.

Idag mår min lilla kropp dåligt. HuäÄ!

Förbenade lusse

Det här är inte sant?!

Jag for till baltic ikväll med Knaz o co dels för att jag hade tråkigt och dels för att det var en ful maskin på lusses parkering och sopade bort allt grus. Och den låter nått förskräckligt, typ som färjtutan fast ett non-stop-öronbedövande-ljud. Usch

Såg två matcher på baltic och båda var mycket underhållande, den första pga brutaliteten och den andra pga hejarklacken :D haha.. Sen cruisade vi lite med Jim och jag fick skjuts hem. Men gissa vad det första jag hör när jag stiger ur bilen? JOooo den där maskinen håller på ännu! Två timmar senare! ÄÄÄGGGGG!


Nu ska jag äta yoghurt och se på tv. Hehey~


Intranätet

Hur normalt är det att tycka att det är okej att det tar ÅTTA timmar att ladda ner en fil på 100 mb? Tror jag har blivit bortskämd fast åt andra hållet.
 

Funderar på att skaffa snabbare internet men kan inte bestämma mig om det är värt att betala 30-40 euro i månaden för det.. Kanske får skjuta fram beslutet tills jag börjar jobba, då borde ju min ekonomi va lite stadigare. Har ju knappt råd med mat för dagen nu! uääh.


Våffeldagen

image30Jag har då idag i brist på annat luskat ut varför man äter våfflor idag.
 

Det är så att för ungefär 2007 år sen 25 mars så gjorde GUD MARIA PÅ SMÄLLEN! Dvs idag är 9 månader före julafton. 25 mars började kallas Maria Bebådelsedag i finare ord (Marias lucky evening skulle jag kalla det höhö). Maria är en fru och inte vilken fru som helst, eftersom de galna kristna fanatikerna som skrev bibeln ansåg att det var DERAS Maria och ingen annans började dagen kallas Vår fru-dagen. Eftersom världen befolkas av inkompetenta mummlare, felstavare och dövingar förändrades ordet allt eftersom tiden gick! Vårfrudagen. Våffrudagen. VÅFFELDAGEN!
 

Tataaa


Wait a minute!

Hur gammal är du och vad känner du inför din ålder? Jag är 18 år gammal och det känns väldigt bra. Dessvärre fyller jag 20 om 1½ år och då misstänker jag att jag kommer få en liten åldersnoja, HALVVÄGS TILL FYRTIO MY GOD!!
 
Vilket stjärntecken är du och hur typiskt detta är du? Kräfta, jag tror jag är ganska typisk faktiskt. Romantisk, sexig, fantasirik, kreativ, beskyddande som parter, överkänslig, lättstött och hemlighetsfull på ett irriterande sätt enligt internet ;) haha
 
Vilken är din sexuella läggning och hur känner du inför den? Jag är heterosexuell och känner mig väldigt bekväm i den sitsen..
 
Vilken är din politiska ställning? Känner mig ganska ovetande och inte alls insatt i politik..
 
Vilka frågor brinner du (eller har åtminstone brunnit) för? Äh pass?.
 
Är det sant att man kan tyda en människa efter musiksmak? Nja, på sätt och vis. Ibland kan man ha väldigt rätt och ibland kan man ha väldigt fel! Trust me :D
 
Hur radikalt har din musiksmak förändrats de senaste fem åren? Pfja jag har gått från System of a Down till Tegan and Sara till Slipknot till Coldplay till Arctic Monkeys till The Shins till Momus till The Kooks och det slutar aldrig!
 
Vi har alla våra gränser. Du skulle aldrig umgås med någon som lyssnade på och faktiskt tyckte om...? Firar Mix
 
Har du fått höra att du liknar en annan person? Vem? Ebba von Sydow och Britney Spears
 
Anser du att du gör det? Nej!
 
Vilken figur i "The Simpsons" påminner mest om dig? Homer skulle jag nog tro :D Jag kommer nog ha en likadan buk när jag är i Homers ålder om jag fortsätter leva som jag levde för en vecka sen (jag har börjat träna nu!)
 
Vem skulle spela huvudrollen i filmen om ditt liv? Oooj.. Typ Renée Zellweger eller nån, haha
 
Behåller du helst dina bilder i färg eller svartvitt? Färg.. helst av allt skulle jag framkalla dom och förvara dom i fotoalbum också.
 
Hur fotogenisk är du på en skala 1-10? Ha -50 ungefär
 
Vilken sorts människor stör du dig allra mest på? Uppmärksamhetskrävande osäkra människor som vill ha bekräftelse hela tiden.. Eller skrikande fjortisar :D
 
Vilka är de värsta misstagen man kan begå då man skriver en text? Tycka att allt var kasst och sudda ut det?
 
Har du ett rikt socialt liv? Nja, rätt så standard tror jag
 
Låt oss vara fåfänga för ett slag; hur ser din absoluta drömkvinna/drömman ut? Jag vet inte.. schnygg kan han väl få va iaf!
 
Vilken klädstil är mest smaklös? Nätlinnen höhö
 
Hur skulle du helst klä dig om du bara hade möjlighet? Snyggt, cooolt, fräääänt, vackert VARJE DAG utan att behöva anstränga mig!
 
Hur beskriver du själv samt andra din klädstil? Tråkig och mainstreeeem i guess
 
Dömer du människor efter deras utseende? Jo det gör jag (sori)
 
Väger du mer eller mindre än dina föräldrar? Mindre
 
Är du genuint äcklad av "för" magra/feta personer? Sitter problemet hos dem eller dig? Nja.. vet inte om jag är äcklad, de brukar dölja valkarna/revbenen med kläder så .. bara man inte behöver se dom nakna så är det väl deras bekymmer om de har viktproblem.
 
Har du haft en nära relation till någon som faktiskt äcklade dig? HMMM?..
 
Om tillfället gavs att äta en maträtt gjord på människokött, skulle du ta det? Haha usch, tror inte det.
 
Hur fånigt är egentligen rökförbudet på en skala 1-5? Inte så fånigt.. typ 2
 
Visslar du bättre än du sjunger? Lätt!
 
Läser du hellre än du skriver? Det är ansträngande att läsa och ansträngande att skriva något som nån vill läsa. Så jag vet inte!
 
Nämn en enda superkraft du önskar dig besitta? Att kunna pausa tiden när som helst! Som hon i Förhäxad höhö.. Det funkade visst inte att trycka på paus på min rygg :(
 
Hur pass laglydig är du och varför? Jag skulle säga att jag är laglydig men BUSIG.
 
Vill du dö ung eller gammal? Gammal och dö av åldern och inte av sjukdom.
 
När räknar du någon som gammal? När man är 35+ :D Men jag kommer inte bli gammal förrän jag är 60-70
 
Vilken ålder trivdes du bäst i? Just nu :)
 
Vilket är ditt absoluta drömyrke? Alltså jag ändrar mig hela tiden, men jag har faktiskt fastnat i tanken att vara pilot. Men det kommer nog aldrig bli så :)
 
Är du främst idealist eller realist? Hjälp!
 
Är du nöjd med din barndom när du ser tillbaka på den? Njaa.. nog fanns det endel dåliga stunder och vanor/beteende som man skulle kunna ha ändrat..
 
Hur skall du göra för att förverkliga dina framtidsplaner? Ta en dag i taget men ha blicken framåt och göra sånt jag tycker är roligt!
 
Vilka psykiska åkommor lider du av? SCHIZOFRENI, PARANOIA OCH DIVERSE TVÅNGSTANKAR. Japp :P
 
Vilka fysiska åkommor lider du av? Nja, jag har ett ärr på knäet sen jag cyklade omkull :(
 
Äter du någon medicin för tillfället? I så fall; vilken/vilka? Väldigt sällan
 
Hur tillbringar du helst dina fredag- och lördagskvällar? Med vänner (och förfriskningar)
 
Är du lättretad? Beror på hur bra jag känner personen. Är det en ytlig bekantskap är jag väldigt tålmodig men är det någon jag är väldigt nära kan jag ha kort stubin ibland, haha..
 
Vad känner du personligen inför öppna förhållanden? Skulle aldrig i hela livet fungera för mig iaf!
 
I vilket skede av ens liv blir det faktiskt lämpligt att skaffa barn? När man har stadig ekonomi, ett stadigt förhållande och när man faktiskt vill ha barn :D

Herrigu herrigu herrigu!

Ikväll var jag till Ålandsbanken. Det var en smygstart på litteraturdagarna och Fred Forsell var där och föreläste för inbjudna VIPare ;) Och herre gud vad roligt det var, haha jag blev helt förälskad. Vi blev bjudna på champagne, sallad och vin som vi fick avnjuta till Freds sjukt roliga förläsning om sig själv och sitt skrivande.
 

Haha han pratade om schlagerfestivalen, dildosar, McGuyver och massa annat. Något av det roligaste var när en i publiken avbröt mitt i allt och sa
"Alltså jag måste bara fråga, jag är ju äkta ålänning. Är du släkt med Henrik Forsell?" hahaha klockrent!
 

Var lite bittert att jag inte hade med min bok och fick den signerad, men jag fick en outgiven krönika signerad istället.. haha, cashing i min tönt-lista.


Gårdagens fynd




HYVENS LÅT ASSÅ

Staden som alltid sover

Engelskan gick ganska bra, trots allt.


 
Måndagar betyder bastu med Niko och Knaz, även så denna måndag. Blev en kortare variant än vanligt eftersom jag var upptagen med Prisonbreak och killarna var upptagna av att titta på tuttar på msn. Japp... Men vi hann med lite bastu också!
 

När dom for hem kände jag mig rastlös och gick ut med komposten och gick iväg och sorterade sopor. Konstaterade att Mariehamn sover..
 

Natt~

image29


Hurtbullefasoner

Ikväll var jag
till Medis (geeek) på
danskurs :D Och det var
rysligt roligt så det ska jag
fira med att bjuda på en fin låt.
 
 

Imorrn engelska studentskrivning :S


Vad hände med min näsa?

IN ONE TRY, TYPE YOUR NAME WITH YOUR:
 
 

FINGERS: stina
CHIN: saztgikna
ONE FINGER WITH EYES CLOSED: stinba
CHEEK: dytg6oimnsa
ELBOW: stiknmsaz
LIPS: stina
PALM: sdt6yinjmas
BACK OF HAND: qwstina
NOSE: w69hq


Donnie Darko

Aaargh, jag blir galen! Har suttit i flera timmar och läst om filmen Donnie Darko, ska ha presentation om den i skolan och eftersom den är min favoritfilm vill jag göra en presentation som åtminstone ska va hälften så bra som filmen,haha. Men den är ju så knäpp och mystisk så blir ruggigt svårt att försöka berätta handlingen, när inte ens jag som har sett den typ 10 ggr kan förstå den. Haha!

Sitter iaf just nu och läser en tråd i ett forum, har kommit till sidan 5 nu så bara 17 sidor kvar !! Och jag blir bara mer förvirrad för varje inlägg.. Poho! :)


Now is time for a change...

Ikväll fick jag plötsligt för mig att gå ut och gå! Så jag letade upp mina röggliga vandrings-pjukks, satte lurarna i öronen och begav mig ut. Och jag gick i FYRTIOFEM minuter, jag känner mig så duktig.....

Mötte Janne Holmén på min vandringsfärd, jag såg det som ett klart tecken så nu ska det börja tränas!

FLÄSKET SKA BORT

We found a maaap, to candy mountain CHARLIIE!!!

Haha fula hästar




Jag är en funderare!

01.25 - Går och lägger mig, drar för persiennerna och föreställer mig som vanligt att någon står utanför fönstret och kikar in, somnar som en stock

08.00 - Vaknar appigg, blir sur för att jag alltid vaknar tidigt på helgerna och inte på vardagarna. Funderar på att stiga upp och storstäda lägenheten.

10.00 - Funderar fortfarande på att stiga upp och städa...

10.20 - Blir förskräckligt hungrig så jag släpar mig mot kylskåpet, äter några skinkskivor, kokar ägg, lagar en macka

10.40 - crap, glömde bort äggen, dom blev typ gröna...

10.45 - sätter mig i soffan och fortsätter fundera på att städa..

12.11 - TIDEN ÄR INNE! So long..


Elemä on peli.

Ganska slö dag idag.. det enda inspierarande som hände var att Mikael Larsson kom och föreläste för oss marknadsförare. Han var typ den som startade upp Nordic Light Open som är nordens största tennistävling för damer. Mycket intressant och han var duktig föreläsare trots hans ganska monotona tonläge.... Jag vill också vara duktig och åstadkomma nått stort!

Ikväll satt jag i ungefär en timme och kollade igenom fotoalbum, tusikes vad söt man var när man var liten :)


Lyssnar på just nu: Ingenting, njuter av tystnaden kompat av en gnutta tinnitus
Jobbigaste skolämnet: Bah, går det att välja bara ett? Jaaag säger väl marknadsföring eftersom det är ungefär 50% av alla mina lektioner..
Favoritcafé: Bagarstugan
Favorittidning: Köper väldigt sällan tidningar men om jag köper blir det väl veckorevyn eller cosmopolitan. Annars läser jag Nyan i stort sett varje dag ;)
Största som händer i sommar: Jobba..... kul..
Favoritplagg i garderoben just nu: Mina imaginary jeans som inte exicterar i garderoben (än)
Längd: 166
Byter gärna garderob med: Ingenting jag har funderat på..
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart och grått måste det väl va :P Tråkstina
I sommar kommer jag gå klädd i: Bikini! JAG SKA BLI BRUN
Men absolut inte i: Blaklader
Min yngsta kusin heter: I have no idea? haha, vad hemskt. Har ingen koll på släkten på pappas sida..
Favoritmodellen just nu: Suzuki swift 1.3 gl hahaha
Byxa eller kjol? Bralls please
Så många skor har jag: För några, 5-6 typ
Sminktips till allmänheten: allmänheten? är det jag?
Du trodde att han skojade när han sa: "Jag ska göra lumpen nästa år"
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: ClaesGöran jeansen / en väska jag faktiskt skulle använda / ett par gyllene skor som gör mig bäst i världen
Senast utlästa bok: Fred Forsell - Texter att älska till
På rasterna i skolan: Hänga vid en dator eller en trappa.
Mitt rum kan beskrivas som: Odefinierbart? Vilket är mitt rum?
Mig själv med tre ord: Just nu: Taggad för fest!
Jag tränar: fingersättning i skolan ;) geek
Jag ville bli när jag var liten: Frisör. Jag tror jag ändrade mig nånstans där på vägen!
Pluggade på universitetet/ högskolan (funderar på att plugga i framtiden): Funderar på att plugga media eller så, men det blir väl om två år isf...
Linje på gymnasiet: Handel & administration MARKNADSFÖRING.. jag vet inte vad min linje heter =/

Skola jotack nejtack

image28Varför ska det alltid bli så att när man har sjukt mycket att göra, så gör man ? ingenting? Har äckligt mycket skolarbete just nu, kulturpresentation, konstnärspresentation, filmpresentation, slutarbete, marknadsföringsuppgifter, engelska studentexamen? något mer? Antagligen?


Även fast jag har hur mycket tid som helst händer ingenting! Har ungefär 15 h lärarlösa lektioner för eget arbete varje vecka, jag SKA börja göra någonting på dom, jag ska jag ska jag ska!


Men hjälp.!



jag blir knäpp jag blir knäpp jag blir knäpp jag blir knäpp


Frukost är källan till en motiverad dag!


Idag har jag faktiskt gjort saker! Hjälp..!

Steg upp i tid och åt frukost (!!!) lagade till och med varm oboy :) Sen gick jag till skolan i tid (!!!) arbetade lite med mitt föredrag om Irlands kultur och sen var det dags för det nästan två timmar långa engelska provet Cambridge Exam. Gick förvånansvärt bra med tanke på hur dåligt det har gått när vi har övat. Det finns ännu hopp för mig :D Efter provet gjorde jag klart lite marknadsföringsuppgifter som skulle ha varit inlämnat för två veckor sen, oops. Sen for jag iväg till Emma och målade i hennes lägenhet, vi höll på från kl två till åtta (inklusive pizzapaus)! MY GROIN vad duktiga vi var!

När jag kom hem insåg jag att min telefon var försvunnen :O Jag blev förstörd, deprimerad, omkullkastad, ledsen och kände ingen livslust alls. Men trots detta luskade min detektivhjärna ut att den var i Emmas bil och jag hade tydligen 8 missade samtal! Wähä... varför tappa bort den när många för en gångs skull vill mig något, haha!

Eftersom jag inte äger någon väckarklocka utan alltid har väckning på mobilen så uppstod ett stooort problem, hur ska jag kunna komma upp ur säng till kl åtta utan väckarklocka? Så snälla Anna och snälla Yasmine ska komma och väcka mig imorrn hihi :D

Nu är jag totally slut. Imorgon finskaprov. Hej~

Är du kär i mig ännu?

claesg?ran

Snälla snälla ge mig 150evrå så jag kan köpa de snyggaste jeansen ever !!

Jag är otrolig! nr 3

Efter tre dagars velande och massa beslutsångest bestämde jag mig och ringde till HP och sa "HEJ DET ÄR STINA, GE MIG JOBBET!!" och dom blev så glada, så glada av att jag ringde så visst fick jag jobbet :) I juni blir jag arbetande anställd fram till nyårsskiftet 2008/2009. Känns rätt bra ändå, 1½ år går nog snabbt ;)

Så Åland slipper mig inte riktigt än! HÖHÖ


RSS 2.0