Lugnet före stormen

Idag har varit en riktig softish dag. Men inte en sådan där man ligger på soffan eller framför datorn hela dagen faktiskt! Har umgåtts med kusiner, varit ute i skogen på promenix en timme, varit till Anna och grävt delikatklimpar till middan imorgon och badat bastu. Skööönt.

Imorgon smäller det. hihihihih, det ska bli roligt. Vi ska ha roligt, jag och min aftonväska jag sydde igår, haha.

Ikväll

Ikväll är det bastu och guitar hero hos Robin som gäller! Jag är lite smått deprimerad eftersom Bastun var fullt kl elva.. buHU! Nåja, jag fick höra bästa låten whatever den nu heter av Dreamboy när jag stod utanför..

Ja.

Full knurre prata är allt jag vill säga just nu,.

Haha

Jag har lyssnat på The Shins ett bra tag, men tydligen aldrig sett hur dom ser ut. Hjääääälp vad jag blev förvånad nyss. Jag trodde dom var små fjuniga hormonstinna pojkar men dom är ju HÅRIGA MÄN!!

Här på Letterman Show


Jag vill ha IP-tv

Idag vill jag ha IP-tv. Jag blev så impad igår när jag för första gången fick uppleva detta smarta fenomeeeen. Man kan ju liksom kolla på ett program som kom igår IDAG. Helt coolt. Att jag inte tänkte på det här tidigare, då kanske jag skulle ha kunnat önskat mig det av tomten. Känns inte värt att betala 15 euro i månaden när jag ändå har gratis tv-kanaler, men det hade ju varit en tillökning i mitt lyxliv.

På tal om tomten så kan jag ju dela med mig av mina julklapps iår. En brödrost av syster som rostar smileysar på brödet (visste att jag skulle få den eftersom jag krävde att hon skulle köpa den till mig när jag var i Köpenhamn och hälsade på). The Sims djurliv av Anna och Yasmine (wöööö kan inte spela innan jag får min nya dator, den nuvarande är full av skrot och jag tror inte jag orkar tömma den). En otroligt vacker tavla som min pappa ritat föreställande mig som hårlös bäbis (väldigt vind men charmig haha). OCH ja det var väl allt. :D

Motivationen på jobbet idag är = noll. jag vill hem heeeem. Har varit inte varit hemma i lägenheten sen jag kom hem från Sälen. Eller jo, jag har sovit i min säng men inte mer än det.

Just jaaaa, igår var det ju då kusinträff! Mycket roligt. Vi åt kycklingsallad, ost och kex och dom andra drack vin och annan alkoholigdryck medans jag fick hålla mig till cola. Men det funkade. Vi var väl ungefär 15 kusiner av 40 haha. Men ändå var det tre stycken som jag knappt har sett någon gång och resten hade jag inte heller sett på några år. Så det var kul. Vi spelade guitar heerooo och jag ägde. Iaf Ida heheeee :D Kom hem vid två så det var bums i säng och upp igen kl åtta för att åka till jubbet.

Ikväll ska jag försöka ta mig till bastun. Om nån vill komma meed.

Home bittersweeeeet home

Hemma igen.

Efter en roolig jul i Sälen. Mycket snowboard, lite snöskoter, myyyycket mat och minimaliskt lite fest. Kändes rätt onödigt att festa där borta när åldersgruppen var antingen +10 eller -10 år från mig. Så jag gick och la mig typ elva varje kväll, haha. Trött.

Finns inte så mycket att säga om trippen, kan inte komma på någon som är intresserad av att läsa vad jag har ätit, vad jag tyckte om backarna eller en historia om när jag trodde att jag bröt ryggen, knäna, fotlederna och fick hjärnskakning samtidigt.

Igårkväll kom vi iaf hem. Då gick jag och la mig på direkten och sov världens hemskaste sömn. Jag drömde att jag var på någon "hälsoklinik" i nått berg där jag skulle måsta såga av mitt huvud på mitten (rakt genom ögonen) utan bedövning såklart, helt medvetandes, för att dom skulle göra nån avgjutning av min hjärna. Det var inge roligt.

Nuuu jobbar jag igen och efter jobbet ska jag hämta Dooris från annamanna och sen hem och sy in min nyårsklänning. Sen väntar kusinträff (som jag verkligen hade sett fram emot, suck att det måsta va på en torsdag och suck att jag ska jobba dagen efter). NÅJA jag får väl dricka saft och fara hem tidigt när alla andra blir fullikastrulli och far till Arken sen. Buhu.

God jul och sånt annat..

Känner mig inte så uppskattad och är på allmänt halvdåligt humör.
Men så såg jag Finding Neverland och blev på mycket bättre humör och tänkte på andra fina saker.

Tjaaråå, sup lugnt på Mariepark på juldagen och spara lite krut tills jag kommer hem på onsdag.

Danföredanföredanföredanförefaaaan

Screw me. Jag satt i två timmar och tjafsade med mig själv och massa julklappar och jag blev besviken på mig själv och sen på alla papper och att det inte blev snyggt och att bläää!

Så jag gick till Emma och spelare guitarhero. Blev visst där lite för länge.. blööö



Jag har fortfarande inte köpt julklapp åt mama och papa. Fortfarande inte laddat in musik i telefonen. SÅ NU SKA JAG GÖRA DET! Och sen lägga mig i sängen och stressa upp mig själv. Tjuhu!!!

Jag = senil

Haha. Banken ringde nu.

SÄPO sa att jag hade visst köpt biljetter till Stormskärsmaja.

Jag har haft en tjuv på mitt bankkonto!!!!!!!

Idag när jag gick in på bank internetkontoret och skulle bland annat kolla aktie-börsen, om mina satsningar har gått upp eller ner och hur många miljoner jag har tjänat idag (höhöhö..) så såg jag en konstig utbetalning!!

-30 euro bara sådär, utan mottagare. Det hade bara dragits från mitt konto. :O :O :O

Så jag blev fundersam, arg och förtvivlad. Ringde banken och dom har ingen aning om vad som kan ha hänt. Nu kontaktar dom säkert FBI, SÄPO och till och med sommarpolisen som är i skärgården för att kunna klura ut vad som har hänt och sen kunna ge tillbaka mig mina pengar.

buhu.

Kvällens stora fråga!

Varför tar det över 2,5 timme att tvätta kläder när det står att det ska ta 1.45?? JAGMENARVA!

Nåja, snart borde den väl va klar. Men jag överväger att lämna den i maskinen för att mögla över natten, jag vågar inte hänga upp den. Misstänker att jag tvättade mörk tvätt med tvättmedel för vit tvätt. Uups hej blekmedel.
Hoppas inte.

Mina mål tills på fredag

1. Hålla det fint och städat i lägenheten
2. Lägga in musik i telefonen, och i gamla mp3-spelarn just in case.

nattinatti~

Min dag

Oj du käre påfågel vilken dag!!!!!!!

  • Stressade mig igenom arbetsdagen i hopp om att kunna fakturera en fet bunta med fakturor. Hann inte = en stor besvikelse! Men jag får ta det imorgon.
  • Slut kl tre, till stan och handla krubb och hem fort och vila en stund
  • Jobb på träningsverket kl 17. Det var mina NOT-SO-VERY-NICE-kids. Suck. Jag blev arg, killen spottade på mig och jag kallade honom dum i huvudet. Oops...
  • Hem och käka kl 18.15 (jag var så arg för att jag blev kvar på träningsverket en kvart för mycket, mamman var seg) I bilen satt jag i min ensamhet och sjöng ut min ilska till låten "Last Christmas" men med egen text som beskrev min ilska mot barnen, och den var inte snell. hahahha
  • Tillbaka till träningsverket kl 19 för att vakta ännu en unge till. Däremot var den här ungen snäll och bjöd mig på godis.
  • OCH NU SITTER JAG HÄR. Äntligen får jag pusta ut. Och invänta morgondagen då jag på jobbet måste både fakturera och skicka påminnelser samtidigt som jag ska tjata på alla killar att dom ska fixa massa grejer. Bööh.. Och sen när jag kommer hem måste jag tvätta kläder, packa lite och DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.
Julklappar också. Just ja.

BEGRAAAAV MIG. Gräv ner mig i jorden. Någon frivillig?

Min morgon

Stereon slog på 06.45 och jag vaknade till en underbar låt som texten var ungefär såhär:

Vill bara ligga och dra mig,
stirra upp i taket och lyssna på Rix FM.
Jag skiter i barnen, skiter i frukosten,
JAG VILL SOVA


haha. Minns inte texten så mycket alls men det var så perfekt.
Så jag snoozade i en halvtimme. Det kändes helt rätt!

Jag blir så..

Jag blir så f-fi-fi-fit-förbenat arg på mig själv.

BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

jag hade planerat skriva ut massa grejer idag på jobbet, eftersom det är enda dagen jag kan göra det utan att bli påkommen (HEHE) MEN så har jag slarvat, och allt blir bara fel.

FEL FEL FEL FEL

nu är julen förstörd. ;)

Motion på jobbet, javisst!

Ojojoj, vad jag har varit duktig med mitt specialuppdrag jag åtagit mig idag.

En fläkt i en dator har gått sönder, och vi skall få det lagat på garanti OM jag hittar fakturan. Ingen kom ihåg när den blev inköpt, ingen var säkert på varifrån vi köpt den, så det var nästan mission impossible!!! Så den här eftermiddagen har jag letat i arkivet, sprungit fram och tillbaka till vinden (en rangling snurrtrappa upp, lite slalom i arkivet på övervåningen och upp till vinden på en 85 grader brant trappa, typ) ett X antal gånger. OCH NU HITTADE JAG DEN!

Jag är bäst.

Och andfådd.

Jag vill heeeem!!!!!

Mamma ringde och sa att jag hade ett stort paket i postlådan! DET ÄR MIN KLÄNNIING SOM JAG BESTÄLLDE ÅÅH

Jag vill hem jag vill hem jag vill hem.


MIN ÖNSKELISTA!

  • En fin spargris
  • Presentkort på Ziczac
  • Lite motivation
  • Snygga påslakan
  • Pengar
  • Semester
  • Kärlek
  • En snitsig klocka
  • Strumpor
  • Trosor
  • Mjukiskläder
  • Dun-mys-tofflor
  • En fet tv
  • En dator
  • Någon som bestämmer åt mig vilken dator jag ska ha
  • OCH FRED PÅ JORDEN

Plotten tjocknar



Ibland vet jag inte riktigt vad jag gör. Kanske jag lever i stunden och gör sånt jag känner för just då, för att sen kanske ångra mig senare. Och jag gör likadant flera gånger om, att jag aldrig lär mig. Just nu är jag i viloläge, mittimellan allt. Orkamoget väck mig på fredag kl tre.

Godmorgon

Jag är busig. Och smutsig i håret. Men det var roligt igår!

Ångest??!

Nu har jag firat lucia så det räcker för ett helt år! (höhö) Först va jag till körkan med Yasmine, Anda, Emma och Knurre. Det var nice men jag blev så trött så jag somnade nästan när prästen pratade om nån unge som tyckte om slem-maneter. Blök. Sen pinade jag, Emma och Knaz oss på stan i en timme. Det var trevligt, hujedamig vad folk det var på stan. Verkar ju som att Lucia är största happeningen på Åland under vinterhalvåret. Jahaooeoe..

Nu är jag hemma, har avnjutit en lussebulle i min ensamhet medans jag lyssnar på festen som är i lägenheten nedanför. Dom verkar ha kul. Men det blir bara tystare och tystare så jag antar att dom är påväg nån annanstans. Bra idé!

Nu fick jag dock lite ångest. Imorgon är det fredag och då är det en vecka och en dag kvar tills jag far till Sälen. Och då måste jag ju ha mina julklappar klara! Och jag har köpt.. en halv? Och påbörjat två.. my groin. Och när jag tänker efter när jag ska hinna köpa julklappar så kommer jag på att det är inte många timmar det!!!!!! Imorgon slutar jag kl tre och då tänkte jag försöka gå på stan en stund. Och sen har jag tisdag och torsdag nästa vecka som jag kan klämma in några timmar efter jobbet. NICE! Förhoppningsvis gör jag inte något på fredagkväll så jag orkar upp tidigt på lördag så jag kan kolla lite då också.

Nu ska jag försöka gå och sova. Jag måste upp tidigt så jag hinner äta frukost och gå ut till bilen i tid och skrapa rutorna i fem minuter och sitta och vänta att all imma inuti bilen försvinner. Brölg...

Säg adjö!

När jag kom hem efter en mycket svår bussfärd (jag höll på å spyyy) från jobbet så trippade jag upp till lägenheten. Några sekunder efter det hör jag hur det dånar i trapporna, tänker att "Ojj kommer Anna redan?". MEN NEJ! Det var nån som gick vidare till lägenheten brevid. Springer till sovrummet och kikar ut genom fönstret och ser en POLISBIL!!!!!!!!!! WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄä

Jag blir helt till mig och flera olika tankar om vem det kan vara som får besök av polisen dyker upp i hufvudet. Men mittiallt så kommer min nya granne ut, tjejen, iklädd polisuniform!

image122


DUBBELWÄÄÄÄ!

Så nu är det adjö till efterfester och naket på balkongen. Jag kommer inte få ta med mig hem souvernier som blomkrukor och kundvagnar efter en natt på stan. Buhu.

Min värld är förstörd.

Trösta mig!

Finalkväll

Både kuvertet med pängar och mina byxor väntade på mig på träningsverket! TAAAACK! Nu önskar jag mig en fin, stor spargris (tips tips till nån som tänker köpa julklapp till mig) som jag kan spara pengar i.

Det var nytt schema på bodybalancen idag så jag höll på och dö. Hjälp liksom. Ledaren kollade på mig och skrattade när jag stod där och vinglade haha.. men men! Efteråt pratade jag med henne lite och hon sa att jag tycker nog att det har blivit jobbigare för att jag börjar få in rätt teknik nu... Det är ju bra!

Nu ska jag duscha och sen pysa iväg till Emma. Vi ska dricka glögg och se på finalen av topmodel och bonde söker fruu, tjuhu!

So long

Dator

Jaaa nu har jag bestämt mig för en dator. Jag ska köpa.

Jag hade ju tänkt köpa nått annat än Dell eftersom jag har en sådan nu och ville kanske testa på något nytt, men jag är ju konservativ och sånt så jag trivs med det jag har och vill inte ha något annat än det jag har vant mig vid (heheeee) så då bestämde jag mig för att köpa en Dell ändå!

Det blir en Dell inspiron 1721 med 250GB utrymme, inbyggd webcam, 17 tums skärm och massa annat bra. Och jag får den för endast typ 450 euro!!!!!! (Mamma och pappa betalar halva) Vilket kap.

Nu är bara ett problem kvar. Man kan välja färg.

image121

Kanske inte så svårt att gissa men jag funderar på en GRÖN!!!!!

Slö

Kraaafs... jag känner mig lite slö nu på jobbets småtimmar. Kl fem ska jag träna, sköööönt! har inte orkat träna på två veckor nu tror jag.. Har tappat bort mina träningsbyxor så det har varit en ursäkt att inte fara, MEN NU! Hoppas att mina byxor och ett fett kuvert med pängar i väntar på mig på träningsverket.

Nu ska jag äta en mosad Snickers som har legat i väskan i en vecka kanske.. hohoho!

B-e-a-uuutiful

Ibland blir jag helt till mig av småsaker. Som tillexempel nyss när SteelFm börjar spela Frank Zappa - Bobby Brown och några sekunder efter det susar ambulansen förbi. Det blev fint på ett sätt. haha.

Jag är nog konstig.

Eller bara uttråkad.

Eller stressad över att jag har massor att göra framtill jul.



(haha jag trodde att det var en snygg hunk som sjöng, första gången jag ser videon nu när jag letade upp den på youtube. Kanske är bäst att bara lyssna och inte titta, tror låten blir bättre då.)

En klocka tack

Såg den här tävlingen hos Engla och åååååååh vad jag blev förälskad i den klockan. Det är precis en sådandär klocka jag vill ha. Ungefär. Samma stil iaf. Inget bling bling, stilren, ganska stor men ändå inte för manlig. PERFEKT!

image117



VINNA VINNA VINNA jag vill vinna. Jag ska sitta och skicka telepatiska tankar till henne så hon väljer mig haha.
Kände mig lite smått konstnärlig när jag fotade nån slags outfit.

image118

Glass

Tänkte fara och träna ikväll men hittade inte mina träningsbrallor.

Skönt.

Istället spenderar jag nog kvällen framför tvn/datorn med en skål jordgubbs/vaniljglass med lite kardemumma på. MUMS!

HELGEN

Oj oj vilken rakibajsarkul helg jag har haft. I fredags hade vi trevligt hos Tilda, kikade på idol och sedan blev det väldigt oplanerat utgång till Arken. Nu har jag då varit där i mina mys-jeans med Gällivarehäng. NICE! Men de var roligt. Timmarna gick och jag var förnuftig och tänkte gå hem tidigt eftersom jag skulle upp kl nio dagen därpå. Så jag fick skjuts hem av Knaz som hämtade Anna. Utanför dörren kände jag mig mycket stolt och nöjd över situationen när jag stoppar ner handen i jackfickan och märker till min stora förvåning att NYCKLARNA ÄR BORTA!!

PANIIIIIIIIIK

Ringer Anna på direkten och frågar om nyckeln ligger i baksätet men nä, inte det. Så jag traskar mot Tilda och Nicke, märker att uppgången är låst, står och kastar lite sten på fönstret men ingen kommer. Så jag ringer tilda, ingen svarar, ringer nicke, ingen svarar. Blir ledsen och förstörd. Går tillbaka till Arken och då ringer knaz och säger att nyckeln var visst i bilen ändå. Men han var redan hemma när dom märkte det. Så jag traskar iväg mot Emma för att sova där men då kommer jag ju på att jag MÅSTE hem. Eftersom det är julfest dagen efter. Ja.. så jag blir deprimerad och förstörd, ringer Knaz igen och han är en ängel och kommer tillbaka till stan med nyckeln. Ojoj vilken strapats. Jag kommer i säng kl tre iaf.

Sex timmar senare börjar jag dagen med en huvudvärkstablett och en dusch. Klockan elva går bussen från HP mot Silverskär. Vi skulle äta julbord på Silverskär. åååh vad fint och mysigt det var där. Jag blev så imponerad. Och underbart god mat var det också! MM jag gillade läget. Efter glögg, några glas vin, fem kilo julmat, kaffe och konjak begav vi oss till andra sidan ön till ett litet mysigt lusthus precis vid NORRHAVET. Där var det uppdukat med massa öl och massa smirnoff, bara till oss! Mycket trevligt. Kl fem lämnade vi Silverskär och alla var på.. hehe.. bra humör :D

Det var dags för den fruktade KRYSSNINGEN på Eckerö Linjen. Jag var mycket skeptisk till det före men hujedamig vad roligt vi hade. Alkoholen flödade (gratis <3 mm) och jag har aldrig dansat så mycket som jag gjorde då! haahaah.. Sen for vi till Arken. Men det blev jobbigt så jag gick hem och sov. Jag orkade inte med mer än 12 timmars festande. Det fick räcka tyckte jag ;)

Igår sov jag ända tills Sara kom och bankade på dörren kl elva. Hon skulle på nån föreläsning så jag följde med henne ner på stan för å köpa fruukoost. En mycket välbehövlig promenad. Sen kom Emma senare på dagen och höll mig sällskap. NIIIIIICEEEEEEE

Idag har jag varit effektiv på jobbet. Fick bort en massa gammalt tjafs som jag har skjutit upp ett tag. Känns bra. Och nu har jag slutat men jag SITTER KVAR ÄNDÅ!? Knäppis stina. Nej men jag ska till träningsverket kl fem och jobba. Så nu drar jag.

Hejdå

Oj herre gud

Jag är inte skapt för sådana här fyllor. Idag har jag varit med om mycket, festen började kl 11 på morgonen och kl fem var jag på topp. Nu är jag redan inne på bakfyllan.

Väck mig inte imorgon.

Julklappar

Hjälp. Det är två veckor kvar tills jag far till Sälen. Före det måste jag ju ha köpt och gett alla julklappar!!!!!! WÄÄÄÄÄÄÄ. Och jag har en klar. EN! Av åtta. Möjligtvis nio. Får se om jag kan pruta ner det heehee...

image116

Förövrigt så är jag väldigt förundrad över att jag fortfarande lever. Jag vaknade 07.40 och 07.45 satt jag mig i bilen och körde till jobbet. En trafikfara! Jag hade inte vaknat än och det fanns då ingen tid för frukost. Har bara druckit ett glas vatten idag hittills så.. JAG BORDE JU SVÄLTA SNART! men nä. Snart kommer Denise med grillade kycklinglår från stan så då blir det krubb på jobbet.

Nostalgitripp

Wä.. nu blev jag lipis.

Fick min nya telefon idag (inte riktigt nöjd men jag har mailat dom jag beställde frååååån så vi får si om det firrar sig). Ja, och i den nya telefonen finns det inte plats för gamla nostalgi-mess så jag var tvungen att radera mina 30 fina underbara hemska mess som jag hade sparat. haha. oj.. länge sen jag läste dom. Det börjar med ett roligt mess från syrran från sommaren 2005 när vi var på Hultsfred och slutar med ett mess från Emma där hon ger en kärleksförklarning till mig! Därimellan finns det arga meddelanden från Simon Dahl (varför sparade jag dom?)  och flörtiga meddelanden från två andra killar.. aaah jag blev väldigt nostalgisk nu.

Jag har varit med om endel fina saker ändå.

Your halo is slipping down


Ärofyllda uppdrag

Idag är en lite annorlunda dag på jobbet. Först fick jag hjälpa till att sätta upp julbelysning i stora granen som är ute vid godbyvägen. Höhö! Det var kul, roligare än att sitta inne och bläddra papper i alla fall.

Och nu har jag fått det ärofyllda uppdraget att göra årets HPkyla-julkort! Ganska kul det med men lite tråkigt och jobbigt när man bara har paint och Microsoft Word att använda sig av. Aja, jag gör det bästa av situationen hehe :P

Skönt att va ledig imorgon. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, gosa med Doris och gå en långpromenad. Eller så hamnar jag på arken, vem vet.

IGÅR SPRÄCKTE JAG REKORDET AV MIN BESÖKARLISTA! WOHO! Hela 28 individuella besökare. Det är mystiskt.

Du stinker

Tisdagen den 4 december blev en bra dag!

Vaknade fint, skippade fint frukosten, tog bussen till jobbet. På jobbet fungerade allt utmärkt. Jag fakturerade massor idag, bland annat en fet faktura på 58,000 euro. Det var nice. Hoppas den som får den blir glad hehee! Sen lyckades jag skrapa ihop en till guldmedalj i min sport på jobbet; att ta exakt så många kuvert som det behövs när jag ska stoppa in fakturor i kuvert då. (Töntigt, men man måste ju underhålla sig med något) Jag tog då alltså exakt så många kuvert som jag behövde. vilken ego-boost. hehe

Sen slutade jag jobba, fick skjuts till Mariebad, gick mot stan och hittade den perfekta julklappen som inte fick kosta mer än 5 euro till julfesten på lördag. Sen stack jag hem och där stod maten på bordet ungefär. mAJAAFFS! Mamma och pappa var här alltså. Sen skulle pappa försöka hjälpa mig med The Sims, förgäves. Jag råkade va inne i sims-mappen i utforskaren häromdagen och radera ett vad jag trodde var onödigt filmklipp. Och nu är alla mina familjer borta :'( Jag som hade skapat familjer i tre generationer!!!! WÖÖÖ.

Men. Jag dog inte av sorgsenhet. Istället kollade jag på ett avsnitt Heroes och efter det väntade en nice promenad med Doris the one and only.

Nu sitter jag och Doris och kollar på äntligen hemma (eller jag tittar och Doris ligger brevid och luktar illa, jag fäller då och då en kommentar till henne, "du stinker" eller "Doris har du fisit?"... my god det här bär utåt)

Det här var väl då det mest ointressanta inlägget på länge. YAMAN! Imorgon är det onsdag och sen är jag leeediiiig i en dag. Usch vad underbart. Jag ska klippa håret. Jag längtar.

Ge mig torsdag.

Haha. Silverfisken skriver också om den äckliga sidan Knaz och Niko visade för mig och jag såg ungefär tre sekunder av filmen innan jag tydligen gav ett once-in-a-life-time-ansiktsuttryck och Knaz fick roligt åt mig.

Blä. Äckligt.

Idag känner jag mig ganska harmonisk på jobbet. Iaf nu för stunden. Imorse var det självmordsvarning när jag snoozade i en timme haha. Jag som hade tänkt gå upp tidigt, duscha, äta frukost. Men nä, stressade upp ur sängen fem över nio och då hade jag tio minuter på mig att göra mig klar för att åka. Niiice. Men den var skönt att ligga i sängen och höra ösregnet utanför.

Idag är det då lönedag, thank god. Jag beställde nyss en telefon från internääät som mamma och pappa hämtar ut på torsdag när dom är i Sverige. Har läst massa recensioner och vissa tycker att den är apbra ochandra tycker den är kass. Jag hoppas på det bästa.

Arg, pank och fittig!

Ja, det är jag.

RSS 2.0