Dags att packa väskorna...

Japp. På måndag går första flyttlasset..

Vill inte flytta från Hultsfred nu. Nog för att det är på tiden men.. I'm having such a good time.



THE BERNDT!

Idag släppte min klasskompis sjukt bra band sitt debutalbum på Spotify (och överallt annanstans såklart)

LYSSNA LYSSNA LYSSNA!


Deras hemsida


Trotsig

Okej, jag valde det alternativet som ingen röstade på. Bara jag. DET KÄNNS BRA! Jag kom underfund över att jag ska ju göra det jag vill göra. Orka tänka på framtiden. Jag har tusen år på mig fortfarande. Måste ta vara på alla tillfällen som ges. Jag kan jobba på en fancy reklambyrå där de dricker öl och spelar wii på fredagar någon annan gång.
Underverk here I come!


Det ska firas med brakfest ikväll. Jag och Jonna har planerat Festen med stort F. Det kommer bli minst sagt legendariskt. Fest med Robinsontema!!! Vi har varit sjukt ambitiösa och förvandlat vår lägenhet till en djungel och delat upp alla som kommer på festen till två lag, nord och syd, och tilldelat dom varsin förfest. Vid nio äger sammanslagningen rum i vår lägenhet och DÅ...

kan ni följa festen HÄR

Jajamän. Festen livestreamas på nätet!

beslutsångest är min bästa vän

Okej, ALLA måste rösta! ALLA!! Annars blir jag väldigt väldigt ledsen.
Ska jag ta praktik på företaget som har gjort det här:



eller det här:



???????????????????

MALMÖ - HULTSFRED - STOCKHOLM

Hej vänner

Vilka sjuka dagar jag har haft den senaste veckan... Just nu läser vi en flash-kurs i skolan och från att knappt kunna öppna programmet så skriver jag actionscript och programerar enkla spel lätt som en plätt två veckor senare. Kul är det!

Praktikperioden närmar sig.. har bara en månad kvar i Hultsfred. Jag och Emma hade planerat att dra till Malmö i torsdags för att gå på praktikintervjuer och kolla in en lägenhet vi fått napp på via min systers kompis kompis! haha.. Men sen när vi onsdag kväll går in på SJ.se och ska boka tågbiljetter märker vi att ´tåget vi skulle åkt med var fullbokat!! Sjuk panik infann sig då jag skulle missa min ena intervju om vi tog ett senare tåg. Men som tur var fixade det sig genom att vi fick låna en klasskompis BIL! -HOHOHOHO!!!! ´Så klockan tio på kvällen tog vi vårt pick och pack och körde ner till Lund där vi skulle få sova hos Emmas syster. Efter fyra timmars sömn var det bara att stiga upp och ta tåget till Malmö och praktikintervju..

Första företaget jag var på intervju till gör lite allt möjligt.  Tvreklam, radioreklam, hemsidor osv osv osv. Ett roligt scenario som hände när jag fick träffa min möjligtvis blivande handledare;

Han - Ja, jag kommer va din handledare så du får sitta här brevid mig mestadels
Jag - oookkååå soooft!
Han - DRICKER DU SPRIT???
Jag - .....hahaha jaa...?
Han - Bra för vi brukar dricka öl och spela Wii på fredagar här!

Låter ju som ett schysst ställe... :) Jag fick förresten praktik där. YEY!

Efter den intervjun åkte jag och Emma iväg mot Mellanheden för att kolla på lägenheten. Det är en tvåa på 56kvm och den var sjukt fräsh och snygg! Óch ja, vi fick den :D Känns sjukt skönt... ska bo där med Emma och Frans så jag får bosätta mig i vardagsrummet men det blir nog gött det med!

Och just ja på fredagen var jag på en annan intervju till ett annat företag som jag sökte praktik på. Det var också ett schysst ställe och jag fick väldigt gärna komma på praktik där med ........ Sjukt jobbigt. Jag måste alltså välja! Inte bra för min beslutsångest...

En annan sjukt oväntad bra grej som hände var att det ringde en tjej och frågade om jag ville komma till Stockholm på lördag (igår) och filma ett event på kulturhuset! haha... Jag tackade efter lite velande ja, man måste ju ta vara på alla tillfällen man får för att skapa kontakter och erfarenhet. Eventet heter Celebration of Womanhood och det jag filmade var en 2 timmar lång streetdance show. Sjukt proffsiga var dom! Så det var helt galet roligt! När det var klart gick jag och Matilda (hon som kontaktade mig) ut och tog en välförtjänt öl innan min moster kom och hämtade mig.. bums i säng sjukt trött!
'
Nu är det söndag och jag sitter på cityterminalen och väntar på att min buss som ska ta mig till Hultsfred ska komma.. Oj oj oj  vilken intensiv vecka det har varit. Men jag trivs! Jag hade lovat mig själv att 2010 ska bli mitt karriärsår. DET GÅR BRA NU ;D

Kalla fötter

Ikväll har jag varit med om uppbyggandet av något legendariskt. Vi här i Hultsfred har inte så mycket annat att lägga vår tid på än skola och fest, så våra fester blir oftast något utöver det vanliga. Temafester har vi i princip alltid och den här gången var det någon som kom på den genialiska idén att vi ska ha AFTER-SKI-PARTY!

sjukt bra tycker jag!

Så ikväll har jag varit och byggt en Bar, två soffor och ett antal isluckor samt ölförvaring (man måste nog dricka fort för att det inte ska bli snöl) inför imorgon. SJUKT VACKER BLIR DET! hahaha..

Vi har också en svart backe där vi kan åka pulka. Tyvärr blir det inte så mycket skidor under dagen, eller det blir inga alls. Men det gör inget. I Hultsfred är inget omöjligt, man kan ha after-ski-party ändå! Och just det, den svarta backen uppkom efter att Frans så smart vände Fimp-hinken upp och ner.... (vanlig hink där folk har fimpat sen.. ja sen vi började här för 1½ år sen) ... Inte så smart! Isen var helt SVART och full av fimpar, snus och annat äckligt. Så det stank som ett as.. Han blev tvungen att gömma den långt upp i skogen brevid och där med skapades vår svarta pulka backe! fiinemaang..

Förövrigt så har mina roomisar kommit hem idag. Det gilllar jag. Jag har varit ensam här sen jag kom hit i söndags och nej det har inte varit så himla kul! Ska bli skönt att ha lite frukost och middagssällskap. Doris är också tillbaka och hon är sötare än aldrig förr!

MMIX

VÅREN 09

Året inleddes någonstans utanför Göteborg, jag firade in det nya året med min dåvarande pojkvän Michael. Sen började skolan igen och två musikvideos spelades in i januari. Jag var sjukt nöjd med min insats som regissör och redigerare för Dial M for Murders! musikvideo som blev värderad till 40 000kr och som har gått (går??) på TV-kanaler i tyskland (skryt). Att göra musikvideon är nog något av det roligaste jag gjort iår. Redigeringen var stört rolig och sista dagen/natten innan deadline satt jag och Frans i skolan 24 timmar och jobbade non stop.





Dagarna och veckorna flöt förbi fort. Kvällarna spenderades med antingen skolarbete, videoredigering eller FEST. Hann avverka allt från en piratfest till 20-årsfest till festivalfest! När jag inte var i Hultsfred var jag i Göteborg och hälsade på Michael. Fort som tusan blev det april och min klass splittrades för några månader för vår första praktikperiod. Avslutade Hultsfreds-perioden med en fin grillfest nere vid festivalområdet!

Den tolfte april flög jag till London för att göra 10 veckor praktik i en liten stad kallad New Romney, en liten bit utanför London. Karriärsmässigt var det den mest värdelösa praktiken EVER. Men på det personliga planet var det väldigt värt och jag är glad över att jag åkte. Arbetet kunde man kalla slavarbete, jag slavade av många dagar i streck för att kunna ta ledigt i många dagar i ett kör. Minns att jag jobbade 30 dagar utan att va ledig. Men tack vare att jag jobbade så mycket så fick jag ta många dagar ledigt! Under mina 10 veckor i England hann jag beta av en vecka i London, fyra dagar i Skottland och fyra dagar i Wales! fiiint! Träffade min belgiske loverboy Brian som jag hängde med 24-7. Vi kom varann så nära att han till och med skrev en låt till mig. Hoppas på att kunna åka och hälsa på honom nu iår 2010.


Brian!


Anna och Yasmine hälsade på mig i London!




Sängkammarblickar vid Stonehenge



SOMMAR 09


Andra kallar sommaren för den bästa hittills medans jag kallar den bland den sämsta hittills. Eller det beror på. Jag kom hem från England lagom till midsommar och firade den hos Anna. lyckad midsommar! Sen var det dags att åka tillbaka till Hultsfred. Gjorde världens bästa festival med HultsfredTV!!!!! Filmade på rookiescenen och producerande tillsammans med min klass över 200 klipp från campingen. Roligast var när jag och Daniel gjorde Camping OS i 10 delar där jag agerar programledare..


Midsommar


Jag fick en rymdbanan på min födelsedag.

Resten av sommarn spenderades på Åland i Eckerö-misär. Jag jobbade, jobbade och jobbade kändes det som. När jag inte jobbade var det Toga-party, Hundra-matcher, kräftskiva eller annan random fest! Tatuerade mig tillsammas med Anna och Yasmine. Sommaren avslutades med att jag var fejknolla i Gävle (ROOLIGT!!!). Sen behövde jag en nystart i livet så jag färgade håret brunt.



HÖST 09

Tillbaka till Hultsfred och slutspurten... Höstterminen bestod av ett enda virrvarr om codecs, komprimeringar, subsamplingar, pixlar med mycket mera. Jag spelade in två reklamfilmer varav jag troligen hade Svinis under den ena inspelningen (bland det värsta jag varit med om, dödsångest) Vi fortsatte med våra temafester och hade Collegefest och dagsfesten "Project Mayhem" bland andra. ROOKIEFESTIVALEN var nog höstens höjdpunkt. Jag jobbade en dag och filmade bl.a Detektivbyrån som nog är det bästa jag gjort hittils. Jag ska försöka klippa ihop en snutt så jag kan visa folk. Det blev sjukt snyggt och skulle gott och väl kunna visas på MTV. Sista Rookiedagen hade jag nog Hultsfreds sjukaste efterfest genom tiderna. Det var FULLT i vår lägenhet (ca 100kvm) och det var KÖ utanför för att allt folk inte fick plats inomhus. Helt. Sjukt. Jag har varit kass på att ta bilder så tyvärr finns inga bilder :( :( :( :( :(

VINTER 09

Slutet på 2009 kan sammanfattas såhär:

Jonna, Emma, Frans, Jag, Erik och Lukas

Vårt största intresse är PARADISE HOTEL! Vi samlas hos mig och Jonna i stort sett varje dag och tittar på PDH och konspirerar och förutsäger pakter. Doris har bodde också hos oss under hösten/vintern. Jag, Emma och Jonna drog till Kalmar och tatuerade oss. Det blev början till min (half..? full..? åter står att se) SLEEVE. Sen blev det jul och jag drog till Spanien på semester. Nyår firades med mina bästa vänner, skulle inte kunna be om mera :)

Nu blev det här inlägget mycket längre än jag hade tänkt mig från början. Så jag har tröttnat. Jag tycker iaf att det här året har varit helt okej. Inte så bra som det kunde ha varit men jag har lärt mig väldigt mycket! Nästa år hoppas jag på att jag är gladare och att det blir ett bra år KARRIÄRSMÄSSIGT!


PUSS Å KRAM

RSS 2.0