Tell me you're a keeper

Okej.. nu vill jag till Arvikafestivalen också. Skulle va ganska nice att fylla 20 där OKEJ.

The Kooks kommer :(

Saker jag längtar efter

1. Sommaren
2. Hultsfred
3. Kusinträff i Finland
4. Min 20årsdag
5. Rockoff
6. SEMESTEEER
7. Hösten
8. Vintern
9. Sommarn
10. Doris
11. Min nya cykel
12. Middag
13. Mitt HM-paket som ligger på posten

Nu fick jag en otroolig lust att springa ut till vägen och lägga mig i vitsipporna och andas in den underbara avgas-luften vid Godbyvägen. Ha...

Jag bjuder på lite Hultsfreds-fiilis

           

Glad måndag allesammans!

Nu kom jag och tänka på Sten Frisk i det där gamla programmet som gick samtidigt som Rederiet...aaaah vad heter det!! Hjärnsläpp. Nåja, Sten Frisk var iaf en präst som var sjuk i huvudet och avslutade hela serien med att spränga sönder alla människor i nått kristligt kyrkligt möte.

Vad arg man blev!! haha.. tacka vet jag Rederiet. Hur slutade det egentligen?

Det går segt idag.. får ingenting gjort på jobbet. Mia som jag vikerierar kom in här idag och berättade att om OM jag inte kommer in på nån skola får jag väldigt gärna fortsätta jobba här tills typ mars 2009. ha.. för en sekund (eller timme) blev jag sugen på att inte börja skola utan fortsätta jobba här och sen resa iväg våre 2009. Det var ju liksom min plan från första början. Men nja.. Och dessutom så har jag tröttnat på det här med illustration, grafisk design.. det känns ju bra. hah.. Alltså, nej jag vet inte. Jag orkar int göra nått intagningsprov. Madde jag snor ditt slutarbete okeej? Det skulle göra allt så mycket lättare.

Nu blev jag lycklig igen. Inga barn på träningsverket ikväll! Kan bero på att jag råkade halvt mörda en unge sist jag var där. Jag kom på den genialiska idén att vi skulle gunga gungbräda så jag la en planka på en pall typ och vips hade vi en gungbräda. Det var ju inte meningen att ungen skulle stoppa fingrarna på fel ställe och börja blöda hysteriskt och få 1000 stickor i fingrarna. Nja...

Nu är det dags för kaffe!!!! Hörde talas om att någon kom in med fyra-fem lådor glass imorse. U n d e r b a r t

Jag gillar den



Igår var en bra kväll! Mycket nice på Indigo.. började kvällen hos Robin H med några lemlandspojkar från högstadietiden hahah... Ovanligt men det var nice :P Sen gick jag till Indigo för att träffa Sigrid och Kerman och se på Thomas Denver Jonsson och GURKAN såklart! (Gäddan) Det var smockat med folk och alla var nog ganska fulla men det var mysig stämning.

Idag har jag försökt städa hela dagen. Jag diskade iaf och plockade undan lite grejer men mer än det blev nog inte gjort.. lagade finmiddag till mig själv, sen bjöd jag lite till Thomas för att han var snäll och tog hit Pulp Fiction som vi såg på. DEN VAR NICE!

Nu är det nog godnatt som gäller.

Pappa

Pappa mailade och frågade om jag skulle komma hem till Eckerö så vi kunde fixa upp min nya (gamla rostiga) cykel. Men jag mailade tillbaka och svarade att jag hade fullt upp den här helgen med grillkväll och Indigo osv så det fick bli nästa helg. Fick då detta svar tillbaka:

"Om du ska på s.k. "finkväll" så ta på dig fina kläder. //Hasse"

Jag presenterar pappa, pensionerad sjökapten, datanörd och numera modeorakel!!

image202
papsi och Pelin

Det är inte lätt när man är ung, vild och vacker! ehe

Haha ok alltså. Igår efter träningen (som gick sjukt bra, Jonas sa att jag var duktig flicka!!) for jag hem och duscha, sen till Dinos på lite välförtjänt öööl och biffburgare. Det kändes helt rätt. Sen blev det någon öl till och några shotar och salongsberusningen var ett faktum. Blev medlurad av Saurén och Knaz till en högskolefest i Skåhlas lokal ute i Strandnäs.. jaoo det var väl nice där också :P Sen blev vi utslängda när dom stängde så vi sprang till Rökka, åt korv, och gick hem.

Läget är inte riktigt lika nice idag. Men jag överlever! Cheferna är bortresta så det är bra haha..

Amarula tree

image200

haahhaaa.. nu ska jag till träningsverket och lära mig träna! Hejdå

Okej!!

Nu är det klart.. Årets Rockoff kommer bli det bästa ever. M-m-m-mmm.. Semester, Håkan Hellström, Lasse Lindh, Hardcore Superstar, Amanda Jensen... öl...

Det låter helt okej. Bra jobbat Dennis :D

By the way

vi ses på Indigo på lördag!

Lyssna

För mycket? För lite?

Tänkte att det skulle va trevligt med lite tavlor.. så gjorde ny layout. Snodde en tapet av www.lisabengtsson.se. Hoppas det var okej.

Säg nått då!!

hehe :)

Gud, blir så trött på den där Hanna Fridén! Man ser henne överallt hela tiden, och i onsdagens Metro så var det en ny artikel om att hon bytt över till Metrobloggen. För att säkra sina siffror så har hon nu utlyst en skitfjantig tävling där man kan vinna en ful jävla t-shirt som hon skrivit bajs på en massa gånger. Jag fattar inte grejen! Ett dagisbarn kan rita bättre än så, och har bättre humor! Och vad är grejen med allt bajssnack egentligen? Tror hon att hon är häftig och provocerande eller något? Nä, fyfan, fattar verkligen inte hypen kring Fridén.

KOLLA!!

always where i need to be!!



Idag var en bra dag.

image194

Okej

Kanske man skulle få något gjort idag då?

Fattar inte varför jag måste snooza så länge som absolut möjligt.. idag vaknade jag kvart över sju, helt pigg. Men låg ändå kvar till 07.43 exakt. 08.00 var jag på jobb. ha!

Hej vänner!

Jag är nyss hemkommen från träningsverket. Har suttit i 1½ timme och kollat på cartoon network med en unge som vägrade säga ett ord. Först lipade hon i en kvart men när scooby doo började blev hon lugnare. Ibland är det inte så svårt att bli glad igen. Sen cyklade jag hem.. Det var så skönt! Jag önskade att jag bodde lite längre bort, ville cykla mer :)

Helgen har varit rätt trevlig! Fredagkväll var jag hos Anna och Knaz.. spelade xbox och sånt.. Jag blev vild och galen i ViceCity. Sen gick jag en sväng via Robin och sen körde jag till Eckerö. Sedan upp tidigt på lördagmorgon och jobba med mamma i bageriet :) Det var roligt!! Kom inte så många kunder men alla bullar tog slut. haha.. Sen var jag till soptippen med pappa och hittade världens finaste rostiga cykel <3 jag tog med den hem.. måste bara köpa nya däck, sen ska jag cruisa med min fina rosthög! Jag var ut med Doris också på dagen.. det var nice, vi gick ner till vår sjöbod och så satt vi där och solade. Doris och jag. När vi skulle gå ville hon stanna kvar.


1. Bullar!! 2. Mamma i bageriet 3. Jag i bagarmössa 4. Doris och jag

Lördagkväll for jag till stan och till Anna och hjälpte henne med hennes slutarbetes-scrapbook. Det blev inte så mycket i början men när vinflaskan for fram gick det mycket bättre med kreativiteten!! Vi gjorde iaf halva klart. Sen blev vi sugna på blåbärsdrinkar, konstigt nog.... Lite senare sprang jag och Anna genom källaren till andra sidan huset och Robin Holmström för lite fest.. "Jag har aldrig", cirkeln och några timmar senare var klockan halv fem och då gick Anna hem. Jag bestämde mig för att jag skulle va vaken i 24 timmar (har aldrig varit det BUHU) så jag stannade kvar.. Jag klarade det nästan!!!! Robin och Poffi envisades med att prata med nån svensk i telefon där vid kl sex-sju så jag somnade på soffan en halvtimme. Då blev jag ledsen. Stannade uppe till åtta iaf. Sen var det powernap dags. Vaknade igen kl elva och då låg alla däckade så jag traskade hem!

Conny däckad på sackosäcken med en dildo på axeln, making löv to korv och ketchup.

Väl hemma bestämde jag mig för att jag inte skulle sova bort hela dagen. Så jag la mig på soffan och sov till halv fem. Lyckat! haha.. nåväl. På kvällen for vi iaf och grillade, gänget från lördagen + Yasmine typ :) vi fick kämpa ganska länge för dom korvarna! Först va vi till nått ställe där det fanns grill, men det va det massa människor och vovvar redan. Sen for vi till kvarnen av någon konstig anledning. Men det gick inte där heller. Sen till Esso och köpa en engångsgrill, mot kärleksstigen och där tog det typ en timme innan vi fick eld på grillen.. haha. Jag var int sugen på korv längre, tur att Yasmine hade med sig marshmallows! :)

        

Idag efter jobbet stekte jag plättar och satt på balkongen och åt dom. Det var fiddit fint. Jag gillar våren.


m-m-m konjak!

Har precis avnjutit en choklad/konjakstårta. Den var lite för chokladig för min smak.. men den satt fint ändå! Tror Anna skulle älska den. Hon kommer ju iofs hit till HP när som helst, kanske jag ska va snäll och bjuda henne på en bit.

Om hon är snel!

Här är mina impuls-HM-köp. Undrar hur mycket jag kommer skicka tillbaka...

image183

Min pappa är gullig

Fick ett mail igårkväll:

"Ärende:    I morgon får Rulle en bror!
Från:       "Hans Andersson"
Datum:      On, 2008-04-16, 09:41 pm
Till:       [email protected]

;-)"

aahaha.. Rulle är alltså hans traktor.


Brrrrruumm brruuuuuuuuuuuuummmmm....

Dubbeloj!!

Nej. Jag måste sluta! Min spontanitet tar kål på mig!!

Bokade nyss in en PT-tid med Jonas till nästa onsdag. Hjälp. Nu måste jag köpa mig ett par riktiga jompadojjs.

Jag som skulle ha en ekonomi på 100 euro resterande dagar av april. Screw that...... Nu: middag.

OJ!

HAHA!

jag beställde nyss mitt allra första HM-paket. Eller mitt första whatsoever-postorder grej! Det känns stort!!

Blää det är farligt att va spontan ibland.

Påminnelser

Idag är det påminnelsedag på mitt jobb. Muahaha. Det är en rätt bra dag. Jag har massa enkelt jobb som tar ganska lång tid att göra, och Denise får ringa till alla skurkar som inte betalar.

Måste passa på att påminna er också..

HALLÅ HALLÅÅÅÅ kom med till Andy Warhol!!  Någon? Vem som helst?

image181

Jag är naken under kläderna!!!

Baaahhhhhhhhhhoooooo nu får jag världens PMS-utbrott!

Nån som vill jobba med svinungarna på träningsverket ikväll 17.15-20.00???

Varsågod. They're all yours.

Shambles

Wiiiiee!!!!! Håll tummarna nu.


Nej nej det är inte okej!!

Jaja, nån gång måste man väl göra det också. flasha röven och låren och lillfingret för xit. HAHA

image180


Imorse vaknade jag 07.30 helt övertygad om att jag hade försovit mig, det var ju så ljust och jag var pigg! Svinigt, jag hatar när det blir så.. sen kunde jag inte sova.. eller jo, 08.15 började jag slumra till lite och klockan ringde såklart 15 minuter senare. Då kunde jag ju inte stiga upp.. Snoozade till 09.05! Då blev det bråttom, jag vinglade upp och vinglade mot cykeln och cyklade vingligt mot HP.

Jag är så duktig!

Som sagt!

Okej.. gårdagen kan ha varit den mest kulinariskt underbara dagen i hela mitt liv! SHIIIIIt vad jag florrade..! Efter kalaset hos Micke på dagen vilade jag lite hemma.. sen hade jag världens klädångest, slutade i att jag hade min klänning jag sydde förrut. Kändes helt rätt, ett tag.. sen hittade jag bara en massa håliga strumpbyxor så jag grät en skvätt. Men till sist hittade jag ett par helsvarta någorlunda hela så dom fick gå bra. Sen bringade jag sexy back med mitt dagenefter hår och traskade ner mot Indigo, trodde jag skulle va sist men jag var först haha! Kom samtidigt som Denise så vi stod och dregglade över menyn och planerade kvällen. Vi satte oss vid träningsverkets forbokade bord och inväntade dom andra.. alltså vad är grejen med att inte hålla tider? Vi skulle va där 19.30 men dom sista kom typ 20.15?? hahah.. det blev sen middag alltså. Och ett antal fördrinkar för mig. haha

Mitt matintag bestod av till förrätt en nötrostad lammfilé med en helt groteskt god chevrebakelse, balsamicosås och en underbar granatäppelsalsa. Det var så sjukt gott. Jag ville slicka upp varendra molekyl på tallriken!!! Efter det var det dags för varmrätt och jag kände mig lite vågad och testade på grillad tonfisk med citrongrässkum, syltad ingefära och california maki roll som är sån där sjögräs/ris/sushi sak. ALLTSÅ JÄKLAR I HAVET jag finner inga ord. Jag blir hungrig och det vattnas i munnen bara av att jag tänker på det. Det var det godaste jag nånsin har ätit. Tonfisken smälte i munnen! Allt smakade lite speciellt, särkilt ingefäran! Men om man kombinerade allt och doppade i den salta såsen som följde med så.. åh, jag kom gång på gång på gång. Vilken dreggelorgasm! hahha

Efter varmrätten var jag svinigt mätt men jag tog ändå en lakritsglasskula och kaffe till efterrätt. Också det svinigt gott.

Förutom maten så var sällskapet väldigt roligt också! Vi grattade Kim för hennes vinst i Bodyfitness. Och så sjöng vi för Denise som fyllde år i helgen. När vi hade ätit klart (vid midnatt haha) skulle vi gå upp till övervåningen på Indigo men då kommer Andreas Dienert och nån annan gubbe med saxofon typ och spelar för oss. okej? :D haha.. bra underhållning men jag förstod inte så mycket.

Nåväl. Efter Indigo fick jag och Lex för oss att vi skulle testa komma in på Arken. Sagt och gjort, vi gled in som dom lyxlirarna vi var och stannade där till stängning nästan.. haha.

Rolig kväll. Och den var faktiskt värd dom 100 eurona jag råkade spendera.. fy tusan :D

Lyxlirare

Idag lyxar jag verkligen till det hihi. Vaknade, fick en kram, gick till Anna, åt frukost och åkte iväg på 30-årskalas till Micke på jobbet som fyller år. Det fick vi smörgåstårta och vin. Mmm, florrigt. Ikväll blir det middag på Indigo med träningsverket.

Jag klagar inte :)

image179

26 april 2008

..vill jag åka till Stockholm och gå på Andy Warhol-utställningen på moderna muséet! Mamma var där och sa att jag måsta fara och kolla, för att jag skulle älska det. Mammas ord är min lag!

image178


Nån som är på?


What??

va vava? Jag har nytt besöksrekord idag.. 42 unika besökare?? Whhooaatt?

Vilka är allihopa?

Spank you very much

Hej vänner och fiender!

Vad skönt det ska bli att sova..! Idag har jag jobbat, skenat runt på stan, blivit förälskad i ett par skor, jobbat på träningsverket, varit ut till Eckerö, försökt sy om en klänning men det blev bara paska, kört tillbaka till stan och fixat en födelsedagsbild till min syster som fyller år imorgon!!


Före                          Efter 

Jag är såå duktig! Tack vare Yasmine som gav mig en tiominuters-snabbkurs i Illustrator.. TACK :D

Nu är det dags att sova.. egentligen var det dags för länge sen! Gonatt

Mästerkocken Stina

Idag var jag sugen på bacon. Så jag köpte bacon!! Sen var jag också sugen på brysselkål, fastän jag aldrig hade ätit det. Så jag köpte det också! Sen tillagade jag en underbar pasta med bacon, brysselkål, plommontomater och grädda..!! Svinigt gott blev det, jag blev så imponerad över mig själv.....

nåväl.

Sen for jag till mariebad och simmade med annamana :D Blev inte så många längder.. vi var lata och trötta.

nä gud det här blev trist... hejdå

LIPIS

Okej, jag har suttit och skrivit ett dumt personligt brev hela kvällen. Kom på häromdagen (eller okej, det var mamma som berättade) att ansökan till Broby Grafiska ska vara inne 15 april. Okeeeeej?? Hur snabbt går snigelposten nuförtiden? Nåja, jag ska skicka den imorgon iaf.

Men vad skriver man i ett personligt brev?? HEJ KOM OCH TAA MIG.. helst nu.

Nåväl. Nu får det vara bra, antingen kommer jag in eller så börjar jag gråta. Jag har ju ändå två andra skolor på lager jag ska söka till. Nu ska jag göra som en när eller kär (har inte klurat ut det än..) person rådde mig att göra, ta en dusch och sedan sova som en stock! Imorgon ska jag dumpa massa blod hos Cityläkarna.. wiie...



Hoppas ni int kan läsa vad det står. Jag photoshoppade bort min tatuering också haha, ville inte verka töntig........................... okej varför väljer jag då denna bild? Nåja. godnatt

Cykla

Gissa vad jag gjorde nyss!! Steg upp ur sängen 07.35, borstade tänderna, gjorde mig anständig och CYKLADE iväg till jobbet! Jag är underbar. Det var ganska nice.. gick nästan fortare än att ta bilen :)

Och gissa vad jag gjorde igår då!! Jo jag drog med Anna till träningsverket. Vi körde hårt och cyklade dit, gick på bodyjam, gick på bodybalance och cyklade hem! I alla fall jag var liite slut när jag kom hem. Men det kändes heeeeelt rätt! Nu ska jag bli duktig igen.

Det finns inget skäl till att ta bilen till jobbet på morgonen.
Det finns inget skäl till att ta bilen till jobbet på morgonen
Det finns inget skäl till att ta bilen till jobbet på morgonen.


Måste intala mig själv... Tänk på global warming Stina!

Det är slut!! enligt M.Wrede

Ett skäl till att älska måndagar är att jag är ensam i mitt rum på jobbet. Annars är Inger i samma rum som mig, men på måndagar är hon ledig! Ah.. så på måndagar kan jag lyssna på P3 så högt jag kan (okej så högt jag törs, typ två pluppar högre volym än annars) haha..

SE BARA PÅ DETTA URVAL LÅTAR DOM HAR SPELAT IDAG:

Hives - Tick Tick Boom
Veronica Maggio - Måndagsbarn
Tingsek - Let It Shine
Vapnet - Plötsligt Händer Det Inte
Basement Jaxx/ Lisa Kekula - Good Luck
Duffy - Mercy
Kaiser Chiefs - I Predict A Riot
Hästpojken - Caligula

jag gillar P3

Lakrisal

Igår var en fin dag! Vaknade alldeles för sent av att solen sken in i rummet och bländade en nästan.. då gick jag och handlade lite mat, gick hem och smällde i mig massa smörgåsar, muuuums.. Sen blev jag sugen på picnic så jag och Emma gick iväg mot kärleksstigen (mellan ålfen-hamnen och fiskehamnen) Det var så mysigt, vi tog vårens första glass utomhus och satte oss ner, kikade på havet, drack jos, åt bullar och planerade sommaren! Mmm, mysigt. Sen blev klockan mycket och vi gick tillbaka mot civilisationen. Jag fick ett infall att gå och hälsa på Anna och Knurre och hamnade på en förfest. Oops! Men sen ditchade Anna oss för en lussefest!! och det var bara jag Knaz, Robin och Anna Hämäläinen kvar.. men vi hade roligt! Gick till Dinos och jag blev förälskad i lakrisal-shottar. gud i himmelen. Sen sprang jag en sväng till Indigo för att kolla på jårk!. Dom va nice! Men jag missade Ryan Adams-låten 'Now that you're gone', men det var okej. Jag fick höra den på indigotoaletten istället när någon satt på toa och nynnade på låten. haha.

Sen ja, tillbaka till Dinos. Tillbaka till Indigo och sen blev vi trötta och jag och Robin tänkte gå hem.. Jag fick ett litet infall att ringa Anna, så jag gjorde det! Men någon mystisk kille svarar och jag frågar "VAR ÄR ANNAMANANNA?" och han svarar att han vet inga och att han hade hittat telefonen på Norragatan haha.. så jag sprang till undsättning och möter Robin Holmström som tydligen hade hittat annas telefon. Jag och Robin hängde med dom till Mariepark och JAAAAA festen var ett faktum.

Bra kväll.

Slutade med efterfest hos Robin H till kl sex.

KVÄLLENS-OUTFITTT. Se så söt jag var.

Godmorgon!!

VILKEN ROLIG UTEKVÄLL DET BLEV!! Alltså det är alltid bäst när man inte planerar något. Det är bara så. Från och med nu ska jag aldrig planera något..

Hejdåååååå nu ska jag fånga vinden och flyga iväg!!

image172
Stina säger godnatt med en bild jag tog för tre sekunder sen!

vår!

Känner inte för att blogga mera.. det är tråkigt.  Solen lyser! Idag har jag städat och nu ska jag ut och gå.

Hejjdå

Jag har blivit luuurad!

För jag skulle köpa muffins. hehe näääää

Det var som så att jag kom hem från en tråkig arbetsdag. Fick mat serverad och tog en tupplur efter det. Ohyggligt underbart var det. Sen skulle jag och Yasmine gå till Anna för hon hade en liten "överraskning" hemma hos sig :D Vi traskade dit. Plingade på. Ingen öppnar. :( Kikar lite i brevlådan, det ser mörkt ut. Ringer Anna som svarar

"APRIL APRIL fniss fniss! Jag har flyttat!!"

hahaha.....

Hon och knurre hade tydligen fått en lägenhet på Norragatan i söndags. Vilka svin! Inte säger dom något. Så kvällen har spenderats där med kaffe och mockarutor. Känns som att det kommer bli ett hang-around i den närmsta framtiden :)

SAMBOSAR!!! nu är det bara volvon som saknas!! HUR KÄNNS DET VA??

Svar: NEJ

... jag är inte död!!!

Jag trodde att blogg.se hade en pakt mot mig.. jag skulle inte få logga in för att alla skulle tro att jag hade dött på riktigt! Tänkte på inlägget nedan. Men sen läste jag om den där flytten så då klarnade det i mitt lilla hufvud.

Idag är det tisdag och jag är på bra humör! Fast jag har ont i magen.. men jag började dagen med att tanka bilen för 40 euro. Det var trevligt. Bensin luktar braaa.........

Så bra att jag drack en klunk..

image170

HEHEEE April april!

Idag eller imorgon får jag lön btw. Jag kommer va ännu rikare på Arken på fredag än jag var nu i helgen. Gud vad jag skvätte drinkar runt mig till allihopa.

RSS 2.0