la la la la alala la

Oj oj oj vilka två hektiska veckor det har varit nu.. Har haft konstant besök här i vår lilla lägenhet, som mest bodde vi fem pers + hund på våra 56 kvadrat. Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Men jag måste säga att det är skönt att det är back to basic nu... Att det alltid ligger en miljon saker i soffan och en miljard disk i köket är lite påfrestande.

Vad har hänt sen sist då ja? Först hade vi inflyttningsfest kombinerat med Födelsedagsfest i Frans ära. Vi hade förväntat oss att det skulle bli fullt hus men i slutändan så blev vi bara 7 pers... men lika kul hade vi för det! Efter en trevlig förfest i lägenheten begav vi oss mot Inkonst med stora förhoppningar. väl där möts vi av en annorlunda festlokal, mycket "konst/indie/nomnom-folk", bra musik och en liten liten bar där de inte tog kort såklart. (verkar inte som att dom gör det någonstans i Malmö, mysko ställen...) Undertecknad blev full och traskade mest runt runt tills det var dags att åka hem. Kvällen avslutas med att Emmas iPhone blir stulen och vi konstaterar att försäkringar är GOOD SHIIT!!!!

Sen kom Anna på besök! Jag vinkade av favvo-Fredrik på stationen och vips vaps en timme senare var Anna i Malmö.. Hon var här i fyra dagar och när jag inte var på jobb så vi hann äta sushi, se på Alice i Underlandet, gå på promenad med Corona och hänga i vår otroligt sköna soffa. DE VA NAAJS!

Något mer som har hänt då? Ptja.. joo.. Frans kompis Olle bodde här några dagar också. Emma lyckades i fredags fixa oss till någon hemlig "pre-release-party" till bandet This is Heads nya skiva.. Det var.. spännande! Gratis öl gjorde allting värt! Det var dock synd att jag skulle jobba dagen efter så jag var tvungen att åka hem tidigt. TOO BAD FOR ME! Men det tog jag igen i lördags. Frans och Emma var ute med Frans föräldrar och åt middag, jag satt hemma ensam för första gången i Malmö. Det var helt underbart skönt..! Jag hade planerat att kura ner mig i soffan, dricka rödvin och se på någon snyftarfilm... men eftersom vinet smakade alldeles för bra så blev jag otroligt pepp och drog iväg till Malin och Malle på andra sidan stan. Det blev en rolig men kort kväll eftersom jag fick spunk när jag såg att klockan HELT PLÖTSLIGT var TRE (sommartidsbyte) då jag fick sjukt bråttom iväg så jag skulle hinna med sista bussen.

nu är det måndag och jag är hungrig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CR to the AVINGS!


Förstår inte vad mina vänner jag bor med tror om mig...


Aq-va-kul

Tänkte berätta om en incident som ägde rum första helgen i Malmö. Jag, mina roomiesar Emma och Frans, och vår tillfälliga hemmafru Fredrik var på jakt efter någonstans att dricka öl efter en dag på stan. Vi kollar in Djungeltrumman.se för att se VAR det händer i Malmö och ser att det finns något ställe som är gratis och nära där vi bor. Så vi drar dit! Aq-va-kul heter stället. Jag var otroligt skeptisk från början (jag var allmänt partypooper också bör nämnas, mina drinking-skills har försämrats på senaste)

När vi kommer dit upptäcker vi att det är badhuset vi är påväg till. ha.. hahaa... Nåväl, vi trampar in. Väl inne blir alla fyra ställda, stannar upp en stund, ser oss omkring. Vi upptäcker att vi i stort sett är de enda vita i lokalen. haha! Vi vill inte vara den som är den så vi går till bardisken för att beställa öl varpå tanten i baren ställer den brutalt ärliga frågan:

"Vad gör NII här???"

Frans förklarar att vi hittade dom via djungeltrumman, då säger tanten "Nej någon som har vi inte, men vi har cider"

....................

andra saker som hände var att Fredrik och Frans blev brutalt fulla och ägde dansgolvet tillsammans med Afromännen samt de få white-chicks-looking-for-black-***** som var där. Jag och Emma satt skamset vid ett bord och kände oss allmänt malplacerade och ville gå därifrån.

Kvällen avrundades med att bartendern kommer fram till Frans och säger åt honom att skriva upp sig på VIP-listan och bad oss komma tillbaka någon annan gång. Frans gjorde tydligen gott intryck!

Jo!

Ja, jag har flyttat till Malmö.
Ja, jag har träffat någon som gör mig glad i magen.
Jo, NU SKA JAG BÖRJA BLOGGA IGEN!

FTW?!

Stina är så kass på att uppdatera sin blogg att hon nu ber mig (Annamanna) skriva ett åt henne. Here goes:


Om ca. 8h lämnar mina föräldrar gården i mina händer. Ett stort ansvar, onekligen. Demonhunden, hönsfanskapen och lammjävlarna ska ses efter.


Fanskapen klarar sig nog bra själva, deras hjärnor är ju mindre än en ärta och helt slät dessutom (enligt Illustrerad Vetenskap).


Jävlarna har ju sina morsor att gnälla på, sen är väl ingen jävel så pantad att den i misstag ska dränka sig i de 15 cm som finns i vattenhinken.


Demonen däremot. Den är en annan femman. Hon förstör tillvaron med att fisa, hasa ihop mattorna för att sova på (rena dödsfällan), äta från matbordet, jaga rådjur och inte lyda. Satans hund säger jag bara!


Detta är min morgondag. Efter att ha ägnat ca. 20 minuter (om ens det) till dessa LIVSVIKTIGA sysslor ska jag planera resan från Malmö om SJ behagar svara…


Annamanna


JAG ÄR TILLBAKA!

ha..






hahaha..





Nä skoja bara.

RSS 2.0