IE (eeeeew)

Upptäckte att min blogg ser cp ut i internet explorer. Sååå, ni som använder det, FATTA att det suger :D

Firefox firefox!

Tillbaka till vardagen

Nu är Rookie08 över och det känns ganska skönt! haha, det har varit en intensiv och sjukt rolig helg med mycket alkohol och mycket skoj :D Jag jobbade på fredagkväll och filmade som sagt Krunegård, Moa och Looptroop. På Krunegård stod jag bak vid mixerbordet och filmade med den största kameran, det var skönt att börja med det för det var ganska enkelt :) Sen på Moa så satt jag i Anycasten och klippte. Allt vi filmade visades live på olika skärmar så det var det jag klippte. Det var också väldigt roligt men ganska stressigt eftersom våra handledare stressade oss och satt brevid och sa "fortare fortare, tajtare klipp bla bla bla!" haha.. man hann inte riktigt se vad kamerorna filmade utan tog bara den som såg snyggast ut för tillfället. Nåväl! Sen var det dags för Looptroop och det var lite kaotiskt i början, vi flyttade kamerorna från en scen till en annan och några delar till sladdarna blev kvar på den gamla scenen, så fem minuter innan Looptroop började fungerade 1 av 4 kameror. haaha! Men vi fick det att fungera i tid i alla fall. Jag skulle stå i diket och filma, alltså längst fram vid scenen. Jag trodde att det skulle bli trångt och att jag skulle behöva slåss med alla fotografer men det var lugnt. Alla lämnade plats :) Det var helt otroooligt roligt också!! Jättetungt för armen bara eftersom konserten var 1 timme lång och scenen ganska hög, man fick ju sträcka upp armen om man ville ha bra bilder.

       

Det var nog allt om Rookie. Idag började den nya kursen, Digital distribution av Ljud och Musik! Ska bli roligt..! Den här veckan ska vi mixa ihop fem olika låtar till en. Och det stora caset denna kursen är att vi ska skapa en 10 minuters Radioteater! haha.. ska bli roligt, och svårt.. om någon har nått förslag vad min teater ska handla om så är jag öppen för förslag! hiho

Nu ska jag försöka städa mitt rum. Det ser ut som as här:

rookie rookie rookie rookie rookie rookie!

Händer mycket den här veckan :) På torsdag är det kickoff till Rookie så Parken kommer hit och spelar. Några i min klass ska få filma den spelningen och jag tror att jag ska hjälpa till då också. Sen på fredag jobbar jag, ska filma Markus Krunegård och Looptroop Rockers på den stora scenen :D Och sen Moa som är en demoartist. Det ska bli så roligt!! Kul att jag fick möjlighet att filma de stora banden. Blir inte lika trångt och lite mer möjliga filmvinklar kanske. OHOOH jag längtar så! Sen på lördag är det antagligen fest om jag inte jobbar då också. Och på söndag är det fest för att fira att festivalen är över!! HAHA

Back in Hultsfred!

Nu är jag tillbaka i Hultsfred efter en mysig 14-timmars resa i söndags. HAHA! Nej det var inte roligt. Jag talar förstås om tåget som spårade ur i Stockholm och blockerade all trafik mot södra Sverige. Nice! Jag tar det från början:

Jag och Ida åkte iväg till båten kl 13 och anlände i Stockolm kl 15.30 ungefär. Då skulle vi träffa Idas kompis Lina för att käka sushi..ohohooh, det var spännande. När vi fick maten slogs jag av en fisklukt, det hade jag inte förväntat mig trots att det är typ rå fisk. Men det smakade gott ändå! Inget jag kommer äta varje dag eller ens en gång i månaden men det är kul att man har testat iaf :) Nåja, sen blev klockan 17.45 och det blev jättebråttom eftersom Idas tåg skulle gå 18.25. Vi skiljdes åt i T-centralen, Ida sprang till sitt tåg och jag lunkade i lugn och ro eftersom mitt tåg skulle gå först 18.40. Jag såg att mitt tåg skulle gå från spår 12, jag går dit och ser till min stora förundran att det står ett tåg som ska gå till Göteborg där! WHAAT! hehe. Nåväl. Det hela slutade att jag och typ 2-3000 andra förvirrade människor blev skjutsade till Flemingsberg där vi fick försöka leta upp ett tåg som tog oss dit man skulle. Jag hoppade på första bästa tåg till Linköping och hoppades på det bästa. Det gick trots allt bra och jag fick åka taxi med två andra människor till Hultsfred. hahah.. blev 2½ timme försenad så jag ska ha pängarna tillbaka annars blir jag ledsen :)

Nåväl. Gårdagen spenderade jag först i badkaret en timme, jag låg där och käkade godis. Världens bästa sysselsättning för en trött Stina. Sedan satt jag framför datorn för det mesta eftersom vår Portfolio-hemsida (här hittar ni min) ska va klar imorgon (onsdag)! Det går nog bra nu, jag ska bara få skiten att validera. Inte det lättaste kan jag säga. Jag har gjort lite svårt för mig eftersom jag håller på och krånglar med ett kontaktformulär, men vad gör man inte för att va DEN BÄSTA! hehe.. nämen.

Nu ska jag peta på Emma och Frans så att vi kan gå och äta. Jag svälter.. buhu

Nulägesrapport

Jag är mätt i magen av Metropol-mat, har en stor fet dreadlock i bakhuvudet och fyra timmars föreläsning väntar mig.
Nice!

Pilen

Idag har jag fixat och trixat! Dels på bloggen och dels i mitt rum.. det börjar bli beboeligt nu.. skönt. Sen har jag tvättat kläder också. Känner mig riktigt duktig. Ska cykla iväg till Michael på min nya cykel när tvätten är klar :) Det är som så att om man folkbokför sig i hultsfred så får man en cykel av kommunen, och jag fick min idag! Lite sent... haha. Men det ska bli skönt att slippa cykla på min söndersupna skrotcykel.

TADA min nya fina Pilen-cykel!


Spotify

En liten introduktion till mästerverket Spotify!



En galen helg i Göteborg

Helgen blev inte riktigt som planerat om man säger så. I torsdags gick det enligt planerna, jag och Emma hämtade ut vårt HM-paket och for sedan till Emil och Daniel för att planera vår skidresa.. som är i planeringsstadie jaa. Jag blev trött och gick hem vid tio (eller var det elva?). Nåväl.. dagen efter fick jag höra att dom (Emma, Frans, Emil och Daniel) fick för sig att de skulle smaka på Emils och Daniels hemlagade vin strax efter att jag hade gått. Var tydligen en dålig idé! Emma spydde i handfatet, Emil spydde på Daniel, Frans gick vilse i skogen och skrek på träden och Daniel var bakfull resten av helgen. Hahah.. så fredagen spenderade jag hos Emil och Daniel för att äta pizza och skratta åt alla bakfyllosar. Roligt! Plötsligt säger Emil att han och Daniel ska åka till Göteborg senare på kvällen, jag frågar "MEN KAN INTE JAG OCH EMMA OCH FRANS KOMMA MED DÅ OCKSÅ?" och typ tre timmar senare sitter vi alla i bilen påväg mot Göteborg! spontanioussss-mygod!

Emil och Daniel stannade i Floda så jag Emma o Frans fick ta pendeln in till Gbg, vi hade ingenstans att bo från början men fixade det på vägen. Frans kompis Jonathan var snäll och erbjöd sovplats. Vi mötte upp honom på MURVELN (ett skabbigt gubb-öl-hak i centrum) där vi tog några öl och sen plankade vi spårvagn hem. Soft kväll! hah.. Lördagen gick vi lite på stan, shoppade.. jag köpte ett par skor och två par trosor för 350kr sammanlagt haha. Men det var det värt. Sen gick vi till systemet right in time, när vi kom ut därifrån var det 50 meter kö in. haha. Sedan bar det tillbaka till Jonathan där vi käkade middag och förfestade lite. Daniel ringde och sa att han ville vara med oss istället för Emil och hans vänner så vi mötte upp han i centrum och gick på en annan förfest. KUL! Jag gillar göteborg, mycket mysig stad. Det känns som en stor småstad. Därefter tog vi en helt onödig svart-taxi ett kvarter till Sticky Fingers (på vägen dit träffade vi helt random på Emil nr 2 som går i min klass, gissa om han blev förvånad!). Sticky var väl helt okej men det kändes ganska tråkigt ändå.. sen gick vi ut och klockan blev fem. Jag och Frans gick runt på Avenyn och fnittrade "PERKELEE" till massa människor och jag lurade utlänningar att det fanns isbjörnar i Finland.

En mycket trevlig och spontan helg! Mer sånt :)

Vi kom hem för typ två timmar sedan och på mitt mail-konto hittade jag en Spotify-invite, jag blev lycklig!! Så nu utforskar jag det underbara programmet. Tänk att ha all världens skivor i sin dator utan att dom tar plats. och att det är gratis! Den enda haken är att det kommer en 15-20 sek reklam mellan vart femte låt typ. Men det är inget man tänker på :)

Nu ska jag duscha och sen vänta på att Michael kommer hem. Och remember, på torsdag kommer jag hem till Åland!

Torsday

En snabb liten uppdatering:..

Bloggar för tillfället från en mac (jag gillar det). Jag sitter hos Michael och väntar på att klockan ska bli 17 så att jag får möta upp Emma, gå till Preem och hämta ut vårt HM-paket! tjoho.. Ska bli skönt med lite nya kläder. Det börjar sina i garderoben och jag har tvätttid på lördag först! haha.. nämen.  Idag har jag varit i skolan och kodat css. Vi håller på att göra en hemsida där vi ska lägga upp alla våra case under tiden på DMD. Jag blir ju aldrig nöjd med utseendet så jag har nog ändra tre-fyra gånger men nu tror jag att det får vara. En stund iaf.

Idag är det torsdag ja.. vet inte riktigt vad som händer i helgen. Det är många som far hem. Dock inte jag! Men misströsta icke, jag kommer hem på torsdag om en vecka! Nu är det spikat. För i måndags fick jag en impuls och mailade Spotify och frågade om jag kanske skulle få kunna komma på praktik till dom i vår. Och dom var mycket positiva och tyckte att jag skulle komma upp till Stockholm på en kaffe, så jag far dit på torsdag innan jag tar båten home. Kommer bli sjukt nervöst eftersom han jag har mailat med pratar engelska. Haha....... Men det ska nog bli bra. Hoppas hoppas jag får praktik där.

Det var allt. hej

Rookiefestivalen 08

Idag släpptes alla band som ska spela på Rookiefestivalen, det kommer bli gryymt! Titta här! Jag sitter och lyssnar igenom alla nu och hittills har jag hört massa bra :) Jag tycker att alla som har möjlighet ska komma ner på festivalen och hälsa på mig!

Jag ska filma och greja på festivalen, kommer bli såååååå sjukt roligt. Jag längtar redan. Kul kul kul!

KOM HIIIIT! Doit doit doit.

Mina tre favoriter hittills:
Armand Mirpour
Boris & the Jeltsins
Delacriox

Veckan som gått. typ

Lööördaag, smaka på ordet! Mums. Jag sitter i min nya lägenhet, helt ensam vid mitt matsalsbord, äter en himmelsk chevresallad från igår, dricker ett glas mjölk och njuter av livet samtidigt som jag surfar på någon annans trådlösa internet! HAHA. Livet leker. Att jag har massa disk att diska och tre väskor att packa upp förtränger jag för tillfället.

Jag flyttade alltså in i den nya lägenheten i onsdags. Eller lägenhet.. det är typ tvåvåningsradhus där det bara bor studenter. :D Kul! Båda mina rumskamrater for hem i torsdagsmorse så jag har inte sett dom så mycket.. Men det är skönt att va lite ensam :) Har inte blivit mycket sånt hittills i Hultsfred. Fast jag har inte vågat sova här än, haha. Det får nog bli nästa vecka när Michael far hem.. hehe!

Vad har hänt i veckan då? Jaa... i måndags fick jag mitt svenska personnummer (WOHO ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!) så vi (Jag, Emma och Frans) bestämde oss för att fira lite smått med ost, kex, vin, räkor. MMMMums. Någon kom på den briljanta idén att vi skulle köpa varsin bag-in-box, inte för att vi skulle dricka upp hela boxen utan för att det skulle va skönt att ha hemma så man slipper fara till systemet varannan dag (tanterna i kassan känner oss vid det här laget). Jag sa "Jaa, jag kan sköta mig! Jag har distans och diciplin så jag klarar av det.." Hehe..! Den lugna kvällen (som var jättenice) övergick till att Darrell och André joinade oss, vi cyklade till Amer och Erik och spelade Rockband (SKITKUL), och sen cyklade vi till André för att ha lite efterfest. Efterfesten gick ut på att vi skulle tatuera André på hans ben. Ptja, en bild säger väl mer än tusen ord så:





Fint va!!! Jag var inte till skolan dagen efter bör nämnas...

Haha. Ja, sen var det onsdag och Michael fyllde år och jag flyttade in i mitt rum. Mycket mer hände väl inte :) Torsdagen... minns jag inget från. Jag och Micke såg Wall-E. Den var BRA! Tror nog jag aldrig har sett såhär många filmer under en kort tidsperiod förut. Blir väl så med en filmtokig pojkvän! haha.. Och igår var det fredag. Jag bjöd på middag in my crib för att jag fick lite mer än 1000€ i studiebidrag den dagen!!! HAHA. Men det var ju pengar för augusti, september och oktober så. Men kändes ändå sjukt att gå in på kontot och se det. haha..

Så är vi tillbaka till lördagen, idag. Jag ska städa lite, bada badkar (!!), försöka packa upp mina väskor och sen ikväll är det fest igen. Det är nått release-party på Metropol så dit ska vi! Ska bli roligt.. kanske det blir förfest här vem vet!

Nu har jag nog inget mer roligt att berätta. Ja, jo jag tror jag kommer hem den 16de eller 17de oktober! Om allt går som det ska. :) Nu har ni nått att längta efter! haha.. nemen.

Time to disk! Ha det bra allihopa. Det ska jag :)

RSS 2.0