Helgen har kommit till sitt sluuuut








Håhåj håjåhh vilken intensiv helg. I fredags var det då alltså SACO-mässan. Jag ångrar lite att jag inte hade förberett mig lite mera, det var lite svårt att hitta något bland alla hundratals montrar när man inte riktigt visste vad det var man letade efter. Men jag fick med mig många broschyrer hem. Får väl se om jag tittar igenom dom nån gång, hehe :P

Efter mässan for vi, jag anna och yasmine, till Kista-gallerian för att shoppaaa resten av timmarna. Köpte ett par skor, 1000 kr. Oj. Men det var vinterstövlar och jag kommer nog kunna ha dom flera år så, det känns som ett bra köp just nu iaf! Annars köpte jag lite linnen och en UNDERBAR jacka.. ååh jag blev så förälskad. 300 kr på HM. Kändes som ett kap när det stod "299 kr endast idag" typ på en lapp ovanför. Tänkte att woawww vad bra att jag hittade den idag när den är så billig. (Sen när jag såg samma jacka för samma pris på en annan affär med samma lapp ovanför dagen efter....... behöver vi inte nämna"

När Yasmine begav sig mot båten med sin far shoppade jag och Anna lite till, blev knäppa i huvvet, drack kaffe och stack in mot Södermalm där vi skulle få bo hos Freja, Annas bekat! Det var värsta mysiga lägenheten från 1800-talet 50 meter från Slussen-tunnelbanan och 50 meter från MONKI <3 lööv. När vi klev in i lägenheten var den tom.. haha, kändes lite lustigt att utforska en helt främmande bostad. Freja hyrde ett rum av en tant som bodde i lägenheten ibland.. Hon verkade lite konstig eftersom det var lappar överallt. "Tryck inte på den här knappen" "Den här dörren ska vara vidöppen ALLTID" "Denna lampa skall vara tänd, ALLTID" "Birgittas skåp" ovs osv osv :P Oijjoijoijjj

På kvällen skulle vi se på bio, såå vi bestämde oss för att se This is England. Den började ganska sent så vi måsta vänta i 1½ timme innan den började, så vi tänkte leta upp nån mysig pub där vi kunde ta en drink eller nått före bion. Vi gick runt runt runt på söder och hittade inget vi ville gå in på. Men tillslut hittade vi nått ställe iaf, beställde en drink, Anna skulle betala, Anna fick notan. 170kr för TVÅ DRINKAR??!! och det var typ, ptjaa kanske 15-20 cl. Hah,vilket rån. Så vi klunkade upp och stack så fort som möjligt. Tillbaka till biosalongen. Filmen var mycket mycket bra. Den började roligt men sen blev den hemsk och sorglig och huää. Jag och Anna satt och snyftade ikapp väldigt diskret.


Sen hem. Sova. Skönt. Jag sov på madrass och pratade i sömnen. Mysigt.

Sen vaknade vi till liv, socialiserade lite med infödingarna i lägenheten, åt frukost och gick sen ner på stan för att SHOPPA HEEELA DAAAAAGEEEEEEEN. Böhh.. hände inte så mycket roligt. Jag köpte lite tröjor och Anna köpte en jacka och massa annat.

Nu orkar jag inte skriva mer men jag måste berätta att jag har nu sett två kändisar till! Eagle Eye Cherry och en programledare från SVT. Hm, kan inte komma på vad han heter men det var för något ungdomsprogram. tror jag. Woho, utökning i min icke-existerande Kändisar-jag-har-sett-lista.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback