Den dagen, den sorgen

Hej!

Bleh, trött? Jo tack. Mycket flackande dag på jobbet idag. Började halv tio, var där en timme och sen for jag och praktikanten ut på äventyr i stora staden Mariehamn. Först till Onninen med lite returer (manligt värre) och sen in till posten och affären och tillbaka. Så där flög en timme iväg. Tillbaka till lunchen, det diskuterades Andra skedet och körkort och sådant eftersom jag skulle på körlektion senare på dagen och teori på kvällen. Det enda positiva med andra skedet är ju att man får byta foto på körkortet. Och vi konstaterade att jag kommer ha samma körkort tills jag är SJUTTIO typ??!1 HAHA. Denises kommentar: "När du är sjuttio är jag rutten för länge sen haha" Hah det lät så bra när hon sa det på det sättet.

Nåja, efter lunchen for jag iväg mot stan för att lära mig lite ekonomisk körning. Oj gud ihimeemmeeleeen jag råkade köra 40km/h på 30-väg. Pappa Jahrén blev upprörd och blev moral-gubbe och berättade massa hemska historier om små barn som blir påkörda och dör och gärningsmannen som råkade köra lite för fort har dåligt samvete i hela livet och BUHU. Jag började nästan lipa. hah..
image137
Jag bjuder på en töntig bild.

Sen tillbaka till jobbet halv tre, jobba två timmar och sen vidare till teeeoooriiiii. Gud vad tråkigt det var. Ända tills en polsk kvinna börjar berätta om händelser hon varit med om på Åland ( och Polen) .. Då blev det både pinsamt och tråkigt.

Sen for jag hem och lyssnade på min gamla flamma System of a Down och kokade broccolisoppa! :D Det var nice. Nu ska jag smaka. Hejdå

Idag köpte jag en tröja


Och den är fiiiin, fiddit fin! Från Me & Pia.
Där fanns även de gudaskapta skorna från HOPE, jag dregglade sönder
mig själv.. aaaaaah vill ha. Men kanske inte värt typ 200 euro. Nja...?

Nej..

Godnatt

Ahh, vilken intensiv dag.

Först 7 timmar på HP med praktikant = ANSTRÄNGANDE
Sen hem en timme, laga mat, äta mat
Sen träningsverket i tre timmar.

Nu är jag d ö d

The Hives kommer till Hultsfred!!!!!

image137

HURRA!

Nästa vecka

♦ Jobba, vi får vår praktikant till kontoret, ska bli både roligt och jobbigt hehe.
♦ Jobba på Träningsverket måndag och tisdag
♦ Ska leta efter det perfekta randiga tyget
♦ Andra skedet-teori onsdag och torsdagkväll
♦ Anna flyttar in i lägenheten på fredag och då blir det F to the EST. öhhhö. Får se om jag vågar ha på mig min klänning.

Min kjol!

image137
Och mina kobenta-ben

Pensionär nästa

Vad lätt det är att stava pensionär fel. Och var skojjigt det kan bli hihiihihihihiih..

Eller så nä!!

Idag har jag varit på utflykt till SEGLINGE av alla ställen på Åland! Med min far som skulle köpa en traktor av en gubbe som såg ut som tomten + att det såg ut som att han hade pissat ner sig. haha. Men det var trevligt ändå.. Han hade en fin hund. Sen när vi var klara där satt vi och drack varm choklad och åt bulle när vi väntade på båten tillbaka. Mys! Kunde inte bli mycket bättre väder heller :)

image136
Me and K4an on the Seglinge-Kumlinge-kabelfärjaaa

Japp, nu är jag hemma i Eckerö igen. ANDRA HELGEN I RAD! wääh. Nästa helg måst jag vidta drastiska åtgärder för att sluta den här nedåtgången mot pensionärs-beteende.

Ikväll har jag sytt en kjol. Den blev fin. Varför syr jag bara kläder jag aldrig använder?


hahaha!

image133
HEL LOOKS

It is friday im in löv

DAGENS VILL HA: ett baaadkaaaaar!!!!!
DAGENS KLÄDSEL: Lila jeans, svart tröja, mina jobbskor från ellos (ca 10 euro) samt min otroligt äkta Rolex (ca 1 000 000 euro)
DAGENS SMINK: maskara
DAGENS FRISYR: Nytvättat och utsläppt för första gången den här veckan haha
DAGENS PLANER: Jobba - träna - slappa
DAGENS SJUKA: Jag glömde skattekortet hemma! WAAAHH
DAGENS DROG: Kväve, syre, koldioxid och ädelgaser
DAGENS KRAM: bu-hu synd om mig
DAGENS GODIS: NEJ! Jag ska vara hälsosam denna helg.
DAGENS HUMÖR: Bra
DAGENS ORD: Doris

Mm vilken ljuvlig dag!

Idag vaknade jag på rätt sida verkar det som. Fastän jag snoozade för länge och hade bara tio minuter på mig att äta frukost och göra mig vacker så är jag glaaaad idag! Åh underbara fredag.

Nu har jag spunk

Jag är inte okej!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


Först far jag och tränar tills jag nästan spyr, så far jag hem och äter florrig mat tills jag nästan spyr och efter det äter jag värsta efterrätten bara för att jag råkade impulsköpa på sparhallen. Fy. När ska jag komma in i min nyttiga och hälsosamma period igen som jag hade några månader i höstas? Det var så underbart. Men sen kom något... eller någon (jag vet vem) och förstörde allt. Alltså jag har inte varit i balans sen dess. Det är jobbigt.

Och nu börjar mitt tålamod med den här datorn ta slut. Efter ett år (?) med finskt operativsystem, så NUU brinner min stubin bort. Jag vill bara hiva datorn i väggen när den för femtioelfte gången skriiiker med massa popups jag inte förstår vad det står på. Och så är utrymmet på C snart slut. Eller ja, det har varit slut i några månader.

Jag dööör om min nya dator kommer en dag för sent. Inte för att jag vet när det ska komma men...

Nu diska. Eller sen..

Idag är jag hemma!

Ja, det är jag. För jag trodde att jag skulle dö imorse. Jag låg och snoozade lite lugnt i sängen som vanligt men så BAAAAAANG får jag världens ont i magen och jag tror jag ska sprängas åt alla håll och kanter. Fy tusan vad ont allt gjorde. Kallsvettades gjorde jag också och allt. Det här har hänt förut men det brukar gå över ganska snabbt, men det här kom bara tillbaka hela tiden fastän jag duschade och åt frukost. Så jag blev hemma :P

Och hojojjj vad jag har fått mycket gjort idag. Började med att plocka undan massa med småsaker som ligger och skräpar överallt. Dammsög, plockade upp kläder från golvet, torkade damm. Hängde upp två tavlor. SKURADE hela badrummet (det var typ två cm damm på badrumshyllorna, yäkk) och skurade till och med väggarna i badrummet!! Det var konstiga gula fläckar på dom, misstänker öl.

Och nu bakar jag fastlagsbullar :) så duktig är jag när jag är sjuk! hahha

Spinner vidare på sommartemat


Någon som vill ha ett jobb?

GAAAH vad jag är trött på att jobba på träningsverket just nu. Har sån lust att aldrig mer fara dit haha. MEN jag vet att jag ska va sjuuuuhelskotta glad att jag har det för det är rätt förmånligt. Lite extra pengar + gratis träning. Om jag jobbar två kvällar i veckan tjänar jag 120 euro per månad. Hah och sparar 57 euro för det skulle det kosta annars om jag skulle träna där. JAG HAR ALLTSÅ 22 euro i timpennign! OKEJ, jag ska vara nöjd. Och om jag inte jobbade där skulle jag antagligen inte träna alls. Tror inte jag skulle betala 57 euro per månad för att röra på fläsket några ggr. Nääh så mycket motivation har jag inte.

Idag slutar jag 16.30 på HP och efter det ska jag jobba 17.00-19.00. BLÄ! Det förstör hela min dag. Jag ville ju hem, äta nått gott och sen fara och träna. Nu hinner jag varken träna eller äta.

:'(

Ge mig sommar!

Det här är inte roligt längre, det här vädret. Eller det här mörkret främst.. Jag vill ju inte ens stiga upp på morgonarna, eller okej det vill jag aldrig för att det alltid är varmt i sängen och kallt utanför täcket. Men i vanliga fall brukar jag ändå tvinga mig upp i tid. Men nu har det gått föööör låååångt. JAG AVLIDER!

Blä..

Igårkväll satt jag och la alla bra låtar jag har lagt upp här i bloggen i en KATEGORII. Och vad länge det tog. Så nu tycker jag att ni ska kolla igenom den lite så jag inte har gjort allting förgäves. Fnys!

ooooh la

Klänningen är klar! Eller iaf nästan. Har inte fållat den. ORKA

image133



Pass this on

Har alltid gillat den här videon, och låten också för den delen. Videon är så... sjuk fast ändå inte uppseendeväckande.


*SPOILERVARNING*

Oijj gud! Såg nyss filmen I Am Legend för att både HANAPEE och Anna rekomenderade den. GUD VAD JAG HATADE SLUTET! Antingen skulle det ha slutat dåligt att alla skulle ha dött eller så skulle Will Smith ha parat sig med hunden och flugit till rymden och en annan planet och starta en ny värld!

Mycket bättre..

Ja, vad har jag annars gjort i helgen? I går var jag duktig och jobbade och sen for jag hem och städade lite. Efter det vad det dinner at Dinos med Emma och Malin. Det var nice. Jag tog en standard = biffburgare och cola! mums!!! Efter det for jag hem till Eckerö medan dom andra for på fest. Det var skönt att komma hem och konversera lite med mor och far, busa med Doris, slappa på den otroligt obekväma soffan och genomlida en hårig natt med Doris i sängen. Men jag klagar inte ^^

Idag började sy min underbara klänning jag designade när jag inte kunde sova häromnatten. oh guud vad vacker den blir. Lite prostinna/sjuksköterka/begravnings-stil på den men det blir nog bra. Lägger upp en bild imorgon tror jag för den är inte riktigt klar än haha. Jag fick hjärnsnörp efter fyra timmar så jag hann inte sy dit armarna eller fålla den nere och sånt. Men imorgon blir den klar!!

TJUHUU

nu sitter jag och kikar på skolor. Jag m å s t e hitta fler alternativ än Ett. Jag har nämnligen hittat en skola i Bollnäs jag förälskat mig i och, såklart, kan jag nu inte tänka mig någon annan än den. Bah :P Nååjaa jag måste ju leta upp några backups iaf. Och så måste jag fundera över tanken att flytta från en håla till en annan. Det bor ca 26 000 pers i Bollnäs läste jag och det är ju då typ samma som Åland. Lite kompaktare kanske men, fortfarande lite människor!!!!!!!

So long

Morgonfrilla.

Bläää vad svart det är ute.

Känns bra när man möts av repliken "Hahah är du trött Stina?" när man
kommer till jobbet. Men det är nog inte bara jag misstänker jag..



(nytt besökarrekord igår, 33 st wohooo!)

3 - its a magic number!

AAAAAAAH! vilken bra dag! Sju orsaker varför:

1. Jag vaknade kl tre inatt och kunde inte sova. Det var helt omöjligt, jag hade så mycket idéer i huvudet :D Vilken underbar känsla det var. Jag ritade en klänning jag ska sy i helgen, det kommer bli hot.
2. Jag hittade dom perfekta tygerna till klänningen efter jobbet. PUSS
3. Jag träffade Nick och schizo-Isabell på stan.
4. Jag impuls-solade solarium. Det var väldigt nice!
5. Jag hittade en skola jag ska söka till i höst!! Bollnäs it may be.
6. Anna fick lägenhet i stan, nu utgör jag, Anna och Yasmine en mycket farlig trekant i staden. MUAHAHHAAAAAA
7. DET ÄR FREDAG IMORGON

Nu ska jag äta fisk utan sås.

image132

TIMBUK2

image131


mm, ikväll ska jag sitta dregglandes framför radion/P3 kl 22.30 för att då spelar dom en Timbuktu-konsert!! WIOOO, hoppas den är från i somras för då är det antagligen typ samma som det var här på Rockoff. Det var nice.

Vad är det för en dag?

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
ör det är Doris namnsdag!

Hurra hurra hurraaa

image130

Global warming

Ångeest!

Inom en snar framtid måste jag bestämma mig om vad jag ska göra i framtiden!! WÄÄ.. av två olika skäl faktiskt. Det är dags att söka skolor och jag måste bestämma mig om jag ska plugga eller fortsätta jobba... För om jag vill fortsätta jobba måste jag gå och ändra mitt skattekort. Och det känns jobbigt. Så jag tror jag satsar på att hitta en skola. Men jag har ingen motivation alls. Eller jo, jag har motivation till att plugga men ingen motivation till att hitta en skola jag vill gå!

Jag kan aldrig bestämma mig. Jag måste ha någon som bestämmer åt mig.

Det var likadant när jag skulle söka gymnasium.. Jag ville inte gå någonstans samtidigt som jag ville gå överallt. Det slutade med att mamma typ övertalade mig att jag skulle gå handels. Och det blev ju bra. Maamaaa hjälp mig igen?

Nåja, well well, det är en värdslig sak. Bara jag kommer iväg härifrån. En vänlig själ sa något till mig i helgen som gjorde att jag böööörjar inse var jag är. Och vart jag måste ta mig. Det kändes bra samtidigt som det var hemskt..hehe

Ikväll var jag hos Yarremarre och åt kladdkaka med henne och Andipandi. Det var gott. Före det jobbade jag på Träningsverket och blev förälskad i en 6 årig kille. Åååh han var så söt. Han hade med sig en bärbar cd-spelare och fyra ABBA-skivor ^^ Samt en bok med massa ABBA-texter. Åh vad gullig han var. Han kunde allt om ABBA haha. Jag smälte. Precis som isen i Antarktis.

image129

Baby baby bejjb

Dagens humör: Trött, halvnere, peppad och kreativ! haha
Dagens mående: Sådär, ont i huvudet.
Dagens borde: Diska, säga hejdå till syrran.
Dagens frisyr: En underbar out-of-bed-frilla som har bearbetas under hela min fem timmar långa mycket sjuka missplacerade sömn. OOH
Dagens klädsel: Sliriga jeans, en svettig t-shirt och svart hoodie. Yaman jag är så street.
Dagens planer: Jobba, vara duktig och fixa bankgarantier fastän jag inte vet vad det är, äta middag, jobba på träningsverket, träna efter det och sedan hem och diska! Om jag lyckas med allt blir jag stolt.
Dagens materiella vill ha: Nya skor.
Dagens längtan: Påsklovet.
Dagens fundering: Vad gör jag i höst?????????
Dagens beroende: P3
Dagens tråkigaste: Morgonen, ingen bra start på dagen.
Dagens tidning: Nyan, ett måste på lunchen.
Dagens låt: Fergie/ Will I Am - Fergalicious, var på radion nyss och jag blev glad, HURRRAAA

HAHAHA vad är grejen!!

Har nu sett ca 7 minuter av Singing Bee haha oh my god. Det börjar som något allsångsprogram som sänds kl halv åtta på ettan direkt efter barnprogrammen. Programledaren skriker ju också bara barnprogram. Hahhaa jag dör. Sen ska då deltagarna sjunga fortsättningen på en låt som orkestern spelar, töntiga sångare, töntiga bakgrundsdansare hahhaha.

Oj gud vad fult.

Det värsta är att de 5 deltagarna som inte sjunger för tillfället står bakom den sjungande deltagaren och JAMMAR. diggar loss. ahahhaooo

image128

Och vad är grejen med biet. Alltså nej. Det här är pinsamt, måste fortsätta se haha

Ice cold

Mycket oväntad cover på en av mina favoritlåtar.


Jag är redo!

Igår var jag duktig och gjorde som min kropp sade till mig att göra. Jag tackade nej till två st kvällsaktiviteter och var istället hemma och låg på soffan, åt chips och odlade fett hela kvällen!!! ooooh, kändes helt rätt.

Tack vare den sköna kvällen är jag nu redo för en 12 h lång fest idag! yeeeah, det vankas personalfest för träningsverket :) Ska bli så roligt. Börjar på mariebad, fortsätter till Indigo och slutar antagligen på Arken :D wiie.

DAAAAARN

Vad håller jag på med!

Jag sitter här i min ensamhet, funderar över var min syster håller hus, funderar på om jag ska se på L-word eller gå och sova. Funderar över vad jag ska göra imorgon. Funderar på vad jag vill göra imorgon och vad jag BÖR göra imorgon.

Crap. mitt te har kallat.

Min pappa borde vara stolt över mig!

Iaf när jag lyssnar på Cat Stevens.



Idag har varit en bra dag. Jobbet var bra. Jag köpte ingenting på ziczac, det var bra. Maten var serverad på bordet när jag kom hem, typ.. det var bra!. Jobbade på träningsverket det var mina hatungar MEN det gick också bra! Vi spelade afrikas stjärna och dom hade saknat mig och jag fick en kram :')

Ikväll var jag och Annamanna o kollade på innebandy. Det gick vilt till. Men inget blod.

LABIL

image127

Man blir ju nervös av att bara kolla på den här statistiken. Hjälp!

!!! ATJOoo

Hahoo! Jag jobbar inte ikväll. Egentligen skulle jag ha gjort det men eftersom det är psykiskt omöjligt för mig övertalade jag Emma att jobba istället för mig ikväll. Thanks!

Så nu hinner jag svänga in på ZicZac efter jobbet :D Jag är så sugen på att köpa, nått. Vad som helst. Men jag har ju inga pengar förrän imorgon. Hmm.. Får låna från jobbet. Jaa!

Nu är det då klart, vår praktikant här på kontoret börjar vecka fem. Hjälp... no more internet on arbetstid :( jag måste ju föregå med gott exempel hehe. Men det blir nog roligt. Då kanske jag får något gjort också :) Alla mina pappershögar ska bort bort bort. Blä vart försvann min arbetsmoral?

Ikväll ska jag istället för att vara duktig, jobba och tjäna lite pengar ligga på soffan, kolla L-word och äta GODIS!!!! Om jag kan skrapa ihop några slantar.. MM, det känns bra.

image126

Ja det är inte lätt

Glömde min smartcase med bankkortet i hemma i Eckerö i helgen. HJÄLP vad det är svårt att leva utan pengar. Jag har dessutom typ en halv liter bensin i bilen så det gör allting mycket värre.

Kan inte alla hålla tummarna fram till kl tolv att jag inte behöver jobba på träningsverket ikväll. PLEASE!!

Någon som är sugen?

Jag är lite.

image125

Jag är tillbaka!

Nu känns det som om att jag är påväg upp ur min svacka. Imorse gick jag upp och åt frukost före jobbet, minns inte när jag gjorde det sist. Måste nog ha varit nån månad sen.. Det var skönt att slippa göra iordning sig på fem minuter den här gången.

Nu sitter jag på jobbet och slappar lite den sista timmen, tycker jag är värd det! Idag kom det en tjej som går första året i Handels hit och frågade om hon sku få va här och praktisera i tre veckor haha. Och då skulle det mest bli jag som skulle ta hand om henne, ifall hon nu får komma hit. Känns ju lite mysko, jag som inte ens har varit här i ett år ska ta hand om en praktikant! Men det skulle nog gå bra, man behöver ju inte ta det för seriöst. Det jobbigaste är väl att hålla henne sysselsatt åtminstone 50% av tiden hehe. NÅJA! Det är en värdslig sak.

Ikväll ska jag äntligen köra igång med TRÄÄÄNAAANDE igen. Känns som att det är på tiden. haha och jag som hade tänkt ta det lugnt med festandet och äta rätt och sånt nu i januari får nog äta upp mina ord. I fredags blev det då klassfest, mycket lyckad. Det var otroooligt roligt att se alla (eller ptja, hälften av klassen då som var närvarande) igen. Sen gick vi till Arken och det var längesen jag hade så roligt trots att slutet blev väldigt pinsamt när jag skulle ha serious talk med en gammal flamma. Usch haha.

Nu i helgen är det personalfest med Träningsverket :D Längtar redan. Kommer nog bli megaskoj. SKOJISISJOKK

Miijau!!

Sitter på jobbet och fördriver tiden med allt annat än att jobba. Haaahaaaaaa. Nämen, jag har varit lite duktig också men det går alltid så långsamt på fredagar.

Ikväll blir det klassfest trots allt, jag och Emma har pratat om det fram och tillbaka några månader och nu blir det av, till slut. Hah. Men jag skickade inbjudningarna igår så jag tror att knappt 50% av klassen dyker upp.

VI  SES PÅ ARKEN DUDES

Och så vidare

Jag

har

tappat

luften....


Gått in i väggen.

Misstänker jag.

Eller så sover jag bara dåligt.

Lost and found

En rolig grej hände i måndags. Eller ganska många roliga saker hände egentligen men en av de roligaste var när jag var på biblioteket och väntade på bussen. Satt där inne och tryckte brevid en sinnesstörd man som snarkade fastän han var vaken, pratade fastän han var ensam och smaskade fastän han inte åt något. Det var läskigt och synd om honom. Men iaf. Jag såg att Knaz-bil körde förbi så jag ringde och frågade om jag kunde åka med honom till Anna. Och jaaaa det kunde jag. Så jag väntade lite till, klockan blev två och jag blev utschasad ut bibban. Gick ut och väntade, stod och tittade på omgivningen och

BAAAAANG

så ser jag min cykel som har varit borta i ett halv år hahaha! Den har alltså stått utanför bibban sen i somras då min syster (antagligen) lämnade den där. Den var helt rostig och smutsig och all luft var borta ur däcken. Stackars cykel.

Året inleds med liggsår

Nyår är nog ett konstigt fenomen. Man ställer sig in på att man ska ha en hejdundrande trevlig kväll med sina närmsta, samtidigt som man ska va full och galen och allt ska bli perfekt. Mitt i alla förväntningar så crashar alltid allting och ingenting blir som man har tänkt. Nåja. Kvällen var bra för mig iaf, jag kan inte klaga. Eller visst, jag kan, men jag tänker inte. För det är då och nu är vi inne på ett nytt år. Skönt..

Iår hoppas jag på åtminstone en resa, i vår/sommar till Italien kanske. Med vänner.. Sedan gärna en festival i sommar. Sen skolstart i höst, var det nu kan bli. Hoppas att 2008 blir ett händelserikt år.

Nu ska jag gå och värma upp lite pizzarester, jag och Niko köpte adlonpizza idag.. mm, vilken investering. Jag skulle betala min med kort men det funkade tydligen inte så jag fick låna en femma av Niko och gav Adlongubben två femmor, skulle få tillbaka tio cent men fick tillbaka 10 euro och 10 cent :D HEHE . Så jag gick 10cent + på den pizzan. Tror inte jag var den enda som var bakfull höhööhöh!

image124

RSS 2.0