ett konstaterande

Jag har för livlig fantasi!
Och där sätter vi punkt för helgen.

pipi

Trots att jag tatuerarade min, Yasmines och Annas gangtattoo för snart två veckor sen, har jag ett sjuuuuuuuuuuuukt tatueringssug ändå. Åh.. vill nu. Och jag har hittat det perfekta motivet. och det skulle bli så bra. och så snyggt. och...

Vem sponsrar mig med pengar eller tipsar mig om ett sätt att få pengar SNABBT?!

the lonely island

Jag har exakt en månad kvar på Åland. Eller okej, kanske några dagar mindre men om exakt en månad så har jag min första lektion i Hultsfred igen. oj vad jag längtar.. 

För att försöka fördriva tiden när 90% av mina vänner är bortflugna från ön, så har jag tänkt göra det här.. :

1. Träna tre ggr i veckan, MINST
2. Måla hus
3. Jobba lite på bageriet
4. Sticka en halsduk.....
5. ...ööööh??

HJÄÄLP! Ge mig en mening här i livet! haha

busig busig busig


sommar sommar.. stopp stopp stanna!

Idag har jag jobbat på bageriet. Det var rätt okej! Men känner att det skulle va ganska skönt att ha en hel vecka ledigt ändå, umgås lite med alla innan de försvinner till olika studieorter. Jag har ju inte gjort NÅNTING denna sommar. I allafall inte på Åland. Igår kom jag på att jag inte ens har varit till Arken denna sommaren, och inte Dinos heller. Då är något fel! Det är inte kul att bo i Eckerö... och jobba hela tiden. Nåja.. Vad är väl en bal på slottet.

Ikväll körde jag för en gångs skull inte till stan, utan höll mig i Eckerö. Cyklade till Käringsund och spelade minigolf med Marica. Det var trevligt.. riktigt mycket turister där nere också. Jag blev lite imponerad! Sen var vi en sväng till Bodegan och åt en glass. Det var en rolig dansk i kassan.. underligt.... 

Imorgon är det sista Hundra-matchen för detta år. Hoppas dom vinner! Sen funderar jag faktiskt på om man skulle unna sig en par öl och försöka hitta nånstans att sova i stan. Låter som en idé!

jeppajep

Jag tycker att det är lite finurligt att det fortfarande efter typ ett halvårs kasst bloggande kommer ungefär 10 besökare om dagen till min blogg!! Är det inte fantastiskt???

Jag funderar på om jag ska försöka skriva ett inlägg eller ej. Men jag har ändå inget vettigt att säga.

Doris snarkar.

RSS 2.0