Gott folk!

Nu är det Annamanna-kalas som gäller :D

Jag satsar på en Yasmine-fylla eftersom inte Yasminen herself kommer inta rollen. haha

Down on this.

WOULD YOU RATHER?
1. Pierce your nose or tongue? Tungan
2. Be serious or be funny? Rolig
3. Drink whole or skim milk? Hmm, jag är ganska anti mot alla mjölksorter som inte är vanliga lättmjölken. Men fettfri då kanske.
4. Die in a fire or drown? Drunkna!
5. Spend time with your parents or enemies? Föräldrarna

ARE YOU..
1. Simple or complicated? Nja, jag skulle nog säga att jag är ganska enkel.
2. Gay? Näh
3. Hardcore? Hah, näh

ANSWER TRUTHFULLY !!
1. Do you like anyone? Jooo
2. Do they know it? Jag hoppas det.

DO YOU PREFER?
1. Sun or moon? Solen! Fast jag såg en himla vacker måne igårkväll.
2. Winter or Fall? Vinter, då är det snö och då kan man åka snowboard och pulka och skridskor och hurraa :D
3. Left or right? Höger känns nog bäst i de flesta fallen.
4. 10 acquaintances or having two best friends? Två bästa vänner lett.
5. Sun or rain? Just nu regn tack!
6. Vanilla ice cream or chocolate ice cream? Vanilj

UNIQUE!
1. Nervous Habits: Rodnar..... WÖÖÖ jag hatar det.
2. Can you roll your tongue? Det tror jag väl!
3. Can you raise one eyebrow? Jåh :D
4. Can you cross your eyes? Japp
5. Do you make your bed daily? Haha nää, typ en gång i månaden kanske.
6. Which shoe goes on first? Höger
7. Ever thrown one at someone? Sko? NEj
8. On average, how much money do you carry with you? Typ 10?
9. What jewelry do you wear? Random örhängen varje dag.

OTHER
1.Do you twirl your spaghetti or cut it? TWIRL!
2. Favorite ice cream: Carte d'or Crema di Mescarpone <3
3. How many kinds cereal are in your cabinet? Cereal? är det flingor? Uhmm jag har müsli och START!
4. Do you cook? Jao

IN THE LAST MONTH, HAVE YOU? (YES OR NO)
1. Bought somthing you didn't need: Ptjanjeä måste ju stilla mina I-landsproblem. Så nej, inget onödigt!
2. Kissed someone: Jo
3. Sang in front of people: Knappast.
4. Been hugged: Jaaa
5. Felt stupid: Jaaaa
6. Missed someone: Jaaaaaa
7. Got drunk: Jaaaaaaaaa :D
8. Got high: Neeh
9. Danced Crazy: Inte riktigt, eller ja jag dansade på BODYJAM igår haha. Men det var inte så galet. Det var nog mest stelt och väldigt vadhetteree okordinerat.
10. Gotten your hair cut: Nää det var nog ett bra tag sen.
11. Cried: Joo
12. Lied: Vita lögner.



Haha nu kom Sara, det hör man på det överdrivna gasandet på parkeringen :D Vi ska äta finmiddag.

Tja

Vad händer ikväll?



FREEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG :D :D :D :D :D :D :D :D

wierd...

Herre min skapare vad jag har drömt sjukt de senaste nätterna! Jag har somnat som en stock, sovit bra hela nätterna men vaknat upp med en massa mystiska minnen. Igår natt drömde jag att jag var instängd på Arken med massa andra människor och en mördare! Och nattklubben hade förvandlats till en grotta där vi var tvungna att vara. hmm..

och inatt drömde jag att vi skulle på kryssning med Eckerö Linjen för att fira Anna. Jag och Sara var i Eckerö hemma hos mig, men sen kom jag på att jag hade alla mina kläder i stan, så jag måsta hämta dom. Och Sara följde med. Och Jocke som jag haha var med när jag var liten fjortis (Sara du vet vem! hahah) Sen när vi kom till stan såg hela Mariehamn annorlunda ut.. och min lägenhet var tom med massa lådor på golvet och där va mina kläder. JAAAAA sen kokade jag soppa och sen var det bråttom ut till Eckerö för att hinna med båten. Men i Böle så måsta vi köra jättefort och jag körde av vägen och Sara fick typ bara hjärnskakning men jag blev förlamad eller nått.

Sen vaknade jag och fnissade lite.

Yummy!

Jag visste inte att gurkor kunde ruttna. Eller okej, jag visste att dom kunde bli gamla och dåliga och äckliga och lite små mjuka. Men ha! häromdagen hittade jag en gurka i mitt kylskåp som var MJUUUUUK, den liksom gick sönder bara man tog i den, och det RANN gurk-saft från den.

Så jag stoppade den i komposten.

Men glömde ta ut äcklet.

Så nu luktar hela min lägenhet rutten gurka.

My groin vad bra jag är!

Äntliiigen kanske kanske kommer jag igång igen! Jag och Emma har ingått i en pakt som innehåller träning två ggr i veckan och promenad 1-2 ggr i veckan. Kommer bli helt nice!

Idag hade vi en rivstart och GICK till träningsverket (jobbigt) , tränade core-stretch och sen GICK vi tillbaka till stan! jag är riktigt impad över oss.. riktigt duktiga :)

Nu måste jag investera i ett ordentligt träningslinne, måste ju känna mig fit när jag ska träna. annars funkar det inte! aaallllllllltttttt ligger jöh i hövve. Jao. Nu ska jag äta lite mat. jag blev hungrig,

nattinatti

Den sjunde dödliga synden

Jag kan verkligen inte besämma mig om jag ska fara och träna ikväll eller om jag ska, som planerat, sitta på soffan och odla fett.

Jag har ju köpt min favvoglass och allt... meeeen det skulle ju vara mycket bättre om jag for och tränade, skulle antagligen bli piggare också.

blä
image42image40

"Liten" summering av Köpenhamn:

Torsdag: Mycket lång dag joo, jobbade först 08-12.30 och spurtade sen till Eckerö och bååten och bla bla ingenting hände direkt. Gottade mig med gratis internet på tåget. Kom till Köpenhamn ungefär kl 23, syster-yster var sen som vanligt och jag fick vänta helt ensam och övergiven på tågstationen. Brölp! När hon äntligen kom så väntade en trevlig promenad i mörka Köpenhamn med min 3000kg tunga väska. Det var nice :P Kom hem till Idas häftiga lägenhet vid 24 ungefär, då däckade jag ganska snabbt.

Fredag: Vaknade ensam och övergiven igen i lägenheten, Ida har smygit iväg till skolan! Så jag fixade lite frukost och sen begav jag mig ut på Ströget :) Ida bor ungefär 100 meter därifrån haha, ganska passligt läge om man frågar mig. Så jag gick där och småshoppade lite några timmar, och jag hittade butiken med stort B!!!!!! åååååh Urban Outfitters, I lööv you. Ville köpa allting som fanns där inne, men det var inte så himla billigt så det fick bli två tröjor bara. Köpte nästan en brödrost som rostar en smiley, men bara nästan. Sen töntade bort mig långt utåt tjottaheitti och Ida fick komma och hämta mig haha. Vi fikade och shoppade lite till sen efter det :D Gick iväg på några bakgator och hittade massa roliga secondhandbutiker. Men dom var mest roliga och inte så min stil så jag köpte inget där.. höhöh. Sen gick vi hem kl sju och då var det dags för middag efter en 8 timmar lång dag på stan hahaha, jag var ganska trött. Vi hämtade hem pizza och låg på soffan och smällde i oss den samtidigt som vi kollade på Nicke Nyfiken-film. Vi skulle egentligen ha gått iväg till nått ställe där något band spelade sen på kvällen, men det var ganska långt bort och vi kände oss trötta så vi blev hemma hela kvällen. Skönt att gå och lägga sig tidigt.

image39

Lördag: Väckning kl nio eftersom jag ville hinna kika in resten av Ströget jag inte hann med på fredagen. Var heeeeeeelt niiiiiiiiiice, hittade snygga lila brallor :) Jag som har sagt att jag aldrig ska ha lila på mig, så köper jag både ett par lila byxor och en tröja haha. Sen var jag och kollade på min beloved brödrost igen, men mina pengar var slut så den fick inte komma med hem :( NUUUUUUU var det färdigshoppat för mig! Eftermiddagen spenderades på cykel, det var jättekul att cykla i Köpenhamn haha, cyklarna hade en egen fil på vägarna så det gick jättesmidigt att ta sig fram. ÅÅÅ jaaaag såg den lille havsfruen, helt sjukt. Smockat med folk som sku fota den, vad är det för speciellt med henne? Hon var ju inte ens naken. öhöhöhöhöhööööööööööööö

Jao sen cyklade vi tillbaka till lägenheten och fräshade upp oss inför kvällen. Träffade två av Idas kompisar och vi gick till RizRaz och åt vegetarisk buffé, mycket mycket utsökt! Hon ena är från England så hela kvällen gick på Engelska, det var väldigt påfrestande för min hjärna.. jag är kass att prata engelska har jag upptäckt :PJa jo, sen cyklade vi tillbaka till lägenheten via en affär och köpa lite öli. Det var inte billigare än här så jag blev lite lesen. Efter lite fööörfäääääää så for vi till en fest på typ tusende våningen på nån gata, alla husen var så gamla (men mycket vackra, förnämna, fina) så man fick ju världens motionspass av att gå i alla trappor. Där var det massa mystiska människor OCH ett helt band haha. I en lägenhet! Dom hade nog schyssta grannar som inte klagade fastän bandet spelade hela natten, det hördes verkligen ända ut. Bandet var verkligen cooooooolt, spelade nån slags funk/reggae/ska. Ja ptja där stannade vi till kl två typ. SEN CYKLA HEM Å TUTTII ^^

Söndag: Upp pigg som en mört (uhmm...) kl nio, stresspacka, stressäta frukost och sen stressa iväg till tågstationen. Satt brevid nå kineser på tåget Köpenhamn-Malmö, de va roligt. Dom fotade havet hihiihih... Sen måsta jag byta tåg i både Malmö och Lund, arrrrrrrrghghghghghghgh... Och sen på X2000 funkade inte internetkoden jag snikade till mig gratis på vägen ner. Orka betala för internet liksom, så jag försökte sova hela vägen. Och nu har jag gjort det igen, snarkat in public. Det är så kul! Usch denna dag kunde nog lätt kvala till top tio i tråkigaste dagarna. Usch vad jag hatar att vänta på tåg, buss, båt ALLT. Var hemma 23.30.

Det var väl en kort och smidig sammanfattning va :P


Nu har jag iaf fått en halvtimme av arbetsdagen att gå. Det går sakta idag... ikväll ska jag nog mysa framför tvn med ett stort paket GLASS!!!!!!!!! mmmm

Haha, rotmos

Kikade igenom telefonen nu och såg att Jonas ringde mig kl alldeles för tidigt imorse, haha jag hade glömt det. Jag var lite borta i huvvet då för stunden och han väckte upp mig från en mycket mysko dröm. Kommer inte ihåg vad vi pratade om eller vad han sa men jag minns att jag sa till mig själv när vi la på "Haha rotmos"

Har ett svagt minne om att jag drömde att jag var i min lågstadieskola och pratade med en gammal lärare i telefon samtidigt som jag stod och rörde runt i nån geggig rotmos. Siciiiiiiiikkkkk shiajtt.

Gick nyss miste om tuusen miljooner euro!

misstänker jag iaf!

Satt på lunch, mumsade i mig mitt kycklinglår, skrattar åt Annas pappas skämt och småpratar med Denise. WHAOO så ringer ett privat nummer i min bakficka, åå det är typ en finne som klämmer ur sig 437 st ord på finska på ungefär fem sekunder, "en puhun suomea, pratar du svenska?" var det enda jag fick ur mig. "Jaha nej då måste jag nog säga hejdå *TUTUTUTUTUTUT*"

Jag tror jag hörde ordet LIPPUPALVELU någonstans där i de 437 orden, tänk om jag har vunnit något. Och så får jag inte vinsten för att jag inte kan finska längre!

screw yooou vappu

Live från okänd plats

Jag vet inte var jag är. det är möööööörkt och jag åker tåg mot Köpenhamn :) Kul!

Resan har gått som smort än så länge. Båttrippen var väl det tråkigaste, massa folk och ingenstans att sitta där man kunde vara i fred. Och på bussen fick jag sitta brevid en gubbe som luktade.. illa. Och en kille bakom mig snarkade, men jag somnade där en stund så det kan hända att vi snarkade i kör en stund där..w ööhö.

Sen måsta jag böka runt med min enorma väska på tunnelbanan, massa folk och jag kände mig megaliten. Men det gick pra och i city-terminalen var det modevisning med Indiskas kläder.. och jag såg KÄNDISAR! nån som var med i top model-sverige förut gick där på catwalken uuuh uuuuuuuuh. Jag är så kändiskåt.

Jajo så nu åker jag tåg, har sett på film och sörjt över att det är så mörkt så jag kommer inte få se havet när vi åker under öresundsbron (jag tror man åker under den?)

Fine. Nu lite tidsfördriv, thanks yams :D

1. Berätta om första fyllan.
Det var pinsamt. Hos Ante nån gång antingen i nian eller där strax efteråt. Jag och Yasmine spydde i kors, aahw.

2. Berätta om första kyssen.

Om möjligt ännu pinsammare än första fyllan. I en husvagn med nuförtiden förträngd svensk. wööh

3. Vem är ditt snyggaste hångel?

Heehehehe JONAS :D

4. Yngsta respektive äldsta hånglet?
Yngsta... Måste nog va Deglur som är några månader yngre än mig. Äldsta är alldeles för gammal. ösch. Hockyspelare jag träffade på Arken som sa han va 27 tror jag? haha

 5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?
One word, hultsfred. haha

 6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.

Mina sexiga übertrötta ögon som ramlar ihop vilken sekund som helst. haha nja.....

7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
Leendet och mja.. hållningen om det är en detalj? en STOR detalj!

8. Favoritsexsoundtrack.
För fet för ett fuck - Svullo. hahahahhaa

9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?
VENGABOYS! dom med tuttarna

10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med?

vet inga, orkar int fundera.

11. Har du ljugit för att få någon i säng?
Näääääääääääääää knappast :D

12. Har du strippat för någon?
Nej men jag har varit på strippklubb :D

13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?

Haha ja jag vill va kille så jag brukar stoppa strumpor mellan benen ibland.

14. Har du snattat?
Små små chokladpåskägg på Hugos när jag var liten. Jag skämdes såå :(

15. Har du moonat?
Haha jo, sist var när jag och syster var ute och gick med hunden. Vi blev lite småirriterade på varann och sen när vi kom hem och stod på trappan vid ytterdörren så MOONADE jag åt henna haa, sen såg jag att det var folk på gästhemmet. men jag tror inte dom såg  ^^

16. Den du levt och upplevt mest med?
Sara?

17. Hur många har du varit kär i?
Alldeles för många men inte så många seriösa.

18. Käraste ägodel?

Datojj.

19. Vad skulle göra dig mest glad nu?
En karamell.

 20. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv?
Att någon ska skjuta mig med en kanon, jag drömde mardrömmar om det HELA tiden när jag var liten :D Nu vet jag väl inte direkt vad jag skulle va mest rädd för. Att bli sårad?

21. Homo, hetero, bi?

Heteroo är jag joo

22. Vad är kärlek?
Pretty nice.

 23. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak?

Inte slarvat bort mina sköna hörlurar som följde med mp3-spelarn. Nu måst jag ha ett par kassa och dom gör ont. ÅHNEJ asså!

24. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?
Massa choklad-gräddkola-godisar ^^ och lite hemligheter

25. Ordet är ditt.
Tack! Nu vill jag till Lund så jag kan byta tåg.

Godnatt

äppelskrutt

Håhåjj igårkväll blev väldigt oväntat jeterolig :D

När jag körde hem från jobbet kl fem möttes jag av massa vandrande sopsäckar på stan, kände mig ganska förbryllad och ungefär fem sekunder efter det ringer Knaz och tjuter "WIII JAG BLIR NOLLAD" haha och jag blev helt till mig av avundsjukhet så jag höll på att köra på gamla klasskamraten Nicke Signell. Men det gick bra! Såå ja, jag for hem och packade (plockade fram en väska och la typ ett par byxor i den). Sen tröttnade jag och gick ner på stan för att handla (och för att titta på roliga sopsäckar) haha, såg en glad Kerman som sjöng och dansade. snyggt!

Runt typ kl åtta ringer Knaz och säger att han måste låna pengar, haha alla var ju helt oförberedda för en HEL DAGS FESTANDE haha. Usch vad roligt, jag ville också. Så sagt och gjort, jag följde med Kerman och Knaz till festen och snikade in och kände mig allmänt högskolig :D fnisszzz.

Nu är jag nervös! Blev lite jobbigt att packa kl 12 inatt i lite halvberuskat tillstånd när man helst av allt ville ner under täcket å goooooosaaaaaaaaaaaaaaaa. Men jag tror jag fick med det mesta. Hoppas.

nu ska jag försöka jobba några timmar..

Måsten

wöwöwöwöwöw imorgon far jag till Köpenhamn! ROLIIGT ROOOOOOLIIIGt jag kommer inte kunna sova inatt.


måste packa
måste fixa musik till mp3-spelare
måste tejpa iho pmp3-spelaren så den funkar
måste ladda batterin
måste städa
måste diska
måste svara i telefon nu

hejdå

Tack Kylma-gubben!

Åh, hela dagen har varit allmänt sämst. Jag försov mig så jag hann inte duscha vilket resulterade i en otroligt sexig fläta med smutsigthår x1000. NICE!!!!! Sen på jobbet krånglade allt men en gammal faktura. Och så råkade jag betala massa räkningar som Denise redan hade betalat. wöööööö. Men det fixade sig till slut. SENNNNNNNN för att dämpa min sorg övergav jag jobbet och for till stan och banken. Där tog jag ut massa danska pengar, 360euro höhöhööh. Kändes bra men ändå lite sorgligt. Men mest bra.

Tillbaka på jobbet, dags att ta tag i en till gammal faktura som har varit bortblåst ett tag. Ringer till Sverige och Kylma, personen jag söker är på luuuuuunchhhhhhh. Blö. Måste vänta en halvtimme, så jag rullar tummarna lite. Dags för kaffe.Jag brände mig på tungan, CRAP!

Ringer Kylma igen, möts av världens underbaraste klingande positiva mjuka sammetslena fnittriga röst. Jag blev helt förälskad! Tack tack TACK du underbara svenska man.

Sjuuuuuuk

Har varit på lågvarv i flera dagar nu, wöö! Var till Arken i fredags, det var roligt men jag kände mig helt slut efter en jobbig vecka på jobbet så det blev en ganska kort kväll :P Har känt mig lite apatisk och hängig till och från hela veckan. Sen sov jag ungefär hela lördagen, kikade på film med Jonas på kvällen och somnade sött ungefär kl tolv. Sköönt.

På söndagen var det planerat att jag skulle va duktig och hjälpa till hemma i Eckerö. Städa gästhemmet, laga mat och sånt. Men nee, jag däckade i soffan framför Idol och upptäckte att jag hade feber. Så jag blev kvar i soffan resten av dagen. Och idag har jag inte kännt mig bättre så jag blev hemma från jobbet =/ Blöök jag tycker inte om att vara sjuk! Känns som att jag sätter alla i pisset på jobbet om jag stannar hemma, haha. Vill egentligen inte vara hemma imorgon också men det kanske är bäst så.. måste ju bli frisk till torsdag då jag far till köpenhamn!!!!11

cooooopeenhagennnn

Mmmm varma pappersutskrifter

En liten guldklimp i tillvaron på jobbet är när man skriver ut tusen papper på en gång när man känner sig lite frusen. Aaaaaaaah varma papper is the shit ^^

Påväg mot en färgstarkare period misstänker jag

image38
Mums maja!

Jag tycker om nya strumpor

Idag tänkte jag gå och köpa ett par skor, men dom var inte så snygga som jag kom ihåg att dom var. Så jag kollade in ett par nya som jag möjligtvis köper imorgon om inte dom också tappar charmen över natten! Såå när jag inte köpte skorna, så kände jag att jag måsta köpa något annat. Jag tassade upp till Kappahl och hittade röda jeans för 10 EURO! haha, vilket fynd. dom satt ganska bra också. Nice..

Jag passade även på att köpa nya strumpor, äntligen. Det är så lyxigt att inte ha hål på hälarna.

gonatt!

Skolfunderingar

Ojoj, idag pysslar jag med det enklaste man kan göra men det är typ ändå det jobbigaste. Jag matar in maaaaassaa material i datorn. Blir helt virrig i huvvet av alla siffror och reduktionsrör och dubbelnipplar. Haha.

Imorse var jag till Handels och sålde en bok, stannade till i kansliet lite och pratade med Ylva och sen såg jag Daja som satt på rektorstolen! hah, det var knäppt. Hon sa själv att hon tyckte det var konstigt och att det kändes som att gamla rektorn Viveka skulle komma närsomhelst och titta snett på henne för att hon sitter på hennes stol! Wö! Det var trevligt att prata lite med gamla lärarn iaf :) Hon tyckte att jag sku börja plugga så fort som möjligt, hon blev förvånad när jag sa att jag jobbar iår. Svensken jag träffade på Arken pratade också om att det är jobbigt att börja plugga efter att man har jobbat en längre tid, man vänjer sig ju liksom vid att ha pengar och så. Så kan nog va svårt att gå tillbaka till makaroner och ketchup varje dag! iiojhh...

Så nu ska jag börja kolla på skolor :) Daja tyckte att jag absolut skulle satsa på högskola när jag berättade att jag hade tänkt gått folkhögskola. Man måste satsa högt.. annars fastnar man väl i samma spår.

Jag skulle vilja läsa matte faktiskt. Men ändå något annat också, så det inte blir så teoretiskt eller va hooli. Psykologi skulle ju va intressant, men ändå så vill jag plugga nått kreativt där man får utvecka sig själv som människa och GÖRA NÅGOT. Blöh, jag ska nog starta en egen skola.

Men nu ska jag fortsätta med slavgörat, siffrorna väntar!

Hört på msn:

Anna säger: bjukkar du mat åt mig på tisdag?
Stina säger: de kaaaan ja väääl, jag jobbar till 3 då
Anna säger: nice
Anna säger: jag förväntar vääärsta middagen asså
Stina säger: jag föreslår pyttipanna
Anna säger: hmm
Anna säger: men jag vill ha pitt-i-anna
Anna säger: just nu känner jag för det
Stina säger: hahahahh!

Hjälphjälphjälphjälphjälp

Vaknade inatt någon gång runt kl tre av att en främmande människa står och tittar på mig typ fem cm från mitt ansikte. HJÄLPHJÄLPHJÄLPHJÄLPHJÄLPHJÄLP vem är du vem är du vem är du hjälp hjälp försvinn jag sover! hade jag tydligen gnällt fram i 150km/h. hahah. Det var Anna som hade släpat hem Nick till mig hahaha.. men jag skrämde tydligen iväg honom i mitt skräckfyllda fullikastrulli tillstånd. Så slutade den mycket mystiska lördagskvällen.

Och den började rätt nice också. Anna ringde mig på morgonen och frågade om jag ville komma över på middag. Så jo sa jag fast jag vid det tillfället kände att jag inte borde sätta mig i en bil på ungefär tusen år. Men det blev bättre sen. Förutom lyxmiddag i myshuset med plåttak där regnet smattrade så man trodde att det tredje världskriget hade börjat så fick jag två GURKOR OCH MASSA TOMATER! :D och rabarber och en lammfilé, gudars vilken givmild familj. Jag tackade och tog emot. Sen begav Anna och jag oss mot stan. Det regnade och det stod massa gulklädda människor på stan, Anna vinkade men bara en vinkade tillbaka. Vi fixade oss snyggast i stan och gick sen iväg till Annas kamrat Batte. Det var sjukt långt till Klinten. Där var det extreme-poling med katten Nisse typ. Sen blev det suddigt. Vi sprang hem, sen sprang Anna nån annanstans och jag däckade i sängen och sen är vi tillbaka till början! HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLPPPPPPPPPPPPP

Utekväää

Ojoj, en utekväll utan dess like! Jag och Sara chillade lite hemma hos mig med mat, vin och bastu före vi begav oss till Arken. Yuummmm det var så längesen jag var dit så det var jättekul faktiskt. Träffade svintrevliga svenskar där som har börjat på högskolan här, så jag hängde med dom typ hela kvällen haha. Träffade Yasmine sen i vimlet :D Hon var så mjuuuk och söt, haha som spagetthi! Kramgoo, men sen blev hon trött så David ringde hem till yarre-mamma haha..ahw!

Sen när vi inte klarade av att va på Arken längre (fyyytuuusan vilken stank! Det luktade ju avlopp och äggmök! iuh) så fick först jag och Sara en rundvandring i deras FYRA typ tre meter från Arken. jisses vad lyxigt. Imponerande var ordet haha. Ja, vi hämtade öl därifrån och sen gick vi vidare till mig för jag skulle utklassa alla i bastubad. Och det gjorde jag..! typ ;) Sen fick jag och David för oss att vi skulle bada, så vi trippade lätt ner för stan iklädd handuk och skor till lilla holmen. Det var kallt. Vi tvekade i säkert 15 minuter.. haha stackars Jonas.

WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ fler såna kvällar tack ahha, det är roligt att träffa nytt folk.

Nu ska jag försöka väcka Sara, jag vill ner på stan och köpa skorna för 80evrå. JAG VILL!

Ge mig Köpenhamn och en ny frisyr NU!

Orkar

inte

jobba

mera!


Jaaaaaag behööööver en paus. Har jobbat hela sommarn tammehooli.

RSS 2.0