Mmm räkningar!

Nu sitter jag i mitt mest värdefullaste lösöre; SOFFAN! Betalade nyss räkningar.

Fem stycken. Telefon, internet, bilskatt, Hm-paket och ljuddämpare till bilen.

375,59 EURO! HAHAHHAHAHAHAHA

Sucks to be me....

Mjukis

Drömde förresten konstigt inatt också! Fast det var en ganska fin dröm. Jag kramades med en vit och jättelurvig gosig koala och åkte motorbåt över till Sverige. Sen drack jag öl på Dinos. Men koalan/djuret var lätt bäst!!


Aahhaaa en underbar torsdag!?

Imorse vaknade jag och mådde illa.. wö! Men jag trotsade mitt mående med att äta en macka och cykla iväg till jobbet på min nya skrotcykel. Allting blev mycket bättre då med Aretha Franklin 'I say a little prayer' i lurarna.

Idag ska jag försöka fakturera massa fakturor.. motivationen är nästan i botten men jag måste väl göra nått. Sen efter jobbet måste jag till stan och köpa lite studentpresenter (hjälp!?) och sen dra till Eckerö och dumpa bilen där. Pappa ska mecka lite i helgen, schysst.

fiddit fint



Godnatt!

Nu är det dags

Jag har hamnat i en ond cirkel igen!! Cirkeln med konstiga drömmar/pratande i sömnen/gående i sömnen/allmänt konstig i sömnen. HAHA. Det är rätt roligt men kan bli pinsamt också ibland.

Ett par saker jag har gjort i sömnen den senaste veckan eller året:

1. Ropat "SÄPO!!" mitt i ingenting..
2. Slängt runt mina kläder och undrat vems dom är
3. Viskat "Vill du veta en hemlis?? HAHA TRANSA!!!"

jadu, det måste va spännande att sova med mig. Eller jobbigt. Både och antagligen.

Bildregn!!

Lite pics från Sigrids 20års fest i helgen :)


Sigrid fick en barbara i present!


Hon döptes till Barbro och Foget tog hennes oskuld!! ÅÅHHÅH


Vi värmde upp inför Babyshambles på Hultan, KÄNN INLEVELSEN!!!


Jag och ett barn! ;)


Glada töntar


Barbro däckade!!!


I GÅR STÄDADE JAG HELA DAGEN!! Såklart med städbrillorna

Holy shamoly!!!

Nu precis för tre sekunder sen såg jag att spelschemat för Hultsfred ligger ute.

NU SKA JAG TITTA, BEGRUNDA, GRÅTA över eventuella krockar!

Tisdag!

Haha! Gissa vem som steg upp halv sju imorse, åt lite frukost och for ner till Avancia och tränade MORGONYOGA!! JO JAG! Och Annamanna. Gud vad duktiga vi är.. hah, jag kände mig störd i huvudet imorse när jag skulle stiga upp men det var absolut värt det. Ska försöka orka med det nästa tisdag också kanske :)

Nu sitter jag här på jobb, hoppas att jag int luktar svett haha. Hann int duscha, det var liksom direkt på jobb efter den där 45 minuters yogan. Tog en snabbdusch med deon i bilen så jag tror det kirrade det mesta. heeh!!!!!!!!! Skulle va gott med typ en banan nu bara. Hm..

Idag ska jag hem direkt efter jobbet och STÄDA!!! Mamma var till lägenheten igår och gav mig ett ulimatum; Om jag inte storstädar innan torsdag (hon kommer till stan då också) måste jag betala 50 euro i BÖTER! haha.. okej det är väl kanske ganska skitigt hos mig men. Det är bra att jag får en piska nu! det behöver jag..

DMD Hultsfred

Hjääälp! I min brevlåda idag låg det ett brev till mig..... aah en inbjudan till intervju till skolan i Hultsfred!

CREEEPYYYYY

mer om det sen. Nu ska jag cykla iväg till Träningsverket, jag fruktar att jag måste underhålla mina shitkids ikväll. Blä

I reckon you're an eight or a nine, maybe even nine and a half in four beers time!

Här sitter jag och lyssnar på The Streets - Fit but you know it dagen till ära. Det är somrigt! WOHO. Var ute på stan tidigt imorse med Anna och Roydon, sen träffade jag Emma och gick hem till henne och mös i hennes hängmatta. Det var svinigt skönt! Synd att hon inte hade sol på sin balkong för tillfället bara.

Funderar på att köpa en hängmatta och ha på min balkong.. det skulle nog faktiskt passa fint! Det dåliga är att jag misstänker att jag har fått en ny granne som bor nedanför. Vad jag vet om henne hittills är att hon pratar jättemycket finlandsvenska och mycket i telefon. Wä.. och Anna sa att hon såg skabbig ut. Så vi får väl se!

Här är en annan lite lustig Streets låt.


Då vet man att det är sommar.

Gissa vad jag hittade i min mail-inkorg precis nyss?! JO, ett mail från knaz! Aahh, han har tydligen börjat jobba på sjukhuset nu.. nu börjas mailbombningen igen då. Förra sommarn snittade vi väl typ 10 mail om dagen haha!

         

Celebriteter

Nej nu ni nu måste jag berätta en häftig grej!!

När vi var i Uppsala i helgen blev det lite brådis när vi skulle till färjan. Eller vi misstänkte att det skulle bli det när vi satt hos tatueraren och dom började en timme försent och så vidare jajajajja. Hur som helst så börjar vi smida lite planer om vad vi skulle göra om vi missar båten. Emma föreslog båt från sthlm men jag tyckte vi skulle ta en helkväll i sthlm och sova hos nån släkting eller sånt. SÅ SÄGER MALIN! Att hon är småkusin med Michaela Forni! haha. Hur häftigt är inte det då?

Min väg mot kändisvärlden närmar sig. Nu känner jag två pers som känner kändisar. Michaela Forni och Björn Gustafsson. Kan ju inte bli bättre hehe.



Paff!

Okej. Jag kom nyss hem, möttes av en äcklig lukt (har inte orkar ta ut komposten.. iuuuh). Förberedde mig för ett hemskt samtal till finland och HMs kundtjänst för att fråga varför mina returnerade varor ska skickas tillbaka till mig. MEN gud va snälla dom var haha! Jag trodde att jag skulle måsta betala allt för att jag kanske skickade tillbaka grejerna lite för sent men nej, jag möttes av en person som pratade SVENSKA på direkten. Jag behövde inte ens säga mitt kundnummer eller något för hon plockade fram mig direkt när jag presenterade mig som Stina Andersson (finns det bara en? Hon visste min adress på direkten hmm....) Och gud vad bra! She made my day. Allt ordnade sig och jag behöver inte betala 80-nånting-euro utan slipper undan med 55 :) Glad Stina.




Nu är jag inte ens sur längre för att jag måste jobba på träningsverket ikväll 17-20.


Eller okej, jo det är jag. Suck......

Alfred

Haha! Nu slutade det pipa för fem minuter sen.

Vad fridfullt det blev. Jag lovar, det skulle bli världsfred om hela världen skulle bli tyst en stund. Måste spinna vidare på min idé som jag ska få Nobel-pris för. Ta-taa!

Tinnitus i mitt öra

Ah.. en propp gick här på HP för en stund sen. Skönt att slippa göra något i några minuter. Chilla och njuta av tystnaden (helt stört vad tyst det blir när typ 7 datorer slocknar!) MEN! Sen blir det hus i helvete. Våra servrar som är i ett rum typ tre meter från mig börjar pipa. Ett långt utdraget väldigt ljust tinnitus-liknande piiiiiiiiiiip. Och det har varat i tio minuter nu! Ingen får bort det.

Jag blir galen.

Det är ju värre än värsta tortyrmetoden.

Dumma ålänningar

Idag efter att jag hade varit och tränat, sprungit tio minuter på bandet och gått på bodybalance, märkte jag att det låg ett kuvert i mitt fack på träningsverket!! ÄNTLIGEN! haha. Min lön! typ tre veckor för sen men.. första gången jag har behövt tjata. Dom hade visst glömt bort. Men det var okej. Så jag tänkte fira min inkassering på 75€ med att köpa något fint! Gick ner till Zko (hatar det namnet) och såg massa fina skor.. men blev inget köp. Så jag gick upp till Kappahl för att kika lite.. hittade en bikini som jag gick och testade. Stod där halvnaken och SÅKLART!! kommer det en nörd inspringandes i mitt provrum. Alltså varför händer det alltid? Kollar inte folk efter? Människan bara "......oj". Jag blev så arg. Så jag köpte ingenting.

Det sög. Men jag fick sätta mina pängar i min spargris istället. Det var typ 200€ där för nån månad sen. Just nu är det kanske 20€. Jag måste sluta gå och snika därifrån.

Imorgon är det torsdag och Yarremarre far till Poland. Hoppas ni får skojigt!

Igår var jag till Anna och provade hennes löshår. Jag blev jätteavis. Jag vill också haaaaaa... det såg inte helt tokigt ut med brunt hår under heller. Känns lite 2000 men WHATEVAH. haha. Här är en kass bild:

              

Och en bild på Emma som blir tatuerad från i helgen! Ah.. jag kände suget.

Känn pressen!!!111

SNART ÄR SOMMAREN HÄR!! Wää, vad skönt. Men samtidigt får jag lite småångest. Nästan alla helger är REDAN uppbokade?? Okej?

Så nu ger jag er min sommar i korta drag:

Vecka 21 (NU): Sigrids 20-årskalajs
vecka 22: Studentgrejjor, examenskaffe, fest hela natten osv.
vecka 23: EN LEDIG HELG! WOHO
vecka 24: HULTSFRED!
vecka 25: Midsommar osv..
vecka 26: Acceleratorfestivalen mitt i veckan, kusinträff i Finland på helgen
vecka 27: JAG FYLLER 20!!! Kanske far till Ruisrock om jag känner mig rik
vecka 28: Möjligtvis skulle jag och Knaz kunna ha en 20-års fest denna helgen. Yasmine? Är du på?
vecka 29: Rockoff börjar!
vecka 30: SEMESTER HELA VECKAN = rockoff, öl, sol, bada, aaah underbart
vecka 31: SEMESTER IGEN?!!! Kanske brändö-festival på helgen.
vecka 32: tillbaka på jobb..

och sen är det typ slut!

vecka 35 kanske jag drar till Sverige för gott. Vem vet? Not mee and certainly not Doris.

Godmorgon!

ååh, idag är jag inte alls lika utvilad som igår. Fastän jag sov många fler timmar inatt! aah.. stört... Jättetrött och det känns som om jag har tre meter långa påsar under ögonen.

Igår kväll efter att jag jobbat på träningsverket (läste sagor för barnen, ååh det var nästan mysigt) så var jag och gymmade! Och det var roligt!! Ah, varför började jag inte redan i höstas eller liite tidigare iaf. Tror int att jag kommer gå så jättemånga gånger i sommar.. Men man får allt se!

Helgen har varit trevlig! I fredags var jag ju på Jonis inflyttningsfest en sväng, sen hem och sen tänkte jag fara till Eckerö men jag skrotade den idén och sov i stan i alla fall. Det var nog ett bra beslut.. Sen Uppsala hela lördagen, Emma och Malin var fortfarande fulla när Tojja hämtade mig på morgonen haha. Så dom låg i baksätet och hade efterfest. Vi var en sväng till mammas bageri efter lite nybakta bullar som vi avnjööööt i bilen. Mums. Sen shoppade vi, jag köpte några fina grejjor, Tojja och Emma tatuerade sig och sen for vi tillbaka till båten. Sen fort hem och sova, alla var svinigt trötta.

Åå såå i söndags.. gjorde jag sånt man ska göra på en söndag. Ingenting! Ahaa.. Eller jo, jag fikade med Sara och Thomas. Det var en presation :)

Nu lyser solen så då ska jag gå och betala lite räkningar. Hard work work.

Bästa Eurovision Song Contest låten iååår vaa



Frankrike

There's an honest in you heart and it's growing

Säg hej allesammans!

Nu sitter jag i min blå jacka på min gröna soffa och äter gröna och blåa (?) vindruvor. Ah, very good my friends. Ikväll har jag varit hos Jonathan 'pappa' Gustavsson på inflyttningsfest. Det var trevligt enda tills nån tant kom och tjata och hotade med att ringa polisen.. kl 22.45?? Det är ju inte ens sent. Och vi var inte så högljudda, det borde jag veta jag som är NYKTER. HA! Smaka på det ordet. Inte alltid det händer en fredagkväll. nä jabask.

Imorgon ska de tre vännerna och Stina åka till Uppsala! Eftersom 50% av gänget ska tatuera sig. Säger inte vilka, det får bli överraskning HIHIIHIIHIH. Sedan ska det shoppas också. Jag vill ha jeansjacka, shorts, en looooooose skjorta, vårskor, sommarskor, nattskor, morgonskor osv. En bikini kanske, lite solglasögon. Och stuff! Såklart.

Men vi får allt se, kanske jag inte får nånting med mig hem. Mitt electronkort kanske har slutat fungera! Jag var till banken idag för att ta ut lite kronor för säkerhetsskull men det var typ 20 pers före mig i kön så jag tänkte "Screw you ålandsbanken" och så gick jag. Lord have mercy jag vill shoppa.

Nu ska jag snart åka ut till Eckerö hade jag tänkt! Ska bara äta lite vindruvor till och vänta på att det knackar på min dörr. Vilket det borde göra när som helst. Fick fördriva tiden en liten stund med en kort konversation med syster på MSN. Long time no see! Nu sitter jag och lyssnar på musik. Alltså musik smakar mycket bättre i öronen på kvällen, det är bara så. Jag är förövrigt väldigt ledsen för att jag inte kan ladda ner musik längre. Har inte kunnat göra det sen jag köpte ny dator, det är nånting med brandväggen misstänker jag.. och ingen kan/orkar fixa till det. Bu-hu!

NU KNACKAR DET! Hejdå godnatt

Avundsjuk..

Jag är avundsjuk på Robin och hans cpstört fina lägenhet på SÖDER i sthlm!

TITTA!



Nu är han verkligen prins Rårrå!
 


SICKO!

Okej jag ångrar mig. Vill inte va sjuk ändå!! Snoret rinner och huvudet bankar och det blir bara värre och värre. Buhu, cry a tear :D Har ingen matlust heller.. minns inte sist jag lagade en normal middag ungefär. Men det finns folk som har det värre! Fick reda på häromdagen att min småkusin har anorexia och en barndomsvän jag inte riktigt har kontakt med längre också mår dåligt. :( Så.. jag ska inte klaga.

Är lite besviken på mig själv för tillfället. Jag ska alltid göra allting i sista stund, till exempel ansökningarna till skolor till hösten för tillfället. Och nu blev det FÖR sent så jag har bara sökt till två st.. Så jag kan ju förvänta mig att jag blir här i höst också. Det känns väl.. sådär. Men man kan väl alltid hoppas! Aaah nånting uppiggande var filmen Little Miss Sunshine jag såg häromdagen, den var svinigt bra och ett litet lyckopiller :D woho!

Vad händer i helgen då? Jag funderar på att dra till swerige på lördag om jag är frisk då..

Spottunga

Hej hej! Orkar int ladda upp bilder från sottunga eftersom jag insåg att dom var fula och tråkiga.. Jag har blivit kass på att fota nuförtiden. Tråkigt! Man vill ju dokumentera sitt liv lite så man int glömmer bort allt.

Nåja, det var en helt underbar helg i skärgården i alla fall! Vädret var ju som alla vet på topp och de va jag också. I alla fall på fredagen haha! Fredagen hade vi rullskridskodisko, bastu, korvsoppa + Stina i jacuzzin, äggvatten och sen blev vi galna. På lördagen gick vi upp tidigt eftersom Mizze ringde och väckte oss kl nio tror jag. Vi knäckte bärsen och begav oss mot Sottunga Andelshandel för att handla frukost! Sen blev det fottis och linbaneåkning vid skolan :)

 Jag och Knurre satt i baksätet        

Sen grillade vi , titta på hockey, hittade barn, va allmänt slitna och sånt. Sen for vi hem. Men det var en trevlig vistelse så länge det varade!

Nu sitter jag och snorar i ena näsborren eftersom fönstret blev öppet inatt. hehe! Men det är lugnt, jag känner att jag skulle kunna va sjuk en dag eller två. Behöver tvätta kläder, städa och sånt och det går bäst att göra sånt när man har lite dåligt samvete för att man är hemma från jobbet! Så det behövs.. Nu är jag bara lat och orkar inte göra nått. Har inte ens orkat gå och köpa mat så det fick bli mackor till middag. Och nu är jag arg på mig själv för att jag int orkade fara å träna ikväll heller!! Latmask nr ett. Och mamma säger att jag är tjock. Buhu livet är skit som Emma skulle säga. haha hejdå

Nyt olen kotona!

Ja hej! Nu sitter jag i Eckerö och chillar på morsdag. Helgen på Sottunga har varit helt fantastisk!! Sjukt bra väder, men det har det väl varit på hela Åland misstänker jag. Kändes verkligen som sommar :) Solbränd har jag blivit också men det hör väl till. Nu ska jag ta en tur med Doris tillsammans med Niko kanske.. sen äta mat här och efter det tänkte jag dra till stan! Hann vara hemma i typ tre minuter innan jag börnade iväg till Hammarland med Knaz på motorcykeln :)

Tänkte att jag lägger upp lite bilder från Sottunga Mega Blowout ikväll om jag orkar. SEEEYAAA


Tadaa!

Idag var jag och storshoppade tyg på Emmaus.. haha, 7 euro pröjjade jag för fyra olika. Very nice tyckte jag!!!!!! Skulle sy en kjol, men den blev alldeles för gullig och o-Stinig så jag sydde om den till.. det här:



Imorgon är det Sottunga som gäller!!!!!!!!!!!!!!

Ångestlåt nr 1

Billy Idol - Rebel Yell


Alltså denna låt från helvetet förföljer mig vart jag än går!! Dom spelar den på Arken, Dinos och nu även på min favoritjobbradiokanal p3!!! :( Jag blir så ledsen i ögat. Bad memories haha...

Tack tumppi!


Hah, det var det det..

Kom på att jag har glömt kolla igenom deklarationen.. som ska va inlämnas senast.. idag. hehe. Typiskt.

JAG ÄR SÅ DUKTIG!!!!!

Åh, nu är jag glad. Jag har fått nått gjort idag.Vilken lycka!
SE NU. Jag börjar i tid!!! 10 dagar i förväg är inte vanligt för mig. Det tar sig!


Nio

En två tre fyra fem sex sju åtta... tio dagar kvar tills jag ska ha sökt klart mina skolor till hösten! Ha, vilket skämt.. Igår när jag var hos Anna och Knaz fick jag iaf en plötslig inspirations-kick så jag sprang hem och började med arbetsprovet till Idévärlden. Kändes bra! Men tyvärr tog batteriet i datamusen slut ganska fort så jag fick inget gjort iaf haha, men en idé har jag! Det är ju bra.

Idag har jag slappat. På jobbet iaf.Alltså jag får aldrig nånting gjort på måndagar. Kan bero på att Inger är ledig då och då har jag ingen som kan se om jag inte gör något haha. Usch! Skärpning snarast.... ööhöhöööö. Sen for jag hem, lagade god mat och tog en halvtupplur på soffan med fötterna i solen. Sen cyklade jag iväg till Träningsverket för lite tantjompa!! Varför är det alltid jättejobbigt att cykla DIT och jätteenkelt att cykla hem? Tycker inte att det är direkt nån uppförsbacke nån väg.. nåväl...

Nu är jag hemma igen. Läser bloggar och äter mina sista körsbärstomater. mums.. Åt nyss upp BARBASTARK!!



(Ida I suppose att you läser this. Hur har du haft det i Krakow, Cyrien, Litauen, var du nu har varit?)

Sol inne sol ute sol i hjärta sol i din pinne

Hej!

Ja, jag är död och nej, jag tänker aldrig mera blogga!!!!!!1  För ingen har saknat mitt underbara bloggande på hela veckan. Jag är förkrossad!..

Nä okej, inte riktigt. Just nu sitter jag på min gamla datastol i Eckerö och surfar med min pappa! haha. Han sitter vid min gamla bärbara eftersom jag har snott hans dator. Kändes helt rätt! Är för trött för att skriva nått vettigt men jag känner för att sammanfatta veckan litegrann.

Måndag: minnesförlust

Tisdag: Flunderviken, Thomas, Sara, glass, kaffe. För mycket kaffe.

Onsdag: Jobb, vappen, fest i Hammarland, brännboll, taxi, Dinos, cykla runt hela stan, göra sönder mina brallor, pissberget. och så vidare.

Torsdag: UMBRA, glassbil


alltså nej det här var ju pinsamt och värdelöst..


återkommer senare hejdå nu ska jag till stan!


RSS 2.0