Jag och mina fötter.

Är det inte den högra så är det den vänstra!!!! Dom senaste veckorna har jag utsatt mina fötter för tortyr haha.. grymma flipflop-skavsår som utvecklas till variga blåsor .. mmmys! Sen hände något med min stortå när jag hoppade på studsmattan på Rockoff så jag inte kunde gå normalt på några dagar. Ah. Plus att alla mina tånaglar gick sönder under rockoff för att folk trampade på mig. OCH IKVÄLL! Cyklar jag in i min systers cykel så min flipflop går sönder, hennes cykel blir halvt trashad (en vajer gick av haha) och min lilltå får ett fett jack över hela tån.

Nu dunkar det värre än på itechs dansgolv och jag överväger att köpa rullstol.

Martha Argerich

Nu vill min syster att jag ska visa hur man skriver ett blogginlägg!!
hIHIHIIHIHHI




I mitt huvud de senaste dagarna


Nattbad

Åh vilken trög dag. Jag vaknade kl halv elva och kände att jag ville ligga kvar i sängen hela dagen. Så jag gjorde det! Steg upp kl halv två fastän jag ville ligga kvar, la mig på soffan och låg där till kl sju typ haha! Det var min dag. Då städade jag lite, åt lite mat, betalade lite räkningar, fick ångest över hur mycket jag har spenderat den här veckan (ska sluta tänka på det) och så.. Sen hade jag Greys Anatomy-race och tittade på fyra avsnitt. MMMM

sen kom jag på att ! Jag har ju cykeln nere vid Rono.. så jag gick ner till hamnen, konstaterade att det var hundra gånger mindre folk på indigo ikväll.. Mm, det var en fin promenad. Hade Band of Horses i lurarna och det var helt totalt dött på vägarna. Jättefint. Förutom utanför arken där det satt några äckliga gubbar. Det var inte så fint.

Nåväl, nere vid cykeln kom jag på den briljanta idén att jag skulle fara en sväng via lilla holmen. NATTBADA AAh. Bästa idén ever. Jag var helt helt själv, inte en människa på tusen meter, så jag hoppade i vattnet nakupelle och simmade runt i min ensamhet i tystnaden. Lätt det bästa jag har gjort i sommar!!!

Eller i alla fall topp fem :)

hoho...?

Finns det ingen som vill följa med till Island in the sun med mig? Det kommer bli fränt, i can tell you..

kom igen nu..!


naj naj naj

naj jag tänker inte blogga förrän jag har nått vettigt att skriva!

45 minuter kvar!!

hahaaa sen är det semester!!!!!

Det har varit en bra sista dag på jobbet efter semester, jag har gjort massor idag. Typ mer än vad jag har gjort sammanlagt de andra dagarna den här veckan HAHA!

kl 16.30 ska jag styra kosan mot Sjökvarteret och hoppas att jag hittar någon att va med, Ida ska spela då och sen ska vi äta middag tillsammans. Om jag inte hittar någon får jag väl ta en öl till sällskap när jag kollar på när hon spelar piano.. haha. Efter det tänkte jag byta ut mitt Rockoff-pass mot ett armband (hoppas innerligt det är liten kö....) sen hem och fixa mig vacker och sen är väl säkert kl åtta redan och då hoppas jag att alla vet var man skall vara? Jo, på Rockoff och kolla på Lasse Lindh. hehu hehu hehu


Igår var det torsdag, och torsdags betyder torsdagsöli! Denna dag var det Umbra som gällde och det verkade va en poppis torsdagsöl för vi var 16 pers som mest tror jag! :) Jättejättetrevligt var det. jag gillar torsdagar

Men nu ska jag göra iordning det sista så att jag får gå på seeemeeeesteeer, mm smaka på ordet. Semester. Ledig. PÅ SOMMARN. TVÅ VECKOR!!! WEÄÄÄÄÄÄ!!!

Är det fredag?

JAAAAAAAAAA

Translation

haha jag läser ganska  många bloggar och har stört mig på dom där små engelska översättningarna vissa håller på med. MEN HAHA! Hanna Fridén slår ju alla. Hon översätter till typ det motsatta. Det är jättejätteroligt.

"When you're an A-list swedish celebrity like me you're invited to posh parties. And you get goodie bags. Mostly, it's crap. But sometimes you get things in the right size for masturbation. Yay!"


Ps. 45 timmar och 14 minuter kvar

internskämt no 1

Sitter här på jobbet, helt ensam på HP, uttråkad som bara den, utan inspiration eller motivation.. Lyssnar på Steel FM och hör Petters ljuva röst när han säger att Simon har önskat en låt till Stina!!!!!

Mmmm gissa vilken låt. Billy Idol - Rebel Yell.

SPANKS!!!!!


Nedräkning

50 timmar kvar till två veckor semester <3 <3 <3

shit pommfritt

Hallouuu jag heter Stina och om 41 dagar flyttar jag till Granitvägen 18A i Hultsfred.

HAHA

ääpäpää

Otroligt oarbetssam har jag varit idag på jobbet. Men det måste man väl få va nån gång också.

Ikväll blir det teater i Vårdö och sen far jag nog hem och sover.. eller nått. Har en dålig känsla i magen!!!!!!

Nattmat

Bara för att BP hade stängt när jag skulle ha korv efter torsdagsöli, fick jag detta till nattmat istället:
Honungsmarinerad grillad kyckling med nypotatis blandat med rödlök och gräslök med en klick gräddfil och några plommontomater. Det var helt okej det också. Helt okej för en fantastisk torsdagsöl!




I helgen blir det Lillängen! Be there or be square..

Jumpsuit, playsuit eller BYXDRESS

Jag letade i hela Stockholm (typ...) men så hittar jag den perfekta på ziczac med 40% rea!! MM NICE

med knappar på ryggen och på magen också.. och så matchar den min tatuering.hehe


Robendahl

Haha okej, inatt drömde jag något väldigt väldigt konstigt. Det var på morgonkvisten och då brukar väl dom stördaste drömmarna vara.. när man är lite halvvaken. NÅJA, jag hade en fest där några från jobbet var och några från handels. Vi sitter på mitt golv och äter pizza och dricker vin så PLÖTSLIGT SLÅR DÖRREN UPP!! och där ute står TVÅ st Robert Liewendahlar hahaha.. och var sura för att de inte var bjuda på min fest. "Vi har faktiskt sett fram emot det här länge" haha så svarade jag "AMENDURÅ du vet inte ens vad jag heter" så smällde jag dörren i ansiktet på dom och så vaknade jag.

hehe...!

Into the wild

Jaaa jag var duktig! For iväg till träningsverket på Bodybalance.. åh vad det här programmet är jobbigt. Men det är nice att ha träningsverk ibland, då vet man att man har gjort nått iallafall!

Efter träningen gick jag till Anna (och jag hittade världens bästa genväg!! inte den mest lagliga kanske men nu tar det typ en minut att gå till Ahlström/Norrlunds istället för tre haha!!) Vi såg på Into the wild, den var nog bra men den var så lång så vi orkade bara se halva.. Anna hade sovit bort halva filmen också så det kändes inte värt. Sen blev vi uttråkade.. så vi for till Lilla holmen och BADADE!! haha, i regnet och kylan. Det var kallt först men sen var de svinigt skönt. Jag gjorde bomben och slog knäna i botten men det var det värt.

sen blev det bastu och välbetjänad öööl.. goddammit! Nu måste jag träna imorrn igen..

Deny deny deny

Jag är inte trött, jag skaaa träna... Jag är inte lat jag ska träna ikväll!!

ehe..

Yasmine

.. du får inte ha födisfest den 1-2 augusti!!!

KOLLA vad bra det kommer va på Island in the Sun.



lätt att alla ska dit. Jag har iaf höga förväntningar.


ojoj vilka bekymmer man kan ha

Ååååååh vad jobbigt det här är. Jag satte mig nyss på balkongen, ladda upp med en stor portion glass, tog ut datorn och tänkte skriva ett väldigt viktigt inlägg här! Men nu är min dator så kass så man ser ju typ inget på den när man sitter ute. Ser bara mig själv för att skärmen blänker så mycket men det är väl inte så illa det heller

HAHAAAAAa

nåväl. Saken är den att jag så småningom (den här veckan helst om jag ska va schysst mot min omvärld) måste välja vilken skola jag ska börja. Har ju kommit in i två! Ett: DMD hultsfred och två: Brobygrafiska. Hur svårt kan de va??????? AAAAH. Så här kommer en liten för och emot lista.

Digital Mediadistrubition i Hultsfred

+ Man får en cykel när man skriver sig i kommunen
+ studentlägenheterna verkar bättre än i Sunne
+ Man får jobba med Hultsfredsfestivalen
+ Man får jobba med Rookiefestivalen
+ Skolan har kontakt med företag i New York, LA, Tokyo, Köpenhamn som man möjligtvis kan få praktikplats på.
+ man får praktisera utomlands iaf..
+ skolan är i samma byggnad som Rockparty-föreningen, och massa andra coola musik/mediaföretag
+ tar bara 3,5 timme med tåg till Stockholm
+ tar 4 timmar till Köpenhamn, så jag kan fara till Ida och hälsa på nån helg.

- det bor 5000 pers i Hultsfred
- jag vet ingenting om musik, video, ljud grejer...?
- det går främst killar där (fast det kanske är plus förresten hehe)



Brobygrafiska i Sunne

+ Ämnena man läser där var de ämnena jag gillade bäst i handels.. typ..
+ Skolan har avtal med universitet i Australien som man kan läsa vidare på
+ Man kan praktisera utomlands yaoo
+ Dom har en skidbacke i Sunne (!!!)
+ Tar en timme till Karlstad ifall man vill shoppa typ..
+ skolan har fler medlemmar än DMD på facebook haha


- Tar 5,5 timmar med tåg till Stockholm
- Jag kan egentligen inget om grafisk medieproduktion.. men man ska väl lära sig?
- Det bor 5000 pers där
- Utbildningen är tre år




ÅÅÅÅÅÅhhhhh hur ska ja veta?
Nu har vi en liten omröstning här då! SVARA!

Vad ska Stina göra i höst?
1. Börja DMD hultsfred
X. Börja Brobygrafiska
2. Stanna hemma och börja jobba på Sparhallen

Ojdå..!

För femton minuter sen snubblade jag in på HP med grus i ögonen, kuddmärken på kinden och nyborstade tänder... 45 minuter försenad!!! WÄÄÄÄÄÄH....

Tog med mig bullar till kaffet för att kompensera. Hoppas det duger..

Eftersom jag förmodligen flyttar i höst..

Någon som vill ha mitt jobb på träningsverket i höst? Typ från slutet av augusti..?

JAG GER DET ÅT HÖGSTBJUDANDE :D

Träna gratis, leka med barn, få lite cash..

intresserad?

nej nej nej

AAAAAAAARHHH JAG BLIR TOKIG!

orkar int jobba nu. Hatar att jobba måndagmorgon. buuhu.. hittills på en timme har fem pers ringt om nå akuta vattenläckor och hur många killar finns det att skicka iväg? Noll? HAHA. Det är så roligt att säga nej..

två veckor kvar.. sen semester....... mmmmmm, längtar.

°

Hej.. idag är det måndag.

morrn...

aaaaaaah, vilken ljuvlig dag! haha.. stört när man kan gå ut i t-shirt och shorts kl sepetidigt och det är nästan för varmt!! MMM, helt perfekt. Hoppas det hålls hela kvällen. Jag ska ju då ha en liten grillfest ikväll i Eckerö! Det blir nice :) sen drar vi till käringsund och kollar läget på iTech.. tror nog det blir en lyckad kväll, hoppas hoppas...  Jag måste nog ta en liten powernap för annars kommer jag stupa i backen innan midnatt. Sitter på jobb nu med grus i ögonen och morgonklet i munnen haha. usch!

Igår var det min födelsedag jaa och det var en helt bra dag! Jobbade, handlade massor, for till Eckerö och laga lite mat tills ikväll, till stan och käka på Umbra (det var bra men jag var inte imponerad) och sen till Knorring på torsdagspub!  :D Sen hem och usch vad jag sov knasigt inatt. Om nån vore där skulle jag nog ha pratat goja hela natten. Minns att jag va upp och öppnade fönstret och tänkte "NU SKA JAG RINGA KNAZ!!" men som tur var gjorde jag inte det såg jag imorse.. inga uppringda samtal.. phew...!

AAAaaaAAaaaahhh vad jag suger på att blogga hejdå

Idag fyller jag tjugi..


och den som inte säger grattis får stryyyk!!!

rearearearearea

Hope, 40% rea på Me & Pia. Det kändes helt rätt!!!

RSS 2.0