Hallelujah moment P3

Säkert! på P3 och allt är som det ska. Jag har lite bergochdalbane-humör idag. Upp upp upp ner som Bob Hund skulle säga.



Imorgon ska jag på föreläsning till Lusse med tanterna här på HP. PÅ ARBETSTID! :) Nån grym gammal man ska föreläsa om självkänsla och självförtroende. Han har tydligen fått storrökare att sluta röka över en natt. Kommer nog bli intressant, jag har höga förhoppningar!!

Nu ska jag fakturera lite muahaha.. Idag tog jag hand om en inbetalning på 250 000 euro. Nice parking maan!

Okej, så länge höll det.

Nu är jag nere i min lilla grop igen.

Idag är hon jag ska fråga om löneförhöjning ledig. Imorgon är hon här. På torsdag/fredag är det lönedag. WÄÄÄÄÄÄ!!!!!! ångest ångest ångest ångest.

Sitter och googlar löneförhöjning +tips och det gjorde ju inte saken bättre. Ushschhrk.. Jag behöver a serious pep-talk. Någon frivillig? Jag ska ska ska fråga imorgon. Jag måste.

Men hur i heeela fridens namn ska det gå till. Någon som har frågat om löneförhöjning? Eller har ni bara fått det? Sådär? HELT GRATIS? Utan blod svett och tårar? Är det bara jag som måste kämpa? Jag är inte nöjd med min lön... den är ju kass faktiskt.

WIIIEE!!

Jag vann biljett till halloween festen på Mariepark <3

det gjorde min dag. Nu kan jag vara lycklig igen!

En lindrig hjärtattack

fick jag när jag kollade mitt konto nu. Hjälp.

image94

-700 euro på mindre än två veckor? TREEEEEEVLIIIGT.

Jobbigt tråkigt grått slött

Jag är så äckligt uttråkad idag. Och jag tror faktiskt att det inte beror på vädret idag!! wööh.. det finns några saker jag skulle kunna göra men dom sakerna innebär att jag måste springa runt fram och tillbaka till chefen och det = jobbigt.

Det är nog så att jag är i en lite halvjobbig situation just nu, eller jag sätter mig själv i den. Och hela den situationen gör att jag blir trött, apatisk och slö.. Det finns så många tankar i mitt huvud och så mycket saker jag borde göra. Tyyyp ta upp frågan om löneförhöjning. hehe.. Men jag vågar inte. Men jag vill och jag tror att det skulle gå vägen om jag vågade ta upp ämnet bara. Sen så vill jag hitta en skola som jag blir inspirerad av och jättesugen på att söka till. Hoppas jag får ledigt så jag kan fara på Saco-mässan och där förhoppningsvis hitta min framtid.

Urk, nu längtar jag tills klockan är halv fem. Då ska jag hemfrån jobbet, äta rester från min och Saras lyxmiddag i lördags, smälta maten och sen träna i två timmar! aaaaah vad skönt. Sen ska jag hem, duscha, göra mig vacker och se på Prisonbreak. Vilken perfekt kväll.

I have a confession to make

image94

OOOPS!

Jag är tydligen död redan och dog i bakfyllan efter Hultsfred förra året. Hahaa Nice!

Jag saknar min syster!

image92

För allmän kännedom

Imorgon är första dagen på mitt nya liv. Inget mer tjafs om det. Så är det bara.

Och alla som ser mig eller Yasmine på Arken någongång under resten av det här året, släng ut oss! Vi har ett vad.

En tutt-tjuv härjar på HP!

buiuhh... Min fingertutte (gummigrej man har på fingret) är borta.
Hur ska jag nu kunna bläddra i papper snabbt och effektivt? :(

Godmorgon godmiddag godkväll

Jag tror jag har kommit in i en spenderar-fas. Jag är så shoppingsugen hela tiden!! Verkligen ovant mig. Eller ja, förrut har det varit så att jag bara går runt och säger att jag vill ha det och det och det men ville egentligen inte köpa något för att jag var snål och fattig. Men nu! WÖÖÖ det här kommer bli min ruin. Inte bra med fast inkomst.

Igår till exempel gick jag helt random till Kappahl av alla ställen och hittade massor som jag skulle kunna tänka mig köpa. Tur att jag inte hade plånboken med mig, så jag kunde faktiskt stoppa mig själv. Men däremot såg jag att det är ta 3 betala för 2 nere på Zko. HMM! Såg iaf ett par skor jag ville ha. hahaaaaaaaahoooo eller två kanske. Nån som känner för ett tredje par gratis? Nee ja bask..

Har redan jobbat en timme. Eller ja, "jobbat". Jag har varit i koma hela morgonen men nu börjar jag vakna till liiv. Finns inte så mycket jag måste göra idag, det är jobbigt. Jobbigt att ta initiativ till att göra småsaker som egentligen kan vänta en månad till..

Hm, ja. Vad händer i helgen då? Hmmmmmmmmmm..... jag har en konstig förkylning, rösten har kommit tillbaka och snoret har slutat rinna men det är liksom STOCK i näsan. Eller någonstans mellan näsan och svalget. Är svinjobbigt. Så det blir nog bara att odla fett framför Idol ikväll. Känns helt rätt. En vilohelg mellan två fartfyllda helger! Wiioo.. måste nog fundera lite på min halloween-utstyrsel. Fick en mycket excellent idé inatt när jag låg och snurrade, får se om det går att fullfölja den :D

Jag är knäpp

Igårkväll fick jag för mig att jag skulle stiga upp kl 06.30 imorse och sätta mig framför tvn. För att det kom något yoga-program på fyran som jag ville se på. hahahaha. Jaa så imorse ringde klockan 06.25, jag dog typ, behövde snooza i 7 minuter innan jag orkade dra med mig täcket till soffan. Tittade på yogatöntarna i ungefär tre minuter, sen somnade jag om haha.

Och gissa när jag vaknar! Joooooo tjugo i åtta. Nice. Underbart. Jag ska fara om fem minuter. Ah då blir jag så förälskad i mig själv.

Varför kan jag aldrig få en knäpp idé om att stiga upp tidigt, duscha, äta en ordentlig frukost och åka buss till jobbet??!

Ojnej

Nu påminnde jag mig själv om mitt äckliga spenderande av pängar idag.

Jag for till Esso efter träningen, lite halvsvettig och varm

flirtade lite med snubben i kassan

fick mina tjänster och varor på grej

OCH DÅ SLÄNGDE JAG FRAM KORTET

252euro skulle han ha betalt. Pöh.

Men det var det värt!!!!!

image91

För nuu har jag köpt mina första vinterdäck! hahahaha

Ojdå

Åååh jag är en sån lyckofigur!

För det första, bodybalancen idag var uuunderbaar. Mina ben höll på att skaka ihjäl sig bara men det var så roligt och så skönt så ah! i löv it..

För det andra, min SIM Andreas Ypperlig haha, blev gift, pappa och befodrad till astronaut idag :D wohoo!

Och för det tredje. Mamma ringde idag och funderade över om vi skulle fara någonstans över julen, jag är ju ändå ledig lördag-onsdag så det är några dagar =) Det blir antagligen Sälen/Åre/nått ställe isåfall och det skulle va såååååååååå roooligt att jag dör. ohoo

image90
Trysil

Mina planer för idag

  • Försöka se upptagen ut fram till kl tre då jag slutar jobba.
  • Fara till sparhallen och storhandla
  • Köpa vinterdäck, inte se alldeles för töntig och omedveten om vad regummerade däck är.
  • Köpa nya Hives-skivan, för det är jag värd.
  • Hem och DISKA
  • Plocka undan alla tusen saker som ligger på golvet, på stolar, på sängen osv.
  • Packa upp helsingforsväskan.
  • Koka en soppa!
  • och eventuellt fara och träna, om jag orkar.

Wish me luck.....

Godmorgon!

Vilken underbar dag!

Tre kilo snor i näsan, ytterligare två kilo någonstans i huvudet, mörkt och fint väder, dunkande huvudvärk och hängande ögonlock.

<3

Löve is in the television

IKVÄLL BÖRJAR PRISON BREAK IGEN! åååååhh vad roligt.

men varför är det så sent på kvällen? Var det inte kl tio förr i tiden? Hur skall lilla stackars sjuka jag orka upp till kl sju imorgonbitti? buh

Ganska träffande tycker jag

Personlighetstest på den här sidan.

SÅDAN ÄR DU:
image89

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

15 000 europeiska pengar

Idag har jag sett och tafsat på 15 000 euro . Det kändes helt underbart.. typ hur många 500-sedlar som helst. åhåhåhåååh liksom.



Det går lite sådär på jobbet idag. Jag har absolut ingen röst idag, vet inte riktigt hur det ska gå att svara i telefon nu när min arbetskamrat far hem. Får väl försöka klämma fram nånting iaf.

Elliott Smith

Idag har en av mina favoriter varit död i fyra år! huj
Fick reda på det nyss och tyckte det var lite fint att jag har bara helt random lyssnat på honom hela dagen. Utan att jag visste.

Rest in piiis!
image87

Anna and Stina does Helsinki ; THE MOVIE

(Directors Cut)


Fredagen började ju som känt inte på det bästa sättet, men allt kändes underbart när Anna kom och hämtade mig från HP kl tre. Vi var äntligen redo att erövra Helsingfors!

Chapter 1: The flight




Anna körde Bluebirden till flygplatsen och vi klarade av att checka in utan några större problem. Jag fastnade dessvärre i VAPENKONTROLLEN och blev tvungen att klä av mig typ naken. Jag måsta iaf ta av mig bältet. Vi hade spelat sten sax påse om vem som skulle få sitta vid fönstret på flygplanet och jag vann, whoooohoh :D Vi (iaf jag) var väldigt nervösa och rädda inför flygningen men det gick bra och det var roligt. Anna hittade sig själv i tidningen också så det var en extra smörklutt på tårtan! huu

Chapter two: The Arrival



Vi anlände till Helsinki i säkert förvar och tog oss till centrum. Väl där kände vi oss väldigt hungriga och törstiga så vi satte oss på restaurangen Iguana där Anna florrade i sig en burrito och jag en florrig nachotallrik. Det kändes helt rätt. Sen plankade vi spårvagn väldigt oskyldigt, tog en sväng via Sigridmarket för att inhandla gottigheter och sedan hittade vi förvånansvärt lätt till hotellet! Allt gick så smärtfritt. helt underbart. Sen gjorde vi oss hemmastadda på vårt hotellrum, ringde till receptionen i desperat behov av ismaskin, duscha lite snabbt och sedan göra oss vackra för kvällen. På bilderna nedan ser vi Annas respektiva min sida av sminkbordet, ahaha... ha!




Chapter three: The outgoing



Här skulle egentligen ett till excellent videoklipp ha varit men det var för stort så den som är intresserad över att höra Annas och mina funderingar på hotellrummet kan kontakta regissören.



Förfesten var på hotellrummet och det var mycket trevligt. Men tröttheten började smyga sig på mig i alla fall så vi drog ut på stan för att leta efter den omtalade klubben THE CLUB. Vi plankade spårvagn igen och tog oss till centrum. På bild nr två ovan ser vi mig när jag gör "the Anna face" och bild nr tre illustrerar "the Stina face" jag ba va?? sådär brukar inte jag göra!


Chapter four: The CLUB!
1 2 3 4
5 6 7 8
9 10 11 12
13 14


Vi hittade till the Club och tog oss in väldigt smidigt. Kändes mycket konstigt att gå ut på krog typ redan halv elva men vi hade blivit rekommenderade att göra så , så så blev det! Vi konstaterade snabbt att det kändes helt sjukt när alla var i ens egen ålder. Vi försökte ta kontakt med nån men alla blev så rädda när vi pratade svenska och sånt, så dom sprang iväg. Men sen hittade vi ett par finska fjortisar (Bild 1) som blev våra bästa vänner under hela kvällen typ.. wiii. Man kunde köpa öl och cider för EN EURO STYCK (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ända fram till tolv om man var medlem (vi fick låna fjortisarnas medlemskort) så vi bunkrade lite hehe! (bild 4)

Sen vimsade vi vidare, jag fick en lapdance av mystisk kille (Bild 8) och Anna träffade två mycket trevliga Australiensare (Bild 10) som vi hängde med efter att fjortisarna dissade oss, eller var det vi som dissade dom? Vet ej.

På vägen hem försökte vi ta idol-kortet men det blev tydligen inte så lyckat =) (Bild 12) Sen florrade vi hem med taxi, men det kostade bara nio euro så hahö. På hotellet så badade jag och Anna badkar med massa lödder. Det var roligt och väldigt berusat. Kvällen slutade väl ungefär kl tre med att jag däckade i sängen och Anna gjorde sina bestyr :D

Chapter five: Bad hungover



Vi var jätteduktiga och steg upp 8.30 på morgonen!! Vi hade sovit så otroligt bra som man bara kan göra på ett hotell. Sen smakade frukosten underbart och allt vara bara bäst. Upp på hotellrummet och göra sånt som man måste göra när man är bakis *HOOOOSST* alltså vila lite! hehe. Efter det tvingade vi oss till stan för att shoppa de resterande timmarna i helsingfors. Dokumentationen för den här dagen var ganska dålig..

Vi florrade i oss hamburgare på Donken och sen hittade vi en butik med BARA (endast) foppatofflor. Iuh! Dom hade till och med foppa-stövlar..



Efter många timmars bakis-shopping traskade vi till Fazers café och glassade med glass och gott kaffe. Efter det var det dags att ta sig mot flygplatsen, och det gick också relativt smärtfritt. Jag blev dock antastad i kontrollen på flygplatsen igen. Denna gången behövde jag inte klä av mig men en tant tafsade som bara den och sa typ BEND OVER BITCH, fast på finska, så jag förstod inte.

Chapter six: The homecoming!!!



Vi anlände på Mariehamns otroligt fantastiskt underbart lilla flygplats och tog oss till Yasmine ganska direkt (blev dock tvungna att skjutsa en retardkid + hennes mamma till hamnen först) Sen drog vi med Yasmine till Garaget, ååååååh vad gott det var med mat. Sen var det dags för fest igen, men jag kände mig inte så party dock men det kom allt eftersom timmarna blev senareeeeee. Vi drog till Indigo (Yasmines first time) men där var det tråkigt så vi gick till Dinos där det var aningens bättre. Sen kom Niko och då blev alla lyckliga.

Jag kände mig ganska sliten efter en arbetsdag, full fest i Helsingfors, några få timmars sömn, en hel shoppingdag och sen lite party till, såååååå jag gick hem rätt tidigt. Det var skönt!

The End

Special Thanks to Annamanna and Stirremirre


image86

Egoboost

Ååh, vad jag är duktig. Jag har stressat nonstop sen kl tolv med massa jobb, trodde aldrig att jag skulle hinna MEN nu sitter jag här, nöjd och belåten med (nästan) allt klart :)

Nu väntar jag på att annamannaa ska hämta mig, howohoowowwh sen hem och racer-packa och sen iväg till flygplatsen! Jag tycker att det kan klarna upp lite mera för det är så fint att flyga över skärgården när det är fint väder =)

OOoiooioiiooi!

Dagen börjar excellent! Jag snoozar i 30 minuter och när jag väl går upp, fixar ett fat med yoghurt och sånt, bänkar mig framför nyhetsmorgon och glufsar i min yoghurt så häller jag ut hälften över magen. YUMM!!

Sedan när jag är klar, ska gå ut till bilen och köra iväg till jobbet, så startar den inte. Suck. Springer (faktiskt så sprang jag!!!) ner till stan för att stadsbussen skulle gå om tre minuter, men den far iväg när jag är 40 meter därifrån. Dubbelsuck.

Men Uffe kom efter mig ändå, så nu sitter jag på jobbet, förväntansfull över dagen som skall komma.

Resfeber!

Alltså jag hatar när jag blir såhär :D Jag ska ju inte vara borta längre än 24 timmar men ändå är jag äckelnervös haha, nervös över att flyga, nervös över att jag och Anna ska försöka hitta rätt buss till Helsinki, nervös över att vi ska på krog i stora stan, nervös över att vi kommer va så bakiströtta på lördag att vi inte orkar upp ur mojsiga Scandic sängen så att vi inte hinner shoppa, nervös över att jag inte kommer hitta nån vinterjacka OSV!

känner redan nu hur jag kommer ligga och vrida och vända på mig hela natten lång. Måh.

Jag återkommer med en väl dokumenterad dokumentation om det dokumenterade dygnet i hufvudstaden.

t r ä n i n g s v ä r k

Jag har alltid haft svårt för verk och värk. Det blir aldrig rätt, jag måste fundera flera gånger innan jag vet vilket som det ska vara. Samma sak är det med F och 4 som jag av någon konstig anledning blandar på haha. Typ när jag ska skriva ett ord som börjar på F så kluttrar jag dit en fyra ibland. Det är stört.

Idag har jag ju då en hemsk träningsverk. Jag ville inte stiga upp ur sängen imorse. För att göra min morgon ännu bättre så måsta jag skrapa vindrutan på bilen när jag skulle köra iväg till jobbet eftersom hela K4an var en isbit, kändes jätteroligt när man redan var lite försenad. Bröööp.. Imorgon blir det nog buss! Eller NEJ, jag måste fort hem imorgon så jag måste ta bilen. Ja..

Jag behöver nog en kopp kaffe. Det är så skönt att vila huvudet mot kontorsstolen. aaah sova...

Ännu en härlig flamma!

Kände mig väldigt otaggad för att fara till träningsverket efter jobbet idag som planerat, MEN jag gjorde det ändå! Och tur var det för nu har jag hittat ännu en ny förälskelse; Body Balance! :D haha

Det är typ nån blandning mellan yoga, pilates och thai chi tror jag.. var riktigt avkopplande samtidigt som det var sjukt jobbigt :P Mest för benen, haha jag kände mig som spagetthi.

Efter det snabbt hem och äta mat som mamma hade lagat. Gott. Mums. Och så vidare.. sen ringde Anna och kidnappade mig iväg till Baltichallen för en snabb titt på lite innebandy. Sedan hem och ta en rask promenad med DORIS! Jag känner mig så duktig. Hoppas det håller i sig!!!!!!!!!!! min duktighet alltså.

Nu ska jag duscha i tre timmar tror jag. Tjaroåå

OJGUD!

Jag ska flyga flygplan på fredag. Wöööööööööööööööööööööööööööö!!!!!!!

det var länge sen. jag är rädd.

En ny flamma

Jag ringer väldigt många personer när jag jobbar.. mest är det till Finland för det är dom som klantar sig och skickar fakturor med moms fastän jag vill ha momsfria fakturor. Men ibland händer det att jag har ärenden till Sverige också, och då blir jag glad! I Finland är det oftast sura tanter som knappt kan svenska som svarar i telefonen. MEEEEEN i Sverige så är det ofta glada, unga, trevliga killar :D ah!

Nu blev jag förälskad i en karl borta i Arvika, jag vet inte vad han heter men han lät väldigt trevlig. Och vilken underbar dialekt!! haha

Nån som är på att fara på Arvikafestivalen nästa år? ;)

Skääärp mig!

Jag tror jag hamnat i en arbets-svacka. Jag gör ingenting på mitt jobb känns det som. Brööhhlhlhllllllll

eller jo, jag

läser bloggar

kollar på typ varenda varelses bilddagbok

spelar bajsspelet

OCH planerar min träningsvecka!

haha.. eller nä, det är inte roligt. Måste vidta drastiska åtgärder. Nu ska jag betala räkningar. Men först ska jag bara...

You look great!

Vad blir ditt namn baklänges? Nossredna Anits!
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? Har aaldrig legat på sjukhus, jag är friskis och svettis! haha
Platt eller lockigt hår? Lockigt tack
Är du kär i någon just nu? Nope :)
Vad gör du när det regnar? Sitter i min soffa och fnissar typ
Har en dröm gått i uppfyllelse? Hmm.. inte direkt såhär vad jag kommer på på direkten. Men iofs så vet jag inte riktigt vad jag har för drömmar och framtidsplaner så att.
Vad har du för startsida på internet? Google, standard.
Vem ringde du senast? Emma
Tycker du att sengångare är söta? Haha, nej !! En säl med fyra ben? nej tack
Har du haft vattkoppor? Jaa, två ggr också!
Vilken mobilsignal har du? Loituma LEVAN POLKKA remix ;)
Första sporten du gick på? Vet inte riktigt vad som var först, mamma försökte få mig intresserad av ALLT ungefär. Jag gick på balett, judo, fotboll, simskola, you name it :P Men ingenting dög för primadonnan Stina!
Vad längtar du mest till just nu? Hmm.. fredag då jag och Anna far till Helsingfors :)
Hur gammal har du tänkt att bli? 85 ska jag väl ändå få bli va..
Kan du gå ner i spagat? Neeeeeeeeeeeeeeeeejjjj
Vad är du mest rädd för i hela världen? Ptja, det mesta otäckt som skulle kunna hända mina vänner och min familj ungefär..
Läser du på baksidan av mjölpaketen? Njää, det står ju aldrig nått roligt på våra tråkiga mjölktetror.
Röd, grön,gul eller blå mjöljk? GRÖN i sverige BLÅ på Åland!
Vad har du för färg på ditt påslakan? blååååååååtttt
Sommar eller snö? Hm, jag vill ha snö.
Tänt eller släckt när du ska sova? Släckt tack
Godaste drickan till frukost? Oboy, men jag har aldrig mjölk hemma :(
Vem kramade du senast? Hm.. minns inte.
Duscha eller bada? Duscha
Kan du ditt mobilnummer utantill? Jå
Hur tar du dig ti skolan? Tar bilen till jobbet, men jag ska försöka åka mera buss nu när den går så passligt. JAG SKAAAaaaAA!!
Vad/vem va den senaste som fick dig att skratta? Lilla kiss-ungen som jag passade på träningsverket ikväll som ville följa med mig hem istället när hans mamma kom och hämtade honom.
Vad ska du göra nu? Lägga mig i sängen och läsa en bok tror jag bestämt. Fast jag borde diska före så det känns bra att vakna imorgon...

Kisstorkarn nummer ett

Jaa, jag blev tvungen till att jobba de där tre timmarna extra på Träningsverket ändå, Emma ville inte vara min underbara ängel idag. Nej nej!

Men det gick rätt bra ändå, fick slafsa i mig en sallad samtidigt som jag lekte med snusmumriken i ena handen och ett tåg i den andra. Gaffeln som jag åt salladen med fick jag hålla i foten tyyyp. MEn det är väl alltid bra att öva på sin vighet höhööhöh.. nja

OCH JAG FICK TORKA UPP EN KISS-PÖL!! jag är riktigt stolt att jag inte spydde eller något, det var riktigt äckligt och så men jag klarade det. Tog till och med av lill-killen sina kiss-brallor. Det var äckligt men I could handle it.

Nu är det iaf skönt att vara hemma.

Workaholic..

Usch. Idag ska jag tydligen jobba 09.30-20.00.. NIIIIICE!!!!! Först 09.30-16.30 på HP och sen direkt efter det snabbt till träningsverket och jobba där fram till åtta. Suck. Jag kommer ju dö. Jag som hade sett fram emot en skön kväll hemma i min nystädade för en gång skull väldigt fina lägenhet. Mamma tvättade min fönster igår så nu ser man äntligen bra ut, höhö höhö höhööhöhhöhöhöö!!!


Hoppas att Emma är en ängel idag och orkar ta en timme eller två av min börda.

Röppel

Idag vaknade jag upp i Eckerö efter en 11 timmars UNDERBAR sömn. Jag har nog aldrig sovit så bra som jag gjorde inatt. Att jag vaknade upp med en Doris i famnen gjorde ju inget värre :')

För övrigt har det varit en riktig slapp dag, har inte riktigt gjort något. Var ut med Doris en sväng, kollade på när mamma och pappa byggde på bageriet (det börjar likna nånting nu!) OCH så sydde jag en.. sak! Ytterligare ett klädesplagg i min kollektion, haha. Ikväll blir det slött igen. Orkar/vill/kan ej ta mig till stan så jag blir kvar här tills imorrn. Jag ska försöka se på nån romantisk komedi som kommer på fyran, men jag misstänker att den är kass så jag får väl se hur det blir. Ganska skönt att vara hemma , det var rätt länge sen.
 
    

Och jaaaaaaaaaaa Steel fm har spelats här hela dagen. Käre Fredrik Karlström, jag kommer a l d r i g rösta på dig i lagtingsvalet! Du är så dum när du och ditt dumma Steel fm top 300 aldrig ringer upp mig. Jag som var så inställd på att vinna en symaskin.!!!!!!!!


Min mamma vill bli mormor

Jobb på träningsverket ikväll igen. Jag lekte kurragömma med Michelle och Kimberly i ungefär 45 minuter, utan att dom tröttnade. Heeelt otroligt hur många gömställen man kan hitta i ett 3x4m LITET rum, haha!

Mamma ringde mitt i allt och sku höra hur det gått med bilen och sånt, så hörde hon Kimberly i bakgrunden och blev helt gripen, rörd, tårögd nästan! hahah. "Åh, tänk när jag är mormor och ringer till dig och så hör jag dina barn i bakgrunden, ååh barnbarn!"

Tillåt mig att skratta, HA HA! :D

Från falukorv till sushi

Haha, ikväll sitter jag och kollar igenom lite skolarbeten från Handels.. hittade världens fulaste faktauppsats som jag skrev på typ en halvtimme kl 12 någon kväll dagen före deadline.



Hej och välkomna till århundradets avslöjande, receptet för ett lyckat hockeylag ska offentliggöras: ta ett knippe kineser, en näve finländare, en nypa norrman, en hel del svenskar och en liten islänning. Släng i 23 skridskor, några puckar, en finsk lagkapten och skjuts in i ugnen i 250° i ca 1 timme. Nu har vi bakat ett framgångsrikt ishockeylag; Nordic Vikings!

Nordic Vikings var ett projekt startat av Per-Erik Holmström. Idén kom 2004 och förverkligades under våren 2005. Hockeylaget, som består av svenskar, finländare, en norrman, en islänning och kineser, skulle via sin kunskap hjälpa till att höja standarden på den Asiatiska hockeyligan. Hockey är relativt stort i Asien men kunskapen är inte alls på den nivå vi är vana med i våra ligor. Den kinesiska hockeypubliken hurrar när som helst, hur som helst, var som helst. De kinesiska hockeyspelarna är duktiga på att åka skridskor fort, dribbla pucken och att möta motståndarna, men klarar inte av alla tre samtidigt. Kineserna har ett helt annat sätt att spela ishockey än till exempel svenskarna har. Om bådas kunskaper kan blandas ihop till en härlig röra så kanske det blir mycket bra, kinesernas fart och fläkt kontrar svenskarnas sinne för taktik. Och om livet flyter på som det brukar, konkurrenterna spanar på varandra och blir bara bättre och bättre, blir den Asiatiska hockeyn mycket bättre.

För att kunna starta upp laget behövdes investerare, och svenska affärsmän nappade på kroken. Men varför? Nordic Vikings har sin hemmaplan i Peking och är med i den Asiatiska hockeyligan där de möter lag från tio olika städer i Kina, Japan och Sydkorea. Samtidigt som det finns matcher för laget så finns det affärsmöten för de bakom laget. Det är ett utmärkt sätt för investerare att knyta affärskontakter i ett så stort industriland som Kina. Företagen bakom laget kan annonsera på lagets hemmaplan och på så sätt få PR. Jag tycker absolut att det här är ett bra projekt och om det fungerar kommer det nog att höja standarden på hockeyn i Asien.

Stina-Liill video-update

K4an lever igen!!!!!!


Tröttilago

Jag har varit sjuuuukt trött hela den här veckan känns det som.. har otroligt svårt att komma upp ur sängen på morgonen och det resulterar i smutsigt hår vilket leder till en dålig dag. hah. Tror min trötthet beror på att jag har bytt sida på sängen att sova på. På den vanliga sidan är lakanet ihopkorvat och med mystiska fläckar överallt och jag är för trött/lat för att orka byta lakan så jag har helt enkelt lagt mig på den andra sidan av min alldeles för stora säng. Och så kan jag inte sova. Örf....

Ikväll har jag segat hemma på soffan, segat framför barnprogrammen på tv kl sju på träningsverket och segat på soffan hemma igen. Det kändes helt rätt! Wö. Men nånstans därimellan soffsegandet så plattade jag håret och my groin vad långt det har blivit. Överväger klippning...... men jag vet inte. Anna?

Förövrigt så kan jag berätta att K4an dog idag. Den har gnisslat i några dagar och jag trodde bara att det var fläktremmen som behövdes spännas så jag bokade in en bilmek tid hos pappa i helgen haha. Men nä. När jag skulle köra hem från jobbet så lät det...... ingenting. K4an var DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD!!!!!!!!!! :O Jag hoppade och skrek efter hjälp och Uffe kom och skulle hjälpa med mig starthjälp men då konstaterade han att fläktremmen var helt slut och att den måste bytas. Jaha trevligt..!

Nu sitter jag och smider planer för helgen. Jag har fått en riktig kreativ-impuls så jag vill bara sy sy sy! Jag vill ha en symaskin. Det är kuuul.. så på lördag ska jag nog försöka fisa ihop något :D spännande spännadeee

Nej, dags för sängen nu. Jag har börjat läsa igen hör och häpna, Svinalängorna är det som gäller just nu och jag har säkert kommit 30-40 sidor! haha. Godnatt

MMMMMmmmmmmmmmmm

image44
Mitt fina nystädade skrivbord på HP! uuuuuhhhhh

Det var bättre förr.

Alltså allt som har med datorer att göra krånglar på HP idag. haha, det är så sjukt.

Kopiatorn går sönder, något mystiskt händer så det går inte att skriva ut som vanligt, det går inte att logga in i faktureringsprogrammet OCH pga det så kan jag typ inte göra något. haha (inte roligt)

Nu har jag i en timme hållit på och sortera papper och slängt en massa onödiga papper från skrivbordet. helt plötsligt har jag utrymme för mina armbågar :D WOHOO!!!!!!! men nu börjar det bli tråkigt att inte ha nått vettigt att göra. Tur att jag får gå hem om en timme.


Väääärdelös

Usch vilken kass dag. Jag har haft två missions idag och jag har inte gjort något av dom. Diska och dammsuga. Hur svårt kan den vara? Kass kass kass kass..

Nu ska jag nog sova och hålla tummarna hela natten så att jag vaknar upp som en ny människa imorgon.

Full. Knurre. Prata.

Hahahahahah.. aah endast personer som var med på klassresan till Tallin förstår nog min underbara rubrik.

Just nu är jag ungefär världens tröttaste person skulle jag tro, mina ögon faller isär och ihop på samma gång, så jag vet inte riktigt vad det ärsom händer. Ikväll var jag till Mariepark med mina 45+ arbetskamrater och käka dyr middag + dyrt vini + kolla på Brolle "Da Diva" JR. Det var riktigt trevligt =) Och trots att jag krossade alla mina förväntningar om att brole skulle vara härligt mysigt norrländsk och världens ödmjukaste person i fredags så gjorde han faktiskt en riktigt bra konsert ikväll!

Och maten var gudomlig.

Och Broolleeeiiii var snygg.

Sen for jag till da garage med annsomannso och knurromurro. Men jag som inte har en svänga-mina-lurviga-fetischhhhhh hade inte så roligt där ettersom hela garaget bestod av ett dansgolv. typ. Så jag drgo med mig anna till Indigo. Ja. Där drack jag världens myntigasta mo-SKIT-oooo och sen stack vi på korvvvv.
Ahh, ostbröd är det bästa. Tack

Nu känner jag att sängen skriker efter mig.

Dumma Anna och Knurre som inte ville sova sked med  mig. Doh!

Godmorgon

Haha, usch vad jag har varit mordisk inatt i mina drömmar. Men det var helt rätt, personen förtjänade det! :D

Idag ska bli en bra dag, jag har massor fakturor att skicka iväg och en massa annat pyssel för mig på jobbet idag, så arbetsdagen kommer gå fort. Slutar kl tre, äntligen. Då ska jag antasta Anna tror jag, hon ska med ner på stan med mig har jag bestämt. Måste införskaffa diverse saker yaaH^

nu ska jag betala lite räkningar.. so long

NOTE TO SELF:

Inga fler svenskar tack....

Åh!

Jag blir helt kär och varm i kroppen av det här:

Länk 1      Länk 2     Länk 3     Länk 4


image43


Jag känner mig lite...

BORTGLÖMD! IGNORERAD!

jag ogillar verkligen när man ringer och personen ifråga inte ringer upp eller hör av sig på något annat sätt. Blörh.


RSS 2.0