doh

Jag är en sån tönt!

Konstiga traditioner..

Inatt drömde jag något mystiskt.
 

Jag var i min lägenhet, och det hade flyttat in nytt folk i lägenheten under mig. Jag och Emma gick ner och hälsade på, det var tydligen en jättestor irländsk familj. Alla hade gröna kläder på sig och det var grönt överallt. Dom hade värsta festen och vi va med men sen gick jag, Emma, vår jompalärare och några mysko människor till upp till min lägenhet. HELT PLÖTSLIGT BÖRJAR DET SKAKA och så välter hela huset :S Då var det irländarna som hade skuffat omkull huset för det var nån av deras traditioner tydligen. Sen skulle jag leka hjälte och försöka rädda människor, så jag gick in i massa lägenheter som va helt omkull eftersom huset låg på sida. Och sen gick jag ut och fick hedersmedalj för att jag var så duktig. Sen vaknade jag.
 

YARRRR


Lycka!

Jag är klar med allt jobbigt i handels nu :) Presenterade mitt slutarbete idag och det blev så inåt helskotta bra :D WAAAOOOO!! Fick kommentarer hela dagen, till och med Kamal och Aram som jag i stort sett inte har sagt mer än 'hej' till i tre år berömde mig :) iih.
 
Tillåt mig skryta men läraren sa "Dig skulle vi kunna skicka och prata inför politikerna" hööhöhööö
 
Det är kul att prata inför folk om man är förberedd och vet vad man pratar om och kan ha svar om folk undrar något. Känns skönt att va insatt i saker :)
 
 
Och så är jag glad för att jag har nästan köpt bil idag ! hahaa

PLUS MINUS LIKAMED NOLL

Guuud vad bra det känns att äta två feta kladdkaksbitar direkt när man kommer från träning!


Hundtricket?

image33Var ute på upptäcksfärd med Doris idag efter skolan. Försökte hitta en väg som jag gick på för ungefär två år sen, haha och jag hittade den! Wuawu. Sen gick jag in till stan för att träffa Yasmine och utanför Lisco så möter jag en kille på typ 25 som verkar ha någon sorts störning i hjärnan.. Han tittar på mig och när vi är typ brevid varann småskriker han till "Vilken söt hund du har" Jag vände mig om och sa tack tack och fortsatte gå och då hör jag bakom ryggen "nästan lika söt som dig" haha.. feg kille :D
 
Sen går jag vidare och småflinar åt det, och typ en minut senare hör jag att nån skriker från högt uppe i nått hus. Tittar upp och ser en tant som står på en balkong och höttar med näven.. lyckas inte höra vad hon sa men kunde urskilja LYCKA TILL och HUND. Hon såg arg ut och jag vet inte vad hon menade :D haha cp..

 

Alltså please!

Det är äckligt tråkigt på Arken. Jag har tröttnat... GE MIG NÅGOT NYTT! 
  
Jag behöver en guldkant i vardagen..!

Drink the beer!

Nån som är på i helgen?

Ett lite annorlunda ölspel :D

Stina du luktar i alla fall gott, kom och hjälp mig!

image32
Bra dag idag! Vaknade av att syster och mor klampade in i lägenheten och dukade fram passionscheesecake på bordet. Prima frukost det! :)
 

Sen skola och idag skulle slutarbetet vara inlämnat, alla treor satt frenetiskt framför datorerna och skrev skrev skreeeeev... Jag fick leka lite lärare eftersom jag hjälpte ungefär hälften med layouten så att den skulle bli rätt :P Sen blev jag ganska klar och Emma och Knaz blev jätteklara med sina slutarbeten och gav en tussilago till mig och sa att NU SKA VI NER PÅ STAN. Så vi gick ner på stan till Hillings och mätte hur stora våra huvuden var (56 cm i omkrets) och beställde våra studentmössor :) Det är nära nu! Efter det gick vi till Dinos och satt där och pimplade i solen för att fira att vi varit så duktiga, planerade lite till klassresan och WHÄÄAAOO det kommer bli kul!!!!


 
 

Sen är frågan om jag ska köpa röda converse eller ej.... Emma säljer billigt!


Kyrkoby - I LÖÖV JO

Igår var en historisk dag. (DANIEL, DU KAN SLUTA LÄSA HÄR!) Jag var på arken nykter och det var minsann en upplevelse. Min gamla religionsvikarie från lågstadiet var där. En tjej och en gammal gubbe raggade på mig. Alla skrek och knuffades. Men de va ganska kul ändå ;) hahaa.. Sen lekte jag taxi och skjutsade hem Knaz, Anna och Sara.
 

Ikväll var jag på påskmiddag till da neighbours in Eckerö. Ah jag tycker om Kyrkoby! :D Det finns så många konstiga människor här. Fick höra lite skvaller om en gubbe, vi kan kalla honom Per. Per hyrde sitt hus av en annan snubbe, som vi kan kalla Ivar. Ivar dog för ett tag sen och då ärvde hans släktingar huset och gården som Per bodde på. Ivar hade lovat att Per skulle få bo i huset ända tills Ivar dog. Och när Ivar dog krävde släktingarna att Per skulle måsta flytta ut därifrån och lämna kvar alla Ivars ägodelar. Då blev Per sur och slog sönder Ivars gräsklippare med en yxa för "DEN HÄR GRÄSKLIPPAREN SKA NI FAN INTE FÅ!!!"
 
 

Haha...



Madam President

Nu har jag då talat med (inga namn kanske vore bäst) VDn för Arken aka President Caroline Reynolds från Prisonbreak aka surkärring aka "Jaaa det är konfidentiellt" aka fejkleende 24/7!!!
 

Agh.. jag är mycket besviken. Nu far mitt slutarbete åt FICKAN!

image31

Nervous Nelly....

Ikväll var det fest hos Sauren men jag var nykter. Kändes mysko och tråkigt att va en enda nyktra i sällskapet. Haha men nån gång måste man väl va det också! Var lite taxi och körde några turer med Jims sigma :D det är S T A T U S, inte alla som får sitta i förarsätet i hans pärla. Sen försökte jag kolla på Lost.. men det var svårt när alla skulle skrika och springa runt. Phh, give me some peace and quiet!


Nu kom jag just hem och jag är nervös. NERVÖÖÖÖÖÖS! Ska på möte med Arkens VD (VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR FFS!!!) imorgonbitti och hon lät stressad och nästan otrevlig när jag prata med henne i telefon för några dagar sen. Wäh..! Får hoppas på en god natts sömn. Kanske jag laddar upp med frukost innan jag går på mötet till och med.

Godnatt~


Oj...

Jag kom två timmar för tidigt till skolan. Det känns typ, tomt! :O
 
 
 
 
Koko......... kokooo.......

Ledsen Kermit




Aah, vilken känsla.! Go Kermit!
 
Jag blir och längta till hultsfred när jag hör den där låten. iih, Hultsfred 2005 - Nine Inch Nails på största scenen och det ösregnade och det var så sjukt bra. Ångrar att jag inte såg hela konserten....
 
 
Kanske inte blir nån festival i sommar :( Börjar jobba direkt i juni men kan möjligtvis få någon vecka ledigt i början av juni.. och isåfall är Hultsfred den enda festivalen som jag skulle kunna fara på men det är så dyrt iår och inte så många bra band släppta ännu. Bröl!! Får se vad som händer..

RSS 2.0