Galna dagar

Man trodde ju att det skulle lugna ner sig efter att inspelningen av musikvideon var klar.. men NEJ!!! De senaste dagarna har varit helt crazy. I söndags vaknade jag upp bakfull/full kl tolv och skjutsade bandet till tågstationen. Sen hem och städa med hjälp av Emma och Frans, sen stack vi till skolan för att föra in videomaterialet till datorn.. Var kvar i skolan till kl 01. Måndag var jag i skolan 10-24 och redigerade.. Tisdag samma tider, 10-24.. och idag tog jag en sovmorgon till kl 11 och var i skolan kl 12. Men jag lär väl sitta här till åtminstone kl 24 igen.

Hard work work...

Imorgon visar vi upp en rough-cut och sen på kvällen är det en VÄL VÄRD festkväll :D Taco-buffée och öl och hejdundrande mexico-kväll! haha.

Spotify

Jag har en spotify-inbjudan över.
Vem vill ha?

FÖRST TILL KVARN!

Japp, jag överlevde helgen

Som sagt spelade vi in en musikvideo i helgen till Dial M for Murder!.Det var väldigt väldigt roligt, väldigt väldigt jobbigt, väldigt väldigt utvecklande och igen, väldigt väldigt väldigt roligt.. Fredagen for vi och hämtade utrustningen från skolan kl tio. Sen hämtade jag och Emma den första bandmedlemen, David, från tågstationen... Sen började filma ungefär vid 12 på den första location, Michaels badrum! haha.. det gick ganska smidigt..  Jag satt mest och bossade över monitorn, kollade att bilden blev som jag ville och skrek "TYSTNAD, tagning, lights, camera.. aaaaaand ACTION!!" hahaa.. . Det var ganska kul att va lite boss, men att va diktator är nog inte min grej :D

Efter det plockade vi upp bandmedlem 2, Anders, från tågstationen och stack till min lägenhet där vi skulle spela in location 2, VARDAGSRUM! Det blev en sjukt grym scen med perfekta möbler, underbar ljussättning och grymt agerande från bandet. Jag är jättenöjd :) Sen var det slut på dag 1! Vi däckade rätt snabbt efter att ha jobbat intensivt i tio timmar.. Anders hade även jobbat natten innan, så han hade varit vaken i över ett dygn.. haha.. Så alla var ganska trötta :)

LÖRDAG träffades vi hos mig kl 08.00,. packade ihop all utrustning och for iväg till Location 3, en fabrik/lagerlokal med jättensnygg tegelvägg. Vid tio hade vi riggat klart ljuset och planerat dagen lite, så då hämtade vi bandet och började spela in.. Det gick bra men tog väldigt lång tid när vi skulle rigga om ljuset.. men övning ger väl färdighet hoppas man. Vid kl halv nio ungefär var vi klara med alla scener på den locationen, så vi drog till skolan för att filma lite mot greenscreen :) Vid det här laget var alla sjukt slitna, det var bara jag och Frans som orkade stå upp.. men vi fick lite coola tagningar som vi kan göra något häftigt av :)

Sen var vi väl värda några kalla öl så vi for till mig och hade en galen fest enda till kl sex. haha. LÅNG DAG!

Imorse stack jag till skolan kl 10 för en föreläsning och nu sitter jag fortfarande här... jag och Frans har redigerat videon hela dagen.. på torsdag ska en rough-cut vara klar, hoppas vi hinner!! Sen ska den slutgiltiga verisionen va klar nästa onsdag. Så nån dag efter det kan ni se videon på youtube :)

SKOJ VA!! JAG LÄNGTAR I ALLA FALL.

Här kan ni se lite bilder från inspelningen (och festen)

 Godnatt

Statusrapport

Denna helgen har jag hunnit med 24 timmars musikvideoinspelning, 12 timmar sömn och 7 timmar fest. haha. Berättar mera. Jag känner mig fortfarande full och nu ska jag skjutsa ner bandet vi spelade in musikvideon med, till tågstationen. God have mercy.....

Cam PLZ

Här är jag och Emma.


Stora planer på G

Någon som vet något om att ta "intensivkurser" utomlands? Tänk typ 3 veckors plugg i .. London? På sommaren. Jag har big plans going ooon! :D

Club 18

Lördag idag!

Igår traskade jag och Michael runt lite i Hultsfred. Eller närmare bestämt tog vi en rask promenad mot systembolaget.. hahhaha. Efter det gick vi och solade en sväng (sjukt underbart) och sedan pinade jag honom genom att titta på Lets Dance, den nya serien Samantha och Topmodel.. haha. imponerade att han stod ut!

Ikväll är det utflyttningsfest hos Club 18 (David och Kim) i Stålhagen... om jag känner dom rätt kommer det bli en farlig kväll! Haha.. fattar inte att folk har utflyttningsfest oftare, det är väl då man kan festa ordentligt och slippa va orolig att man ska bli kickad från lägenheten hahah :D

En rundvandring i mitt slott i Hultsfred


Det här möts man av när man kliver in genom ytterdörren.

Om man går rakt fram kommer man till vardagsrummet:

Den snygga klockan jag fyndade på Tillfället :D


Backyard!

Backar man lite bakåt kommer man till vårt fabulösa kök och diningroom:


Går man upp för trappan kommer man till mitt sovrum:



Min fina spegel.. utanför fönstret har jag en stor balkong också! woho


Sen har vi två badrum, en walk-in-closet, min rumskompis Camilla har också ett sovrum och så har vi ett gästrum med två sängar! (kom och hälsa på, kom och hälsa på!)

Lugnet innan stormen

Nu är jag tillbaka i Hultsfred. Kom hit i onsdagskväll, så nu har jag kommit över min jet-lag (hehe)... Skolan börjar först på måndag så det är så lugnt och skönt att vara här. Samtidigt så blir jag lite rastlös.. aaahhh.. det kommer bli så mycket att göra nästa vecka. Men det ska bli grymt roligt. Fredag till söndag ska vi spela in musikvideon.. och dagarna före det måste vi fixa locations, rekvisita, ALLT! Och ha lektioner i skolan och spela in en musikvideo med hela klassen på torsdag! hahha.. det lär bli en intensiv vecka :D  Men mycket rolig och spännande och lärorik. hoho wish me luck

Jag vill också göra en årsresumé!

Januari




Det nya året firades in med att stå på en lerig åker och trösta Knaz som var ledsen för att Anna var arg på honom för att han hade glömt champagnen hemma. haha. Dagarna efter det hittade min cykel som varit borta i ett halvt år, ett mirakel! Jag hade klassfest för Handels-klassen, trevligt.  Jobbade på träningsverket var och varannan kväll.. Träningsverket hade också personalfest och jag drack öl på ett gym för första och antagligen sista gången. haha


Februari


Anna fixade lägenhet i stan och den farliga bermudatriangeln uppstod (jag, Anna, Yasmine) Mitt hemska minne med "Rebel Yell" utspelades. Var på en grymt bra konsert med Wildbirds & Peacedrums på biblioteket av alla stället... haha. Jobbade på HP och skrev milslånga mail med Knaz på arbetstid om globalwarming och andra viktiga saker, hehe.


Mars





Var till Stockholm och kollade på Mystiska Magnus band på KGB. Var på personalfest. Festade i Annas lilla lägenhet. Och inte så mycket mer tydligen..


April





Anna lurade mig och Yasmine genom att bjuda hem oss till henne, men hon hade flyttat. Vilket vi inte visste om. Vilket april-skämt. Sökte massa skolor. Käkade världens godaste trerätters-middag på Indigo för 100€. Firade Valborg genom att grilla, spela brännboll, bli fullikastrulli och titta på soluppgången på Pissberget och förundras över vem som jobbar kl 06 på morgonen. Trevligt!


Maj





Spenderade årets första riktigt varma dagar på Sottunga med två dagars konstant öldrickande, solsting, fotboll, fabriksfest, grillning, skateboard. Aah, saknar fabriksfesterna. Jobbade jobbade jobbade och håvade in cash. Firade Sigrids 20årsdag. och lite sånt. Jag och Knaz cyklade till Kalmarnäs med Sangrian på pakethållaren. Det var en svinkulkväll. 89orna tog studenten och den kvällen blev det årets efterfest när Conny blev CONNYYYYYYYY!!!


Juni




Fick antaglingsbesked från två skolor, kom in på både DMD och Brobygrafiska trots att min ansökan till den sistnämna såg ut såhär. Drog på Hultsfredsfestivalen för tredje gången, dock var detta år överlägset sämst.. Dåligt väder och bilstereon blev snodd. haha. Var är vargen? Firade midsommar hos Freja. Jag Anna och Robin kom på den geniala idén att vi skulle göra tvåmanskullerbyttor ner för stadshusbacken vilket resulterade i en haka med skrubbsår. Men det var roligt! Sedan drog vi på Acceleratorfestivalen och kollade på Duggy och MGTM bland annat. Sen var jag kattvakt åt mina polisgrannar. Blev kär i kissorna.


Juli




JAG FYLLDE 20! Hade stor grillfest hemma och sen for vi på iTech beachparty i Käringsund.. blev en jättekul kväll som slutade hos Marica på efterfest där vi skulle spela sällskapsspel. Men när båda värdarna hade somnat traskade vi hem kl 07 på morgonen. Jag mötte mamma i dörren som skulle upp och baka bröd. haha. Annars spenderades dagarna på jobbet och kvällarna på stranden, torsdagspubar, krog eller annat roligt. Var till Föglö och Lillängen. ROLIGT! HADE SEMESTER I TRE VECKOR! ooh.. var en skön känsla att få betalt för att va ledig. Rockoffade. Sommarens somrigaste dag var Yasmines födelsedag då vi for ut ett gäng till en liten ö, grillade, badade, solade. Och kvällen slutade på Indigo full som en kastrull antagligen.


Augusti



Var på Island in the sun-festivalen. Men dagen före den skulle vi gå ut på krog och "kolla på människor" = förfesta som ett svin hemma hos mig, shotta vodka-vatten eftersom allt annat var slut, spy som en gris när jag kommer hem, ramla in i en hylla och slå sönder en tavla. Dagen efter var jag så bakfull som man bara kan bli. Körde bil till Robin, skulle ha blåsit tusen promille antagligen. Låg och kved i baksätet påväg till Brändö. Spydde utanför Mattssons i Godby. hahaha. Det var en upplevelse. Men sen mådde jag bra. Beslutade mig för att börja på DMD i Hultsfred. Firade Frejas 20årsdag och var jättebrun. Hade bartömning hemma hos mig innan jag flyttade, badade bastu och sprang nakna runt Lusse. Slutade jobba på HP. Flyttade till Hultsfred den 24e! Festade typ fyra gånger första veckan i Hultsfred. trött


September



Träffade Michael :) Blev tillsammans 11 september. Var på alla möjliga fester, melon-fest, tequila-fest, tisdags-fest, kräftskiva, fulfest. Jag tatuerade André. De legendariska momenten "böghögskvällen" och "SKA VI BADAA?-kvällen" utspelade sig. Var bostadslös och bodde hos Emma, Marika och Michael. haha


Oktober



Snurrade runt i Hultsfred. Stack till Göteborg en helg med Emma, Frans, Emil och Daniel väldigt väldigt spontant! Kom på idén kl fyra och kl sju for vi. haha. Var till Stockholm och till Spotify på praktik-intervju, men det blev inget av det. Hem till Åland en sväng.. där blev jag bortrövad till en kräftskiva bland annat. Sen ägde Rookiefestivalen rum! Det var svinroligt och jag filmade Markus Krunegård, Looptroop och Moa. Kul kul kul!


November





Firade Halloween i min kossa-utstyrsel. Var på ännu en Tequilafest. Åkte till Jönköping och hälsade på Marica. Åkte till Stockholm på Hultsfreds-fest. Filmade jul-cabarén på skolan och efterfestade i en container utanför skolan med film-gänget + vår lärare Niklas och några till som jobbade med Cabarén. hahaha svinroligt.


December




Firade Finlands självständighetsdag i Köpenhamn med mamma och syster. Inledde Video1 kursen i skolan där vi ska spela in en Musikvideo, det första stora eldprovet i skolan. Höstterminen avslutades med ett Cocktailparty som var mycket lyckat! Sen drog jag hem till Åland för att fira jul.. efter det for jag ner till Göteborg till min Michael över nyår.


SLUT!!!!!!!!!!!!!1

Stockholm syndrome

Imorse pussade jag Michael hejdå, satt jag mig i bussen mot Stockholm kl 10.20 och väntade mig en 5½ timme lång bussresa. WOOOHH.... det gick ganska bra! Sov skönt.. fick däremot inte sitta längst fram i två-våningarsbussen men det var helt okej det också. När jag anlände till Stockholm gick jag direkt till Viking-kassan och skulle köpa båtbiljetter hem.. ååh, vad jag längtade att få sätta mig på båten och genomlida de två timmarna på Rålfen. Men nä. Det fick jag inte! Rålfen var tydligen på dock.. tack.. och ingen Eckerölinje gick heller. Det sög. Den snälla Viking Line-tanten sa att jag fick åka kryssnings-färja som skulle avgå från långtbortistan i stockholm om 45 minuter, och att jag nog skulle behöva ta taxi för att hinna.

Då sa jag,  screw you, i'm going to Rårrås! och hoppades på att Robin skulle befinna sig i Stockholm. Mycket väl! Jag hade tur.. jag ringde Robin och han sade åt mig att komma till Solna och hans coola skola och hälsa på. Det var fränt! Dom satt och spelade in musik, en kille som sjöng och spelade gitarr.. sen fick vi se den stoooora inspelningsstudion där dom nästa vecka ska spela in något coolt med någon som spelat med Simon & Garfunkel. Det såg maffigt ut och dom berättade att två mikrofoner (handgjorda och i guld ska nog nämnas) kostade 100 000 kr VAR! Helt insane. Jag kände mig som en elefant i en porslinsaffär. he-he-he

Nu är jag trött. Robin kollar på en kass film med Nicholas Cage. Jag har nog blivit usel på att blogga. Hejdå

grått nytt hår

Göteborg är redan ett avslutat kapitel och nu har jag avverkat två dagar i Hultsfred!

Nyår spenderades i Michaels brors lägenhet, där vi käkade middag med två av Michaels vänner. Det var gött! Sen drog vi iväg på någon fest där majoriteten var finnar, 30år och tvåbarnsföräldrar! HAHA.. neeemen, typ. Jag kände mig lite udda, men det var nog trevligt! Vid tolvslaget höll vi på att dö. Galningen som sköt raketer lyckades på något sett avfyra en raket mot hela folksamlingen, och raketen smällde mitt bland oss. farligt farligt :P Men inget värre än det hände som tur va.hehe..

Annars har jag väl inte gjort något speciellt. Åkt skridskor och myyyyyst i vintervädret. Imorgon drar jag tillbaka till Åland för en vecka eller så.. ska försöka fixa designen på min blogg igen.. det blev inte så bra som jag hade tänkt mig. höhööööö!

hejdå

RSS 2.0