Håla vs håla

By the way. Igår fick jag antagningsbesked från Brobygrafiska inriktning Grafisk Design.. och jag kom in dit också!! AAH jobbigt.. nu vet jag int vart jag ska.. Måste nog läsa på lite vad di där utbildningarna går ut på.

Bababaa babarbara ann!

Haha nån dag före vi for till hultsfred la jag upp en bild på Facestat. Och sen glömde jag bort det!! Men idag kom jag på det igen hehe. Så går jag in och kikar och upptäcker detta:



Kul.. haha. Jag ser tydligen smart ut också och på frågan om ålder så är det typ bara 40% som tror att jag är under 18!!

Sen är jag 100% female också, skönt.

Live fast and die young

Hej! har ni saknat mig? Nähä.....

Jag har inte varit så närvarande på sistone. Först var det hultsfred och sen var det midsommar och nu har jag varit till Sthlm på Acceleratorfestivalen och hujedamig vilket fläng! Men nu är jag hemma iaf och jag har inga direkta planer på att fara nånstans så. IM BACK ON TRACK!

Idag har jag inte gjort så mycket, kom hem från sverige kl ett och då for jag direkt hem och städade lite, matade "min" KATT (jag är kattvakt åt mina grannars katt), gosade lite, la upp MASSA bilder på bilddagboken och städade lite till. Wä, jag är helt hispig och blir till mig av varje litet mjauliknande ljud! Katten jag vaktar, som är i lägenheten brevid, är HAVANDE och kommer få kattungar när som helst haha. Så jag springer dit typ varannan timme.. men det är roligt :) I like kirremirres

Skaaaa jag berätta lite om min Sverige-tripp då? Jag och Anna for i tisdags kl 18.30 till Sthlm.. anlände till prins Rårrås lägenhet någon gång på kvällskvisten och då traskade vi iväg till Münchenbryggeriet (med väldiga omvägar upp på ett berg, och genom ett jättemysigt bostadsområde) Sen när vi försökte hitta ingången, vi kom  ju från helt fel håll, så gick vi nästan in backstage hahaha. Och ingen stoppade oss? Det var kul.. nåja, vi hittade rätt till sist och såg Band of Horses som var helt groteskt bra. Okej nu överdrev jag väl lite men dom var riktigt kivis! Sen gick vi hem rätt fort eftersom dom var sista bandet..

DAAGENDÄRPÅå gjorde vi stan på dagen, jag shoppade och Anna och Robin tittade på. Haha, nä.. men ja köpte lite iaf :) Sen piercade jag nästan tungan men jag ångrade mig sen när jag inga sku få dricka öl på kvällen. Kändes inte värt det haha.. men nu ångrar jag mig lite! Nåväl, sen gick vi och åt pizzaa på sthlm bästa pizzeria på Birkagatan. M-m-m-m--mmmmmmmmmmmm! Sen tillbaka till festivalen och se Duffy och MGMT typ. Dom var braaaa och jätteroliga att se! Sen skulle vi se Hercules & Love Affair eftersom jag trodde att det var Anthony i Anthony and the Johnsons nya band.. Jag förklarar för Anna att det var en tjock, ful gaysnubbe som vi skulle se. MEN NEJ NEJ! På scen står ett stort band med en tjej med halva skinkorna framme som frontfigur typ. Hon börjar klä av sig och jag och Anna säger till varandra "kanske den tjocka fula gaysnubben kommer in senare?" haha. Men tydligen så var han bara gästartist i en låt. Kasst. Jag kände mig lurad. 

Det var en trevlig vistelse i sthlm iaf och jag plankade på tunnelbanan TRE GÅNGER HAHAAAAAAAAA

Nu ska jag höra om det är nån torsdagsöl på g :) tjo!

Glad midsommar önskar stirremirre!!!


Festivalsommar jao

Fick nyss spelschemat till Acceleratorfestivalen på mailen. RÖV! De fyra banden som jag absolut ville se spelar 21.00 (Duffy) , 22.00 (MGMT) , 23.00 (Hercules & Love Affair) och 00.00 (Wildbirds and Peacedrums) haha! på olika scener då.. inga förfärliga krockar men jag kommer inte kunna se en hel konsert. Det sög ju. Eller ja hela Duffy konserten kommer jag väl bli tvungen att se med Annamanna :) Men då missar jag början på MGMT och OJOJ vilka i-landsproblem jag har!

Kaffedags! hej

BREAKING NEWS!!!

neeeee jabaaskojaa jag har inget saftigt skvaller men jag tänkte bara berätta att jag är hemma igen om någon har missat det! Hultsfred var helt okej, vädret som var pissigt till och från förstörde lite, och att mammas bilstereo blev snodd förstörde lite till men om man bortser från det så var det en rolig festival! :)

LITE BILDER?? OKEJ det ska ni få se men inte nu hahahhahah!!

Jag ger er hultsfreds låten 08 istället. Låten som våra tältgrannar envisades med att sjunga (typ..) varje morgon, varje dag, varje natt. I fem dagar!! KÄNN KÄRLEKEN!!!


Det kliar i mitt huvud

Idag har jag jobbat, stressat, jobbat över i tjugi minuter, rusat på stan, hängt med Anna, hängt med Doris, fixat takbox till bilen OSV. Letat sprit i Annas brorsas hus, pratat med får och en hund. Och lite till!

MEN dagens höjdpunkt var när jag och Tumppi skulle äta korv på rökka (jag var hungrig ja!). Så står det massa barn där och Tumppi säger att det är fransmän som han träffade på Dinos idag eftersom dom hängde med nån hans kompisar. Så hälsar dom på varandra och sen hälsar dom på mig. MED PUSSAR PÅ KINDEN HAHA! Alltså jag blev helt förskräckt. Jag räckte fram handen och tänkte hälsa normalt och skaka hand lite fint. Så tar dom tag i mig och ger mig en puss på båda kinderna. Fyra pers. Så många pussar har jag nog inte fått det senaste året sammanlagt. Haha......

jag ba "eeh, this is quite wierd for me...."
fransmannen "ooh, its french"

Sen sprang jag fort iväg och köpte korv.

Imorgon far jag till Hultan! Tjohej!!!!!!!

Shit pommfritt!!!!!!

HAHA jag kom in i en skola idag! DMD Hultsfred. Vet inte riktigt vad jag ska göra men GRATTIS TILL MIG!


Whats the story morning glory!!!!

Godmorgon!

Imorse cyklade jag och Knaz på jobb tillsammans, det var skojigt och rogivande så det får vi göra oftare. Jag kom i tid till jobbet också så det är bra! Nu sitter jag här och blev nyss frustrerad när det ringde tre pers på samma gång. Och jag måste prata med alla hahaaa!!

Idag är det fredag och det känns svinigt bra. För då har jag bara måndag kvar att jobba och sen har jag semester och då är det hultsfred som gäller :D WO-freakkin-HOO!!!!! Känns väldigt välbehövligt kan jag säga. Skulle va skönt med en vanlig semester också då man inte behöver göra nånting förutom att ligga i sängen, men det skulle kanske bli lite tråkigt. Jag har ju faktiskt jobbat non-stop i ett helt år!! Med undantag nån ledig fredag här och där. Tänka sig vad tiden går fort..

Igår var det torsdag förresten! D-DAY, dödens dag, den första dagen i resten av mitt liv!! OOOHOHO, jag hade en telefonintervju med en skola. Kl 15.00 svensk tid skulle han ringa och jag var nervös från typ 13.00 finsk tid bara för att! haha. Sen ringde han kl 16.10 och bad om ursäkt för att han ringde 10 minuter för sent hihi. Vi pratade i 30 minuter (det är nog förövrigt ett av mina top 10 längsta samtal i telefon ever haha) och han ställde massa frågor och grejer och jag försökte hitta på fyndiga svar. Hehe, nämen det gick nog faktiskt ganska bra! Trots min lindriga telefonfobi. Han berättade massor om skolan så nu är jag mycket mer positivt inställd! Låter som en rolig utbildning.

Får veta nästa vecka om jag kommer in och om jag gör det ska jag kanske dra dit och kika på onsdag eftersom skolan ligger i självaste Hultsfred!! ohooh.

Efter intervjun blev jag så glad och fick så mycket adrenalin och energi så jag och Knurre gick till Dinos och käka mat och drack öl. Det var helt perfekt! Sen joinad Tumppi också en stund. Men jag fick bråttom till träningsverket för jag skulle vakta barn med min öl-andedräkt :) Efter jobbet for vi tillbaka till Dinos där det var torsdagspub med tha gäng, väldigt väldigt trevligt och en väldigt bra tradition.


Nu betala räkningar!

4 juni 2008

Gissa vem som tog årets första dopp ikväll!

JO JAG! Hela tre dagar tidigare än förra året. Det känns bra. Nu ska jag sova i nya lakan. Mmm

Dagen för försvarets fanfest

Idag är det tydligen dagen för försvarets fanfest!! Det var det värsta, vad betyder det? När man googlar på det kommer iaf den här bilden upp:
 


Här på HP är det allt annat än fest. Ojoj jag som trodde att jag skulle få MASSOR gjort idag eftersom jag hade massor med motivation när jag kom hit imorse. Tji fick jag! Har typ inte gjort ett jota haha. Jag skyller på Denise som var borta på "ärenden" i stan i en timme (det kan man tydligen göra när cheferna är bortresta) och pastasalladen som gjorde mig illamående! HUJJJJ

Men nu är det mindre än en timme jobb kvar! Känns väldigt bra. Sen ska jag cykla till träningsverket och röra på fläsket. Det är på tiden! Jag har blivit för lat på sistone.. eller så har jag bara annat att göra. Typ lapa sol och dricka öl. Det måste man ju hinna med också... På tal om att lapa sol och dricka öl far vi ju till Hultsfred om 6 dagar, HAHA! Vad fort tiden går. Igår tyckte Kerman att vi skulle boka båt och jag tyckte "va? redan?" Jag hänger inte med i svängarna

Upp i ottan NJA

Mmm, imorse kom jag på jobb kl åtta. 1½ timme för tidigt för jag skulle tydligen börja 09.30!!!!! Kändes väldigt väldigt jobbigt, eftersom det inte ens var mitt fel! Denise lurade mig igår den skurken. Så jag fick helt enkelt gå ut och lägga mig i ett dike och sova i en timme innan jag fick komma tillbaka och jobba. Hehe nää jaaabask..!

Igår firades sommaren in med en underbar middag hos Yasmine! MM det var svinigt gott. Dock inte på de nya tallrikarna men det gick bra ändå. Sen samlade vi gäng och spelade fottis/gris/volley på lilla holmen med ölen i andra handen. Det var ruligt!!

Nu känns det som att det är dags att börja göra något.

Helgens bildskörd

DET ÄR JU BEDRÖVLIGT!! vad jag har blivit dålig på att ta bilder. Det är tråkigt tråkigt tråkigt. Här är iaf några bilder från fredagen.....


Jag fick skjuts ut till Yasmines examenskaffe av Sara!


Anda och Yasmine :)


Anna och Simon!


Jag och Knaz cyklade till Kalmarnäs till hans syster och grillade och festade där med VUXNA människor! Kändes väldigt seriöst och moget men väldigt roligt haha.


Sen var bilderna slut.. :( Vi cyklade iaf hem med några promille i pannan och stack till Arken. Sen till stadshusbacken och jag rullade i blommorna och sen gick vi till Robin och han däckade på mig. Jag och Kerman spenderade en timme på morgonkvisten med att skrika "CONNYYYYY!!!!" åt Conny.

Fråga inte varför!


Nu ska jag till Yasmine och äta middag på hennes nya fina tallrikar hon fick av mig! En beskrivning av resten av helgen kanske kommer senare.. :)

RSS 2.0