Recap?

Alltså det känns så värdelöst att blogga egentligen. VAD SKA JAG SKRIVA? Det är alltid svårt att ta tag i det igen efter en låång paus. Men jag kan försöka. Om nån vill? Yarre kanske vill. Anna? Knaz! JA Ja ja!

okej.

Jag kör en liten recap. Vad jag har gjort dom senaste månaderna.

Jag har varit på praktik i New Romney.
Jag har varit fyra dagar till Skottland. Det var grymt!
Yasmine och Anna hälsade på mig i London. SKOJ SKOJ!
Jag besökte Bath, Bristol, Cardiff och Stonehenge

jaa vad ska man säga mera. Jag har mött människor från Belgien, Frankrike, Holland, Polen, Italien, Spanien, Sydafrika, Karibien osv osv osv! Praktiken var väl inte värd så mycket men.. jag hade 10 sjukt roliga veckor i alla fall!

Nu är jag tillbaka på Åland. Firade midsommar hos Anna med massa skojigt folk. Den här veckan är det jobb jobb jobb eftersom jag är minus 1000 euro på kontot. Det känns skoj!! På söndag drar jag till Hultsfred och stannar där ca tre veckor. Det ska bli kul men det känns ganska surt samtidigt att jag missar så mycket på Åland. Öspelet skulle ju va sjukt skoj att se. Men men. jag är här på lördag iaf när invigningen är. Det kanske räcker!

I Hultsfred blir det tre intensiva veckor. Hultsfredsfestivalen och kanske också Sonisphere. Galet skoj! Jag misstänker att visa göra nån slags DVD om Hultsfredsfestivalen. Men det är inte säkert. det är vad jag tror..!! Får se på måndag.
Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen. Det blir säsongsavslutning av Greys Anatomy. Hejrå



RSS 2.0