Perjantai

Jaa Rockoff har kommit och snart har det gått också. Känns ganska skönt, det är jobbigt att måsta va ute varje kväll och inte kunna ligga på soffan och sniffa stinkande fötter. Timbuktu har helt klart varit bäst, han hade så coola arrangemang på låtarna. Ibland var det värsta karnevalmusiken och sen förvandlades allt till nått konstigt snyggt electro/techno stuk. Heeeeftiigt, me likey.

Idag har varit en riktig chillar-dag på jobbet. Började dagen med en kopp te, satt och drack den och tittade ut genom fönstret i typ en kvart haha. Sköööööönt att vila huvvet. Sen har alla som ringt varit trevliga för en gång skull, måste nog bero på att det är fredag. :) Ikväll blir det öli, Markoolio och kubb. woho!

Igår jobbade jag för första gången på träningsverket :D Vakta barn haha, det var roligt faktiskt. Får lite lön men det bästa är ju att jag får träna gratis! Wohoo i höst, då smäller det. Jag ska bli hurtig igen. Nååååån som är pååå?

,.'¨^eyfhr45

Verkar som att det blir en bra dag idag.

Knorrandet i magen är det enda som drar ner poängen :(

~

Dagens låt: Amerie - Gotta work
Dagens dusch: Imorse kl tidigt blev det en snabbdusch på ca 1 minut efter en kallsvettig, mardrömsfylld natt!
Dagens frisyr: Morgonfrilla
Dagens smink: Lite mascara :P
Dagens händelse: Pratade med Dennis Jansson, UUUH KÄNDISAR!
Dagens planer: Ska hälsa tantor och gubbar välkomna till min systers konsert om ca en timme. Sen ska jag se söt och snäll ut när den är klar så de skänker en slant åt mig, och lite åt syrran.
Dagens vill ha: Festival
Dagens saknad: Festival
Dagens drog: Ahlgrens bilar
Dagens tråkigaste: Att det regnar
Dagens finaste: Filbunke med socker och kanel imorse ^^
Dagens måste: Dammsuga lägenheten.
Dagens dricka: VATTEN :O Herregud. Måste vara första gången i hela mitt liv jag bara endast druckit vatten.
Dagens köp: Na-da.
Dagens mat: Kyckling med sötsur sås a la Uncle Bens :P
Dagens sjuka: Plötsliga nysningar nu och då
Dagens kärlek: K4an (L)
Dagens mående: Prima skinka japp japp!

That's why they call it "business-socks"...


Väder

Soligt, +25º, ingen vind!


Varför ska alla jobba idag då? :(

Thank joo...

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday Wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
WÖÖÖÖÖ ITS FRIDAY IM IN LOVE!!!


Nu vill jag hem! Aah bara 55 minuter kvar att jobba. Thank joo...

Långt utåt tjottaheitti

Jag vill på festival.

Jag måste på festival.

Jag måste till Way Out West.

Nån som är på?

TÄVLING TÄVLING TÄVLING

Tjena tjena och välkommen TvStinaPlus och LYCKOCHANSEN! Nu har du den exklusiva möjligheten att vinna ett otroligt fint pris. Allt du behöver göra är att placera följande bokstäver i rätt ordning:

URKÅTATD


Ja, jag vet att det är helt sjukt svårt så därför ska du få en ledtråd:

Så kan man känna sig när man inte har något att göra!

JAAA TREVLIGT TREVLIGT!

Högsta vinsten är en heldag för dig och en kamrat
i Bomarsund på Gustav Vasa dagarna nu i helgen.
Vinnaren får sitt pris typ nån gång..

hejdå

Wästeroooouzee

Girighet är en dygd!

I fredags for jag till Västerås. Skulle egentligen ha slutat jobba kl 15.00 men min båt gick 15.30 från Eckerö såå jag snikade iväg lite tidigare. Fort hem till lägenheten efter lite grejer och sen blev jag lite stressad när klockan var 14.50 haha. Så jag böörnade ut till Eckerö och kom faktiskt i god tid till hamnen.. Fick åka lilla grisbåten som jag inte har åkt på flera år. Det var ju en trevlig reunion!

När vi närmade oss Sverige och det var bara en timme kvar av båtresan sååååå gick jag till Informationen och frågade om dom inte kunde ropa i högtalarna och fråga om nån ska till Västerås och har en ledig plats i bilen. Kunde ju alltid testa tänkte jag för annars sku jag måsta se fram emot först buss till Tekniska högskolan, sen tunnelbana till t-centralen och sen tåg mot Västerås. Inte så ruligt. Gubben i infon va snäll och ropade i högtalarna men ingen kom :( Då blev jag ledsen och gick och åt mat.. När det återstod 15 minuter kvar av båtresan gick jag till infon igen föör att försöka igen. Snälla gubben ropade igen MEN.. ingen kom :( Då förlorade jag allt mitt hopp.. kände mig ensam och förstörd och förberedde mig inför en lång resa.... MEN DÅÅÅ hör jag bakom mig "var det någon som skulle till Västerås?" :D :D Woho!

Sen satt jag i värsta snygga racer-bilen med otroligt trångt baksäte tillsammans med två coola ålänningar. Dom skulle till Power Meet såklart :P Jösses vilken tur jag hade. Dom bjöd på Seamans-shot så det blev en rolig resa haha.. Det visade sig att han ena hade jobbat på HP för nått år sen.. coooolt. Sen hade dom GPS också så jag fick skjuts ända fram till Daniels dörr! Pretty nice.

Där sparade jag 150 kr och 2-3 timmar :D :D

Vad gör vi nu...?

Och heeeelaaaa världen ändrades på en sekund. GREAT!!!!

Mellanlandning

Nitton - den mest värdelösa åldern. En helt onödig mellanlandning mellan 18 och 20. Nitton är ju till och med ett fult tal. Hej jag heter Stina, jag är 19 år. Nää alltså det är helt fel!

Sitter på jobbet nu och försöker bearbeta min hemska sjukdom för dagen. Doktor Norrlund gav mig utlåtandet Vätskebrist efter att jag skickade ett klagande mail. Blää har ont i huvudet från och till och känner mig allmänt bakfull i hela kroppen. Jobbigt!!

Ikväll är det tårta hos mig och alla som är sugna får komma :)

En helt kiva dag!

Sista dagen som arton-åring var mycket trevlig. Hade massor att göra på jobbet så hela arbetsdagen gick jättefort. Efter jobbet rusade jag ut till bilen och böörnade hem, men såg Tilda och Amelia på vägen. Så jag ringde dom och frågade vad dom skulle göra, dom skulle tydligen till Lilla Holmen och bada så jag följde med :) Det har ju varit så äckligt varmt idag så jag har trott att jag skulle dö flera gånger. Wäääää!! På Lilla holmen så åt först jag och Tilda maat som vi köpte på La Strada. Såg en av kockarna där och han tittade lite konstigt på mig, HeeeeJJ sa jag. Tror inte han kände igen mig.. haha...

Tilda skulle spela korp-fottis-match så hon for från Lilla holmen tidigare än oss. Jag, Amelia och Kicka badade lite men jag fick kallt ganska snabbt. höhö badkruka. Sen skjutsade Kicke mig och Amelia till vikingavallen där Tilda skulle spela. Det var rooooooligt, dom gjorde så töntiga mål och missade så töntiga mål. Jag och Amelia kände att vi var så bra supportrar så vi for till Backeberg efter Tildas match och kollade på en annan korp-match :D Guud så sportiga vi är.

Sen åt vi glass. Det var gott. Men dyrt. Screw you nygge-kiosken...!!!!!!


imorrn måst jag gå upp tidigt :( mååste till affärn och köpa jordgubbar så jag kan dekorera cheesecaken jag har lagat som jag ska bjuda på till mina KOLLEGOR ^^ höhö.

RSS 2.0