Umbrella ella elle ey e yy



I'm stuck, IGEN! Alltid är det något :P


Ikväll far jag till Tallinn, hedå

1553505 RAK KOPPLINGSSTOMME 3/8X1/2

Jag är så trött, mina ögon ploppar ur ansiktet snart! Jag är på jobb (praktik) idag och har nu suttit i en timme och fyllt i TUSENTALS siffror och massa konstiga ord i datorn. Jag förstår ingenting. Kopplingsstommar, skjutmuffar, dubbelkoner och kanalfläktar.

WHAT?

Vad är det här :D

Taack för folk som orkar ordna saker! Det börjar hända saker på Åland nu :) Nu i helgen är det minifestival på Bastun, Oh Laura spelar plus tre andra band. Det måste man ju besöka! Sen när jag spinnade vidare på internet fick jag reda på att Dia Psalma och Sci-fi Skåne (två Bob Hund-medlemmar) kommer spela i sommar/höst. Inte mina favvoartister men Dia Psalma har jag ju lyssnat på en gång i tiden :D Rooligt!

Och Petter kommer till Mariepark 2 juni till skolavslutningen :O Jag tror jag misstänker en evenemangs-wave höhö


Pensionssparning maybe?

Idag var det affärslunch på Nautical (GRATIS MAT WOHO) Jag kände mig lite.. ung. HP Kyla&Värmes försäkringsbolag informerade om pensinssparning, dags att börja spara nu va? Bara sisådär 50 år kvar att jobba..
  
 
Jag gillar mina arbetskamrater :D Trots att de flesta är 30 år äldre än mig så är dom roliga ändå, kiss och bajs-humor for the win!

Första dagen på praktiken

Nu är min tid på handels över :'( I fredags var sista "normala" dagen, fast jag gjorde ingenting ändå. Fick veta av Rupert Liewendahl att han tyckte att mitt slutarbete var värt en femma, that made my day! Sen i lördags var jag med mamma till Stockholm på jakt efter en examensklänning. Det var lite tråkigt och jobbigt att inte ha ekonomi till att köpa andra kläder, det fanns så myyyyyycket jag ville ha.

Nu är det 2½ veckor praktik på mitt kommande arbete HP Kyla & Värme som gäller, det var rätt trevligt idag! Typ satt och hälsade på alla som jobbar där och försökte memorera lite namn och sånt, haha. Sen for jag och Mia till stan på lite ärenden.. niiice. Sen gjorde vi typ inget mer än att sortera en bunt papper i bokstavsorning idag, haha det var sooft. Jag kommer nog trivas tror jag :) 
 
  
 
 
Jaaaaaaag är så tråkig men trots det kommer bollen och hälsar på mig i helgen :D För att fira det bjuder jag på en sexy cat
 
 


Ingen rast, ingen ro!

Valborgshelgen var mycket lyckad! :D
 
Fredag: Till västerås och hälsa på en boll. Vi kröp i rör och blev nästan polisanmälda och överkörda av en snubbe.
Lördag: Tjockisdag i västerås
Söndag: HEM och jag blev antastad av en Afrikan i Sthlm. Han förespråkade Afrika och ville sälja Bob Marleyskivor till mig. Men hallå, var inte Bobban från Jamaica eller nått? :P
Måndag: Ett himla fläng överallt, från alko till sparhallen till Emma till Långnäs till SOTTUNGA! Där var det vattenpipa, öl, kött, brottningsmatcher, bastu, jacuzzi och skateboard som gällde.
Tisdag: Efter en brutal väckning stressade vi till färjan och inväntade en underbar bakisdag.
 

   

  

Den här veckan kommer va slö i skolan. Har typ ingenting att göra... Hoppas på att kunna åka till Sthlm på fredag!


RSS 2.0