenalinkick det där med att byta däck. Det var skoj.. hehe

Sen har det väl varit som vanligt i skolan.. just nu har vi en juridikkurs och pratar mest om Pirate Bay-rättegången, så det är ju intressant! Igår gick vi igenom terms of use på Facebook t.ex. Också intressant!

Den här helgen är jag ensam hemma eftersom Camilla har åkt till Stockholm.. det är skönt, känns som att det var längesen jag var ensam. MEN nu börjar jag få nog!! Hela gårdagen jag i min bakfyllemisär i soffan och det räckte. Just ja, jag var bakfull för att vi hade Screening av musikvideosarna på skolan för alla studenter, Rockparty och lite andra coola inbjudna.. Det var roligt!! Jag presenterade min grupp och vår musikvideo och var allmänt proffsig (och lullig). Därefter blev det en farlig fylla eftersom ölen kostade 25kr bara. ajajajajjaj... Jag är stolt över mig själv att jag orkade upp och var i skolan kl 10 dagen efter!

Idag har jag städat min bostad. så nu är det fint igen! Nu tänkte jag ta en promenad down to Hultsfred-city med ljudboken Twilight i öronen.. tar nog en sväng via solariet också!! HIHIIH. Lyxar till det lite såhär på lördagseftermiddagen.

Ha de gött allihopa!


Quarantine

Kollade nyss på Quarantine. Det var inte okej!!!!!!!!!!

Hooly weekend

Tjoho! Idag har jag varit ledig hela dagen, från skolan alltså. Jag steg upp tidigt (halv tio!) och åt frukost, tjötade lite med Camilla och sen tog jag en rask promenad ner till tågstationen.. eller, rask och rask.. jag stapplade fram som bambi på hal is... det har snöat jättemycket här de senaste dagarna och det är sviinhalt överallt. Hultsfreds kommun är dåliga på att ploga ordentligt. Nåja.. jag var till tågstationen och köpte biljetter i alla fall! Eftersom vi är lediga enda till tisdag så passar jag på att fara till Göteborg och hälsa på Michael. och så passar jag på att ta några timmars stopp i Jönköping för att fika med Marica! Det ska bli skoj :)

Efter min raska promenad så hamnade jag i soffan.. och satt där i ungefär 7-8 timmar HAHAaaaaaa! Men det började ju bra i alla fall. Jag var inte helt inproduktiv i soffan heller faktiskt. Jag ringde två företag som jag vill ha praktik på.. den ena sa Naj och den andra sa "HAJ!". Jag ska förhoppningsvis dit på möte på måndag. Hoppas hoppas hoppas inåt jooota att jag får praktik där. Annars dör jag. Vill inte ringa fler okända människor.

Nu har jag laddat ner min tågunderhållning, Lost och Heroes. Så det är dags att sova! Nattinatti

Och en liten liten notis

Metallica spelar i lilla Hultsfred i sommar. Haha. Kolla här!

I've got the flow, yooo

Idag är dagen med flyt!

Kom till skolan och hörde att vi redan fått resultatet från tentan i fredags, och hela video1-kursens betyg. Fick VG!! wohoo.. alltså toppbetyg. Fick till och med VG på tentan som jag hade pluggat otroligt dåligt på. Så det var najs! Sen hade vi kursuppstart på juridikkursen.. tror nog att det kan bli en spännande kurs! Nu har vi ju bara haft praktiska ämnen som video och ljud.. så det ska bli kul faktiskt att göra nått teoretiskt för en gångs skull.. haha. Jag känner inte igen mig själv när jag läser det där. hu

Infon tog bara 30 minuter så då var skoldagen slut :P Men jag, Emma, Frans och André stannade kvar och tog en biljardmatch.. som blev två.. och som blev tre. Killarna vann men jag och Emma var fortfarande bäst.

Sen bar det iväg till Willys! Jag handlade massa mat och i kassan kom jag på att jag kanske inte hade några pengar på mitt svenska konto. Jag förde över pengar från Åland förra veckan men njaaaaaaaaa... hoppades att dom hade hunnit komma in på konton. Och ja! Jag kunde betala maten. haha nu när jag kom hem och kollade kontot hade jag 3 kr kvar. Soft.. no money for me :D Tur att jag hade råd med maten i alla fall.

Det var min dag. Ikväll ska jag över till Emma och Frans med Murder Productions (vi som gjorde musikvideo ihop) och planera framtida projekt! Eftersom det gick så bra med den här musikvideon, så ska vi försöka göra åtminstone en till innan LIA-perioden som börjar i april. Sköj sköj!


Kolla in Annamannas blogg förresten, jag har gjort om hennes design och jag tycker den blev mycket fin! Nu är det bäst för henne att hon bloggar mera.

Okej det här är.. GALET!

Imorse när jag kom till skolan kl 12.55 för att gå på föreläsning kl 13, ropar Niklas (lärare) på mig och säger "Jag har gjort något som jag inte vet om jag fick göra.. fniss fniss"

Jaha? Tänkte jag och undrade om han hade raderat alla våra filer till musikvideon eller något.. men han hade tydligen mailat vår musikvideo till Roham Ghodsig som har gjort massa coola saker, musikvideo till Slipknot och så vidare. Ganska stor snubbe kan jag tänka mig! Så Niklas hade mailat honom och bad honom att bedöma/värdera musikvideon.. Niklas varnade att han är brutalt ärlig så han frågade om vi ville veta vad han skrev.

JAAAAAAA jag ville veta. Jag kände mig lite nervös eftersom Niklas var så lurig.. trodde att snubben hade dissat hela videon. Men nej..

han värderade den till 35-40 000 kr.

FYRTIO TUSEN KRONOR?!?!?!?!


dygnadygnadygna

Det här är galet.. jag har aldrig förr i hela mitt liv varit vaken i 24 timmar. Och nu sitter jag här, och har varit vaken i 32 timmar! Det är helt sjukt egentligen. hur gör man? Varför mår jag inte sämre än jag gör? Jag känner mig bara lite trött och lite flummig ibland.. galet.

Men jag tror jag ska försöka gå och lägga mig strax. Kolla på Heroes - plugga lite inför tentan - och sen sova. Låter gött! Sen har jag tvätttid (ÄNTLIGEN) imorgon 07 - 11!! Vilken underbar morgon jag kan få imorgon alltså.. vakna, slänga in lite tvätt i maskinen, ta en morgonpromenad, käka frukost, plugga.. Jag kommer hinna göra massor innan föreläsningen kl 13! hahaa!!

Så får det bli. Godnatt!

HÄÄÄÄÄÄÄR HAR NI!!!

KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA

kommentera kommentera kommentera kommentera

Musikvideon är klar!

Jaa jajajjajaa! Äntligen är den klar. Det känns dunderbra!
Men ni får vänta några timmar till.. måste få godkännande av bandet och de andra i min grupp, sen kan jag lägga upp den på youtube.

har fortfarande inte sovit något. Frans däckade för nån timme sen på ett bord med massa plastpresänningar på och med en greenscreen-duk över sig. Ser bekvämt ut faktiskt. Men jag ska uthärda. Kl 13 visar vi musikvideon för klassen!! WOHO

Kära bullen...

... är det normalt att sitta i skolan fem på en tisdagsnatt?

JAAAAA det är det om man går DMD och har en musikvideodeadline.

Har suttit här sen kl 12 imorse och redigerat, pillat det sista.. och vi är fortfarande inte klara. Nu är det det allra allra sista finslipet. Sen ska vi "bara" exportera videon och lägga upp den på hemsidan och OJOJ det lär bli en sen natt. Nu är det bara Frans och jag som är kvar i skolan. De andra drog för mindre än en timme sen.. så vi är tappra och stannar kvar till sist!

Om vi har tur kanske vi hinner med en tupplur på sofforna i skolan innan screeningen kl 13 imorgon. Hoppas...

Söndag, bloody söndag!

Oj vad skönt det var att stiga upp tidigt. Jag vaknade med solen i ögonen kl nio och steg upp och tog en dusch! Helt underbart najs. nu sitter jag och äter frukost i min ensamhet (rumskamrat Camilla och gäst Marika sover fortfarande)..

Strax ska jag dra till skolan och arbeta med musikvideon................. snart...... klar.......

RSS 2.0