Vem skulle märka om jag dog!?!

Satt precis och knaprade i mig en ganska äcklig kebabpizza. Den var hård och för stark.. och smaklös. Nåväl! Jag hade bråttom med att få i den så jag skulle slippa se den mer så PLÖTSLIGT sätter jag i halsen. Usch jag trodde jag skulle dö. Tänk om jag skulle ha gjort det. Vem skulle ha märkt? Hur länge skulle det ha tagit innan nån undrar var jag är och hittar mig död, grå, liggandes på mitt köksgolv. Hah.

Nu duscha. Arken calling tonight.

NR 10!

Här sitter jag och lyssnar på Firar Mix. suck!

ikväll blir det nog lite kalas. Marica har kommit hem från Jönköping så vi ska ut och påminna henne om hur livat utelivet på Åland är.

Hanna Fridén



Hahah.. helt stört. Jag vill också gå runt på stan med brudklänning och Hello Kitty-väska och skrika.

Eller nä, jag skoja bara.

åh nej...

JAG FÖRSOV MIG!!!!!

fattar inte hur det här hände. Skulle va på jobb kl 08 och vaknar 08.30 med paniik! Wää.. fattar int hur jag kunde sova igenom en halvtimme RixMorgonZoo på stereon.. konstigt. Nåväl. Var på jobb tio minuter senare och det var ju nice att man blev bemött med ett leende och inte något hatisk blick.

Nu är det dags för morgonpirr.. hann inte riktigt med det hemma.

You keep me comin home again

Hej bejbs!

Vilken underbar dag vi har idag! Solen skiner och jag hittade mina efterlängtade hörlurar på ZicZac när jag skulle gå in och höra om dom kunde beställa in dom.

Min påsk avslutades underbart bra. Jag for till Eckerö söndagkväll och hela måndagen var jag i bageriet och bakade kakor :D Det var så roligt. Jag sprang runt i Crocs (uh oh.....) och bagarkläder hela dagen. Sen fixade jag en snygg faktura till mamma. Hon blev glad. Och igår kväll fick jag besök av David som måsta medverka när min Wallander-oskuld försvann. haha. Sen ägde jag honom på Supermario.

Nu ska jag käka middag och sen träna! Crap.. jag som tänkte åka pulka ikväll. Så smälter all snö bort.

The cleaning lady

image170

Idag städar jag!! Jag minns inte sist jag dammsög, tror Anna och Sara har gjort det åt mig de senaste gångerna hahö.. Men det är ganska okej att städa idag. Allting blir roligare med ett par åttiotals-brillor!! Till och med att dammsuga golvlister.

Min plan var ju att ta en tredagars-fylla nu i påsk. Klarade torsdagen och fredagen med bravur!! I torsdags käkade jag, Anna och Yasmine tacos och gick sen till Arken.. Det var ganska slött men blev kul till slut. Och i torsdags tog jag en runda som började hos Tilda, mellanlandade hos Emma, bar av till Arken och slutade med efterfest till kl sex hos Emma igen. hahaha. Det var vilt! Dessvärre kände jag mig gammal igårkväll och min tredagarsplan gick åt fanders.. Men det var inte mitt fel, det var så mycket folk på Indigo igår att man nyktrade till i barkön. BlehH! Ikväll blir det Bingolotto, bara för att fortsätta på gamling-temat.

Var ääär du?

Konstig kväll. Konsig morgon. Konstig fylla.. sannerligen!!

Nu sitter jag här i min ensamhet med mungiporna nedåt. Undrar över om jag ska ringa och väcka någon eller om jag skall sova. Var ska jag sova isåfall? Mitt slott är så stort. Ska jag sova i hertiginnans säng eller kanske i slavarnas näste i garderoben? Eller kanske i himmelriket soffan. Svårt det däääääär.......

Jag dansade ikväll by the way. jättemycket. Jättekonstigt! Det var nog för att jag smet in gratis på arken och förbi den 30 minuter långa kön.. tror jag

Det här är farligt!!

Kom på mig själv säga "MJAU" samtidigt som jag skrev det till Emma på msn. Inte så farligt är väl det men jag sitter på jobb. HAHA! Hoppas ingen hörde. Fick inga konstiga blickar i alla fall. haha.. Pratade med Thomas om det igår att man ibland säger vissa ord högt som man skriver till någon. Töntigt värre. Tror det är en bieffekt av att bo ensam.

Nåväl. Idag är det skäärtorsdagen. Eller Stjärt-torsdagen som Erik på jobbet sa, alla bögars dag. hahahaha.. Det är väldigt lugnt idag men tråkigt.. Jag vill också ligga hemma och va ledig som vissa andra är. Men, bara fyra timmar kvar! Weeiihoo.. och dom timmarna inkluderar en timme lunch och ja en kafferast.

Igår var jag duktig!! Efter jobbet for jag och tränade bodybalance. Jag börjar känna mig liiiite fit nu iaf. Kändes bra när jag slängde mig ner i bryggan utan problem smidig som en kissekatt i slutet. Mijau..Efter det for jag hem och åt en otroooligt underbart god sallad med quinoa, kidneybönor, gurka, tomat och kallröktskinka med en släng av vitlöksdressing och balsamvinäger på. ALLTSÅ GUD. Det var så vackert och så gott så jag dog nästan. Hur ska jag kunna leva på student-mat i höst??? Bäst att jag börjar vänja mig vid nudlar igen. Det var längesen jag åt det. Nåjaa. Efter maten iaf så kände jag stanken av min disktrasa (som är av tyg). Så jag KOKADE den i vatten först. Jag har nog aldrig sett och luktat på värre vatten. Iuuuhh.. sen tvättade jag den med tvättmedel och kärlek och sen kokade jag den igen. Haha, den blev ren och fin.

Ikväll är det tacos och nyponshots hos Anna. Sedan blir det RAJRAJ!! kanske. troligtvis.


image169

Favvoreklam


Hej

Igår var det dags för HP-fest igen. Vi började med att bowla i två timmar. Det var väldigt roligt :D Jag inledde mitt spel med en strike hahaha, gissa om självförtroendet blev på topp då. Jag kände mig bäst. (att jag tappade klotet bakåt nästa spel behöver ju inte nämnas hehee..) Fick i alla fall 248 poäng på tre serier.. inte så bra men jag är nöjd! Fick ett poäng bättre än Mia och det var ju det viktigaste!

Efter det blev det Adlon, Park och massa gratis dricka. Det är nice. Helt plötsligt dyker Knaz upp på park också, en trevlig överraskning haha! Jag blev så till mig att jag ramlade av stolen booookstavligt talat. Vi dissade Park och drog mot Indigo men det kändes helt fel så vi snikade in gratis på Arken bakvägen. haha.. Några svängar på dansgolvet på gubbhyllan, lite drinkar, lite Saurén och sen var det dags för sängen.. Och jag blev så arg när jag kom hem, jag hade ju slitit bort lakanen från sängen så jag fick sova i garderoben. Bhuu.. Men det gick bra ändå.

Nu: Bröllopsmässa med Yasmine. HEJDÅ :D


Tajt

Ojoj vilket schema idag!

Jobba på HP 08-15, fara till polisen och hämta nya körkortet, fara till Ålands Bil & Delar långt ute i skogen och leta efter muttrar till min bil eftersom jag ska besikta den imorgon, hämta telefonkataloger till mamma, jobba på träningsverket 2½ timme och sen fixa skylten till mamsi!

See yaa, don't wanna be yaaa.

Since you've been gooooooone

jag avlider.. har haft Sanna Nielsens låt på huvve hela kvällen. Röppssssssssssås!! Eeempty room. Nej usch. Måste komma på andra tankar. Vad har jag gjort idag? Jag har jobbat. Började dagen duktigt och tog stadsbussen tillsammans med Yarre till jobbet. Sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde på jobbet, skickade fakturor, åt glass.. och nu kom jag på att jag glömde köra in lite fakturor i datorn. Oops, får ta det imorgon. Det är ingen skandal!!!!

bara nästan

Men jao, sen for jag hem. Eller jag fick skjuts hem.. lagade en underbar kycklingsallad. Bjöd mamma på mat. Förbannade hela världen eftersom jag var trött och inte orkade fara och träna på kvällen. For och tränade bodycombat ändå. Svettades halvt ihjäl, men det var skönt.

Usch vilket tråkigt inlägg. Totally totallt worthless. Jag känner mig lite kärlekskrank. Jag vill int sova ensam. Men kudden for väl fundera som kramsubstitut ikväll igen då..

Jag har tråkigt.

Uh uh. Det är två snubbar här på något möte med några av HP-gåbbarna. Dom hängde av sig jackorna här i mitt rum och jag sitter och skådar en äkta Burberry-trenchcoat!! Vilken finlirare! Fast hans comb-over drar ner poängen.

Snusk-Stina!!!

Sov fruktansvärt dåligt inatt, först kunde jag inte somna och sen när jag väl somnade så drömde jag att mamma och pappa hade farit iväg på någon resa och jag skulle vara Doris-vakt. Men jag lämnade Doris i Eckerö, jag tänkte att jag skulle fara dit och hälsa på henne ibland och mata henne och gå ut med henne. Så en dag for jag ut dit och märkte att hela huset luktade bajs och det var doris-hår överallt. Sen kommer pappa inrusande och jag frågar var mamma är och då säger han att han är på nått sjukhus i Skåne för att hon har fått Tourettes syndrom och var typ döende. Bläikk!!

Den dåliga sömnen resulterade i försovning vilket resulterade i att jag inte hann duscha! Usch vad jag känner mig snuskig idag. Har inte duschat sen i torsdags...!!!! Eller ja, jag fick ju håret tvättat i fredags men. Det är äckligt ändå.

Ska jobba på träningsverket 18-19.30 så hoppas att ungarna tycker jag luktar illa så dom håller sig på avstånd!

Pacific!

Usch, vilken värdelös dag det blev. Jag kunde ha vaknat i tid, gått ut på en promenad, städat, träffat någon och gjort nånting av dagen men nääääää istället slösade jag bort den på att spela the Sims i tre timmar, sova och se på tv resten av dagen. Blääähhheheheheh!!!!!!

Jag längtar till sommarn och hösten. Mm miljöombyte, jatack!



Hittade denna låten här. Tyckte den var braaaa.

Ett steg närmare Björn!

Hemma igen då. Förbannar allt rödvin i hela världen just nu. Uschhh..

I torsdags bar det av till ålfen nästan direkt efter jobbet. Jag hann inte med stadsbussen så jag körde ner. hittade ingen bra parkering, tog det första bästa och sprang ner mot terminalen. Genomled en gungig tripp över havet och efter det en förfärlig busstur mot Stockholm med ett fyllo brevid mig. Han inled vår konversation med "Luktar jag sprit? Jag ska blåsa noll kl åtta." Haha, det kan bli svårt sade jag och pluggade fort in hörlurarna i öronen så jag skulle slippa höra på honom. Nåväl, kom till sthlm kl sju och traskade iväg mot Annas praktiksalong på Hötorget. Niiiice. Vi struttade runt lite på stan och sen gick vi mot KGB där Mathias och hans band Hortensia skulle spela. Det var en trevlig tillställelse! Lokalen var ganska häftig, man kom in i en bar/restaurang och sedan kunde man gå ner i tvåvåningarskällaren där det kunde spela band och sånt. Very nice! Hortensia spelade och jag tyckte dom va duktiga men Anna tyckte dom var tondöva. Sen for vi hem och tutta hos Annas släktingar i Huuddingee. Just det vi kissade världens längsta kiss bakom ett hus på vägen hem också, jag lovar och svär att det var säkert tre liter jag tömde ur mig. Hjälp vilken lättnad det var.

NÅJA vi vaknade pigga och krya på fredagsmorgonen iaf! Klockan 08.55 började vi stressa iväg mot pendeln som skulle gå 09.03. Annas släkting som skulle skjutsa ner oss var seg och berättade om ett glas han hade hittat någonstans och om en serie om Robinson Cruise han brukade kolla på back in the days. Sedan när vi kom fram till stationen fick jag inte upp bildörren, jag var inlåst, klockan var 09.02, Anna såg att tåget kom, jag ålade mig fram till framsätet och sprang ut ur bilen, skenade upp till stationen, flåsade "CITYTERMINALEN!!!!" till abdullah i biljettbåset och spraaaaaang som en tok till pendeln som höll på att stänga dörrarna. Anna fick in en hand mellan dörren men den öppnades inte ändå. Vi stod och kollade på chauffören som tittade på oss som om vi var dumma i huvudet och sedan for han iväg. VILKET SVIN!! Anna blev arg.

nånå Anna kom bara en kvart för sen till jobbet iaf, tror inte dom blev sura. Sedan fick jag en klippning och slingning med tre färger för 150 kr. Det var trevligt :D Men jag ser ingen skillnad på håret men det gör Anna så det blev säkert fint :) Efter det strosade vi runt på stan, Anna köpte en snygg läderjacka. Mmmmmmums. Jag köpte inte ett jota. Det kändes helt rätt!

Sedan for vi hem, höll på att missa bussen till Kapellskär eftersom dom hade bytt "gate" haha. På båten var det smockfullt så vi fick sittta i baren. Vi träffade David och Fredrik så vi satt med dom, blev frestad av öli och berusningen blev ett faktum!! Anna for hem till sina skruttisar när vi var framme men jag gick till Indio med David och Fredrik. Det var trevligt!! Men blev för mycket rödvin. Huujj.. Fick veta att Fredrik är barndomskompis med Björn Gustavsson !!!!!!! Allas vår blivande man.  Så jag ska få hans nummer någon gång kanske ;)  När fredrik har fått tag på det i alla fall.

Imorse vaknade jag pigg och kry och stapplade upp mot soffan och fick en hemsk huvudvärk.. ewäääh. Och här ligger jag nu. Ska försöka fräscha upp mig lite och dra mig mot köpmannamässan. Typ nu. HEJDÅ

Hoppsan saa!

Nu far jag visst till Stockholm igen! så det kan gå :)

ses imorrn tjaråå

!

Nu är jag duktig så det räcker och blir över!!

1. Jag var snäll mot mina hatbarn på träningsverket!! Jag lekte med dom och bar på dom och slängde runt på dom och dom älskade det. Muahahha
2. Jag äter GRÖT till middag!!!!!!!!!!!! WÄÄÄÄÄ. Bara för att jag var sugen på äppelmos jag fått av Anna. Gröten smakar blajj men mosen är god.


TODAY

09.30-16.30      Jobba!
16.30-16.55      Köpa något smått och gott att äta!
17.00-18.00      Träna!
18.00-19.00      Jobba, vakta barn!
19.00-20.20      Äta, tvätta kläder!
20.20-21.55      Gå till Emma, äta prinsesstårta, se på Men in Trees.
21.55-21.59      Rusa hem så jag hinner hem till Lost
22.00-23.00      LOST!!
23.01-07.00      Sova.


Hjälp vilken planerad dag. Jag blir rädd!!!

Varde ljus!!

Passar på att blogga lite nu när kusten är klar här på HP! Idag har jag förskräckligt ont i röven.. haha, det känns som att jag har två feta blåmärken på skinkorna. Jag var på spinning igår så jag tror det är den halvtimmen som är boven! Fy tusan vad jobbigt det var, minns inte sist jag svettades så mycket. Haha, min kondition är på topp javisst! Eller så inte, men den ska bli. Jag vill bli av med lite överflödigt valpfett också.. det bästa vore väl om jag skulle komma mig ut och springa lite, men det är så jobbigt och bläähh... mjukstartar på cykeln så jag blir liite flås-resistent iaf.

Imorse vaknade jag kl åtta och var bombsäker på att jag hade försovit mig. Det var ju så ljust!! men nej, jag fick sussa sött i en timme till :) Skönt

Kvällens stora dilemma:

Ska jag fara till stockholm på torsdag eller inte?

Pjuk

Tillbaka från Sverige och 295 euro fattigare. Jag sa ju det! Tur att jag fick lön idag. phew..

Trippen till stockholm var mycket trevlig. Jag började lördagen med ett bad i en jacuzzi hos min moster (lyx lyx). Med en sådan start på dagen kunde det inte sluta dåligt! Jag åkte buss in till centrum och träffade Emma där som kom direkt från båten. Det är så nice att åka tunnelbana. Jag vill bo i en stad med tunnelbana. Synd att det inte finns någon annan stans än i Stockholm i Sverige (eller?)

Nåja, jag köpte iaf massor.. inte lika mycket som jag hade tänkt mig och som stod på min inköpslista meen jag är nöjd och glad ändå! For iaf hem med sista färjan på lördagkväll. Vi hade en minut till godo när vi hade sprungit till bussen i centralstation. Det kändes bra. Gungade gjorde det på båten och jag trodde jag skulle spy. Inte bara för att det gungade utan också för att det satt en tant i cafeterian med en påse mot munnen och såg spyfärdig ut. Kan man inte gå till toaletten om man måste spy? Nåväl. Det gick bra eftersom jag hade melodifestivalen att koncentrera mig på.

I söndags for jag hem till Eckerö och installerade min nya daaatoooor. I löv it. Den är fin.

Och idag har jag jobbat, varit glad på jobbet och allmänt positivt inställd, det kände fint det också. Sedan bjukkade Yasmine på pizza till middag :) De va svinigt gott. Knaz fick agera vikarie till Anna eftersom hon är i Stockholm för tillfället. Nu är jag hemma igen och har lite sällskap av en lurvboll!

image165

RSS 2.0