Donnie of the Dead

Ytterligare en vecka har gått och sist jag skrev var jag påväg till Malmö. Intervjun gick superbra tycker jag.. Hoppas hoppas hoppas så innerligt att jag får praktik där. Det var sjukt stort, de hade allt och lite till. Och alla var sjukt trevliga! Det var första gången jag var i Malmö så som tur var så gillade jag staden! :) Det blir en rolig vår.. jag har aldrig bott i en stad förut. (Mariehamn räknas inte)

Intervjun var alltså på torsdagen, sen på kvällen drog jag och Emma till Lund där hennes syster med pojkvän bor! Så vi stannade där till lördag då vi tuffade tillbaka till Hultsfred i X2000 första klass (är inte det sjukt att det är billigare att åka första klass än andra klass ibland???) Det var en NAJS helg! Dock var det inte lika najs när jag kom hem till Hultsfred..... Lördagnatt när jag låg och sov så blev Doris helt koko och skulle absolut måsta gå ut mitt i natten. Efter några timmars krafsande på dörren så gav jag med mig och gick ut med henne. Då hade hon ont i magen och ja... inget mysigt bajs direkt. Och så har hon varit nu ända fram tills nu. Igår var jag till veterinären och fick en anti-bajs-smet som hon ska äta. Hoppas på att hon ska bli frisk nu. Orkar inte gå ut med henne var tredje timmar på natten......... Men idag verkar hon va bättre så jag håller tummarna!

Annars så sitter jag nu i skolan, vi har ett sista case innan vi får jullov. Vi ska klippa ihop en trailer till en Oexisterande film, av material från två olika filmer. Det är galet svårt.. Jag jobbar med Frans och vi har valt att göra en Zombie-skräckfilm av Shaun of the Dead och Donnie Darko. Zombiesarna är de snälla och Kaninen från Donnie Darko är filmens bov. Hahaha.. tror att det kan antingen bli sjukt bra eller katastrof. Får se!

Varför är jag sämst??

Varför är jag sämst på att blogga? Nu blir det ju jättejobbigt här. Nu har jag ju massor roligt att berätta! Sjukt jobbigt att ta allt i ett inlägg.. får nog dela upp det lite. Eller helt enkelt hoppa över allt.. men det är ju trökigt.

Idag åker jag iaf till Malmö med min vän Emma! :D Det ska bli sköj! Imorrn bitti ska jag på en intervju till ett företag jag hoppas att jag får praktik hos i vår. Ja, jag ska nämligen ut på 17 veckor praktik igen om det är någon intresserad som har missat det. Jag har bestämt mig att flytta ner till Malmö med Emma och Frans på obestämd tid. Får se hur framtiden ser ut..... Jag blir där åtminstone fram till midsommar! Sen vet man aldrig vad som händer.

Det känns ganska läskigt att IGEN vara i en situation där man inte har en blekaste aning om vad man gör om ett år. Sjukt.. Men det blir roligt och spännande!

För övrigt så är det ju december! herre gud.. vad fort tiden går. Första december var så mysig! Min bästa roomie Jonna väckte mig tio över sju och hade dukat fram glögg och pepparkakor till julkalendern :) Ska försöka komma upp varje morgon och titta! haha.. Fast om 2½ veckor så åker jag ju till Spanien. Så där spricker det ju! Nåja..

Nu ska jag käka lite lunch så jag orkar åka tåg i 4 timmar!

RSS 2.0