Good morning

Jag sitter och gor headers till ungefar 40 hemsidor. Det borjar bli trakigt.. har hallit pa med det i ett par dagar nu. Till och fran. Fem stycken kvar. weeeeeeeee..... Det trakiga och jobbiga med det ar att jag bara far anvanda bilder fran deras hemsida. och alla bilder ar ungefar 60x60px stora och ser ut sahar:



SERIOST? en blind skulle kunna ta en battre bild pa en toalett.....

Thorpe Park!

Hej kompisar!
snart har jag varit här i TVÅ VECKOR! hoho.. tiden går otroligt fort. har bara varit ledig en dag än så länge, jobbat 11. Måste nog unna mig lite lediga dagar snart. Annars sitter jag där i slutet och får va ledig i två veckor i streck. haha. Är ju lite onödigt :)

Igår tog jag min första lediga dag. Dagen spenderades på nöjesparken Thorpe Park en liten bit utanför London. Det var så sjukt otroligt kul!!! Jag var lite rädd men vi började dagen med den nya bergodalbanan SAW, och efter det kunde jag göra vad som helst kändes det som. Jag åkte till och med Stealth som är en sjuk bergodalbana... den går från 0 till 100km/h på mindre än 2 sekunder och efter det åker den upp 60 meter och ner igen i 90grader. Jag dog.. Det här kan ni titta på och föreställa er hur det var.

När vi kom tillbaka till New Romney var det fest.. Leaving-party för Alfred som åkte tillbaka till Tyskland idag. Det var galet roligt, min första fest här hittills.. Men också lite sorgligt, det känns så konsigt att folk åker härifrån när jag nyss har kommit. Nu förstår jag varför alla tycker att det är knasigt att jag bara stannar 10 veckor. Det kommer gå så sjukt fort och jag kommer nog inte vilja åka hem när tiden är inne. hehe.

Vad gör jag när jag jobbar då?!??! Jaaaaaaa ni.. Jag håller på och planerar en liten viral kampanj tillsammans med PR gruppen.  Får se hur det går. Annars så har jag ett litet projekt där jag ska göra header-bilder till ungefär 50 hemsidor. Så jag har lite att göra :P Laddade förresten upp den färdiga verisionen av kycklingfilmen häromdagen.. Fråga inte...


This is what I've been doing today



Och ja, jag ska blogga snart.. ska bara..........

First day

Ja.. vi tar det från början! Jag landade i London Heathrow vid 17 nån gång.. jag skulle bli upplockad vid 18.30 så jag hade god tid på mig att hämta min väska och hitta "the pick up place". Klockan gick och blev 18.30, jag stod vid the pick up place men ingen kom... väntade väntade och väntade i 30 minuter men näää.. nobody! Long story short, jag fick leta upp henne istället och vi körde iväg från flygplatsen ungefär vid kl 20. Kasst!! Nåja, det var ju bara 1½ timme till New Romney så jag tänkte att det skulle inte bli så sent i alla fall. När klockan är 22 brister Giulia (hon som skjutsar mig) ut i "FUCK FUCK FUUCK!!!!" och då märker hon att hon har kört åt helt fel håll och vi befinner oss en bit utanför Nottingham.. HURRAY! Smart driver...... då var jag för trött för att bli sur eftersom jag redan hade rest i 17 timmar. Så det var bara att vänta om och köra de 350 kilometrarna till New Romney. Vid 01.30 ungefär var vi framme. Duns i säng!

Dagen efter vaknade jag upp i ett tyst hus. Jag gick upp och märkte att det var rätt så fint, stort vardagsrum/matsal, ett kök, tvättstuga på nedervåningen och sovrum på övervåningen! Jag har eget badrum vid mitt rum också.. det är najs! Just nu sover jag i samma rum som Giulia men hon ska dra till London imorgon så efter det har jag mitt eget rum för en stund. Jag tror att det ska flytta in en tjej om några veckor. Annars så bor det fyra killar i huset också! Michele och Pierpaolo från Italien, Octavio från nånstans och en fransman som har ett sånt konstigt namn så jag vet inte vad.

Okej, första "arbetsdagen" började igår vid 13 ungefär. Jag fick en rundtur i kontoret av Michele och sen fick jag sätta mig hos Avril som jobbar där och läsa MASSA powerpointslides om företaget och sånt.. och i slutet av dagen gjorde jag ett litet test på det.. Det var lite mysko. Hon Avril verkar va lite nazi.. jag blev typ dödad när hon såg att jag kollade min mail. hohho! Men det är nog bättre sen när man får sitta i ett rum med de andra praktikanterna. Lite friare :P

Idag jobbar jag också 13 - 22 och det är väl idag som den riktiga praktiken börjar, hoppas jag. Jag vet ännu inte riktigt vad jag ska göra än.. men jag pratade med en svensk igår som är inom marknadsföring och han sa att de håller på och planerar några filmer som ska upp på hemsidan. Så det hoppas jag att jag kan vara med på.

Nu ska jag dra! hejdå

packa packa packar....

Förhoppningsvis byt packa packa packar snart  ut mot festa festa festar!!!!!!

Imorgon Åland. weii!

Godmorgon godmorgon!

Vilken underbar dag!!!!!!!!!!!!!

Anna ringde och väckte mig kl nio, tack! Nu ska jag städa och plugga lite fram till kl tolv! För kl 13 så ska min klass samlas nere vid festivalområdet och ha lite avskeds-grill-mys vid Hulingen! Ska bli skoj. det är jättefint väder så :)

Sen vid 14-15 kommer Annamanna så då ska jag visa henne min håla. wei wei

Tenta på fredag, wish me luck.
Hem på lördag, ses då :D

RSS 2.0