Bad taste

För tillfället sitter jag i skolan utan någon anledning. Jag är så duktig att jag har gjort klart hela veckans uppgifter, och det är bara onsdag! HAHA. Så igår började jag fundera på om jag skulle fara hem i helgen. Men sen så när jag funderade lite till insåg jag att har ju bara varit här i en månad. Kan ju inte fara hem än! Ska nog vänta lite till tills det blir alldeles olidligt :) Just nu längtar jag inte hem alls (men saknar er lite ibland). Så jag väntar nog till senare ändå! Nästa vecka flyttar jag in i mitt rum i radhuslägenheten! Tjooohooo, ska bli så skönt! Inte för att det har varit så illa att bo hos Emma, Marika och Micke.. inte alls! :D Men det ska bli skönt att kunna packa upp, lägga alla kläder i en garderob, få ett rum som är mitt och bara mitt! aah. Jag tror jag får ett rum med balkong också, very nice. Ska dit ikväll och hälsa på och kolla in läget. Jag har träffat en av de två tjejerna jag ska bo med. Det kommer nog bli siiitpra :)

Vad gör jag här nere om dagarna dåå..? Jadu,igår färgade jag håret på Marika. Hon är jätteblond så jag var lite nervös! Men det blev übernajs, Anna du skulle va stolt över mig. Sen for vi till Amer och Erik på kvällen och tittade på film. Så det är rätt lugnt :) Men imorgon är det fest! Daniel och Emil bjuder på Bad taste-fest där alla ska va så fula som möjligt. hahaha.. det kommer bli intressant! På fredag spelar DLK här, vet inte än om jag ska gå på det. Kostar 160kr så.. hmmm.... Och på lördag var det också någon slags fest på metropol. Så det är fullt upp!

Nu ska jag göra lite extra övningsuppgifter så att jag får plus i kanten. Avslutar med en najs låt med en snubbe som sjunger och spelar gitarr i en hiss! Tata


Kommer ni ihåg?



100 kilo godis!!! Vad vi har skrattat åt detta här nere i Hultsfred. håhå jaja!

Hej mina vänner!

Hur mår duuuu jag mår braa osv osv hehe

Sitter i skolan för tillfället, klockan är halv sex och ni måste tro att jag är galen!? Nej.. hehe. Lite lat bara. För två veckor sedan fick vi våra första case, ett grupparbete och en individuell uppsats typ. Grupparbetet är snart fixat men uppsatsen. haha! Jag började NU för en kvart sen. Och den ska va inne på torsdag kl 16.00. Tre sidor med "filosofiska tankar" om musik/filmbranschens utveckling.. typ. Någonting jag egentligen inte vet ett jota om. MEN det får lov att bli bra. Bara jag kommer igång.

Jag tycker ändå att skolans uppbyggnad är nice. Helt annat än handels iaf haha. Man har sin kurs och då fokuserar man på den och endast den tills den är slut. Typ 4-5 veckor brukar de hålla på. Det tycker jag är nice!

Bara två veckor kvar tills jag får flytta in till mitt place. Ska bli så otroligt skönt att packa upp väskan. åh så jag längtar. Hoppas det blir bra. Jag ska bo i ett radhus med två andra tjejer! Dom går i Music management-klassen som är i samma lokaler som min utbildning. Har träffat den ena tjejen och hon verkar va schysst, det kan nog inte bli värre än jag hade det första veckan med barnet :) he he.

Nu håller jag på att avlida av hunger så jag måste nog börja dra mig! Ikväll vankas det fest eller plugg. Har inte riktigt bestämt mig än.

Onsdagsnöjen!


Lite fylleberättelser är väl alltid roligt?

Ojojoj, ursäkta mitt dåliga uppdaterande! Tiden går så fort här i Hultsfred. Fest - bakis - sova - äta - skola - fest - bakis - sova - skola - äta OCH SÅ VIDARE! Men jag håller min standard fortfarande = göra tokiga saker på fyllan. Jag inledde starkt med att mitt i natten i fyllan och villan hoppa på André som ligger och sover skrikandes BÖÖÖÖÖGHÖÖÖG. Det har redan blivit en klassiker! Haha. Och förra torsdagen då första pubkvällen (det finns en "krog" i skolan som studentkåren ordnar torsdagspubar på, huurraa!)  ägde rum gick jag runt barfota i Hultsfred halva natten. Gick på efterfest hos nån random och åt falukorv, somnade på ett mystiskt ställe sedan. hehe. Dagen efter i skolan hade vi en föreläsning tillsammans med en annan klass och vi blev indelade i olika grupper. En kille i gruppen sa "Jag tror jag har träffat alla här" och jag säger "nääj vi har nog inte träffats?" "Joodå, du var ju hos mig och åt falukorv inatt!" ahah.. ja det är inte lätt.

En annan rolig grej jag har gjort var efter kräftskivan hos Erik i lördags som jag och Emma planerade. Emma drog hem mig kl två typ, André och Frans följde med också. (jag borde ta en liten presentation om dom som jag umgås med här.. så ni hänger med) Vi gick genom skogen för att komma hem till Emma när jag ser en SJÖ! och jag får ett hemskt bada-begär! Så jag och André badar. Dagen efter får jag höra att den "sjön" vi badade i tydligen var svinäcklig. Och ja, det är den. haha. En liten pöl typ. Men det var roligt!

På torsdag är det Kickoff på Metropol (krogen på skolan) Det lär bli den största festen hittilss i Hultsfred så jag är taggad :) Ska bli riktigt roligt, det ska va sittning med taco-buffee och grejjer. Sen på fredag kanske jag åker till Göteborg med Emma på 50-talsfest. Hur såg man ut på 50-talet? Hm!

Nåja, nu orkar jag nog inte skriva mer. Här kan man se alla i min klass! Fotona togs dagen efter en fest så kanske därför några ser lite slitna ut (inklusive mig själv....)

HEJDÅ :)

JAG LEVER!!

men utan internet. Det har varit rätt skönt i en vecka men nu börjar det kännas lite dåligt att inte ha koll på vad som händer hemma! Aahh.. blir lite isolerad. hehe. Men nu sitter jag i skolan med tillgång till dator! Kom en hel timme för tidigt till skolan bara för att få uppdatera er där hemma lite och få kolla runt.

nu har jag varit här i 10 dagar och av de dagarna har jag varit i skolan 7, festat 4 dagar, sovit på golvet 1 natt, töjt ut mina öron 3mm, bevittnat 1 piercande och trängts med 4 andra i en 120säng en natt. Ja, det har varit intensivt iaf!

Mamma och pappa var ner hit i söndags och skulle hjälpa mig hitta nytt boende. Barnet jag bodde med var ingen hit! Han rökte inomhus, lägenheten var allmänt sönderskabbad av honom och han hade fest varje kväll med sina barnkompisar. En torsdag kom jag hem efter en fest och skulle gå och lägga mig relativt tidigt, kl två kanske den var. Då hade han åtta barnkompisar i sitt rum och dom spelade hög musik. Jag blev arg och gick in och skrek, då försvann dom illa kvickt!

Men nu har jag alltså flyttat ut, bor inne hos Marika i min klass. Och 1 oktober ska jag få ett rum i en fyra nära skolan. Blir priima!

Nu måste jag börja dra mig härifrån.. vi har lite grupparbete den här veckan som jag borde börja göra nånting i. Men att! Det lär nog dröja ett tag innan jag får internet hem.. eftersom jag inte har något hem, hehe! Men i oktober hoppas jag kunna med dagliga rapporter igen. Stay tuned!

RSS 2.0