trrrrräningsvärk!

Hej ni tysta 10 personer som läser min blogg!

Jag har en sjuk träningsvärk i min kropp efter igår. wöh. Det blev så att jag filmade längst fram/i diket på alla fyra konserter igår, SJUKT KUL men också väldigt tungt.. kameran jag filmade med var inte den lättaste, och på headliner-scenen så ser jag knappt upp över scenkanten.. haha. Men det blev bra, och var sjukt roligt. Detektivbyrån var över förväntan. Sjukt coola instrument!


Idag är det tänkt att jag ska bli full... är inte så pepp just nu men får se hur dagen slutar. Har hört talas om att det ska va efterfest här.. hohho....

Imorgon..

..smäller det!

Det är Rookiefestivalen och jag tror jag kommer va där ungefär hela tiden. Imorgon kväll filmar jag fyra band. You say France and I whistle, Shotgun Crackers, Lorentz & M.Sakarias och Detektivbyrån. Gonna be awesome!!!!


ni kan också titta, om ni vill, vilket ni såklart vill!


HULTSFRED.TV!!!!!! SÅKLART!!!!!!

bummer

Imorgon är det storstädning i herrgården på schemat. Jag och mina rumskompisar lottade om vad vi skulle göra och jag fick nitlotten att städa båda badrummen. BLÖÖÖÖÖÖÖÖ!
För övrigt så har jag väl inget annat att säga. I helgen ska jag INTE klä ut mig, eller jo jag ska sätta på mig kameramanshatten och filma lite band på Rookiefestivalen. Det ska bli roligt! Min klass är så sjukt ambitiösa så vi har satt ihop vårt case helt själva. Vi kommer streama hela festivalen på nätet, GRATIS! Så det får ni kolla in. Håll koll på

www.hultsfred.tv

nu ska jag och Doris sova! Natti

FU im famous in Germany

Fick ett mail från Dial M for Murder idag, bandet som vi gjorde musikvideo åt i januari iår. De är tydligen med i någon slags tävling i tyskland där Topp 3 vinnarna får mer TV-tid med musikvideon! SJUKT COOLT!

Just nu ligger de TVÅA!!!!!!!!!!!!

Om ni vill supporta mig så gå in HÄR och rösta många ggr, det går att rösta efter en stund igen om man uppdaterar sidan.

DIAL M FOR MURDER! - OH NO!

och här kan ni kolla in videon igen


Project Mayhem

Vår lärare har hela tiden tjatat om hur VIKTIGT det är att ha ett ordentligen callsheet vid en filminspelning. Ett callsheet är ett papper där det står vad man ska göra var och när och hur. Och väldigt detaljerat. Och det ska följas in på minuten vid produktionen!

I lördags tog vi den här kunskapen ett steg längre (för långt??).

Vi gjorde ett callsheet för en fest!


Temat på festen var "Project Mayhem" och vi gick in i våra militäriska roller. Jag gav mig själv det underbara namnet Kapten Stinkalot. Bara för att göra dagen ännu mer overkill började festen så tidigt som möjligt, den första ölen knäcktes kl 12.40, haha!

Long story short - jag fick börja dricka vatten kl tre efter tre stycken ölspel. Farligt.. Fuck the dealer är ett nytt ölspel för mig som var sjukt roligt men sjukt farligt haha! Efter det gick vi runt och sjöng "Its my life" (finns en film på facebook för den intresserade) och annat nödvändigt. Kvällen slutade på Hotell Hulingen som kvällen till ära hade DISCO! HAHA! Jag hade ingen aning om att hotellet här hade en övervåning, det påminde väldigt mycket om Arken. Så det var sjukt roligt! Tror inte jag behöver nämna hur mitt tillstånd var efter 14 timmars fest.


Reklamfilmen är klar!

Japp, nu är reklamfilmen klar. Eller den har varit det ett tag men idag fixade vi det sista pillet jag skjutit upp på lite (var upptagen med annat roligt i helgen, ska berätta om det)

SÅ NI FÅR SE DEN FÖRST AV ALLA!
Imorgon är det screening för min klass, fast de har redan sett en roughcut av videon som var i stort sett likadan som final cut. Men what evah!
Klicka in här för att se videon

Inspelningsdag

oj oj igår var en väldigt lång dag! Gick upp 06.30 och åt frukost, sen iväg till Malle och plocka ihop massor med saker inför den kommande dagen. Iväg till skolan 07.30 och då började dagen då vi spelade in två reklamfilmer. Det är en skoluppgift och vi har blivit uppdelade i åtta grupper där alla ska göra reklamfilmer till Vägverket, fast med olika teman. Vårt tema var vinterväglag och mer om det sen :D

Gruppen om jag hjälpte hade temat "håll hastigheten" och de hade en rätt cool idé! Jag var ljusansvarig och så var jag skådis i en scen också.. mina skådespelarinsatser var nog inte sååååå bra.. jag skulle va en tjej som går med en kaffekopp i handen och så går en kille in i mig så jag tappar ut kaffet i luften. Men tydligen så såg jag finurlig ut hela tiden eller så skrattade jag när han krockade in i mig. Så.. ja.. inte så bra! :D Får allt se hur det ser ut när den är klar.

Vi spelade in deras film från 09-12.30 och sen tog i en snabb lunch innan vi körde iväg till Vimmerby för att filma min grupps reklamfilm. Våra planerade 20 minuter för transport tog ca 40 minuter eftersom Vimmerby ishall var OMÖJLIG att hitta! Argh.. Vimmerby är världens klurigaste håla. Väl framme började inspelningen och allt gick som smort! Vi spelade alltså in i en ishall ja.. på onsdag är reklamfilmen KLAAR! TJoho. Kl 16.30 var jag hemma och helt totalt slutkörd. Fick kämpa hela kvällen för att inte somna.

Idag är jag i skolan och jag har redan klippt ihop en första verision och det blir så sjukt bra!
Nu ska jag äta lite lunch tror jag

Storyboard

Imorgon spelar jag in reklamfilm! Spännande...!

Bröllopsfotografen

Snart ska jag gå på bio för första gången i Hultsfred. Jag har inga förväntningar på biografen men HÖGA förväntningar på filmen! Ska se Bröllopsfotografen som regissören bakom Smala Sussie gjort! Samma regissör/manusförfattare, samma skådisar och till och med samma soundtrack. Haha! KAN inte bli annat än bra.


Nu får det va nog!

har varit lite nere och omotiverad till allt på senaste tiden. MEN NU FÅR DET VA SLUT!!! UPP MED DIG STINA!!

Stina-logik

För typ två veckor sen blev jag bestulen på min svarta mössa när det vankades efterfest i hushållet Andersson/L-Peltola/Pellgård. Nu har jag insett att jag inte KAN leva utan en svart mössa så jag kikade in i den enda klädaffären i Hultsfred, Family House, och letade efter en ersättare. Hittar en mössa.... "BAD HAIRDAY"-mössan. ååååååååh.. nej tack
Cyklar hem igen, klickar in på HM.com och hittar en perfekt mössa! WOHO! MEN!!! känns ju lite konstigt att bara köpa en mössa för 100 kr när man beställer postorder? Fick lov att köpa en väska och en tröja också.


Fastän jag har 800kr att leva på fram tills månadsskiftet.

Men det tycker jag att det är värt!


Världens dyraste kräm

Idag har jag köpt en kräm som kostar 47500 kr per kilo!

ANTI - 95kr för 2 gram!!!!!


SCREW YOU MUNSÅR! NU SKA DU DÖ!

Mitt minne

På senaste tiden har mitt minne blivit okristligt dåligt... Jag har glömt bort alla mina bankkoder, eller ja alla dom två styckna. Jag har gått i en vecka med "ett försök kvar" på båda korten och därför måsta säga hela tiden att jag har glömt bort koden och krångla till det extra genom att vilja skriva under istället för att slå koden. Och det ska alltid va bökigt. Jättejobbigt. Som tur är har jag alla mina koder sparade på mammas telefon, så jag kan när som helst ringa och säga "HJÄLP JAG HAR GLÖMT IGEN!!" så fixar hon det. Men den här gången hjälpte det ändå inte? Koderna funkade ju inte?!? Ja för att försöka göra en lång historia lite kortare, så kom jag häromdagen på att jag trodde att den svenska koden var min finska, och tvärtemot. Det är inte lätt alla gånger...
MEN NU! Nu har det hänt igen. jag har helt förträngt mitt lösenord till internetbanken.

d-ö-d-a m-i-g


Jag ska försöka bota den här mycket tidiga alzheimers genom att stiga upp i tid, sova ordenligt, äta frukost, va ute i friska luften. vem tror på att jag lyckas?

in da hood

Okej.. nu försöker jag med en sista kraftinsats. Jag vill ju blogga! Varför gör jag inte det? Jag är en konstig människa.. Någon som vill göra en psykologisk analys av mig?
Jag har nu alltså anlänt i Hultsfred igen. Eller ja, för två veckor sen. Två och en halv kanske tom. Det har gått fort men ändå känns det som att jag har varit här forever. Som vanligt. Jag acklimatiserar mig fort som vanligt! Känns bra.

I hultsfred är allt som vanligt... nästan.. Jag har fått två nya roomies! Jonna och Pellan! Roliga prickar och jag kan inte vara annat än nöjd :) Sen så har jag börjat läsår två av två i min utbildning.. snart är det slut.. jag som nyss påbörjade den här resan? Det är galet. Jag får lite framtidsångest.. vad vill jag göra? WÖÖÖ... Om 19 veckor ska vi ut på LIA igen. Praktik. ÖÖÖÖÖH! VAD SKA JAG GÖRA?!!?!? Jag ska försöka komma till ett ställe där jag kan få jobb på sen efteråt. Det är ju inte det lättaste? Och var vill jag bosätta mig efter det här? sjukt mycket att bestämma sig för...

JA OJ! Måste berätta om dagens skandal.. i nyheterna står det att en 20årig kvinna har blivit kidnappad i Hultsfred. Galet? hon är spårlöst försvunnen.. vad är det för håla jag bor i. Man blir ju mörkrädd.

Nu ska jag försöka sova lite, imorgon är det tekniktest för Rookiefestivalen. Jag tänkte hänga med och försöka uppdatera mina kunskaper om alla kablar och kraffs..

Gonatt!

RSS 2.0